Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forum dla fanow Pro Evolution Soccer 3
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 3
error
Czesc! Pare miesiecy temu przyszedl mi do glowy pomysl, zeby zalozyc forum fanow Pro Evolution Soccer 3, ktorego celem byloby zbieranie wszystkich dostepnych informacji o grze, stworzenie w miare aktualnej strefy download z dostepnymi dodatkiami, i co najwazniejsze, zrzeszanie maniakow starej trojki (do ktorych i ja naleze). Forum jest w sieci od jakis 2-3 miesiecy, na dobry poczatek dodalem kilka rzeczy, ktore znalazlem w sieci, jest lacznie 3 uzytkownikow, ale dopiero teraz, w wakacje znalazlem czas, zeby jakos rozpowszechniac strone, reklamowac, katalogowac. Mam nadzieje, ze to zaowocuje. Postanowilem tez napisac o tym tutaj, z racji, ze wiele osob tu zaglada i moze beda to wlasnie fani PES3. Forum nie bedzie mialo racji bytu bez userow, wiec jesli lubisz grac w trojke, to wejdz na www.pes3.fora.pl i przylacz sie! Azeby bylo nas jak najwiecej! smile.gif

www.pes3.fora.pl - Forum dla fanow Pro Evolution Soccer 3 - wejdz!
WKS
Z takim hostingiem to powodzenia i krzyżyk na drogę.
IronTiga
Na początku nie ma co się martwić o lepsze hostingi czy serwery, tym bardziej, że ten nie wiadomo jakich ciężarów dźwigać nie będzie. Na razie fajnie by było zebrać jakąś "ciekawszą" ilość fanów, żeby forum mogło zacząć "żyć", a myślę, że i tak nie prędko trzeba się będzie martwić o jakieś zmiany i ulepszenia. To nie ma być jakiś potężny serwis, tylko kącik w którym można podyskutować z innymi maniakami, wrzucić jakiś dodatek do gry, dać coś od siebie. wink.gif
WKS
No tak ale lepiej chyba wziąć serwis cba.pl czy ugu.pl i zrobić porządną szate graficzną aby forum było przejrzyste, że aż Cieszy oko. A tutaj gówniany hosting który ogranicza pewne rzeczy które mozna zrobic na w/w hostingach który tak naprawdę zniechęca. Ja tylko dobrze radzę bo działam w pewnej branży i zawsze musze byc o krok od konkrunecjii jesli chodzi o tematyke strony i zawsze takie malutkie rzeczy przyciągaja wink.gif . Pozdrawiam.
Orange_91
Ah ten Pes3... Mam dla tej gry ogromny sentyment. Był to mój pierwszy PES, który mnie najbardziej wciągnął ze wszystkich w jakie grałem. Ta gra miała w sobie to COŚ. Pamiętam te złe nazwiska zawodników i drużyn, brak licencji na cokolwiek, ale mimo to mogłem w to grać i grać. Jak dla mnie żaden kolejny PES nie może się z nim równać. Życzę powodzenia w rozwoju forum, ale raczej nie oczekiwałbym nic wielkiego...
IronTiga
Wiesz, nie mam jakoś super dużo czasu, żeby się bawić jeszcze w szaty graficzne i szczególiki. Wiem, że to pewnie może bardziej przyciągać, ale... Jak już mówiłem, zależy mi na tym żeby po prostu skupić w jednym miejscu osoby, które tęsknią za trójką lub po prostu maniakalnie w nią grają. Jakiś rozbudowany serwis to to nie będzie, a przynajmniej tak mi się póki co wydaje, a gdyby mi jednak fora.pl nie wystarczała, to tam chyba jest możliwość przeniesienia bazy w inne miejsce. Swoją drogą, jak długo weol.pl miał swoje forum na fora.pl i jakoś dawali radę. wink.gif
Też uważam, że PES3 to chyba najlepsza część i w dodatku pierwszy Pro Evo, z którym miałem do czynienia. Mam straszny sentyment, gram w dalszym ciągu i ta gra naprawdę ma to COŚ! smile.gif
Mam też pewien pomysł/plan, jak można by było trochę odświeżyć naszą trójkę w niekoniecznie nie wiadomo jak trudny i pracochłonny sposób, ale to póki co odleglejsza perspektywa. Na razie mam nadzieje, że uda mi się znaleźć choć kilkanaście osób, które dołączą do forum i pomogą mi je rozruszać. wink.gif
Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.