Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :: PES4 Online ::
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3
DeL!
http://pes4online.acsv.net/#download - ssac, testowac, komentowac!
thx xceed!
sts
Czyżby mozna już bylo grac online bez problemòw? :shock:
el crack total
rzeczywiście całkiem fajna zabawka , praktycznie jest to kanał irca z pluginem do odpalania gry instant ( ten kto daje challenge jest hostem , klient musi tylko odpalić pesa , potem wdusić kwadrat żeby wpisał się automatycznie ip przeciwnika ) , i już można grać..

na razie grałem tylko kilka meczy , najlepiej mi się grało z Holendrami , natmoast największą lipę miałem jak zagrałem z kolesiem , ktòry nie powiedział skąd jest...lag mnie zjadał , nie dało się grać...okazało się że koleś jest z Izraela biggrin.gif

ogòlnie całkiem miło , ale nie ma to jak gra z Polakami :wink:
Tsubasa21
Tez mi sie wydaje ze z typami z Holandii gra sie najlepiej.Dobrze tez z Niemcami a najwiecej jest typòw z Hon Kongu :roll:
issfan
powiedzcie mi dlaczego jak chce włączyc ten program to wyskakuje mi ze nie mam gry zainstalowanej??
Mariolo
o co chodzi w tym programiku? nie musze czekac az mina reklamy w grze tylko to wlaczam i juz mnie przenosi do onlinea? Czy jak?
el crack total
1. odpalasz programik
2. wpisujesz swòj nickname ( najlepiej z [PL] żeby mòc się odnaleźć potem ) , dajesz connect
3. jesteś na kanale , możesz poczekać aż ktoś wyzwie ciebie na mecz , albo samemu wybierasz przeciwnika , klikasz jego nick i dajesz challenge
4. jeżeli ty dajesz challenge to jesteś hostem
5. jeżeli jesteś klientem to w menu online już w grze klikasz raz kwadrat żeby pole z ip rywala automatycznie się wypelniło
6. kiedy dostaniesz/dasz challenge , masz opcję do włączenia gry , robisz to smile.gif
7. wybierasz online i dajesz albo host ( jeśli ty dawałeś challenge ) albo client i potem kwadrat ( jeśli otrzymałeś challenge )
8. grasz i dobrze się bawisz smile.gif

mam nadzieje że nie zagmatwalem za mocno :wink:
kubek
Cytat
powiedzcie mi dlaczego jak chce włączyc ten program to wyskakuje mi ze nie mam gry zainstalowanej??

Mam taki sam problem. Być może program działa tylko w wersji DVD.
DRJEFF
Programik daje rade 8)
Mariolo
tylko ze u mnie nie chce sie polaczyc z zadnym kanalem sad.gif
Rafalinsky
mam neo 128 kbps i probowalem grac z gosciem co ma takie samo lacze i kupa, jak chcialem sie ruszyc to zawodnik reagowal dopiero po jakis 2 s.w minimalnych wymaganiach jest napisane ze trza miec 64 kbps,wiec o co chodzi? moze bug jakis?
Smagi
Mam problem w grze z opcją gdy chce właczyć online pokazuje mi się komunikat "Play against another player on the lan" poradźcie...sad.gif
issfan
no ja mam wlasnie wersje na cd i mi ten program nie dziala, pisze ze nie mam zainstalowanej gry
DRJEFF
sciagnalem wersje 1.2 tego programiku. Chodził dobrze do czasu. Ktos mi dal bana i zabradzo nie wiem za co...
Cos takiego mi sie pojawia przy: Connect

NOT IMPLIMENTED: :penguin.uk.eu.blitzed.org 465 JEFF :You have been Autokilled.
-penguin.uk.eu.blitzed.org- *** You are not welcome on this network.
-
-penguin.uk.eu.blitzed.org- *** Autokilled for [33784] trojanned/compromised host (2004/12/01 15.01)

Jakby ktos byl taki dobry i sie moze zapytal na kanale co moge zrobic. Bo bez tego progsa to dupa jest nie granie.
kret
A mi ten program wywoluje bledy i musze go zamknac jak chce pogadac na czacie .... a mam wersje DVD sad.gif

.... a tak wogule to gdzie siedza polacy w jakim pokoju..world cup?? biggrin.gif
Tsubasa21
Jest juz 1.4.
jasminio
A propos banòw, to tez go chyba dostałem a nadomiar złego jak mnie wywali z tego irca to jeszcze wiesza mi router i wscieklizny dostaje.

