Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: III sezon T-Mobile Ekstraklasa 2012 - ZAPISY i POTWIERDZENIA !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
JustMe1987

Witamy wszystkich.
Nadeszla pora na rozegranie III sezonu ligi Polskiej na stronie ISSOnline cool.gif
Na pierwszym miejscu stoi fair play i dobra atmosfera w rozgrywkach. Ladna gra i ambitne podejscie do funkcjonowania wedlug regulaminu.
Na to wlasnie stawiam biorac na siebie cale rozgrywki chce sie dobrze bawic a nie meczyc.
Znamy sie juz wszyscy dosc dobrze dlatego zostala juz ustalona wstepna lista.
Zastrzegam sobie prawo do nieprzyjmowania zgloszen bez podania powodu.
Jezeli bedzie wystarczajaca liczba chetnych to utowrzymy dwie ekstraklasy.
Kazdy sam pracuje na to jak jest postrzegany w lidze dlatego wstepna lista wyglada jak wyglada.
Panowie ktorzy popisali sie swoim stylem gry czy tez charakterem musza liczyc na to ze uzbiera sie was drugi komplet i wtedy razem zagracie sobie w swoim gronie nie psujac reszcie zabawy swoim schematami i olewatorskim podejsciem do terminow, regulaminu i reszty ligowcow.
Naturalnie ucierpia na tym tez Ci ktorzy sa wporzadku. Szanuja wszystkie niepisane zasady ale maja malutki staz na naszej stronie i nie zostali wlasnie tylko z tego powodu zapisani w pierwszej kolejnosci.
Nie zniechecajcie sie. Zapraszam do zapisania sie mimo wszystko. Jezeli konsekwentnie w kolejnych rozgrywkach udowodnicie ze mozna na was liczyc to w przyszlosci i wy bedziecie mieli zawsze bezpieczne i zklepane miejsce podnoszac swoja obecnoscia range i jakosc rozgrywek. Jest tez pare osob ktore nie zdecydowaly sie z powodu wyjazdow wakacyjnych na uczestnictwo. Gdyby jednak plany sie zmienili to rowniez zapraszamy.
Wszystkie zale i dziekczynne odezwy prosze kierowac na moj numer gg aby zbednie nie zasmiecac forum ktore bede skutecznie czyscil w celu zachowania schludnego porzadku zapisow. cool.gif

Liga będzie prowadzona pod nazwą :
T-Mobile Ekstraklasa 2012

Zapisy trwają do 24.06.12 do 20:00 lub do wyczerpania miejsc 2 pelnych list!

Liga ruszy w ostatnim tygodniu czerwca aby nie kolidowac z dobiegajacym konca II sezonem MLO.

Od razu ostrzegam że jeżeli ktoś wycofa się z ligi bo źle wylosuje bądź będzie miał inny głupi powód - dostanie bana na rozgrywki pod banderą ISSOnline !!!

Forma rozgrywek :
Będziemy grać 18 ekipami (cała ekstraklasa + Cracovia i ŁKS).
Liga będzie bliźniaczo podobna do tej głównej: regulamin, schemat wpisywania wyników, itp się nie zmienią smile.gif
Podczas losowania bedziemy korzystac ze skryptu na stronie głównej. Tabele i klasyfikacje strzelców bede prowadzil ja recznie w programie ligowym.

Start rozgrywek przewidujemy po 25 czerwca.

Ważne !!!
WARUNEK PRZYSTĄPIENIA !!!

Przy zapisie każdy z Was będzie musiał utworzyć sobie drugie konto na stronie głównej, dajmy na to ja mam swoje ligowe pod nazwą lukasz44 a więc to do ekstraklasy będzie brzmiało
lukasz44_
Gdyż skrypt nie obsługuje dwóch lig z jednego konta smile.gif
Osoby które posiadają już dwa konta gdyż grały w II sezonie ISS Ekstraklasy podają tylko swój nick.
Hasło możecie mieć takie samo jak w tym głównym.
Dodajemy tylko końcówkę _ podczas rejestracji, aby miało to jakiś wygląd, gdy ktoś nie stworzy konta do gry wejdzie osoba z dalszych miejsc z zapisów !!!

CYTAT

Rejestrujemy się pod tym linkiem :
http://issonline.pl/rejestruj2.php
Regulamin pod linkiem rejestracyjnym jest nieistotny, ważny jest ten tutaj na forum.
Posiadanie konta gracza jest warunkiem przystąpienia do rozgrywek ligowych.

Wzór zapisu:
nick
numer GG
Potwierdzenia czy utworzyliśmy drugie konto na stronie głównej, np. lukasz44_ !!!

