Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Pes 5 W Windows Serwer 2003
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
genius
Witam serdecznie mam następujący problem.Posiadam orginalny system windows serwer 2003 z service packiem 1 i po zainstalowaniu gry niemam dzwięku na innych systemach działał prawidłowo czy jest to wina systemu czy istnieje na to jakaś łatka lub czy może coś mam wylączone najlepsze jest to ze dzwięk jest w intro na początku ale już kibiców muzyki czy odgłosów menu niema co mam biedny zrobić pomocy sad.gif Kocham Pro Evolution Socer a bez glosu jakoś tak lipnie:(
tV2
Skontaktuj sie z pomoca techniczna M$...
genius
Niestety odpowiedz z microsoftu jest taka że musi to być wina gry ponieważ ich systemy są przystosowane do gier z rodziny konami czyli dalej nic nie wiem . Pomocy ! sad.gif
maciek_ssi
Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Enable?
genius
nic nie pomogło sad.gif
maciek_ssi
Hm, może inaczej. Działa Ci w ogóle dźwięk? W innych grach opartych na DirectSound (czyli 99,98% tytułów) masz dźwięk? Próbowałeś uruchamiać grę z kompatybilnością np. XP?
genius
Niestety inne gry działają normalnie a wersję gry PES 5 mam napewno dobrą ponieważ bez zarzutu latała na wszystkich systemach windows od 98 w zwyż az do tego momentu który sprawił że jestem strasznie zdołowany i smutny bo nie mogę sobie posluchać kibiców fajni tej gry wiedzą co znaczy nie slyszeć kibiców w takim meczu jak np Barcelona - Real Madrit <ryczy> sad.gif wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.