Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gothic 3
board.issonline.pl > Inne > Gry
Kubbas
posiadam program 3d analyze i chce uruchomic gothica 3 wszystko jest dobrze do momentu ladowania gry jak zaczynam nowa rozgrywke gra sie laduje i pod koniec ladowania zostajek kawalundek paska ladowania gra wyrzuca do windowsa
mam karte gf 4 mx 1 gb ramow procek 3.0
prosze powiedzcie mi jak ustawic ten program aby uruchomic G3
prosze pomozcie
JuveR
Cytat(kubbas @ Apr 20 2007, 17:14:37) [snapback]140562[/snapback]
posiadam program 3d analyze i chce uruchomic gothica 3 wszystko jest dobrze do momentu ladowania gry jak zaczynam nowa rozgrywke gra sie laduje i pod koniec ladowania zostajek kawalundek paska ladowania gra wyrzuca do windowsa
mam karte gf 4 mx 1 gb ramow procek 3.0
prosze powiedzcie mi jak ustawic ten program aby uruchomic G3
prosze pomozcie

O ile wiem to na GeForce'ie z serii MX nie pograsz w Gothica 3. Ja mam GeForce 7600 GT 256MB i trochę zarywa rolleyes.gif
Kubbas
przez ten programik mozna grac
prosze niech ktos pomoze kto wie jak to odpalac albo sam to odpala i powie jakie opcje mam zaznaczyc
screen opis byle co
chce pograc pomozcie sad.gifsad.gifsad.gif(sad.gif:
Tomak
Kup orginał, albo ściągnij dobrego cracka... też tak miałem z tym paskiem wczytywania... pomógł crack ;p
Kubbas
ale tu nie zaden problem w cracku...
tylko wywala do wina bo nie wiem jak skonfigurowac 3d analyze do gothica 3
prosze niech ktos pomoze
musze pograc w ta gierke sad.gif sad.gif
who_me
Czlowieku na 1 GB ramu to ty moze zobaczyc co 10 sekund frazy takie ze nawet odechciewa sie grac . do tej gry trzeba miec min karte 7300 gt i 2 gb ramu. na tym sprzecie zapomnij o graniu.Procesor starczy.
Kubbas
ludzie poprostu pomozcie mi to uruchomic
reszta sie nie przejmujcie:)
tylko pomozcie
who_me
Musisz zrozumiec ,ze podchodzac z taka grafa to mogles sobie grac w gry z 00,01,03 a nie z 06,07 .kiedys w grach wykorzystywany bardziej byl CPU a teraz jest arta graficzna ktora gra glowna role. Musisz tez przyjac do wiadomosci ,ze nie wszystkie gry da sie uruchomic z 3d an.... i taka gra jest gothic.Twoja karta nie ma ps 3.0 .Minimum na dizsiejsze gry to gf7300gt lub 7600gs do plynnej gry oczywiscie.
Czarny
samuel ma trochę racji. Grafika jest bardzo ważna i obsługa Pixel Shadera a z tego co pamiętam GF MX nie ma tylko GF Titanum 3 i wyżej. Poza tym to jest forum o piłce nożnej i dział "Inne gry piłkarskie" a nie Ghotic... Znajdź sobie jakieś forum Gothica i tam poproś o pomoc, jeśli da się jakoś obejść słabą kartę 3danalyzerem to oni tam na pewno wiedzą jak ustawić.
Masz np. to:
http://forum.gothic.phx.pl//

Pozdro!
WnK
3d Analyze emuluje shader 1.1 a G3 wymaga 1.4 przykro mi tongue.gif

O fak sorry za odgrzewanie ale to byl 3 temat od góry
ronaldo33
tez bym se pograł w gotica 3 ale mi tak laguje ze szok musze kompa wymienić huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.