Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
switek
Postanowilem zalozyc ogolny temat o ciekawej dyscyplinie jaka jest pilkarski freestyle. Na forum kilka osob juz pokazywalo swoje umiejetnosci lecz postanowilem zalozyc topic gdzie wszyscy beda mogli wrzucac swoje filmik. A wiec wrzucajcie tutaj nie tylko dlugie kompilacje ale takze krotkie pojedyncze triki.

Jak mowia przyklad idzie z gory wiec ja wrzuce pierwszy. Jest to krotki filmik nagrany dla kumpla z pewnego forum ktory chcial abym nagral mu kilka prostych trikow.

www.motiono.com/watch/EUMMuRut
Mortin
jestem pod wrazeniem wink.gif nie wiem kto jest lepszy czy Ty czy kostek, gdyz od niego tez juz dawno nie bylo zadnej nowej kompilki
sam wrzucilbym cos, ale nie potrafie takich trickow robic wink.gif
pozdro
Pelas
bardzo fajnie ci wychodzi ATW a zwłaszcza fajnie że potrafisz je zrobić 2 razy pod rząd...: Bardzo mi się też podoba ten trick co często robi Taddei ... tobie też całkiem fajnie to wychodzi...: no fakt faktem miałęś troche ułatwione zadanie bo piłka była zpompowana....: BTW umiesz może RaBone? ja się narazie jej ucze ale 0 efektów jeżeli chodzi o strzał a wrzutka mi czasem wyjdzie...: ogólnie fajne free....: jeśli ja skołuje kamerke to też z miłą chęcią coś na kręce...: ale niespodziewajcie się łączonych kombosów biggrin.gif xd
seen
eee bardzo fajne triki biggrin.gif gratuluje biggrin.gif Ja niestety nie umiem takich ............ moze kiedys sie naucze smile.gif wrzuc jakis poradnik dla poczatkujących. Pzdro
matthew
Switek, świetne triki smile.gif Jeśli umiesz Rabone (Krzyżaka) to wrzuć w kolejnym filmiku wink.gif
switek
Hehe dzieki wielkie smile.gif Jesli chodzi o Rabone to potrafie i jesli ktos chce chetnie nagram w nastepnym filmiku smile.gif Zapraszam do wrzucania swoich wyczynow wink.gif
Flisak
Bardzo fajne triki robisz wink.gif ach, jak ja bym chciał tak potrafić rolleyes.gif
Damian.
Bardzo fajne tricki.
kksm
O siemka wszystkim. Widze, że ktos bawi się w to co ja. No no super. Zarzuce moją 1 kompile ja robiłem tricki a kumpel nagrywał i elegancko obrobił. Sam przyznam się, że byłem na zawodach i zajałęm 12 miejsce na 52 zawodników.
Ocenki prosze.
P.s Jak szukacie tutków to są na stronie WWW.FREESTYLE-LG.PRV.PL
OGLĄDNIJCIE
switek
No niezle ci to wychodzi kksm chyba nawet gdzies sie tam TATW pojawil wink.gif HTW tez niezle opanowany smile.gif. Filmi troszke przydlugawy jak dla mnie bo za duzo bylo ATW widac ze masz to opanowane do perfekcji ale moglbys połączyć to z crossoverem( tez chyba gdzies byl ). Ciekawy jest twoj sposob robiebia trikow bo nie jestes raczej za wysoki i bardzo nisko podbijasz pilke smile.gif swietnie to wyglada. wydaje mi sie ze bylbys dobry w new shitach i akkach ( teraz to ciagle trenuje wiec nastena kompilka pewnie bedzie o tym ;P )
polakj
Siema terz się troche w to bawie.
Jak narazie wychodzi mi tylko do okoła świata (ATW), rabona, łapanie piłki na kark, flip flap, ruletka i kilka innych tylko nie znam ich nazwy.
biggrin.gif
perONE
ja tam tez sie troszke w to bawie i umiem bardzo dobrze rabone i tym sie moge poszczycic, flip flap banał, hocus pocus tez, dookola swiata zrobie tylko lewa noga od zewn. do wewn. , umiem ATW z zonglerki i ze trzymam na prawej sotpie podbijam i lewwa noga kraze, umiem juz prawie ATM(aroun the moon) dookoloa ksiezyca (to sie robi glowa) no i jeszcze przelozenie z prawej stopy na lewa chyab wiecie o vo chodzi (r10 to umie) i umiem to co Ibra robi na filmiku z cr7 tak ze podbija i strzela, ATW z kolan jak ronnie, na karku nie zlape za chiny musze sobie sam ustawic, podbicie do gory lewa stopa o prawa(ronnie)
w sumie to chyba wszystko moze jeszcze jakies latwe tricki
trenuje juz freestyle od 1-2 lat z kolegami rekreacyjnie
Bardock
Wyjebongo tricki.
CeHa
Cytat(azaris @ Jun 11 2007, 21:15:29) [snapback]153722[/snapback]
flip flap banał,

