Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 11.03- 20.03, kolejki 20-23
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
Kolejka 20
waldi198 - Tomek93
similo14 - wujek831
Boby1908 - DonKryst
Rybson - jarek
BlueOle10 - JustMe1987
craxa93 - gapa
camel11 - seba
Ogryz - gviazda10
woodi - Szymson

Kolejka 21

Tomek93 - similo14
waldi198 - Boby1908
DonKryst - Rybson
kfg - BlueOle10
jarek - craxa93
JustMe1987 - camel11
gapa - Ogryz
seba - woodi
gviazda10 - Szymson

Kolejka 22
Boby1908 - Tomek93
Rybson - waldi198
BlueOle10 - wujek831
craxa93 - DonKryst
camel11 - kfg
Ogryz - jarek
woodi - JustMe1987
Szymson - gapa
gviazda10 - seba

Kolejka 23
Boby1908 - Rybson
similo14 - BlueOle10
waldi198 - craxa93
wujek831 - camel11
DonKryst - Ogryz
kfg - woodi
jarek - Szymson
JustMe1987 - gviazda10
gapa - seba

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
woodi

20 kolejka
woodi Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Pedro Mendes
Helder Postiga
Floro Flores

Opis:
Nie bede opisywałmeczu bo nie ma co... ze słabej Genoy poodejściu Toniego i Palladino zrobiła sie słabiuteńka drużyna która nie ugra nic w tej lidze napewno, jesli ktos nie wierzy to niech zagra sobie Genoa a zobaczy oczym mówie. Mecz pod dyktando gości mogłem tylko patrzec jak mój bramkarz wyciaga piłke z siatki trzykrotnie a moi napastnicy nie mogli sie przebic przez obrone rywala. Dzieki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Helder Postiga - strzelec 2 bramek

woodi

22 kolejka
woodi JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Miguel Veloso
Floro Flores
Floro Flores
Hoarau
Boselli

Opis:
Mecz bardzo szybki i wyrównany... Wszyscy obstawiali faworyta gości z Francji pod opieką wspaniałego trenera jakim jest JustMe1987 lecz gospodarze zrobili miłą niespodzianke swoim kibicom jak i trenerowi pokonując PSG dość wysoko bo aż 4:1 Nikt nie przypuszczał że sprawy tak sie potoczą sam jestem w szoku... Ale gdyby JustMe1987 grał na luzie nie miałbym nic do powiedzenia. Dzięki za mecz i powodzenia dalej w lidze

Zawodnik meczu:
Antonio Floro Flores strzelec 2 goli dla gospodarzy

Ludovic Giuly sprawiał dużo kłopotów obrońcom Genoy swoimi rajdami najaktywniejszy zawodnik gości

JustMe1987
No niestety jak przystepuje sie do meczu z glowa zajeta innymi sprawami i w duzych nerwach to ciezko grac swoje. Moj blad. Mam nauczke na przyszlosc zeby ochlonac zanim wezme sie za granie. Gratulacje dla rywala ktory wykorzystal moja slabsza dyspozycje i odniosl w pelni zasluzone zwyciestwo. Falstart zgodnie z oczekiwaniami tongue.gif
gapa

21 kolejka
gapa ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Hamsik
Lucarelli
Cavani
Samobój
Weldon
Weldon

Opis:Dobry mecz w ktorym bylo duzo akcji. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:Mascara - nowy nabytek klubu ktory ciagnal cala ofensywna gre.

Ogryz

22 kolejka
Ogryz Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Dzagoev
Weldon
Necid
Doumbia
Doumbia
Doumbia
Opis:
Kolejna porażka piłkarzy Benfiki już 15. Klęska za klęską piłkarzy z Lizbony i miejsce spadkowe już pewne. Cel na sezon awans, a same klęski ponoszę. Niech ten sezon się kończy, bo nerwowo nie wytrzymam. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
- Seydou Dumbia - Gol do szatni dla CSKA na 3-2 co podłamało gospodarzy i w 2 połowie dobił gospodarzy 2 bramkami i skompletował Hat-Tricka co strzał to gol nie do zatrzymania.
BlueOle10

