Dzień dobry, nie bijcie

Pare osòb wie o co chodzi :wink: Dzisiaj odbył się domowy turniej w we2k2 organizowany przez paru poznańskich maniakòw ktòrzy bujchucznie dawali do zrozumienia, że są najlepsi :wink: Dlatego z zaproszenia skorzystałem i na òw turniej przybyłem... żeby go przegrać :cry:
Na początek, jednak, pare zasad ktòre tam obowiązywały:
1-2 included
4-3-3,3-4-3 - zakaz grania...
speed 19 - out
bez radaru
więcej zasad nie pamiętam, ale za wszystkie szczerze żałuje, czy jakoś tak
I zaznaczam, że nie wychodziła mi gra na pleju

( za wolno i wszędzie krzaki przez co nie wiedziałem kto jest przy piłce)
Każdy miał po 3 teamy( ja -Portugalie, Chorwacje i Australie), a drabinka była zrobiona tak, że jak trafiało się "na siebie" wybierało się drużyne ktòra idzie dalej( btw fajne rozwiązanie przy małej,7, ilości graczy). Wygrałem cały jeden(1 :!: ) mecz i w dodatku Australią, a potem gładko w dupe 2-0 z Czechami.
Teraz troche o przeciwnikach( w końcu o nich miałem pisać

).
3 z nich prezentowało dobry poziom, widać, że na konsoli rade sobie dają. Najlepszy z nich był Lucio, ktòry mam nadzieję, już niedługo zmierzy się z bracią issonline( jak to mawia Bakel

) w necie. Zapowiedzi Lucia, że może nas pojechać nie są wcale przesadzone, jeżeli zasiadł by z ktòrymś z nas przed PSX'em ciężko byłoby go pokonać, jednak jak to się przełoży na rozgrywke online zobaczymy
Co do 1-2, używane nie było za często, ale obrona była ściśle nastawiona na blokowanie tego właśnie zagrania, co przy małej liczbie napastnikòw wychodziło chłopakom bardzo skutecznie, zobaczymy jak to będzie przy większym naporze, powiedzmy 6 ofensywnych zawodnkòw.
Lucio, dzięki za turniej i nie przepij za szybko moich 3zł
Dales dupy, nie masz miejsca na tej scenie, na szafot z nim!!!
wiedziałem kemot, że moge na ciebie liczyć

:wink:

spoko, sam skrusze kopie z lucianem i uratuje honor...
No turniej był na niezłym poziomie mimo ze grałem najgorzej od roku. Fajnie ze jako głòwny zwyciężca zgarnąłem 15 zł

. Hmm piszesz ze 3 prezentowało nieły poziom - pewnie chodziło tobie o mojego brachola-KC, mnie i waldasa z ktòrym grałem w finale a on zwykle gra najgorzej( fakt ze grał ze mną w finale nie jest dziełem przypadku, ale dowodem ze DOLINA SQUAD ciągle sie rozwija). No jesli kogoś to interesuje to nie straciłem żadnej bramki z 1-2. Co do Stray'a...byłem bardzo zawiedzony twoim pozimem, spodziewałem sie czegos wiekszego . Fakt , dobre grasz w obronie , niezłe rozegranie w pomocy... no ale jak już byłeś pod polem karnym to zwyczajnie brakowało tobie pomysłòw na rozmontowanie defensywy przeciwnika. No i ta fatalna skutecznosc 3 strzelone bramki w 5 !!! meczach - 2-1 z liptonem , 0-1 z waldasem , 1-3 z adamskim , 0-2 ze mną , no i przedturniejowy sparing z moim bracholem 0-1 KC . Koleś z ktòrym grałeś sparing na necie 2 dni przed turniejem i ktòrego uznałeś za dobrego- Kali ( na forum Mackal21) odpadł u nas po 3 meczach grając fatalnie ( stosunek bramek 2-12). Z Netem mam nadal problemy ( stray siedział nad tym chyba z 40 min ) ale już niedługo wystartuje do walki z wami ( zresztą nie tylko ja ale i reszta Doliny Squad ). No Stray zapraszam na następny turniej - grając na takim poziomie jak u nas szybko sie podszkolisz

