Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Weol Vs Issonline 2
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Gallus
WITAM!
Chciał bym ponownie złozyc propozycje Adminom serwisu co do organizacji turnieju.

A na poczatek chciał bym przedstawic prawde co do wczorajszej popeliny ktorej byc nie miało, ktora potoczyła sie z inicjatywy whana i wirusa:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

whan jak widac na screenach nie do konca prawdziwie przedstawił sprawe. Proszę zeby osoby z gory czyli admini issonline wypowiedzialy sie co do mozliwosci rozegrania takiego turnieju a osoby nie majace nic do powiedzenia oprocz wrzut i drwin takie jak whan i wirus nie zabieraly w nim glosu.

Sceeny zrobił Czarny wiedząc na co stac whana, ktory poprzez wyciecie postow i edycje posta czarnego na koncu, celowo staral sie przedstawic nas i głownie czarnego jako awanturnika, co niestety z prawdziwego przebiegu tego tematu (sprzed usuniecia) mija sie z prawda.

I apeluje ze chcemy usłyszec zwykłe zdanie szefów na temat turnieju bez rozmywania i kłutni.

POZDRAWIAM GALLUS
snake
Z tego co ostatnio zauważyłem chęci grania tura w we2002 a do tego na Waszych warunkach jest bardzo znikoma, może gdybyście mieli PES6 to co innego.
Ogólnie pomysł trafiony ale wyszedł za późno [premiera pes6].
Pozdro.
Fan zjebanego PESa 6.
norek
QUOTE(snake @ Dec 5 2006, 19:23:43) [snapback]101751[/snapback]

Z tego co ostatnio zauważyłem chęci grania tura w we2002 a do tego na Waszych warunkach jest bardzo znikoma, może gdybyście mieli PES6 to co innego.
Ogólnie pomysł trafiony ale wyszedł za późno [premiera pes6].
Pozdro.
Fan zjebanego PESa 6.

Nazywanie ludzi z naszego grona obszczymurkami tudzież nastolatkami i uzywanie tego w sytuacji gdzie ewidentnie ma komus ublizyc to tylko i wylacznie swiadczy o waszym poziomie intelektualnym. Zachowujecie się jak ekipa lorda zeda z power rangers. Przydupasy czarnego ktore spiewaja jak on im zagra. Rzal mi was, tak wiem blad ortograficzny, nie wiem co chcecie udowodnic, ze jestescie lepsi od IO?
Nie musicie nic udowadniac. Jesli wam bedzie lepiej to prosze bardzo: jestescie lepsi od IO a my jestesmy cipy i boimy sie na was grac. Teraz spojrzcie w spodniach czy sucho i wracajcie grac w we2002. Chcialbym jedynie przypomniec ze gdyby nie ludzie na ktorych to najezdzacie za w zasadzie nie wiadomo co to byscie nawet nie wiedzieli co to jest we2002. To tyle z mojej strony. Przepraszam jesli urazilem kogokolwiek swoja wypowiedzia, nie miala ona na celu najezdzania na kogokolwiek tylko i wylacznie chcialem w sposob dosadny przedstawic zaistniala sytuacje a z tego co wiem pnaowie maja po 18 lat dawno skonczone wiec dorownajcie poziomem intelektualnym do wieku.Pozdrawiam.
Aros
Gallus, jesteś dupkiem.

Tyle mam do powiedzenia w odpowiedzi nia Twoje zdanie o wielkim przewodniczącym.

Po jakiego c*a piszesz posta o "popelinie" jaką wytwołały wypowiedzi whana i wirusa, skoro sam drwisz pisząc o mnie "wielki przewodniczący"? A to niby nie jest "popelina"?

Dokładnie Ci wyjaśniłem dlaczego mam zdanie takie, jakie mam i kto może to zmienić.
Wyjasniłem też, że pewien burak, jeśli się nie mylę - Wasz dowodzący - działał świadomie na szkodę naszego serwisu i zdecydowanie metodami nie pasującymi do zasad zdrowej konkurencji,

Może by, do k*y nędzy, przeprosił? Szczerze przeprosił ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.