20 kolejka
BlueOle10 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Hooper
Hooper
Hooper
Maloney
Stokes
Stokes
Ljungberg
Ljungberg
Hoarau
Erding
Erding
Nene
Chantome

Opis:
Wynik jak widac hokejowy wink.gif radosny futbol, od wyniku 5:5 juz tylko ja strzelalem bramki smile.gif

Zawodnik meczu:
Hooper- hat trick, to roznica goli dla gospodarzy smile.gif

Szymson

22 kolejka
Szymson gapa
Screeny:
sorry nie zapisał się

Strzelcy:
Hamsik
Lavezzi

Helder Postiga
Vukcevic

Opis:
Mecz bardzo wyrownany,remis sprawiedliwy choć z pewnością nie cieszy żadnej z tych drużyn.Druga bramka dla Napoli to istne kuriozum dawno nie widzalem czegos takiego hehe,żałuje że tego nie nagrałem.Dzieki i powodzenia dalej w lidze

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasługiwał na takie miano w tym meczu...

Rybson

22 kolejka
Rybson Waldi
Screeny:

Strzelcy: Di Natale
Di Natale
Pasqual
Macheda

Opis:
szybki ciekawy mecz ktory ułozył się po mysli godpodarzy którym udał się rewanż ... szkoda tylko ze w tym meczu moi zawodnicy niby zadnej perfidnej kosy a doznali 3 kontuyzji... no ale co zrobic! dzieki za mecz i powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:
Antonio DI Natale

20 kolejka
Rybson Jarek
Screeny:

Strzelcy:
Corradi
Corradi
Corradi
Niecid
Dzagoev
Vagner love
Opis:Mecz który powinienem przegrac gdzie zacząłem swietnie w 50 sekundzie meczu strzalając bramkę atomowym strzałem popisał się Corradi ktory zdobył klasycznego hattricka i został bohaterem meczu na miano anty bohatera zasłużyli na spółkę Bramkarz wbijająć piłę po dosrodkowaniu do swojej bramki Akinfieyev ( czy jakos tak) oraz NIecid ktory zmarnował chyba z 6 sytuacji gdzie wystarczyło wepchnąc piłę do bramki on niepotrafił trafic biggrin.gif dzieki za mecz i powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:
CORRADI

kfg.

21 kolejka
kfg BlueOle10
Screeny:
1połowa:
4:2 dla mnie
Rozłączyło BlueOle screnów nie mam strzelców nie pamietam.

2połowa:

Strzelcy:
Benjani
Hooper
Benjani
Hooper
Ljungberg

z 1polowy nie pamietam

Opis:
Ciekawy mecz. W 1 połowie przeważali gospodarze, a w 2 goście. Ale 1 bramką ostatecznie wygrali gospodarze.

Zawodnik meczu:

donkryst

21 kolejka
DonKryst Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Campbell
Welbeck
Welbeck
Sessegnon
Sanchez
Denis

Opis:
Bardzo dobry mecz w wykonaniu obu drużyn, po strzeleniu bramki na 2:2 w szeregi graczy Sunderlandu wkradła się mała nerwowość, którą jednak szybko udało się uspokoić strzelając 3 bramkę.Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Welbeck - dwa debiutanckie gole tego zawodnika w tym sezonie, mam nadzieję, że nie ostatnie i godnie zastąpi ś.p. Benta smile.gif

23 kolejka
DonKryst ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Campbell
Campbell
Malbranque
Gyan
Gyan
Gyan
Fernandez

Opis:
Bardzo dobry mecz w wykonaniu graczy Sunderlandu, praktycznie na nic nie pozwalali graczom z Lizbony, którzy na gole Czarnych Kotów odpowiedzieli tylko jednym - autorstwa Fernandeza. Dzięki i powo dalej! smile.gif

Zawodnik meczu:
Gyan - nie do zatrzymania w tym meczu, ustrzelił hattricka.

gapa

23 kolejka
gapa seba
Screeny:

Strzelcy:Samobój

Opis:Bardzo dobry mecz w ktorym przewazalo Hoffenheim ale kontrataki Napoli tez byly bardzo grozne i po jednym z nich padl samoboj. dzieki powo dalej

