Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pio G In Da Mix (bm Nr 10)
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Pio G
Tak tak Pio G wraca z nowym secikiem smile.gif W tym miesiacu motywem przewodnim jest...usmiech na twarzach sluchaczy, mam nadzieje ze chociaz przez chwilke moj secik kazdego rozweseli smile.gif Stylowo nie umiem okreslic tego mixa..powiedzialbym ze jest to eksperymental na smieszno Po prostu be happy i tyle biggrin.gif (chociaz to co smieszy mnie wcale nie musi smieszyc innych..pozatym nie wszystko jest smieszne od poczatku do konca..po prostu w tych kawalkach znalazlem cos nietypowego co mnie rozmiesza..moze to byc caly kawalek albo vocal, dziwne dzwieki itp..). Dobra nie przynudzam dluzej - zycze wam dobrej zabawy i usmiechu na buziach cool.gif

Tracklista :

1) Intro (Pete Namlook - Elle a du shell)
2) Bpt feat Dm Binxter - Moody (Saeed Younan mix)
3) Tomcraft - Bang bang (goal mix)
4) Azzido Da Bass Feat Roland Clark - Speed (Oliver Klein Deep Vocal Mix)
5) Silverback - Monkey Lover (Original mix)
6) Dj Tomcraft vs Eniac - All I got (Eniac vocal mix)
7) Silvio Ecomo - No Dip (Fred Rister & Vince Remix)

link1 : http://s64.yousendit.com/d.aspx?id=0467OMU...XA0RI0X40YP51FW

Czas trwania seta : 33 minutki
Jakość : 160 kbps
Rozmiar : 38 mb
Jak wiadomo skrot *.bin zamienic na *.mp3
Czarny
bardzo pozytywny secik Pio G wink.gif
pozdrawiam smile.gif
amar
Patrze PioG, ze zostales w tranceowych klimatach smile.gif Jak za dobrych starych czasow, eh? No nic, u nas kroluje progressive mocno.
Pozdro :>
Pio G
hm tego seta na pewno bym nie nazwal trancowym smile.gif juz bardziej hausowym (jedynie ostatni kawalek jest trancowy smile.gif ) a co do progow..to ja wcale progami sie nie brzydze wrecz przeciwko niedawno nagralem set 80 minutowy ktory mial tylko i wylacznie progi w sobie biggrin.gif (miedzy innymi produkcje : luka chable, probspota, Junkie XL, Matthew Dekay czy tez Markusa Schulza) wiec nia ma tak zle smile.gif
amar
PioG no to nie widze innego wyjscia jak wbijac na www.progg.pl i korzystac z urokow forum :> Tylko nalepszy stuff, traance i ja szefowie tongue.gif
Pio G
nie rozumiem tego czemu brat n i ty i inni tworza osobne projekty co do muzy w necie...wy macie progg.pl szef ma elektronicmusic.pl a i tak wszystko jest o progach i innych takich tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.