Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pliki Opmov Poszukuję
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
had2
Siemka! po długim niebycie na forum wyskakuję z prośbą o fajne intro do gry PES 6 jest to ten plik OPMOV tongue.gif teraz posiadam intro związane ze zwycięstwem Włoch na mundialu w Niemczech. Jak ktoś ma intro ligi mistrzów lub jeszcze inne to proszę o linki smile.gif smile.gif smile.gif
matthew
QUOTE(had2 @ Jan 16 2007, 20:30:09) [snapback]113704[/snapback]

Siemka! po długim niebycie na forum wyskakuję z prośbą o fajne intro do gry PES 6 jest to ten plik OPMOV tongue.gif teraz posiadam intro związane ze zwycięstwem Włoch na mundialu w Niemczech. Jak ktoś ma intro ligi mistrzów lub jeszcze inne to proszę o linki smile.gif smile.gif smile.gif

Ja mam ligi mistrzow. napisz na gg
pozdro wink.gif
BoBaN
Co do intro, miałem to podstawowe, ale mi sie gra nie właczała, tylko czarny obraz był, jeśli to intro z LM, dziala możesz zrobić gdzieś upload i zapodać tutaj. Z góry dziex
matthew
QUOTE(BoBaN @ Jan 16 2007, 20:37:42) [snapback]113712[/snapback]

Co do intro, miałem to podstawowe, ale mi sie gra nie właczała, tylko czarny obraz był, jeśli to intro z LM, dziala możesz zrobić gdzieś upload i zapodać tutaj. Z góry dziex

jasne, uploaduje, ma 12 MB wiec chwilke zajmie..
pozdro, dam jak bedzie
patryk90
QUOTE(had2 @ Jan 16 2007, 20:30:09) [snapback]113704[/snapback]

Trzymaj ode mnie moje intro - klik (też z LM- waży 8MB), fajne jest też intro JogaBonito, lecz już go nie posiadam, pozdrawiam wink.gif
Nowin33
klik tu masz jakieś smile.gif
matthew
QUOTE(patryk90 @ Jan 16 2007, 20:54:50) [snapback]113723[/snapback]

Trzymaj ode mnie moje intro - klik (też z LM- waży 8MB), fajne jest też intro JogaBonito, lecz już go nie posiadam, pozdrawiam wink.gif

Widze, ze mnie wyreczyles wink.gif
pozdro
BoBaN
szlag:/ kurde też mi nie działa to;/ wie ktoś czemu sie tak robi? czarny obraz i lipa, nic;/
had2
QUOTE(patryk90 @ Jan 16 2007, 22:54:50) [snapback]113723[/snapback]

QUOTE(ronnie10 @ Jan 16 2007, 23:13:59) [snapback]113735[/snapback]

Widze, ze mnie wyreczyles wink.gif
pozdro

Dzięki wielkie jak jeszcze jakieś macie to zapodawać, innym się przydadzą smile.gif pozdro
R@SSeLL
Ja mam coś takiego jest to intro z jogii bonito link do file fronta
http://files.filefront.com/opmov+pubjogatv...;/fileinfo.html
Plik wydaje sie do Pesa 5 ale mi chodzi tongue.gif Jest to filmik z ta jakby retrospekcja gry Ronaldinho na hali krótki ale bdb jakosci
Pozdro circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif
R@SSeLL
A tu francuska stronka jest troche filmików
http://www.fpfrance.com/download-patch-277.html
..::STING::..
Mam problem z intro dokładnie to jego szybkim zakonczeniem filmik leci leci i w pewnym momencie stop i koniec wlacza sie menu ja chce mieć cały filmik powiedzcie co jest grane ? ogladam mpg to cały działą przerabiam na opmov i nie ma nigdy końcówki filmiku
z góry dzieki za odpowiedz
czarek
zrób sobie w jakimś programie dłuższy koniec i po kłopocie
..::STING::..
Niestety nie moge tego rozszyfrować sad.gif mpg gra pięknie przerabiam go na opmov film powinien mieć 2:coś a on 1:20 stop i pojawia sie menu myślałem ,że za długi więc wymieniłem na 0:44 sekundowy zamieniam wrzucam 0:2...(coś) i koniec filmiku blink.gif co przerabiam w opmov to do konca nie moge go zobaczyć jakis pomysł ?? tylko nie taki zebym sobie ciemność dograł bo to glupio bedzie wygladać Joga Bonito czy CL jest super i nie ma problemu z czasem filmu bo jest od poczatku do konca co jest grane sad.gif
Czekam na propozycje rozwiązania problemu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.