Zawodnik meczu:brak-nikt sie nie wyroznil

craxa93

20 kolejka
craxa93 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Lavezzi
Samobój

Opis:
Szczęśliwy choć chyba zasłużony remis wywalczony w ostatniej minucie meczu który był zacięty i otwarty.
Dzięki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył/b]

[b] 22 kolejka

craxa93 ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Campbell
Campbell
Malbranque
Malbranque
Ze Roberto
Alex
Cavenaghi

Opis:
Mega ciężki mecz z siłaczami z wysp, żaden z moich graczy nie był w stanie przepchnąć kogokolwiek z drużyny przeciwnej ale to jest ich wielki atut no i jeszcze szybkość DonKryst potrafi świetnie to wykorzystać i chyba zmierza po majstra. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Campbell- budził postrach w mojej obronie.

gviazda10
kolejka 21
gviazda10 szymons

Screeny:

Strzelcy:
Moreno
Fernandinho
Saleiro
Saleiro
Saleiro
H. Postiga
H. Postiga
Opis:
Mecz pod dyktando gosci i tym samym pewnie zdobyte 3 pkt. gospodarze swoja bezradnoscia mogli tylko irytowac zgromadzonych kibiców. Dzieki za mecz powo dalej.

Zawodnik meczu:
Saleiro

BlueOle10

22 kolejka
gracz1 Wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Ljungberg
Ljungberg
Hooper
Gudjohnsen

Opis:
Wujek pieknym strzalem ze szczupaka objal prowadzenie i mimo ze mial chyba z 2 poprzeczki i 2 slupki, to nie udalo mu sie wiecej bramek strzelic. Za to gospodarze zrobili co do nich nalezalo, strzelajac trojeczke:)

Zawodnik meczu:
Ljungberg- dwa gole daly zwyciestwo Celtom smile.gif

camel11

20 kolejka
camel11 seba

Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Mlapa

Opis:
Mecz fajny, wyrównany, bramki ciężko wypracowane, każdy mógł tutaj wygrać. Ciekawostką są dwie czerwone kartki dla gospodarzy po kosach komputera, co rzadko się zdarza biggrin.gif

Zawodnik meczu:
Mlapa

Tomek93

21 kolejka
Tomek93 Similo
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Festiwal nieskuteczności obu drużyn. Ogólnie to mecz wyrównany, bo pierwsza połowa należała zdecydowanie dla mnie a druga dla gości. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Brak
gviazda10
20 kolejka
ogryz gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Aimar
Jadson
Eduardo
Luiz Adriano

Opis:
Mecz pod dyktando gosci glupio stracone 2 bramki wprowadzily nerwowosc w szeregach Szachtaru lecz w szybko przyjezdni doprowadzili do remisu i w doliczonym czasie gry zimna krew zachowal Adrianno i przesadzil losy spotkania. Dzieki za mecz powodzenia dalej.
PS
WSTAWILEM MECZ POMIMO ZE GOSPODARZEM BYM OGRYZ !!! ON NIE CHCIAŁ WSTAWIC PONIEWAŻ ROZGORYCZONY PECHOWA PORAŻKA POWIEDZIAŁ ZE MU SIE NIE CHE (DOWODEM SA SCREENY).... DLA MNIE TO JEST KARYGODNE.
...

Zawodnik meczu:

LUIZ ADRIANO
Ogryz
CYTAT(gviazda10 @ Mar 20 2011, 13:09) *
20 kolejka
ogryz gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Saviola
Aimar
Jadson
Eduardo
Luiz Adriano

Opis:
Mecz pod dyktando gosci glupio stracone 2 bramki wprowadzily nerwowosc w szeregach Szachtaru lecz w szybko przyjezdni doprowadzili do remisu i w doliczonym czasie gry zimna krew zachowal Adrianno i przesadzil losy spotkania. Dzieki za mecz powodzenia dalej.
PS
WSTAWILEM MECZ POMIMO ZE GOSPODARZEM BYM OGRYZ !!! ON NIE CHCIAŁ WSTAWIC PONIEWAŻ ROZGORYCZONY PECHOWA PORAŻKA POWIEDZIAŁ ZE MU SIE NIE CHE (DOWODEM SA SCREENY).... DLA MNIE TO JEST KARYGODNE.
...

