Mam na myśli grajków sterowanych przez komputer.Piłka odbita od bramkarza zmierza poza linie końcową,nie ma zagrożenia a ten sie rzuca szczupakiem i chce wybić w końcu wybija ale do własnej bramki! Taką piękną samobóje walnął że aż mi sie śmiać zachciało z głupoty tych grajków.Widać że gameplay jest prócz zmienionego systemu podań i lekko poprawionej pracy sędziów wogóle nie ruszony.I to już sie mocno rzuca w oczy. Miałem dziś taką śmieszną sytuacje z tym samobójem grając lige francuską,ale błędów w gameplayu z meczu na mecz dostrzegam ilość wręcz niesamowitą.Co chwila spalone to zmora tej gry,dosłownie co chwila grajki komputerowe wybijają bezmyślnie na aut-to jest frajerstwo w czystej postaci.Gra jest bezsensownie przerywana,nie ma żadnej płynnośći.
Po drugie nie wiem czy wy też tak macie ale japońcom sie chyba coś pomyliło bo grając lige na 10 meczów 9 gram przy sztucznym świetle...przecież mecze ligowe zazwyczaj są za dnia (to nie puchary) a tylko czasem przy sztucznym oświetleniu natomiast tutaj jest jakaś porażka,już mnie to denerwuje.Mam zainstalowanego patcha i może on to powoduje.Jeśli nie znaczy że japońce i to spieprzyli.