Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wykluczenia, Rezygnacje, Przedlużenia Terminów
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Aros
Rezygnacja z gry:

- pmcsp,
- empo.

Wykluczenie z ligi:

- Timak,
- Mario
kusik
Ja poprosze o "kilka dni wiecej" na granie, poniewaz oddalem koledze przejsciowke. Zamowilem sobie juz na allegro i mysle ze kwestia dni kiedy ja dostane, wiec prosze o ciutke wiecej czasu smile.gif
Przemo
witam
znowu mam problemy z tym zasranym kompem.Chcialem w likend teraz wszystko nadrobic a;e wszystko wskazuje na to ze jak nei pojde do kuzyna to nie zagram. Za to we wtorek juz na studiach bede mial neta tylko mi zostalo isc do mm po sieciowke...
przepraszam za kolejne problemy i za dezorganizacje ligi ale to nei z mojego lenistwa...
pozdrawiam
>Iras<
Prosiłbym o przedłużenie tej ostatniej kolejki. Miałem w tym tygodniu dużo nauki i innych spraw na głowie. Chodzi ty o mecze z Matim, Emanem i Giulym
Aros
Cytat(>Iras< @ Dec 16 2007, 23:03:53) *
Prosiłbym o przedłużenie tej ostatniej kolejki. Miałem w tym tygodniu dużo nauki i innych spraw na głowie. Chodzi ty o mecze z Matim, Emanem i Giulym

Iras, mam trochę logów, nie podoba mi się w ich kontekście Twoja prośba o przedłużenie terminów. Termin minął.
Aros
Liga zakończona, ewentualne reklamacje wyłącznie na GG.
>Iras<
No przynajmniej zagrałem z tymi co dostali wo wczesniej smile.gif Ciekaw jestem czy oni dadzą mi szansę...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.