Zawodnik meczu:

LUIZ ADRIANO

Powiedziałem żebyś wstawił nie powiedziałem ze mi się nie chce, a poza tym to ja byłem gosp nie musiałeś wstawiać tego nawet jeśli napisałem wstaw więc nie wiem o co ci chodzi jak bym nie wstawił to byś dostał walkowera, bo mój obowiązek jest powiadomić o przedłużeniu czy coś. A tak poza tym mecz pod twoje dyktando no bardzo ciekawe, ale spoko.
gviazda10
22 kolejka
gviazda10 seba

Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Luiz Adriano
"Swojak"
Ibisevic
Firmino
Firmino
Opis:

Mecz na wysokim poziomie mnustwo sytuacji gospodarzy i jeszcze wiecej gosci. Kibice ogladali fenomenalne widowisko grad bramek ale tylko jedna zasługuje na kilka słow bo pomocnik przyjezdnych strzelil swojaka z ok 40m. Cudowny strzal był ozdoba spotkania i niespotykanym samobójem. dzieki za mecz powo dalej...

Zawodnik meczu:

Firmino

camel11

22 kolejka
camel11 kfg

Screeny:

Strzelcy:
Roberts
M. D. Diouf
Niang
M. D. Diouf
Mehmet Topuz
M. D. Diouf
Niang
Roberts

Opis:
Mecz ciekawy i w przyjaznej atmosferze ;] gospodarze co chwile nadrabiali straty jednak odnotowali kolejny mecz bez punktów. Gospodarzom brakowało troche szczęscia a to słupek a to jakas inna patologia w ich wykonaniu za to goście skutecznie grali głównie z kontrataków i po takich właśnie akcjach głównie strzelali. Szkoda wyniku bo gra była całkiem udana. Dzięki za mecz ;]

Zawodnik meczu:
M. D. Diouf - klasyczny hat-trick

similo14
20 kolejka
similo14 wujek

Screeny:

Strzelcy:
Diabate
Gouffran
Opis:

Fajny meczyk i pewne zwyciestwo. Dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Gouffran

23 kolejka
similo14 BluOle10

Screeny:

Strzelcy:
Lamine Sane
Andre
Andre
Gouffran
Gouffran
Hooper
Hooper
Samaras
Samaras
Opis:

Po początkowych problemach z połączeniem po kilku dniach udało sie rozegrać spotkanie. W pierwszej połowie na boisku byli tylko gospodarze, jednak po przerwie zbytnio sie rozluźnili i o mały włos nie stracili 2pkt.

Zawodnik meczu:
Gouffran

Szymson

23 kolejka
jarek Szymson
Screeny:
nie posiadam bo to przeciwnik miał wpisac wynik....

Strzelcy:
M.Fernandes
M.Fernandes
Vukcevic

Opis:
Pierwsza połowa bardzo wyrownana ale toi gosciom z Lizbony w doliczonym czasie gry udało sie zdobyc gola i dzieki temu schodzili do szatni z jednobramkwym prowadzeniem.Druga połowa to juz dominacja Sportingu czego dowodem były 2 gole i pewna gra kontrolowana do samego końca spotkania.

p.s Jarek miał wpisac mecz przypominałem mu o tym chcyba z 6 razy....pomijam już fakt że mecz był rozegrany w czwartek wieczorem...

Zawodnik meczu:
M.Ferandes-najlepszy na boisku i zdobył dwa bardzo cenne gole

Uploaded with ImageShack.us

Boby1908
20 kolejka
Boby1908 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Leto
Leto
Gyan
Malbranque
Cambell
Welbeck
Samobój

Opis:
Mecz dosyć wyrównany. Mimo iż przegrałem 2-5 to na boisku nie było widać aż tak tej przewagi. Po prostu DonKryst wykorzystał co miał wykorzystać, a ja niestety nie. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
brak
Boby1908
22 kolejka
Boby1908 Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Luis Garcia
Govou
Govou
Govou
Audel
Hajnal

Opis:
Ten mecz jest dużym zaskoczeniem nawet dla mnie samego. W życiu bym się nie spodziewał tak wysokiej wygranej, ale Cisse rozgrywał chyba mecz życia zdobywając aż sześć bramek. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Djibril Cisse
JustMe1987
# 23

JustMe1987 gviazda10

Screeny:

Nene

Nene

Hoarau

Opis:

Dwa swietne dryblingi Nene zadecydowaly o wyniku spotkania z klubem z Ukrainy. Przeciwnik nie gral w stu procentach swojej gry przez klopoty z kontrolerem co udalo mi sie wykorzystac nawet bedac w katastrofalnej ostatnimi czasy dyspozycji.