Moze mi ktos wytłumaczy jak przekierowac porty w sieci z udostepnianiem na Win XP? Bo walczyłem pòł dnia i ni groma nie poszło. Niby przekierowanie jest ale przy sprawdzaniu portòw pisze ze CLOZED.
Depor8
Mam poblem, chce grać w Pesa4 poprzez ten programw w necie i cos sie nie da, niby jest połączenie, jest to pomaranczowe menu ze sie ładuje, a tu nagle "Disconnect for opponet", nie wiem co to jest, co zrobic, niektòrzy z ktorymi rozmawiałem na ty programie mòwia ze to jest sprawa firewalla, ale ja nie mam zadnego(chyba), mam win 2000 pesa z dodatkiem konami i z tym patchem Wolfa.????????
Smagi
Cytat
Mam problem w grze z opcją gdy chce właczyć online pokazuje mi się komunikat "Play against another player on the lan" poradźcie...sad.gif

Ponawiam prośbę... :oops:
Bizon
Cytat
mam neo 128 kbps i probowalem grac z gosciem co ma takie samo lacze i kupa, jak chcialem sie ruszyc to zawodnik reagowal dopiero po jakis 2 s.w minimalnych wymaganiach jest napisane ze trza miec 64 kbps,wiec o co chodzi? moze bug jakis?

Hehe chyba nikt cię nie poinformował że neo 128 kilobitòw czyli masz wydajność około 16 kilo bajtòw to jest haczyk na ktòry ludzie dają się nabierać mòj kumpel też ma te neo i według mnie to ono nadaje się tylko do przeglądania stron hehe.

Co do gry on lina to ja kilka razy chciałem się połączyć miałem weiting czekałem czekałem i nic. Nie wiem czemu nie chciało się połączyć
Mariolo
a ja wciaz nie umiem tgo obslugiwac sad.gif jak to sie robi?

mi sie pojawia cos takiego:
Cytat
* Connecting to blueyonder.uk.quakenet.org (6667)
-
-- *** Looking up your hostname
-
-- *** Checking Ident
-
-- *** Found your hostname

a jak chce cos wpisac to:

Cytat
* You are not on a channel

a teraz jeszcze
Cytat
ping -> pong (1048763731)
-
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :Your username is invalid.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :Connect with your real username, in lowercase.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :If your mail address were [email protected], your username would be foo.
Closing Link: MarioloPL by blueyonder2.uk.quakenet.org (USER: Bad username)
-
* Disconnected
-
DRJEFF
No nic kurwa w dupe jebana mać! Zastanawiam sie nad zainstalowaniem fify i lupanie w nią online. Coprawda nie umywa sie ona do pesa no ale kurwa! Granie online w pes to jest jakies nieporozumienie. Za kazdym razem jest to mecz jednego z dwuch graczy. Bo jesli chodzi nawet u jednego normalnie to drugi ma lekkie opoznienie a to juz nie umozliwia przeprowadzenia akcji albo odebrania pilki przeciwnikowi. Jestem juz po takich 3 spotkaniach i mam juz kurewsko tego dosyc. I te patche, cracki wszystko w pizdu! Nierozumiem tylko dlaczego gra ktora ma dosyc nieskomplikowana grafike tak sie pierdoli? Gram w Americas Army (fpp) gdzie gram np. w 26osob i kurwa jakos wiekszych problemow nie ma. A tutaj jest poprostu tragedia. Panowie z Konami mogli zajac sie tym zanim ja wypuscili a nie kurwa teraz cudują i w dodatku im to nie wychodzi. :evil:
Kacper
Nie wiem ale ja rozegrałem może 10 meczy jako client i tylko raz mialem lagsa że były problemy. Grałem z gościem z Austrii i Francji i też no problem. Fakt ciut trudniej się gra ale bez przesady że nie da się wygrać.
Jak dla mnie on-line dobrze działa, ale jeszcze mogło by być lepiej.
pozdrawiam.
DRJEFF
sluchaj, pewnie ze da sie grac i da sie wygrac. Ale chodzi o to zeby byla przyjemnosc z tego grania, a nie ze np. koles biegnie z pilka ja staram mu sie ją odebrac 3 obroncami i ni chuja bo cokolwiek probuje zrobc to zawodnicy to wykonuja z opoznieniem i jest juz dupa blada.
Pozdro!
ZeuS22
Qrcze powiedzcie mi jedno robie tak jak kolega instrukcje wyżej napisałe i lipa jestem w sieci lan i nie wiem czy da sie czy sie nie da grac przez ten program do chatowania pes4online? moze mi ltos powiedzieć o co konkretnie chodzi w tym programie a raczej jak to zrobic zeby siue polączyć

