Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Symulacje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
ronnie_gnr
Mam pytanie! Czy można w PES 5 symulowac faule (znaczy "podkładac się" )??? Bardzo jest mi to potrzebne bo wiem ze w PES 4 mozna bylo! PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
Bo0os
nieda sie,

ale da sie zajebać bramkarzowi z piąchy w ryj
grzesio1712
QUOTE(ronnie_gnr @ Jul 17 2006, 13:58:35) [snapback]78623[/snapback]

Mam pytanie! Czy można w PES 5 symulowac faule (znaczy "podkładac się" )??? Bardzo jest mi to potrzebne bo wiem ze w PES 4 mozna bylo! PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Nie da sie symulować, da sie tylko w grze This Is Football 2 (PSX) czasami sedzia nie dawal sie zlapac na to.
A niby jak w PES4 mozna bylo symulowac??
Kjs
W Pesie4 oczywiscie tez nie bylo specjalnego przycisku [ lub kombinacji przyciskow ] sluzacego do 'podkladania sie'. Siegam gleboko wstecz w mojej pamieci i w ktorejs Fifie [ phi :/ ], niewiem, moze '97, '98 byla taka mozliwosc... Pozdrawiam
grzesio1712
Kjs to bylo chyba nawet w Fifa'ie 99' ale tam sedzia w ogóle nie reagował, slużyło to tylko temu, aby sobie upaść na ziemie, ażeby potem wstać tongue.gif, natomiast w This Is Football 2 na PSX, sedzia dyktował za symulowanie rzuty karne, czasem tez dawał zółte kartki za to. Ahh to dopiero była gra tongue.gif A i jeszcze jedno w tej grze byly zagrania ręką z prawdziwego zdarzenia, a w PES5 można to uznać za buga tongue.gif
ronnie_gnr
nie no albo w PES3 albo PES4 jak nacisnęło się dwa razy L1 to się przewracał!
geforc
ale da sie zajebać bramkarzowi z piąchy w ryj

jak to sie robi :> blink.gif
baski18
podchodzisz do bramkarza i dusisz L1+R1+ Strzałka w prawo. I leci sierpowy - zart

ronnie_gnr - po co sciemniasz ??

Pozdro
ronnie_gnr
no nie sciemniam (albo mi sie gra pomylila - w co wątpie)
grzesio1712
ronnie_gnr jak sie nacisnie dwa razy L1 to zawodnik robi przekładanke, w PESie nie było motywu z symulacją
ronnie_gnr
no właśnie ku..a pomylilo mi sie ( i gra tez na pewno sorka) ale miejmy nadzieje ze wprowadzą takie coś smile.gif
Kjs
Precz z symulantami! Dla mnie nie musi wcale tego byc biggrin.gif

BTW http://www.smog.pl/wideo/1587/trening_wlochow/

A propo symulowania... smile.gif
ruriesto
symulowac sie co prawda nie da ale mozna wymusic by cie ktos skasował np robiąc ostry skręt w bok gdy biegniesz prost w rywala albo biekac kolo niego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.