Zawodnik meczu:

Nene

woodi

23 kolejka
kfg woodi
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Roberts
Roberts
Rossi
Rossi
Palacio
Palacio
Palacio
Boselli

Opis:
Wpisuje na życzenie gospodarza tongue.gif Mecz mogł sie podobać gdyż padło dużo bramek. Pierwsza połowa bardzo zacieta najpierw goście wbili 2 gole pozniej gospodarze 2 a połowa skonczyła sie remisem 3:3. Druga połowa zapowiadała sie bardzo ciekawie ale goście z Włoch nie dali pograć Anglikom na ich własnym stadionie i rozstzrelali sie dokładajac jeszcze 3 bramki a mecz zakonczył sie 3:7 dla gości bo bramkarz gospodarzy wbił sobie samobója... Dzięki za mecz i powodzenia dalej w lidze

Zawodnik meczu:
Palacio i Roberts zasługują na miano najlepszych w tym spotkaniu gdyż ustrzelili hatricka

seba

21 kolejka

seba woodi

Screeny:

Strzelcy:
Mlapa

Opis:

Dobry mecz, wynik sprawiedliwy, dzieki i powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:

Nikt nie zasłużył na wyróżnienie.

JustMe1987
# 21

JustMe1987 camel11

Screeny:

Giuly

Giuly

Giuly

Erding

Niang

Opis:

Mimo slabszej dyspozycji obu ekip ktore zagraly w nieco rezerwowych skladach mecz stal na niezlym poziomie a druzynie gospodarzy za sprawa kapitalnie dysponowanego francuza udalo strzelic sie o 3 bramki wiecej od gosci z Turcji. Mecz zagrany w swietnej atmosferze dzieki klasie rywala ktory umial godnie przelknac kolejne bramki.

Zawodnik meczu:

Ludovic GIULY

wujek831

23 kolejka
Wujek831 camel11
Screeny:

Strzelcy:
Andre Santos
Niang
Niang
Guiza

Opis:
Zpoczątku mecz równy ale znów popisy bramkarza
fulham doprowadziły di przegranej

Zawodnik meczu:
zdecydowanie Niang zdobywca 2 goli

waldi198

... 20kolejka
waldi198 tomek93
Screeny:

Strzelcy:
maccarone
maccarone
okazaki
okazaki
okazaki
cacau

Opis:bardzo dobra pierwsza połowa w wykonaniu gospodarzy lecz druga rozpoczęła sie bardzo słabo i tak sie zakończyła heh zasłużone zwycięstwo gości:)

Zawodnik meczu: okazaki

... 23kolejka
waldi198 craxa93
Screeny:

Strzelcy:
biabiany
andrezinho
rafael sobis
damiao
cavenaghi
cavenaghi

Opis:mecz bardzo wyrównany lecz pechowy dla gospodarzy wszystkie strzały gości wpadały do mojej siatki a ja przy strzałach 15(8) strzeliłem jedną bramkę co za sieroty graja w tej Sampdorii heh

Zawodnik meczu:

Boby1908
23 kolejka
Boby1908 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Leto
Djibril Cisse
Di Natale
Matej Vydra

Opis:
Mecz bardzo wyrównany. który każdy mógł wygrać. Brakowało jednak zarówno gospodarzom jak i gościom skuteczności (może szczęścia).Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
waldi198

... 21kolejka
waldi198 boby1908
Screeny:

Strzelcy:
andrea poli
clayton

Opis:2 mecz w tym sezonie zremisowany z drużyną Panathinaikosu po bardzo dobrym i zaciętym meczu! powodzenie i do nastepego:)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.