a moze trzeba miec port przekierowany??
TyGRySS
Jak dla mnie online wogole nie dziala , nie pomagaja zadne przekierowywania portow ani inne cudesy . DSL 1mb na LAN 12 osob i po graniu :] a w medala pykam az milo i zadnych problemow :/
DeL!
Cytat
a ja wciaz nie umiem tgo obslugiwac sad.gif jak to sie robi?

mi sie pojawia cos takiego:

Cytat

ping -> pong (1048763731)
-
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :Your username is invalid.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :Connect with your real username, in lowercase.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 MarioloPL :If your mail address were [email protected], your username would be foo.
Closing Link: MarioloPL by blueyonder2.uk.quakenet.org (USER: Bad username)
-
* Disconnected
-

Wpisz nazwe nicka z malych liter, powinienes wbic bez problemu (potem mozesz zmienic).

Co do gry online - mam neo 640/128, gra sie miodzio, zadnych przyciec, wszystko plynnie - pod jednym warunkiem - hostujacy musi miec niezalezne lacze zeby nikt nie zamulal mu uploadu podczas gry. Moj upload, marne 128kbps starczal na hostowanie gry z graczami z calej Europy (Francja, Hiszpania, Anglia, Niemcy, Slowacja) i nikt nie skarzyl sie na lagi! To samo z mojej strony, jesli bylem klientem a host mial niezalezne lacze, lub odpowiednio dzielony upload - gra chodzila plynnie, wiec zmiencie lacza i przestancie narzekac na Konami :|
leonarth
a czy da sie w trybie online wylaczyc zeby nie bylo tych glupich powtorek bo juz szlag trafia jak pokazdej akcji zalacza sie replay i nie da sie go wylaczyc, nie mozna tez ustawic aby samemu zmieniac kursor, zenada
czy sa moze jakies patche na to czy cus?
DeL!
No narazie nic na pominiecie tych wszystkich animacji sie nie ukazalo :|
A z tym kursorem to nie wiem za bardzo o co ci chodzi :? Grasz myszka, czy jak? biggrin.gif
kemot
Zapewne chodzi mu o opcje manual...
leonarth
tak, chodzi o manual
kemot
tez mnie to wkurza, niestety to kolejny bug, o ktorym juz ktos pisal(nie mozna zaimportowac ustawien clienta)
Tsubasa21
Tez mnie juz to powoli denerwuje,co prawda przy moim laczu(1,5mbit)da sie w miare grac jako clijent ale tez sa odczuwalne spowolnienia zwlaszcza z kims lepszym bo jak z kims slabym to czuje jak by nie bylo lagow ale jak gram z kims naprawde dobrym to wtedy te opozniena strasznie denerwuja bo w obronie w kazdej sekundzie trzeba podejmowac ruch a ze sa opoznienia to kiepsko to wychodzi i traci sie glupio bramki. Nawet juz stracilem przyjemnosc grania jako host i gram przewaznie jak clinet bo tylko wtedy czuje satysfkace ze z kism wygralem.Inne gry takich wymagan nie maja a fifa niestety jest tego przykladem ze mozna grac w pilke online bez lagow wiec konami musi cos zmienic.
mar_1910
no no wypasik, gralem z jakims z NL, dostalem ostro, ale wszystko szlo calkiem ok gralo sie jak po lokalu (bo taka okazje mialem kilkukrotnie)

full wypasik :]

dobrze ze nie trzeba czekac az sie z kims umowimy tylko klikamy i jazda :]
W4llacE^
Kurde moglby ktoś opisać jak załączyc gre ale krok po kroku wszystko zwiazane z tym programem !! prosze o szybka odpowiedz !
warson
jA MAM TAKI PROBLEM:

