Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Sie Wiesza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
BombeL1946
Mam problem: mianowicie gram w PES-a 5 i mam zainstalowanego superpatcha v2.0 podmieniłem najpierw piłki bo gra wychodziła mi do windowsa przy menu (tam gdzie jest start match) wtedy wszystko cykało ładnie...do pewnego momentu nagle jakby nigdy nic w tym samym menu wiesza sie gra a wraz z nia caly komp i musze go resetowac. Wie ktos o co moze chodzic ??
baton
Mam ten sam problem blink.gif Ale żeby było smieszniej jeszcze pare dni temu (może ze 2) było wszystko ok unsure.gif A tu z dnia na dzień zwieszka i to dokładnie w tym samym momencie, zaraz przed "startem" meczu. Co ciekawe nic nie zmieniałem od temtego czasu (gdy jeszcze wszystko bylo fajnie), zadnych piłek, butów etc. Jakby ktoś znał przyczyne niech da znać, bo żyć nie mogę bez pesa biggrin.gif Pozdrawiam
miches82
Pobawcie sie Option Filem , moze za duzo replayow macie. Powinno pomoc.
konsej15
miches82 ma racje...usuncie pare save'ow i bedzie wszystko elegancko lazilo biggrin.gif
baton
QUOTE(miches82 @ Mar 24 2006, 20:56:37) [snapback]58597[/snapback]

Pobawcie sie Option Filem , moze za duzo replayow macie. Powinno pomoc.

Oo! No pomogło tongue.gif Dzięki chłopie, browca masz u mnie biggrin.gif Pozdrawiam.
lysos
jednak u mnie problem jest tuż po instalacji gry :/

na nowo zainstalowana gra nawet z usuniętymi save'ami zacina się ciągle w czasie gry tzn. zwalnia tak że utrudnia grę;/ znacie jakiś sposób ?
Baryz
Mam podobny problem z Tym ze pierwszyt mecz po uruchomieniu gry moge zagra ale gdy przechodze do okna koilejnego meczu gra wiesz sie . Usuwanie repleyow i sevow nie pomogło sad.gif z góry dzięki z apomoc biggrin.gif
pepe
A ja mam nieco inny problem: kiedy do gry wchodzi c.zanetti gra sie wylacza i pojawia sie blad microsoftu (wysylaj....) wiem ze dzieje sie tak z innymi pilkarzami, czy jest to wina twarzy czy czegos innego ?? unsure.gif

Dzieki za pomoc rolleyes.gif

Dobra...nieaktualne, poradzilem sobie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.