Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BETA ROSTER SEZON I ZIMA
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Master League Online > Sprawy organizacyjne > Patche, Arkusze
GooFy

ROSTER BETA
POD ML ONLINE sezon 1

wersja beta by goofy

Patch został stworzony na potrzeby MASTER LEAGUE ONLINE NA ISSONLINE. (wszelkie prawa zastrzeżone)

POBIERZ ROSTER BETA

PLIKI DO WGRANIA W O-TEXT lub DO KITSERVERA

POBIERZ FACE I HAIR

Jak wgrywamy ? Są dwa sposobym, ja polecam ten z kitserverem, najszybszy !

Roster (pojedyńcze pliki)

1. Ściągamy pliki z wybranego żródła.[/font]
2. Rozpakowujemy ściągnięty plik.
3. Otwieramy program DKZ Studio
4. Następnie file-->open file, następnie znajdujemy nasz o-text w folderze dat i klikamy na niego 2 razy.
5. Nastepnie edit--> import --> import all files
6. Znajdujemy nasz rozpakowany folder "Roster" i wybieramy go klikając OK.
7. Patch powinien zacząć się wgrywać, i pojawić się komunikat "6 files have been imported"
8. Klikamy ok, następnie file--> save as
9. Nazywamy nasz spatchowany o-text np. "0oo_text.afs" i klikamy zapisz.
10 . Następnie wchodzimy do folderu gdzie zapisaliśmy nasz o-text z pkt.9
11. Kasujemy stary o-text
12. A nasz spatchowany wklejamy do folderu dat np. "D:GryKONAMIPro Evolution Soccer 6dat"
13. Zmieniamy mu nazwę z "Ooo_text.afs" na O_text i gotowe.
14. Aby sprawdzić czy patch zainstalował się poprawnie kasujemy of z moich dokumentów
np. C:Moje dokumenty KONAMI Pro Evolution Soccer 6 save folder1
i włączamy gre.
15. Sprawdzamy czy loga są poprawne i gracze w ekipach są ok, np. Patrząc czy nasz skład się zgadza i są transfery z ML[cent

lub łatwiejszy sposób poprzez wrzucenie plików rostera do Kitservera 6.6.0
1.Sciągamy kitserver wersje 6.6.0
2.W Kitserverze, w katalogu DAT tworzymy podkatalog 0_text.afs
3. Kitserver musi znajdować się w folderze głównym gry,obok pes.exe i folderu DAT
potem wrzucamy do podkatalogu który stworzyliśmy luzem pliki od rostera
4. Aby sprawdzić czy patch zainstalował się poprawnie kasujemy of z moich dokumentów [font="Trebuchet"]np. C:Moje dokumenty
KONAMIPro Evolution Soccer 6 save folder1
i włączamy gre.
5.
Sprawdzamy czy loga są poprawne i gracze w ekipach są ok, np. Patrząc czy nasz skład w grze się zgadza i są transfery z ML

Proszę sprawdzić dokładnie czy nasze transfery się zgadzają. Po wydaniu wersji FINAL nie będzie już możliwości poprawy niczego. Numery drużyn których trenerzy nie wrzucili arkusza przed wydaniem Bety mogą się nie zgadzać.
przemosekk
Chciałem zgłosic, iż zawodnik LuaLua jest biały a powinien byc czarnoskórym zawodnikiem. Reszte jezeli jest taka możliwosc oczywiscie sprawdzę jutro i do 12 dam znac czy jeszcze inne zastrzeżenia.
Nalep
Jak dla mnie jest jasnej karnacji.

Jason Bourne
mistrz painta atakuje biggrin.gif Poszukaj sobie tej japy, bo prosisz o nią po raz n-ty. Skoro Goofy jej nei wrzucił to znaczy, że nie zrobił japy tego białego murzyna. Być moze nikt nie zrobił do tej pory. Po co prosić po raz 3, 4 o to samo....
zibii75
U mnie transfery OK, jedynie złe są nr zawodników: Kamara i Mabwati mają ten sam, Janot ma mieć 1, a Enyeama 12 Cavalieri 33. Montano i Ntep te same nr. Wiem ze to beta ale naswietlam sprawe. Ogólnie reszta ok
GooFy
Więc naświetlam sprawę, że nie zmieniamy numerów starym zawodnikom.
przemosekk
Jason mi nie chodziło o twarz tylko o karnacje zawodnika.
Jason Bourne
A on nie choruje na bielacteo jak Michael Jackson? coś tam słyszałem właśnie... U mnei wzystko ok prócz nuemrków, ale jak Goofy pisał chodiz o samych zawodników :] a nei numery
zibii75
CYTAT(GooFy @ Feb 19 2014, 22:26) *
Więc naświetlam sprawę, że nie zmieniamy numerów starym zawodnikom.

Więc naświetlam sprawe takie nr zostały podane w 1 okienku transferowym, ale skuli mła mogą grać same 1- nki

GooFy
No to troszkę za późno się obudziłeś, bo od pierwszego okienka transferowego to jest już trzeci roster. Na tym screenshocie to nie wiem czego mam się dopatrzeć, bo jest mikroskopijny a powiększyć się go nie da.

EDIT: Aha no i żeby nie było:

CYTAT(zibii75 @ Jan 4 2014, 21:47) *
Numery nowych graczy

1 Enyeama

a Cavalieri w pierwszym okienku był zawodnikiem defaultowym więc numeru również zmienić mu nie mogłeś.
przemosekk
Sprawdziłem skład i jest ok reszta zawodników tylko prócz karnacji Lualua'y
przemosekk
Jeszcze prosze o zmiane statów u Sessegnon bo widze ze niektórzy grcze maja poprawione staty u jednego zawodnika a u mnie nie ma poprawionych.
zibii75
Mam jeszcze jedno pytanie, czy staty Bernarda Mendy są poprawne? Czy to ten sam zawodnik? A może był już w patchu i dla tego jest różnica w statach?

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=24104

http://pesstatsdatabase.com/PSD/Player.php...95&Club=113
GooFy
Coby ułatwić sobie życie importowałem niektórych graczy ze starego ofa i taki babol mógł się wkraść.
GooFy
Jeszcze taka sprawa. Montano i Ntep mają takie same numery, bo sam takie podałeś.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.