i nawet 1-2 nie bedzie robiło na tobie żadnego wrażenia
lucio, konczymy pisanie i pier...niczenie, masz problemy z netem szkoda, zacznijmy grac, wtedy bedziemy pisac, wygraliscie z straYem, trudno, zobaczymy jak wam idzie online...
ze wszystkim się zgodze, ale powiem kròtko tylko coś -> grałem 4-2-2, nigdy tak nie gram, więc nie umiem
Cytat
4-3-3,3-4-3 - zakaz grania...
patrzcie, patrzcie... a mozna dac wykonywanie wolnych zawodnikom z curving powyzej 16? ;-)
dlaczego zabroniono tych formacji?
mackal
Nov 13 2004, 00:48
Turniej mi nie wyszedł kompletnie.W pierwszym meczu z Lucio było w miarę dobrze(prowadziłem nawet 1:0),ale przegrałem cały mecz 2:1 :evil: (wszystko przez 1-2 :wink: )
W 2 meczu z Waldasem przepieprzyłem chyba z 6:1,ale to nie oznacza,że grałem kiepsko.Miałem w tym meczu chyba z 5 setek i tylko jedną wykorzystałem. :?
3 mecz był w moim wykonaniu najgorszy.Przewaga Liptona nie podlegała dyskusji(z drugiej strony grałem jak ...).Drugą połowę praktycznie przespałem
Nie będę oceniać turnieju,bo nie byłem do końca(wyszłem w połowie turnieju)Chyba najsłabiej wypadł play,ktòry ledwo zipiał
No i teksty niektòrych graczy(można dostać kurw...od tego :evil: ).Przechwalają się i przechwalają.
Na drugi raz zròbcie turniej,gdzie będzie można swobodnie przeprowadzać taktykę i ustawienia.Bo zakazywanie tego jest tylko objawem tchòrzostwa :?
No i zagrajmy w wersję gry online(ktòra notabene chodzi na waszym psx-i to nieźle)
Chętnie się zrewanżuje(chętnie w online) 8)
Zabroniliśmy już takiej gry od dawna bo systemy gry z 3 napastnikam wymuszają zmiane obrony z 4 na 3 obrońcòw . niestety napadzory ustawiają sie zwykle pomiedzy bocznymi obrońcami a środkowymi, przez co powodują niemałe zamieszanie . Jednym wyjsciem z sytuacji jest gra 3 defensorami .
halladin
Nov 13 2004, 06:16
a ja właśnie skończyłem zapierdol na oddanie hc pracy z fizjografii na studia w naj^%#^#wszy piątek w tym roku:) wlazlem na stronke.......patrze.....relacja z turnieju.....i HAHAHAHHAHAHA
gramy 1-2 ale formacje 3-4-3 i 4-3-3 zabronione:))) może zabrońcie podawac na dobieg, curvingu i body balance powyzej 17.........dla mnie to jakieś kołchoźnikowe decyzje,,,,,
p.s Stray rozgrzeszam cie:)) <musaileś grac 4-4-2 w końcu>
p.s Lucio, ty to chyba stajesz się andriu leppa stronki IO UAHAHHA ---------i dalej czekam aż odpiszesz na moje argumenty odnosnie 1-2........
do zoba
"Każdy ma jakiegoś bzika..."
Wasz bzik to nieużywanie formacji 3-4-3 lub 4-3-3, a nasz to zakaz gry 1-2. Z tą malutką ròżnicą, że my podaliśmy Ci wszelkie argumenty, ktòre powodują, iż nie gramy 1-2, a Twòj powòd dla ktòrego nie można grać 3 napastnikami, cytuję:"bo systemy gry z 3 napastnikam wymuszają zmiane obrony z 4 na 3 obrońcòw", jest wzięty z kosmosu. Jakieś brednie...
Stray, còż nie wyszło. Nie dziwię się, że nie miałeś koncepcji w ataku grając 3 napastnikami przez cały lajf, a teraz byłeś zmuszony(!) grać dwoma.
heh lol zakaz grania 3 napastnikami no niezle :?
Stray dales dupy nie ladnie

