Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z Rasiakiem W Finale
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
halladin

Wszystkim niedowiarkom, sceptykom, malkontentom chcialem zakomunikowac, że to doskonale, iz nie ma dudzia, franka, saganowskiego. To wrecz hurraoptymistyczna sprawa ponieważ Rasiakowi w/w pilkarze wylacznie by przeszkadzali w torturowaniu przeciwników, czy zdobyciu tytulu krola strzelcow (o to się nie martwię akurat). Pewnie wszyscy sie pukają w czola i myslą ze dostalem piłka w mózg,,,ale nie nie, nic takiego koledzy!!. Ja po prostu dojrzalem do taktyki wielmoznego trenera Janasa i jego genialnych pomyslow taktycznych czyli samego Rasiaka.
Pewnie chłoptysie sie niecierpliwicie, to juz tlumacze....mianowicie:

zobaczcie jak sie strzela gole...

http://www.sikvid.com/vids/2087.html

...Rasiak takich nastrzela z Milą na spółkę ( oryginalnoscią strzalow powalą nawet 10 ronaldiniów phihi)... i wychodzimy z grupy na luzie....potem final...wygrany oczywiscie i rasiak podpisuje kontrakt na 20$ za reklamowanie produktow do uprawiania jogi.

http://www.sikvid.com/vids/2087.html

pozdro dla fanów oryginalnego stylu!! Ronaldinio i Rasiaka moze duzo dzieli, ale tyle samo laczy.
Bo0os
Taktyka Wójka Janasa jest genialna.To prawda.Styl Mili jest prosty- strzelaj gole nie tą nogą co chcesz, a piłka wpadnie do bramki napewno.Rasiak kopnie na ślepo i wpadnie w okno z silną rotacją.Napewno.

Tak na marginesie... kto strzelił tego gola?? bo fajny, a zarazem trudny do wykonania trik

laugh.gif

... sarkazm
Justyn1987
Piękny gol tongue.gif ale się pośmiałem.Tylko myślę że nasze super drewno nie da rady!!A co do naszego wyjścia z grupy to będzie ciężej niż ty to napisałeś.

YO!
Rafalinsky
my tu sie smiejemy a rasiak wlasnie poraz kolejny olsnil swego trenera vel wuja zdobywajac bramke piętą!!! tak jest panowie rosnie nam prawdziwa gwiazda sparingów. Tym oto wystepem rasiak moze sobie zapewnil gre w pierwszym skladzie (wg redakcji onetu) smile.gif

Piętaszek
korzen
Włodar w sparingach przed sezonem strzelil 12goli w 8 meczach wiec luz ;d
Rafalinsky
LOL

laugh.gif
kostek
Wszyscy jadą na Rasiaka...fakt, że moze wybitnym dryblerem czy technikiem to on nie jest. Ale bramki zdobywać potrafi! I uprzedzajac; nie tylko ze słabiakami jak wyspy owcze ale równiż z dobrymi drużynami jak na trunieju na Ukrainie czy w Championship...powoli nudzi mnie juz ta nagonka na niego... Wszyscy próbują być śmieszni ale jakoś ostatnio nie zawsze się udaję. Życze wszystkim dojścia do tego, do czego doszedł ciężka pracą pan R.
pzdr
Radarek
Cała Polska z niecierpliwością czeka na to co pokaże Rasiak na Mistrzostwach. Nie ma Frankowskiego, więc Rasiak ma pewne miejsce w pierwszym składzie, nikt i nic już mu nie będzie przeszkadzać (prócz piłki mad.gif ). Tak bardzo chciałbym po tych mistrzostwach powiedzieć: "Pomyliłem się co do Rasiaka, te 6 strzelonych bramek nie mogły być przypadkiem".
Nelson
Fakt, może i ja też kiedyś jechałem na Rasiaka. Jednak zrozumiałem, że Najpierw sami coś pokażmy a potem oceniajmy innych. Jak ktoś z nas osiągnie tyle Coś Grzesiek to na prawdę, wielkie gratki. Fakt może i jest słaby, ale osiągnijmy tyle co on, zagrajmy w narodowej reprezentacji Polski i potem go krytykujmy.

Już nudne się staje te najeżdżanie na niego.
Rafalinsky
co wy dajecie, lezka wam sie w oku zakrecila,zal sie boazerio zrobilo? ej no prawda jest taka ze gra poprostu smiesznie,jest beznadziejny tak samo jak mila,faktem jest ze duzo juz zostalo powiedziane na jego temat i nie kazdego to moze smieszyc ale spojrzmy prawdzie w oczy, rasiak z lepszymi zespolami gra do dupy i taka prawda, obejrzyjcie chociazby filmik z meczu z anglia i jego cudowne zagrania. a co do jego osiagniec... jeden ma szczescie w zyciu inny nie i tyle. przyklad: lepper...
Rafalinsky
no nareszcie Nasi wygrali, wg mnie to zasluga naszego target mana bo chlopaki zamiast probowac go ustrzelic zaczeli w koncu grac podaniami smile.gif p.s. mila potwierdzil tym meczem swoja beznadziejnosc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.