Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: We2006pl- Instalka Z Instrukcją Online [pl] [eng] By Czarny
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Edycja
Czarny
Witam smile.gif
Chciałbym zaprezentować swoje nanowsze działo wink.gif --->
Instalke WE2002 spaczowaną najnowszym patchem WE2006PL by korzen&snake z Instrukcją "jak grać Online" mojego autorstwa smile.gif Co najważniejsze Instalka oraz Instrukcja jest w dwóch językach: polskim i angielskim. Instrukcję na język angielski przełożył StraY i z tego miejsca chciałbym mu bardzo podziękować smile.gif Sama Instrukcja jest zrobiona w pdfie i zawiera text+foto, także myśle że każdy się napewno połapie o co chodzi cool.gif

EDIT(Update)

Instalka WE2002 spaczowana najnowszym patchem "WE2006PL by korzen&snake IO&PolEvo" z Instrukcją "Jak grać Online" mojego autorstwa. Instalka oraz Instrukcja jest w dwóch językach: polskim i angielskim. Instrukcję na język angielski przełożył StraY i z tego miejsca chciałbym mu bardzo podziękować. Sama Instrukcja została zrobiona w PDFie i zawiera text+foto. Dodatkowo znajdziecie w niej "Servery by Czarny" czyli 8 najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Myślę, że każdy, nawet totalny początkujący poradzi sobie i pozna cały config WE2002.

DOWNLOAD! (Waga=24mb)

Instrukcja Online w języku polskim oraz angielskim, opisująca cały config emulatora ePSXe pod spaczowaną już grę WE2002. Instrukcja wyjaśnia ponadto zachowanie się gracza w kaillerze (plugin online), wszystkie jej funkcje i możliwości. Zawiera także opisną Konfigurację Klawiszy (Button Configuration), screen przedstawiający najlepsze ustawienia graficzne, oraz ogólne zasady i wymagania gry Online w WE2002.

DOWNLOAD:
POLSKA Instrukcja---> LINK(Waga=2mb)
ENGLISH Instruction--->LINK (Waga=2mb)

Servery by Czarny czyli 8 obecnie najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Lista serverów które są w paczce:
MSI e-wro,
aep-emu.de Kailleraserver,
Bohramt EmuLinker Server,
Reps EmuLinker 0.99.24 Server,
Geomatischer SWOS-Server 1,
Headoff Kaillera,
Unkown serv0r x 2

Aby wgrać sobie tą paczkę należy poprostu 2 razy kliknąć na niej lewym przyciskiem myszy, potem wybrać "Akceptuj" (Accept) i ona w ciągu sekundy sama się załaduje :wink:

DOWNLOAD! (Waga=100kb)

Jak ściągać z RapidShare?(click)

Resztę znajdziesz tu:
http://www.we2002online.up.pl
StraY
QUOTE(Czarny @ Apr 3 2006, 22:36:18) [snapback]60320[/snapback]

EDIT 1:
Instalka została zupdatowana, bo StraY znalazł pare błędów w angielskiej instrukcji.
Powód: Pisał ją w stanie wskazującym wink.gif

eee... blurp.... blurp... a poprawialem niby na trzezwo? ;p

ja mature z englisha pisalem po paru bronkach biggrin.gif
Nelson
Dzięki stary,dzięki twojemu tutkowi Umiem wszystko...

Zajebisty tutorial... Wielkie Brawa...

No i popykak moze w jakims turnieju cool.gif

Pozdro
lukasso
WE chodziło zajebiscie
po dzisiejszym formacie gra zaczęła szwankować
ponownie sciagnałem instalke snaka
OOS lagi i wogle gra nie dziala
sciagnalem instalke czarnego i co? włączam kailera mecz online
rozegrany płynniutko
nie wiem czym to bylo spowodowane
tak czy siak instalka czarnego bardzo mi pomogla
nic nie ujmujac tej instalce snaka ale cóż
mnie czarny uratował rolleyes.gif
zagroo
Moglby ktos ten poradnik wrzucić na jakiś inny server niż rapidshare? bo z tego rapidshare raz na jakiś czas uda mi sie coś sciagnac tak to nie . Z góry dzieki

p.s najlepiej by było www.yousendit.com
Czarny
Instalka WE2002 spaczowana najnowszym patchem "WE2006PL by korzen&snake IO&PolEvo" z Instrukcją "Jak grać Online" mojego autorstwa. Instalka oraz Instrukcja jest w dwóch językach: polskim i angielskim. Instrukcję na język angielski przełożył StraY i z tego miejsca chciałbym mu bardzo podziękować. Sama Instrukcja została zrobiona w PDFie i zawiera text+foto. Dodatkowo znajdziecie w niej "Servery by Czarny" czyli 8 najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Myślę, że każdy, nawet totalny początkujący poradzi sobie i pozna cały config WE2002.

DOWNLOAD! (Waga=24mb)

Instrukcja Online w języku polskim oraz angielskim, opisująca cały config emulatora ePSXe pod spaczowaną już grę WE2002. Instrukcja wyjaśnia ponadto zachowanie się gracza w kaillerze (plugin online), wszystkie jej funkcje i możliwości. Zawiera także opisną Konfigurację Klawiszy (Button Configuration), screen przedstawiający najlepsze ustawienia graficzne, oraz ogólne zasady i wymagania gry Online w WE2002.

DOWNLOAD:
POLSKA Instrukcja---> LINK(Waga=2mb)
ENGLISH Instruction--->LINK (Waga=2mb)

Servery by Czarny czyli 8 obecnie najlepszych serverów do gry Online, z największą liczbą graczy WE2002. Lista serverów które są w paczce:
MSI e-wro,
aep-emu.de Kailleraserver,
Bohramt EmuLinker Server,
Reps EmuLinker 0.99.24 Server,
Geomatischer SWOS-Server 1,
Headoff Kaillera,
Unkown serv0r x 2

Aby wgrać sobie tą paczkę należy poprostu 2 razy kliknąć na niej lewym przyciskiem myszy, potem wybrać "Akceptuj" (Accept) i ona w ciągu sekundy sama się załaduje :wink:

DOWNLOAD! (Waga=100kb)

Jak ściągać z RapidShare?(click)

Resztę znajdziesz tu:
http://www.we2002online.up.pl
zuber
wszystko pięknie...tylko problem mam w Recent,bo nie ma tych 8 serwerów(zadnego nie ma).
zainstalowalem server by czarny.exe huh.gif
snake
http://www.io.up.pl

a nie jakieś Czarne świństwa wink.gif
Czarny
QUOTE(zuber @ Jul 4 2006, 19:33:31) [snapback]76142[/snapback]

wszystko pięknie...tylko problem mam w Recent,bo nie ma tych 8 serwerów(zadnego nie ma).
zainstalowalem server by czarny.exe huh.gif

Kliknij 2 razy w servery by Czarny i nie ma sily zeby sie nie zaladowaly wink.gif

QUOTE(snake @ Jul 5 2006, 10:27:14) [snapback]76224[/snapback]

a nie jakieś Czarne świństwa wink.gif

Z dala od snakowych gotowcow cool.gif
snake
QUOTE(Czarny @ Jul 5 2006, 14:22:56) [snapback]76270[/snapback]

Kliknij 2 razy w servery by Czarny i nie ma sily zeby sie nie zaladowaly wink.gif

Jest, nie znasz sie wink.gif

snake'owe gotowce są lepsze wink.gif
vego21
Dupa dupa dupa, każdy weźmie co będzie uważał za słuszne.....tongue.gif
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.