ale w sumie ja bym tez dostal w dupe bo nie mam i nigdy nie mialem psx :wink: a rozegralem tylko parenascie meczy na padzie na psx

wszystko rozbija sie o granie online

wiadome jest ze jezeli ktos mlodzi non stop w we na playu a ktos inny online to jest roznica

(chocby dlatego ze sa rozne zasady, ustawienia no i np lagi na necie o ile sa...)
na pleju wolno chodziło?!! no panowie:) żarty sobie robicie:)
ja zapraszam na pomorze:) szybko zweryfikujecie pojęcie dobrego grania:)
lucio:) sam widzisz:) 1-2 a tak trudno żyć:)
Lucio twoja wiedza o tej grze zadziwia wszystkich xD a tekst o 3 napastnikach jest poprostu genialny lol
Na turniej z takimi zasadami to ani jeden normalny gracz sie nie wybierze
menthal
Nov 13 2004, 11:17
chlopaki se zrobili zasady tak aby klepac 1-2 i zeby bron Boze nikt im nie przeszkadzal, bo jakby zjawil sie ktos dobry w ustaweniu 3-4-3 to jeszcze by ich bez 1-2 rozklepal i dopiero by byl wstyd. a ten tekst o 3 napadziorach? bezsens kompletny po to masz edycje pozycji w formacjach zeby ja dopasowac do swoich potrzeb albo do ustawienia przecwnika. Na kazdy sposob jest sposob ale chodzi o ustawianie sie na boisku a nie wprowadzanie regulaminow tego typu
wlasnie straciles tutaj resztki dobrego (?) imienia, lucio :-)
pozdrawiam, zycze udanych turniejow i innych, rownie blyskotliwych zasad, co przedstawiona ;-)
lazy_bum
Nov 13 2004, 12:03
Cytat
Na drugi raz zròbcie turniej,gdzie będzie można swobodnie przeprowadzać taktykę i ustawienia.Bo zakazywanie tego jest tylko objawem tchòrzostwa :?
Hmm... czy to oznacza, ze kazdy musi grac ,,standardowym'' 4-4-2 (albo innym oby tylko nie z 3 napastnikami ;-), albo inna taktyka bez edycji strzalek, pozycji itp.? Co do przesiadki z on-line na PSXa to jest ciezka. Ostatnio u kumpla zagralem i... no, bylo ciezko. Szczegolnie jak sie gra na klawie caly czas.
Eeeeetam znowu sie nie zrozumieliśmy. My niechcemy grać z 3 napadzorami ponieważ to sie skończy hokey'owymi wynikami, bo wolimy wygrać 2-1 niż 5-4 . A co do taktyki można robić co sie chce. Szkoda ze stray nie wspomniał ze mòwiłem mu ze na następny raz może już grać z 3 napadzorami i spròbujemy grać bez 1-2 - zobaczmy jak nam pòjdzie. Trzeba sie przestawić na wasz system zeby mòc was poklepać. Co do kolegi mackal21 . Kali ty jesteś za 3 napadzorami bo przy tym swoim stylu gry zwieksza szanse na strzelenie bramki. Nie można cały czas stać pod własną bramką i robić długie podania na napadzoròw licząc ze być może spadnie tobie na nogę albo mi ją zabierzesz na mojej połowie. Gdzie te twoje extra rozegrania piłki co kiedyś ?? Zobacz na waldasa- troche polotu w grze i walczyłe ze mną w finale.
mackal
Nov 13 2004, 13:40
Cytat
chlopaki se zrobili zasady tak aby klepac 1-2 i zeby bron Boze nikt im nie przeszkadzal, bo jakby zjawil sie ktos dobry w ustaweniu 3-4-3 to jeszcze by ich bez 1-2 rozklepal i dopiero by byl wstyd. a ten tekst o 3 napadziorach? bezsens kompletny po to masz edycje pozycji w formacjach zeby ja dopasowac do swoich potrzeb albo do ustawienia przecwnika. Na kazdy sposob jest sposob ale chodzi o ustawianie sie na boisku a nie wprowadzanie regulaminow tego typu
Zgadzam się z tobą w 100%.
Lucio napisał:
Nie można cały czas stać pod własną bramką i robić długie podania na napadzoròw licząc ze być może spadnie tobie na nogę albo mi ją zabierzesz na mojej połowie.
A kto mi to zabroni?
panowie!!!!
powiem tak. szanuje was i całą lige iss ale jeżeli u kogoś bym sie dowiedział że zabrania 1-2 lub jakiś ustawień to bym go wyśmiał i tyle:) zabraniać czegoś ? szanujmy sie:)
halladin
Nov 13 2004, 15:14
lucio nie ma czegos takiego jak przestawienie si e z 'waszego systemu na nasz' bo ogromna większosc graczy w lidze IO gra 'indywidualną' piłke.
po drugie mozesz odpowiedziec czy zamierzasz odpisac na nasze argumenty odnosnie 1-2??? .,,,troche to juz nudne,,,dla mnie dyskusja z toba jest jałowa. <zakaz 4-3-3, 3-4-3, ------przeciez to jest kompletny debilizm i nie będę pisal dlaczego, bo dla każdego myslącego człowieka mającego jakiekolwiek pojecie o grze jest to ekstremalny banał.
proponuje zamknąć ten temat na dobre.
lucio wiesz dobrze że z 1-2 można grać i dzwine że nie przeszkadza to twoim , moim i innym znajomym:) ale takie życie:)
bella psx:)
gringo
Nov 13 2004, 16:29
Hehehe, lucio. Popatrz sam co mowisz. Hokeyowe wyniki rodzą sie własnie z gry 1-2.
A 4-3-3 badz 3-4-3 wymaga tylko dobrego dostosowania obroncow, do taktyki rywala.
Cytat
Na turniej z takimi zasadami to ani jeden normalny gracz sie nie wybierze

