Czytam różne posty z tekstami za mało twarzy zawodników zagranicznych , więc postanowiłem to zmienic i dodaje wiele twarzy zawodnikow z lig zagranicznych , jak narazie dodalem kilka twarzy do oe , przerobilem cala premiership i cala primera division.
Dzis jeszcze albo jutro wrzuce kitserwera z mapem. Pozdro ;D
Oczywiście po władowaniiu twarzy posprawdzam czy nie ma ferelnych wrzy zeby do win nie wywalalo
potter
Sep 25 2007, 08:31
swietna sprawa , np w OE v 2,0 byl Napoleoni teraz nie ma
Mam nadzieje ze dodasz mordy Legionistow , ktorych robil bartek-brt itd itd
Tylko nie upaj na rapida i SS.com
Scooby-Doo
Sep 25 2007, 08:35
Zomek dzieki. Fajnie że poświęcasz na to swój czas

też mam trochę twarzy w swoim starym KS ale nie chciało mi sie ustawiać w map bo już ostatnio dosyć długo przy tym siedziałem i jak o tym pomyśle to masakra

Dobra ja gonie do budy ale za 3 h wracam

Powodzenia zomek !
szołpas
Sep 25 2007, 09:46
Cytat(Scooby-Doo @ Sep 25 2007, 09:39:29) [snapback]186920[/snapback]
Zomek dzieki. Fajnie że poświęcasz na to swój czas

też mam trochę twarzy w swoim starym KS ale nie chciało mi sie ustawiać w map bo już ostatnio dosyć długo przy tym siedziałem i jak o tym pomyśle to masakra

Dobra ja gonie do budy ale za 3 h wracam

Powodzenia zomek !

zomek sciagnij pake altera i z jego paczki powrzucaj duzo mord bo sa chyba najlepsze
szołpas
Sep 25 2007, 10:24
Cytat(zomek @ Sep 25 2007, 11:15:33) [snapback]187000[/snapback]
podasz link?
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9476jest tam link do OFa milanisty i mike ... face i hair server (w ktorym są same najlepsze mordy

)
Bartolek
Sep 25 2007, 11:47
mozecie tez dodac zagramniczne stadiony takie jak delle alpi czy nou camp
ok dzisiaj chyba nie bedzie jutro moze w koncu to troche roboty ale napewno w tym tygdoniu
Orange_91
Sep 25 2007, 12:18
Cytat(zomek @ Sep 25 2007, 09:27:09) [snapback]186918[/snapback]
Czytam różne posty z tekstami za mało twarzy zawodników zagranicznych , więc postanowiłem to zmienic i dodaje wiele twarzy zawodnikow z lig zagranicznych , jak narazie dodalem kilka twarzy do oe , przerobilem cala premiership i cala primera division.
Dzis jeszcze albo jutro wrzuce kitserwera z mapem. Pozdro ;D
Oczywiście po władowaniiu twarzy posprawdzam czy nie ma ferelnych wrzy zeby do win nie wywalalo
Takie male pytanie pytales autorow?
niee , ale to jest tylko kitserwer to myslalem ze nie musze pytac , wiec pytam teraz moglbym?
zostala mi polowa serie A , Ligue 1 i Bundesliga w przeciagu 3 dni bedzie w koncu pes to nie cale zycie
d-note
Sep 30 2007, 15:22
To robisz tego kitservera czy nie ??
robie robie sorkiii ale musialem wyjechac z miasta , sprawy rodzinne , a zapomnialem pesa wgrac na laptopa ze stacjonarnego ;/ dzis skoncze serie a
A kiedy możemy sie spodziewać finala ??
Coś konkretny niewypał z tym Twoim kitsem co miał byc w 3 dni skończony
Kiedy zrobisz tego kitservera...
Scooby-Doo
Oct 6 2007, 08:02
Sami sobie zróbcie a nie jęczycie

Może znowu musiał wyjechać albo nie ma czasu a wy płaczecie jakby ten KS miał uratować wasze życie...
Wole jęczęc niz szczekać to po pierwsze
A po drugie to ja nie marudze i tak bym tego nie sciagnal , bo by mi sie patch zjebal , tylko sie dziwie temu zonkowi ze pisze takie pierdoly a potem leci w chuja , to tak jakbm ja napisal ze jutro wydam patcha z ligi korei polnocnej i ze dodatkowow w pesie bedzie zuzel
Z tego co się zoriętowałem kitserver pojawi się jutro (czyli w niedzielę)
Kamlot
Oct 18 2007, 18:53
Zomek żyjesz? I co będzie ten kiserver czy nie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.