Ta juz to widze jak ogladam te flip flapy na filmikach to smiac sie chce
perONE
zgadzam sie z Toba niektore to zal duper sciska ale niektore niezle ja tak umiem zredni jak gram z ziomkami to wychodzi mi dobrze bo kiwam nim
szołpas
Ja tam niektore triki z freestyle umie wink.gif
Natomiast na ziemi umie bardzo duuuuużoo wink.gif
pzdr
switek
Jesli chodzi o Flip-Flapa to duzo osob zle go robi poniewaz probuja zrobic tak jak R10 czyli z lekkim podbiciem a to jest blad. Flip flap :unsure:jest typowo Ground'owym trikiem wiec powienien byc wykonywany na ziemi bez podbicia ;p

Chlopaki skoro tyle potraficie to czekam na jakis filmik bo mowic to moze kazdy :PPPPPP
ryba
Cytat(switek @ Jun 12 2007, 15:42:31) [snapback]153896[/snapback]
Jesli chodzi o Flip-Flapa to duzo osob zle go robi poniewaz probuja zrobic tak jak R10 czyli z lekkim podbiciem a to jest blad. Flip flap jest typowo Ground'owym trikiem wiec powienien byc wykonywany na ziemi bez podbicia ;p

Chlopaki skoro tyle potraficie to czekam na jakis filmik bo mowic to moze kazdy :PPPPPP

Ja tez bym z checia poogladal:)
perONE
ja juz kumplami robiym filmik bedzie jakos pod koniec wakaci bo musi byc super jak bedzie to sie pochwale naszymi wyczynami bedzie trwac okolo 10-15 min
Gienia
http://pl.youtube.com/watch?v=KS10ow7lwyA

Zapraszam serdecznie do obejrzenia mojego krótkiego filmiku. I proszę o komentarze.
switek
adam_gienia jak dla mnie to za szybko wybijasz sie lewa noga przy tym tatw-ie i dlatego potem pilka ci ucieka wink.gif ale ogolnie spoko tylko ze za malo chcemy wiecej ;P
Gienia
Cytat(switek @ Jun 19 2007, 22:51:55) [snapback]155756[/snapback]
adam_gienia jak dla mnie to za szybko wybijasz sie lewa noga przy tym tatw-ie i dlatego potem pilka ci ucieka wink.gif ale ogolnie spoko tylko ze za malo chcemy wiecej ;P

Te dwa tatwy to były jedne z pierwszych przed aparatem. Ten pierwszy ładnie mi wyszedł, a drugi źle zrobilem, ale nie chcialem dawać tylko jednego.
kostek
http://youtube.com/watch?v=AarvzQPKrFU

http://youtube.com/watch?v=baz4vNzTYU8

Dzięki dla boOosa za montaż w pierwszym filmie.
Drugi zmajstrowałem jakoś sam, gdyż w pierwszym nie było wszystkich tricków.
artysta germanista
Kostek dobry Freestyle.Fajny filmik twój piesek sobie siusia w tle ;pp
Mortin
hah faktycznie Twoj piesek chodzil sobie, az wkoncu sie wysiusial ;D
co do tematu filmiku, to fajny freestyle, choc czasem pilka odskakiwala? Podziwiam, Cie za to co robisz, gdyz ja potrafie tylko klepac pilke, bez zadnych dodatkowych trickow, choc i to czasem mi nie wychodzi ;DD
pozdro
Bo0os
Cytat(kostek @ Jul 29 2007, 07:20:23) [snapback]168460[/snapback]
http://youtube.com/watch?v=AarvzQPKrFU

http://youtube.com/watch?v=baz4vNzTYU8

Dzięki dla boOosa za montaż w pierwszym filmie.
Drugi zmajstrowałem jakoś sam, gdyż w pierwszym nie było wszystkich tricków.