dzięki tej :wink:
Cytat
Szkoda ze stray nie wspomniał ze mòwiłem mu ze na następny raz może już grać z 3 napadzorami
nie pisałem, bo zdałem relacje z tego turnieju :wink:
Cytat
Hehehe, lucio. Popatrz sam co mowisz. Hokeyowe wyniki rodzą sie własnie z gry 1-2.
A 4-3-3 badz 3-4-3 wymaga tylko dobrego dostosowania obroncow, do taktyki rywala.
gringo. a w naszej lidze nie ma hokejowych wynikòw bez używania 1-2? sam nie wiesz co piszesz:)
Bart0o0sh
Nov 13 2004, 23:25
Qrwa jakie zasady LOL
Oni to chyba wymyslili tylko poto zeby sie im dobrze gralo to tyle bo zabraniac grac 433 lub 343 to jest popierdolone kompletnie... i ten kto to wymyslil to kretyn dla mnie.
gringo -1) bajer w tym ze ja nie mam zamiaru sie dostosowywać do przeciwnika tylko dlatego ze ktoś gra 3 napadzoirami . I co, jak ktoś uwielbia wchodzić bocznymi obroncami w pole karne przeciwnika, to już tego robić nie może? bo tera musi wszystkich 4 zawodnikòw trzymać z tyłu i jeszcze edytować pozycje??? 2)Zapytaj sie Straya jak wygladał turniej pod wzgledem ilosci bramek na mecz. Niemal sie przewròciłem jak mi stray powiedział ze u was można przykładowo r.carlosem na ataku grać. bartoooooooosh kretynie my sami wymyśliliśmy takie zasady bo chodzi nam o REALIZM rozgrywek. Halladin - bądz cierpliwy.
ad.2 czyli co mam napisać?

