Siemka.Rezygnuje z dalszej gry.Od dluzszego czasu o tym myslalem ale ktos pomogl mi podjac decyzje.Niebede gral tam gdzie akceptowane jest lamerstwo w tym wypadku pisze o graczu pawel szulc.DZIEKI za te pare sezonow dla ludzi z ktorymi moglem grac (oczywiscie nie tych ktorzy zglaszaja adminowi jednej 15-sekundowej pauzy podczas meczu)
W sumie jeśli chodzi o pawla_szulca to wcale się nie dziwię że taka sytuacja wynikła, jednak bardzo ubolewam nad tym że kolejny gracz opuszcza ligę, powiedz sam? Czy to jest warte opuszczenia ligi? Kto jaki jest taki jest, ale trzeba go po prostu olać i tyle.
Pozdro Cinek!
korzen
May 24 2006, 21:50
qrwa, to jest zabawa...i co sie stało przez 15s? szkoda Cinek, pewnie teraz zaczyna się fala rezygnacji. Pzdr, mam nadzieje ze wrocisz jeszcze
sezon jak sezon... pewnie znowu nikt nie spadnie, a awansuje 2x wiecej
weź nie rezygnuj po takim incydencie. ten koles nie jest warty takiego wyrzeczenia.
kiedyś grałem z nim i w ok 10 min wyłączył sie, ja do niego pisze co jest grane, (sie wqurwiłem), a on że jego pies dostał paraliżu...
Jak można przez TAKĄ osobę rezygnować ??
halladin
May 25 2006, 18:57
Jak można przez TAKĄ osobę rezygnować ??
a jak mozna olać kumpli dla panny mając 13 lat ,,znaczy sie 17....też można, wszystko można,,uwolnijmy nasze spętane konwenansami dusze!! tak jest!! ognia!!!!!! pomożcie!!!!help!!! plis!!! o nie!! a teraz sni mi sie ze gram z pawlem szulcem....wygrywam 15-0 ale tuuuuuu nagle pałzaaaa ,,,ale samo mi sie wcisnelo,samiusie,,,dlaczego walkower??? zegnajcie
Jej..
Mi się za to śnią koszmary że gram na klawie i niechcący ESC wciskam i ... zostaje wykluczony z rozgrywek :/
pawel_szulc
May 25 2006, 22:55
Decyzja Cinka bardzo dziwna, sprawe chcialem rozwiazac odrazu po meczu no jednak Cinkowi nawet przez mysl nie przeszlo zeby ze mna porozmawiac. Myslal ze jak kogos sie bedzie olewac i unikac to sprawa sama sie rozwiaze. No coz ...
PS. Mega moj pies faktycznie mial wowczas paraliz, mecz dokonczylismy a ja za to przeprosilem, no ale widac ze ciebie chuja ktos obchodzi.
kemocik
May 26 2006, 00:48
QUOTE(pawel_szulc @ May 25 2006, 23:43:40) [snapback]69306[/snapback]
(...)no ale widac ze ciebie chuja ktos obchodzi.
A Ciebie za to obchodzi? Zgłaszanie 15-sekundowej przerwy jakoś o tym nie świadczy.
/nc
Cinek: niepotrzebnie wszyscy odchodzą - wystarczy olać rodzynka i cieszyć się grą z resztą...
pawel_szulc
May 26 2006, 10:38
QUOTE(kemocik @ May 25 2006, 23:36:12) [snapback]69317[/snapback]
A Ciebie za to obchodzi? Zgłaszanie 15-sekundowej przerwy jakoś o tym nie świadczy.
obchodzi, tylko wy nie rozumiecie jednej rzeczy (przeciez nie uczestniczyliscie w tamtym meczu a jak zwykle - najwiecej wiecie oO). Otoz chcialem sie dowiedziec czemu Cinek zatrzymal gre w takiej sytuacji. Sprawy by nie bylo gdyby ladnie powiedzial czemu zatrzymal mecz tuz przed bramka. Cinek mnie olal no i teraz popisuje sie przed calym IO. Naprawde madra decyzja lol.
PS. Rozumujac to co mowicie, moge sobie zatrzymywac mecz kiedy chce ? lol. bede walil przerwy przed polem karnym i po chwili bezposrednio wracal. Przeciez i tak wine zgonicie na tego ktory nic nie zrobil tylko stracil bramke.
QUOTE(pawel_szulc @ May 26 2006, 11:26:56) [snapback]69349[/snapback]
PS. Rozumujac to co mowicie, moge sobie zatrzymywac mecz kiedy chce ? lol. bede walil przerwy przed polem karnym i po chwili bezposrednio wracal. Przeciez i tak wine zgonicie na tego ktory nic nie zrobil tylko stracil bramke.
A to nadal Ci się monitor wyłącza? Czy jak już istnieje taki punkt w regulaminie to już naprawiłeś?
Jeszcze niedawno waliłeś pauzy aż miło, wytłumaczenie: "wyłącza mi się monitor", ciekawe że tylko wtedy jak przeciwnik atakuje
nie "KTOŚ" a "COŚ" - psa nie uważam za KOGOŚ!!
pawel_szulc
May 26 2006, 11:13
o pauzach uprzedzalem, od jakiegos pol roku juz nie mam tego problemu ale snake jak zawsze w temacie .
MeGa jak nie masz co pisac to lepiej nie pisz bo smieszny jestes.
Nie ma to jak ktoś ma nerwice:]
ja jestem śmieszny?? to nie mój pies miał paraliż
Pawel Szulc dlaczego mialby ktos zatrzymywac mecz kiedy chce?-widzisz myslisz i piszesz jak lamer..Zatrzymalem gre bo musialem i niepisz glupot ze chciales sie dowiedziec dlaczego to zrobilem bo wcale tak niebylo.Poprostu chciales wynik 2-1 i nic wiecej.i nieklam ze nierozmawialismy jak rozmawialismy.interesowal cie wynik 2-1 a nie powod dla ktorego wlaczylem pauze.nieosmieszaj sie
lazy_bum
May 28 2006, 17:53
[OT] Szykuje się kolejna komisja śledcza... [/OT]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.