CYTAT
Przykład:

lukasz44
286124
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie lukasz44_ na stronie głównej

Jesli ktos natomiast rozmyslil sie to prosimy o wpis:

Rezygnuje z udzialu w ekstraklasie

Lista graczy:

1. JustMe1987
2. GooFy
3. lukasz44
4. piecia1990
5. Domino
6. Tomek93
7. Donkryst
8. WKSRKS
9. Szopa1910
10. Witu
11. Wolrid
12. T-Mac
13. Stuart17
14. zibii75
15. Szymson
16. woodi
17. Edi092
18. Nachos

1.przemosek123
2.Filips
3.sylwek12b
4.Chelsonik
5.niCejOke
6.wAskI
7.wesoły89
8.Kubbas
9.Ogryz wink.gif
10.Barthinio
11.adonim
12.Grigorian
13.Tobinho
14.
15.
16.
17.
18.
T-Mac
T-Mac
2174966
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie T-Mac_ na stronie głównej
JustMe1987
JustMe1987
7746003
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie JustMe1987_ na stronie głównej
Zagram cool.gif
Tomek93
Tomek93
12364890
Tak, mam konto na głównej happy.gif
Szymson
POTWIERDZAM I MAM DRUGIE KONTO NA GŁÓWNEJ;)
7638039
Wolrid
Wolrid
10796018
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Wolrid_ na stronie głównej
Szopa1910
Szopa1910
4394540
Potwierdzam utworzenie konta na glownej.
nachos
nachos
10454639
mam drugie konto (nachos_) na głównej
Domino
Domino
596208
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Domino na stronie głównej.
Filips
Filips

18251067

Posiadam drugie konto na stronie głównej o nazwie FilippoLfc08 . Pozdrawiam.
chelsonik
Chelsonik
4774124
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie chelsonik_ na stronie głównej
WKS
WKSRKS
4043344
Posiadam.
Witu
Witu
22841320
Posiadam drugie konto na głównej.
Stuart17
Stuart17
4907614
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie Stuart17_ na stronie głównej.
przemosekk
przemosek123
8266028
Mam drugie konto pod nickiem: przemosek123_
sylwek12b
sylwek12b
4095477
posiadam drugie konto na głównej sylwek12b_
Edi092
zagram
9372203
konto Edi_
woodi
1012833
potwierdzam mam konto woodi_ na głównej
Jason Bourne
It's me- piecia1990. Posiadam konto :]
PS w końcu gra bez schematowców :]
a i gg 7370649 ;p
lukasz44
lukasz44
286124
Potwierdzam utworzenie konta na głównej.
zibii75
zibii75
9081376
Zagram
donkryst
no to jedziem z tym śledziem biggrin.gif
DonKryst
9540366
mam drugie konto - DonKryst_
niCejOke
niCejOke

8767529

posiadam konto: niCejOke_

potwierdzam udział
wĄskI
waski90
2841942
Potwierdzam utworzenie konta o nazwie waski90_ na stronie głównej
wesoly89
wesoly89

3796271

konto na glownej wesoly__
JustMe1987
Niektorzy najwyrazniej pomineli wstep po przeczytaniu nazwy tematu. Jest to moja autorska liga i dobralem ludzi wedle mojego widzimisie. Jakis tam wlasny ranking na bazie doswiadczen w roli przeciwnika badz tez obserwacji z pozycji opiekuna.
Robie to dla siebie bo chce sie fajnie bawic i tak zadecydowalem za co biore odpowiedzialnosc.

Co do kolejnosci miejsc na liscie numer dwa to jest ona zupelnie przypadkowa i wynikajaca z edycji podczas zmian w pierwszej lidze. Jezeli bede uzupelnial pierwsza lige ta kolejnosc nie ma zadnego znaczenia.

Zeby ruszyla druga nawet mniejsza liga to musi zapisac sie tak z 12-14 graczy zeby to mialo jakis sens. Dlatego zachecam do sciagania znajomych z innych serwisow. Druga grupa to zupelnie zielone swiatlo dla debiutantow na iss.
Jedynie zbanowani Panowie nie maja tam czego szukac.
GooFy
Dawaj Wołodia. Ja potwierdzaju.
Kubbas.
Z chęcią bym zagrał

Kubbas
6104027
konto zrobione
Ogryz
Jeśli można to jednak zagram w 2 grupie żeby inni mogli też pograć. Żeby ta 2 grupa ruszyła.
Barthinio
Zagram w drugiej grupie checi sa tylko ten i przyszły tydzien mam napiety pozdrawiam smile.gif

Drugie konto na głównej mam z nazwą barthinio_
adonim
adonim
1207813
potwierdzam utworzenie konta - adonim85
Grigorian
Z chęcią zagram w 2 grupie. Z tym, że od 27 czerwca do 1 lipca ni będę miał dostępu do neta.

Potwierdzam utworzenie konta Grigorian_ na stronie głównej.
Tobinho
Tobinho
Potwierdzam wziecie udzialu
mam konto Tobinho_
JustMe1987
Zapisy zostaja zamkniete. W takim ksztalcie przystapi do rozgrywek grupa numer dwa ktora zagra ekstraklase w systemie 3 rundowym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.