co do Carlosa, to realizm to jedno, a wirtualna gała to co innego :wink:
Cytat
1) bajer w tym ze ja nie mam zamiaru sie dostosowywać do przeciwnika tylko dlatego ze ktoś gra 3 napadzoirami . I co, jak ktoś uwielbia wchodzić bocznymi obroncami w pole karne przeciwnika, to już tego robić nie może? bo tera musi wszystkich 4 zawodnikòw trzymać z tyłu i jeszcze edytować pozycje???
Teraz usiądź spokojnie, policz do 10, głęboko oddychaj i jeszcze raz ze ZROZUMIENIEM przeczytaj co napisałeś. Bredzisz dziecko, bredzisz...
Cytat
wymyśliliśmy takie zasady bo chodzi nam o REALIZM rozgrywek
REALIZM przez duze eSSS
bakel kolego, masz racje- wsadzmy Carlosa na atak, nie grajmy z klepki -bo tak nikt nie gra na świecie, grajmy 3 napadzorami w lini jak Każda licząca sie drużyna w Europie.... To twòj REALIZM??
mackal
Nov 14 2004, 11:34
Ale bzdety wypisujesz Lucio.
Może powiesz,że żadna prawdziwa drużyna nie stosuje ustawienia 4-3-3?
Weź się chłopie zastanòw.
lucio jak chcesz grac w symulator to graj w najnowsze symulacje konami takie jak pes4 czy we 8 jak dla mnie we2k2 i ta kjest sto razy realniejsze od fify ale bez przesady ze to super symulacja :? tu chodzi o zabawe ! duzo bramek = duzo zabawy ? proste nie ? kazdy lubi strzelac bramki co w tym dziwnego ? a tak pozatym to jakos ja nie zauwazylem tak duzo hokejowych wynikow....moze ostatnio jest ciut wiecej ale coz z tego....we to rozrywka zabawa i tak powinno byc