Jestemw Sieci Osiedlowej Lan wchodze w programik laczy sie ale po 12 w nocy gdyz mam wtedy odblokowane wszystkie porty, potem umawiam sie z kolesiem on daje na HOST a ja na JOIN wtedy wyskakuje mi okienko i odlicza 30 sekund ale za holere nie moge nic klikac poza przyciskiem CANCEL w tym okienku,,, co mam zrobic zeby grac przez ten program??
mil011
jak klikam na gogosi daje join game to wyskakuje mi takie cos:

* Your game version does not match the hosts

aha i jeszcze jak czasem ten napis mi sie nie włączy, a pes odpali klikam na client i biorę kwadrat i mi sie automatycznie nie wpisuje ip przeciwnika ;(
Drakkar
* Your game version does not match the hosts

Oznacza to, że masz inną wersję gry. Posiadacze PES'a 4 v1.0 nie mogą się łączyć z posiadaczami spatchowanej wersji gry v1.1 i na odwròt.
warson
a Co u mnie sie dzieje?? ze nie wyskakuje mi LAUNCH GAme tylko ciagle odlicza i mam tylko Napis CANCEL?
TuszU
Moge grac w ta gre online jak mam wewnetrzny adres IP?
scorpio2x
a czy bedac za routerem bez przekierowan moge grac online?
jako klient?
kucharz
ja rowniez mam siec blokowa LAN i nie moge zagrac :(Daje client i caly czas waiting,a na koncu wywala ze "Unable to connect" Nie mam pojecia od czego to zalezy :? P.S. Kacper jakie masz lacze ???
domel44
Cytat
ja rowniez mam siec blokowa LAN i nie moge zagrac  :(Daje client i caly czas waiting,a na koncu wywala ze "Unable to connect"  Nie mam pojecia od czego to zalezy  :?  P.S. Kacper jakie masz lacze ???

Mam dokładnie to samo. Ja mam neta radiowego :cry: HELP
drako1
Witam.Mam takie pytanie:mam neo 128 i sie tnie .Tak jest u wszystkich??Czy na neo 512 bedzie chodzilo dobrze?????
StraY
zalecana przepustowość to 1,5Mb więc na 128Kb musi mulić ;P
drako1
A na 512 bedzie dobrze?????Grałem teraz z gosciem z anglii i jako client na zyle moglem grać.Dlaczego w czacie mam jakies arabskie literki????jak to zmienic????
LeMie
Zacznijmy od tego ze życze wam w Tym nowym 2005 roku smile.gif wesokich wygranych i zadnych problemow z ro po sieci w PES 4 smile.gif hehe
ja mam problem sad.gif - kiedy chce sie z kims loczyc jako klient pisze mi "Unable to Connect" nie wiecie o co chodzi??
mam WEW IP .
Zaisnatlowalem pactha konami 1,10 no i cracka tesh mam:) pomozcie prosze..
[PL]przemo
Cytat
A na 512 bedzie dobrze?????Grałem teraz z gosciem z anglii i jako client na zyle moglem grać.Dlaczego w czacie mam jakies arabskie literki????jak to zmienic????

Masz w pesie settings.
START-PROGRAMY-PES-SETTINGS-online
Wchodzisz w to i masz zestaw czcionek jakimi posługuje sie czacik , ustawiasz znajomą Tobie.
[PL]gegu
Cytat
1. odpalasz programik
2. wpisujesz swòj nickname ( najlepiej z [PL] żeby mòc się odnaleźć potem ) , dajesz connect  
3. jesteś na kanale , możesz poczekać aż ktoś wyzwie ciebie na mecz , albo samemu wybierasz przeciwnika , klikasz jego nick i dajesz challenge  
4. jeżeli ty dajesz challenge to jesteś hostem  
5. jeżeli jesteś klientem to w menu online już w grze klikasz raz kwadrat żeby pole z ip rywala automatycznie się wypelniło
6. kiedy dostaniesz/dasz challenge , masz opcję do włączenia gry , robisz to smile.gif  
7. wybierasz online i dajesz albo host ( jeśli ty dawałeś challenge ) albo client i potem kwadrat ( jeśli otrzymałeś challenge )  
8. grasz i dobrze się bawisz smile.gif

mam nadzieje że nie zagmatwalem za mocno :wink:

Dzięki za dokładną instrukcje, pomogła dużo.
Gra się naprawdę nieźle.
Polecam wszystkim.
TuszU
Ej to da sie grac z wewnetrznym IP czy nie bo cos sie nie moge polaczyc z hostem nigdy?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.