Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ........piłka halowa........
board.issonline.pl > Inne > Gry
bubu
Czy zna ktoś gre o tematyce "piłka halowa" . Chodzi mi tutaj o gre gdzie poprostu gramy na hali np. po 4 osoby.Jesli zna ktoś taką gre proszę podać jej tytuł, a jesli sie da to link do pełnej wersji.
Gra oczywiście moze być na PC jak i na PSX
siano
snake, uspokooj dupe, po to jest forum aby sobie pomagac smile.gif
bubu: ostatnia halowa pilke na PC, jaka pamietam byla fifa 97...
najlepsza z kolei gierka traktujaca o pilce noznej, w jaka mialem przyjemnosc zagrac to "Indoor Soccer" na C64 smile.gif
Majchercio
no wiesz bubu
cos nie cos slyszalem o tej grze ale nie wiem co to za gra i jak sie zwie
ale w jedej z wersji pipy chyba 97 byla opcja gry w hali :0

naraZIE
oktawian89
jest chyba jakas gra co sie gra na hali zwie sie chyba Street Puma Soccer pozdro
LAska
tak jedna ze znanych gier na hali jest Street Puma Soccer pozdro i fifa 98 a najlepsza druzyna halowa w polsce holidey chojnice
bubu
A słychał ktoś kiedyś o takiej grze jak "Nike Scorpions Ko" ??
Jesli tak prosze o linka....aha macie moze link do tego puma soccer ??
Jesli tak proszę podawać
Z gòry dzieki

pozdro
T-Mac
w tamtym roku cos wyszlo ale nie halowa pilka a uliczna
Urban Freestyle Soccer

bubu
Dzieki T-mac za pomoc thx smile.gif
v@d!m
W 05 roku Ea ma wydać tak zwaną FIFA Street ..Jak sama nazwa mòwi grac będziemy na boisku betonowym na podwòrku .I tym razem nie po 11 a po 4 ..No zobaczymy jak to wszystko będzie się prezentowało (o ile panowie z EA takie coś wydadzą) ..Sa już screeny więc myślę że jednak Ea Sportsy naprawde mają w planie wydać tę gre.. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać do marca wink.gif
Pio G
najlepszy to jest Clearex Chorzow tongue.gif a nie jakies tam hujnice biggrin.gif zartuje wink.gif
pawel_szulc
No w urban freestyle nie mialem okazji grac ale ogladalem filmiki. Bardzo efektowne mozna bylo robic triki i kombinacje. Wybieralo sie rozne druzyny(nawet Rastamani:D) chyba po 4 osoby w zepsole. O Fifa Street slyszalem i ma byc to chyba cos na podobie Urban freestyle soccer. Jak ktos chce linka do tego filmiku to moge poszukac.
Rządło
W nowych częściach PESa powinni dać możliwość gry na hali, człowiek odpocząłby od zielonej murawy, a te wszystkie gry od EA SPORTS zapewne znòw okażą się klapą.
SZAKI
Jak dla mnie najlepsza halòwka była w FIFA 98 ooo tak!!!To było naprawde coś!Brak tego w innych grach!bo w ulicznych piłkach za dużo jest bajeròw i nie potrzebnych sztuczek!
MaKaO
Urban freestyle soccer - nikomu nie polecam, beznadziejna gra na dłuższą metę, jakieś specjale jak w Tonym Hawk'u, na początku można się pozajadać bo ciekawe triki, jedank potem się powtarzają... Co do FIFY Street to może to być ciekawa opcja bo wydają ją ludzie z EA BIG, ktòrzy jeszcze nie zrobili żadnej kaszany... Tak więc jest chyba na co czekać, co do halòwki to sam bym sobie w jakąś zagrał ;]
>pit<
Urban Freestyle Soccer jak dlamnie to czemu nie,jak grałem jeszcze w pesa3 pogrywalem se w to czasem jakieś zròżnicowanie od zwyklej piłki nożnej ciekawa grafa dość dobra animacja ale żeczywiście nie jest to gra na dłuższą mete :wink:
StraY
taki shit na raz tongue.gif
fajnie tam tylko wygląda jak laska wielkiego Murzyna kosi biggrin.gif
Tomak
Dla niezdecydowanych pròbka możliwosci UFS ....

http://tomar.elblag.pl/forumio/UFS_tomak.avi
MaKaO
Cytat
Tomak grasz w UFS? Jak tak to napisz ile...
gutted
Cytat
Jak dla mnie najlepsza halòwka była w FIFA 98 ooo tak!!!To było naprawde coś!Brak tego w innych grach!bo w ulicznych piłkach za dużo jest bajeròw i nie potrzebnych sztuczek!

hehe jedyna fifa, w ktorej byla mozliwosc gry na hali to fifa 97... a nie jak sie niektorzy uparli 98 wink.gif
pozdro
wąski
...a dokładniej (albo do tego) Fifa 98-Road to World Cup :wink:
rolf
halòwka była w fifie 98 RTWC ... i tam była spoko ze szklanymi scianami:D a w pes5 powinna byc przynajmniej jedna hala...
Tomak
Cytat
Cytat
Tomak grasz w UFS? Jak tak to napisz ile...

Nie, juz nie gram ... gra leżała pòłtora dnia na dysku przeszedłem w 1,5 h
jakiś tryb i wywaliłem bo mi się znudziło ... :shock:
MaKaO
Tomak to tak jak ja biggrin.gif Mòwie gierka kròtko dystansowa biggrin.gif Sprint hehe
Rządło
Cytat
Cytat

hehe jedyna fifa, w ktorej byla mozliwosc gry na hali to fifa 97... a nie jak sie niektorzy uparli 98 wink.gif
pozdro

Nie wiem jak w fifie 97, ale w 98 była halòwka i to naprawdę niezła. Najlepiej gra się myszką na hali biggrin.gif
MaKaO
Wogòle gra myszką w piłke nożną to jest ładny Hardkor, jak to wspominam to aż mi się smiać chce biggrin.gif
onix_the_chosen
Puma World Football 98 - super piłka zaròwno można grać na trawie, jak i na hali wink.gif
zagroo
CYTAT(onix_the_chosen @ Jul 16 2005, 12:19) *
Puma World Football 98 - super piłka zaròwno można grać na trawie, jak i na hali wink.gif

kurde szukam tej gry tylee i nie moge znalezc ,kiedys dostalem ja razem w padem w sklepie ale ja zgubilem jakby ktos mial jakies linki to proszee
Kenny
Zobacz datę ostatniego posta sad.gif Pozdrawiam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.