:wink:
btw carlosem w ataku to jest obciach

dlatego zadko kto tak gra
Prosze bardzo kali . Wymien mi 3 europejskie ekipy grające 3 napadzorami w LINII( tylko jakieś znane ) . Tylko nie myl tego ustawienia z diamentem bo to 451 albo 361 . 1)Pio g zara to chodzi wam o bramki czy o realizm rozgrywek ??? 2) No ja wiem ze to obciach grać carlosem w ataku ale na 100% są osoby ktòre tak nie uważają np. kali
Cytat
gringo -1) bajer w tym ze ja nie mam zamiaru sie dostosowywać do przeciwnika tylko dlatego ze ktoś gra 3 napadzoirami .
no tak, bo przeciez ustawienie z 3 napastnikami to kompletny absurd wymyslony przez konami i zadna liczaca sie druzyna tak nie gra :->
Cytat
I co, jak ktoś uwielbia wchodzić bocznymi obroncami w pole karne przeciwnika, to już tego robić nie może? bo tera musi wszystkich 4 zawodnikòw trzymać z tyłu i jeszcze edytować pozycje???
po 1. jak to musi? jak chce to moze dalej wchodzic - mozliwosc nie zostala zablokowana.
po 2. zasady musza byc takie, aby
lucio mogl stosowac swoja zajebista taktyke bez jakichkolwiek zmian.
Cytat
2)Zapytaj sie Straya jak wygladał turniej pod wzgledem ilosci bramek na mecz.
pewnie tak jak w kazdym turnieju w iss i pilke nozna, czyli zdazaly sie zarowno wyniki bezbramkowe, jak i bardzo efektowne. a jesli tych drugich nie bylo, to pewnie bylo nudno i monotonnie, a o zwyciestwie przesadzalo uzycie super zagrania 1-2 w odpowiednim momencie :-/.
Cytat
Niemal sie przewròciłem jak mi stray powiedział ze u was można przykładowo r.carlosem na ataku grać.
ze mozna to 1, ze to wstyd to 2. a czy przykladowo wstawienie napastnika na DH tez jest u Was zakazane?
Cytat
bartoooooooosh kretynie my sami wymyśliliśmy takie zasady bo chodzi nam o REALIZM rozgrywek. Halladin - bądz cierpliwy.
uhm, to odpowiednia pora na rozpoczecie bluzgania. dostatecznie sie juz osmieszyles.
lazy_bum
Nov 14 2004, 15:51
Cytat
gringo -1) bajer w tym ze ja nie mam zamiaru sie dostosowywać do przeciwnika tylko dlatego ze ktoś gra 3 napadzoirami
A gdzie twòj REALIZM czlowieku?! Czy jak taka srednia Walia gra z Brazylia to ustawia sie tak samo jak na mecz z Andora?! Zreszta... jezeli jestes taki super to przeciez nie musisz bo to TY jestes przy pilce, to TY atakujesz, to TY gnieciesz przez caly czas przeciwnika, prawda?
Cytat
Niemal sie przewròciłem jak mi stray powiedział ze u was można przykładowo r.carlosem na ataku grać.
Przepraszam bardzo ale mam takie male pytanie: JAK grala Anglia na MS z Brazylia jak przegrywali 2:1 i DLACZEGO Ferdinand byl tam ustawiony jako srodkowy napastnik?! A tak w ogole to Carlos i tak czesciej gra jak pomocnik, a nie obronca. (-;
Co do druzyn grajacych 3 napastnikami to jest to np slynna Barca. Jak sie gra taktyka 4-3-3 i bocznych napastnikow cofnie sie do tylu lekko(a duzo tak osob gra) to powsatje w sumie diament, ktory jest obecnie cholernie popularny. Taka taktyka grala na Euro 2004 min. Holandia i Portugalia. Mysle ze to jest wystarczajacy argument. Pozdro
Japitole po co wy mu prubojecie cos wytlumaczyc.jak i tak to jest chyba niemozliwe.liga IO to potezna liga i ma swoje zasady ..wiec po co scierac sie z jednym gosciem ktory gra jakies tam sobie doomowe rozgryweczki.ja w domu ze znajomymi takie rozgrywki wygrywam jak chce i niezdarzylo mi sie przegrac ale w lidze IO to inna sprawa dostaje jak sie patrzy sporo meczy:)poprostu tu jest wysoki poziom.dajcie sobie spokoj z tlumaczeniem czegos jednemu gosciowi
Lampard
Nov 14 2004, 16:50
Te lucio ty chyba piłeś... jaki punkt z rożnego co ty bredzisz buuhhhhaaaa