heh, faktycznie pare fajnych trickow przeoczylem :P

ale stare powiedzenie brzmi: umiesz liczyc, licz na siebie ;) sam najlepiej wiedziales czym chcesz sie pochwalic w filmie ;)

pozdro, swietny skill
Nelson
szacun, Panowie.
Gienia
Co do filmiku Kostka....Filmik słaby. Często spada ci piłka, robisz bardzo rzadko jakiekolwiek combosy. Jedyne co mi sie podobało to Atw to Tatw unsure.gif

http://www.wrzuta.pl/film/c0pxOsUe9j/
Tutaj daję próbkę moich umiejętności. Nakręciłem to z nudów w jakieś 40 minut, więc nie jest to max tego co potrafie smile.gif Komentarze mile widziane
Gienia
http://www.wrzuta.pl/film/7jg0iiccM6/some_tricks_by_gienia

Wrzuciłem kilka nowych scenek

bardzo prosze o komentarze wink.gif
KKSFan
Wideo mojego znajomego:
http://pl.youtube.com/watch?v=oqRpbD0sCrU
szołpas
Cytat(KKSFan @ Oct 9 2007, 13:58:33) [snapback]189734[/snapback]

Nom ładnie ;]
ps.co to za muzyczka w tle ;PPP ??
perONE
Cytat(KKSFan @ Oct 9 2007, 13:58:33) [snapback]189734[/snapback]

fajnie to wyglada ale mnie juz powoli nudza filmiki w ktorych 3/4 to kombinacje z ATW. jedank podobal mi sie trick z 1min17s.
zywul
Moim zdaniem ATW nie było aż tak dużo, a tak po za tym ATW i InATW z innymi trikam to nierozłączne elementy w combosach.
Były ładne comba. TATW'y MATWY', crossy i jak się nie mylę AATW. Ogólnie ładny filmik.
Stepover
Ja lubie taki trick (właściwie to zwód) tylko nie wiem jak się nazywa. To coś jak flip flap tylko że wokól drugiej nogi i robi się to wewnętrzną a nie zewnętrzną częścią stopy
perONE
Cytat(Stepover @ Nov 2 2007, 20:55:41) *
Ja lubie taki trick (właściwie to zwód) tylko nie wiem jak się nazywa. To coś jak flip flap tylko że wokól drugiej nogi i robi się to wewnętrzną a nie zewnętrzną częścią stopy

Hocus Pocus?
takie cos?
lukaperry
A to i ja coś dodam... filmik z końca wakacji...

LuKa Freestyle
Flisak
Cytat(perONE @ Nov 2 2007, 21:30:27) *
Hocus Pocus?
takie cos?

Umiem takie coś, ale powiem wam, że robienie tego trkiu z miejsca jest dziecinie proste. Schodki zaczynają się, jak masz tym obkiwać kogoś w biegu
perONE
Cytat(Flisak @ Nov 3 2007, 19:49:09) *
Umiem takie coś, ale powiem wam, że robienie tego trkiu z miejsca jest dziecinie proste. Schodki zaczynają się, jak masz tym obkiwać kogoś w biegu

nie zgadzam sie ale coz... schody zaczynaja sie podczas zrobienia na meczu efektowne rainbow/rabonke/przewrotke
Stepover
Cytat(perONE @ Nov 2 2007, 21:30:27) *
Hocus Pocus?
takie cos?

Tak dokładnie to smile.gif Dzięki bo teraz wiem jak to się nazywa.
zywul
Może nie powinno to być w tym temacie, ale nie chciałem zakładać nowego tematu.

Super brameczka na hali.

http://pl.youtube.com/watch?v=mzo0In6JblU
michalk61
ja w poruwnaniu do was to ciota (mam prawie 14 lat) umiem pżeważnie wychodzi złapanie na kark i złapanie piętom do bośladka to czasem ale żadko wychodzi
gram w klubie może mi ktoś pokazać jakie sią najbardziej skuteczne triki do okiwania kogoś no i oczywiście dać jakieś rady do freestailu czy jakoś tak
a cha niech mi ktoś da rady do około świata zrobić jak bo nie umiem tego kompletnie
zywul
Skorzystaj czasem ze słownika. Triki do okiwania: powiem ci, że wystarczy ci szybkość (jeśli jesteś szybki) i kilka przekładanek
nad piłką, no chyba, że chcesz coś efektownego, ale to już na własne ryzyko. Poleciłbym ci elastico, hocus pocus i rainbow. To powinno ci wystarczyć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.