chatek
Dec 28 2006, 12:24
Właśnie przeczytałem że David Beckham przejdzie w następnym sezonie do Barcy. Więcej info na tej stronce :
http://www.blaugrana.pl/Co wy na to ?
hahaha. najblizej kupienia beckhamma jest inter. barcelona nie wchodzi w gre. chociaz dla mnie beckham moze przejsc nawet do barcelony byle za spora kase...
chatek
Dec 28 2006, 12:31
haha to sobie przeczytaj na tamtej stronie że przejdzie za darmo
Prz3m4s
Dec 28 2006, 12:32
malas2
Dec 28 2006, 12:32
<lol2> po co beckcham(lalus i pizda) ma isc do takiego klubu. chyba jedynie lawe grzac bo nie wiem po co....maja Messiego, ronaldinho to gdzie on by gral ... na trybunach moze...
Dominoz
Dec 28 2006, 12:33
Moim zdaniem,to jakies ploty...
Tak samo Matusiaka i Błaszczykowskiego miala kupic AS Roma... :/
Bedziemy mieli pewnosc dopiero jak podpisze kontrakt...
Choc dla mnie w sumie, to Beckham juz sie wyczerpał. Kiepską forme ma i niczym szczegolnym nie błyszczy. Na pewno lepszy od niego jest Błaszczykowski :]
PLota na 100%

ja już wolałbym Rasiaka od Beckhama . Bechkam to lalus i picza co pokazał przez niedawne sezony
Riki101
Dec 28 2006, 12:40
Buahahaha... no to się pośmialiśmy
haha to sobie przeczytaj na tamtej stronie że przejdzie za darmo
haha to przyjmij do wiadomosci ze beckham ma kontrakt wazny do konca tego sezonu i za darmo moze przejsc dopiero po tym sezonie
Nelson
Dec 28 2006, 13:21
Ej..
Pozakładajmy jeszcze " Boruc W Barcelonie " , " Wygrana Arsenalu " , " Nowe Transfery Realu " itp.
Hayalet
Dec 28 2006, 13:29
W sumie ja bym proponwował założyć temat "TRANSFERY" i tam pisać spekulacje specjalnie oznaczone i dokonane transferki, ułatwiło by to równieź edytowanie PESa oraz przekazanie najświeższych informacji, co modzi na to?
sory ale jakbyscie chcieli wiedziec dzisiaj jest w hiszpani cos takiego jak u nas prima aprilis. po prostu robia sobie jaja a naiwniacy sie nacinaja. na stronie realu napisali ze jakis szejk ALI BABA (

) chce kupic real
chatek
Dec 28 2006, 13:57
Zacznijmy od tego że ja tak nie twierdze że on do Barcy przejdzie tylko na tej stronie było tak napisane kto chce niech przeczyta tam jest wszystko na ten temat . Myśle tez że temat jest w dobrym miejscu bo gdzie miałby by być. Temat z transferami byłby dobry. Ja osobiście jestem fanem Barcy i wolał bym Juninho od Beckhama .
Bo pomocnik Barcelonie by się przydał.
"Dzień 28 grudnia to el Día de Inocentes [el dija de inosentes]– Dzień Niewiniątek. Jest to odpowiednik naszego Prima Aprilis – ludzie robią sobie wtedy psikusy."
rok temu na stronie realu napisali ze joaquin zostal przetranferowany do realu
matthew
Dec 28 2006, 14:13
QUOTE(chatek1 @ Dec 28 2006, 12:28:02) [snapback]107923[/snapback]
Właśnie przeczytałem że David Beckham przejdzie w następnym sezonie do Barcy. Więcej info na tej stronce :
http://www.blaugrana.pl/Co wy na to ?
Trzeba dokładniej czytać newsy. Pozdro
to ma się tak do rzeczywistości jak główny news na realmadryt.com
Prz3m4s
Dec 28 2006, 14:20
QUOTE(Simon @ Dec 28 2006, 14:05:20) [snapback]107979[/snapback]
"Dzień 28 grudnia to el Día de Inocentes [el dija de inosentes]– Dzień Niewiniątek. Jest to odpowiednik naszego Prima Aprilis – ludzie robią sobie wtedy psikusy."
rok temu na stronie realu napisali ze joaquin zostal przetranferowany do realu
myśle, że wszystko jest juz jasne
Fajnie że parę osób się dało nabrać
"sory ale jakbyscie chcieli wiedziec dzisiaj jest w hiszpani cos takiego jak u nas prima aprilis. po prostu robia sobie jaja a naiwniacy sie nacinaja."
Dobreeeeee, i kto to mówi ;DDDDDDDDDD
"hahaha. najblizej kupienia beckhamma jest inter. barcelona nie wchodzi w gre. chociaz dla mnie beckham moze przejsc nawet do barcelony byle za spora kase..."
"haha to przyjmij do wiadomosci ze beckham ma kontrakt wazny do konca tego sezonu i za darmo moze przejsc dopiero po tym sezonie"
xDDDDDD
Shared
Jan 10 2007, 20:41
Kolejny wymysł napalonych dziennikarzy... Przecież muszą o czymś pisać nie?
NipponJapanBoy
Jan 10 2007, 21:15
QUOTE(Shared @ Jan 10 2007, 22:45:50) [snapback]111727[/snapback]
Kolejny wymysł napalonych dziennikarzy... Przecież muszą o czymś pisać nie?
Becks odrzucił propozycje kontraktu nowego...zostaje pewnie do lata a pozniej bedzie do wziacia za free...choc moim zdaniem to powinien dac sobie juz spokoj...od dawna nie gra juz swojego...za duzo szumu wokół kogos kto dawno zgasł...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.