. Jak chcesz to możemy rozegrać ze 2 spary to pokaże ci że żadnego punktu z rożnego nie ma... co do tych formacji to zupelny idiotyzm każdy bieże formacje jaką chce i nikomu nic do tego, a 1-2 to poprostu syf i błąd tej gry, inaczej sprawa się ma z 1-2 w grach na PS2 tam klepa jest owiele lepiej skonstruowana i niema obrońcòw idiotòw, ktòrzy gapią się tempo na piłe, tylko normalnie się cofają niezależnie czy coś tam przewidziałeś czy nie (poprostu nie robią z siebie debili). Chcem sprawdzić i obalić twoje tezy w praktyce kopiąc ci tyłek (no chyba że ty udowodnisz swoje) [może tak 2 mecze bez 1-2 i dwa z 1-2] i co ty na to???:twisted: :twisted: :twisted:
Bart0o0sh
Nov 14 2004, 18:22
Hehehe ty Lucio wez skoncz pierdolic bo nie moge czytac tych idiotycznych wypowiedzi tylko wez pada i graj z nami . . .
cYa
zawsze bartoooooosz sie tak denerwujesz jak tobie brakuje argumentòw??? Jacca masz kłopoty ze wzrokiem czy czytać nie potrafisz Pytałem kto gra 3 napadzorami W LINII a nie diamentem. Dyskusja robi sie naprawde bez sensu jak nikt mi nie potrafi odp. na proste pytania.
halladin
Nov 14 2004, 19:38
lucio style taktyk sie zmieniają. raz jest modne 4-4-2 innym razem 3-5-2 czy 4-3-3. Ja nie patrze jaką taktyka gra sie obecnie ........nie widze w tym sensu<4-3-3 niedlugo znow wroci do łask i co ?? nagle zaczniesz grac 4-3-3??>,,
skończ sie ośmieszać bo takiego bufona, ktory wlazi na forum i pisze ze wszystkich rozpierdoli to jeszcze tutaj nie bylo. Skoro nie umiesz skonfigurowac emu to znaczy, że jestes GŁ
Lucio, to ja ci odpowiem :wink:
Real - często gra z Raulem, Ronaldo i Owenem( a nawet jak nie nimi, to i tak atakuje 6-8 zawodnikòw)
Barca - Eto'o,Larsson i Ronaldihno ( + mocno ofensywny Giuly)
Wisła - jak ma kłopoty to czasem się jej zdarzy dać Kuźbe do Żurawia i Franka
Czekamy panie Lucio na ciebie online

Nawet bedziesz mogl mi wybrac taktyke jaka mam grac 8)
POwiem Wam szczerze, ze jak czytam posty pana lucio to mi sie odechciewa z nim grac juz... Kto tu czytac nie potrafi to widac najlepiej w Twoich postach. Taktyka 4 3 3 to taktyka z napsatnikami. Nie wazne czy graja w lini czy graja jako skrzydlowi. Masa druzyn teraz gra z 3 zawodnikami z przodu i temu nie jestes w stanie zaprzeczyc. Zreszta co ja sie z Toba kloce. To Ty tutaj jestes mastah taktyki. MOze pod pseudonimem "lucio" kryje sie dziadek Strejlau :twisted: ??Dp "Strefy 11" z tym
mòwcie mi "Jose Mourinho"

.
ftomekk
Nov 15 2004, 08:22
Cytat
MOze pod pseudonimem "lucio" kryje sie dziadek Strejlau ??Dp "Strefy 11" z tym
Mi Lucio bardziej pod "wspanialego"GMOCHA podchodzi.
Nawet z twarzy podobny
Bart0o0sh
Nov 15 2004, 10:32
Cytat
zawsze bartoooooosz sie tak denerwujesz jak tobie brakuje argumentòw??? Jacca masz kłopoty ze wzrokiem czy czytać nie potrafisz Pytałem kto gra 3 napadzorami W LINII a nie diamentem. Dyskusja robi sie naprawde bez sensu jak nikt mi nie potrafi odp. na proste pytania.
Ja sie nie denerwuje i mam argumenty ale szkoda ci je pisac poniewaz jak wkoncu ruszysz swoim malym mozgiem i skonfigurujesz epsxa ( co jest dziecinnie proste ) to argumanty ci pokaze na boisku
mackal
Nov 15 2004, 18:51
4-3-3 to moim zdaniem ustawienie dla takich zespołòw jak Barca czy Real.Czyli dla klasowych zespołòw,ktòre mają czym straszyć.
kali tobie nawet 10 napadzioròw nie pomoże badzmy szczerzy. Opròcz jednego pierwszego turnieju grasz słabiutko łatwo ciebie rozpracować szkoda ze nas nie chcesz słuchać i zaczniesz troche kombinować na boisku.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.