Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 09.07- 17.07, kolejki 33-36
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 4 > Sezon 4 - II liga
lukasz44
Kolejka 33
Ogryz - Piter23
Pucek - dj_adriano
gviazda10 - krzysiu1996
ziewiec - Tsu

miazga - Edek
Prince - Tomek93
seba - WKSRKS

ufo1987 - d-note

Kolejka 34
dj_adriano - Ogryz
krzysiu1996 - Pucek
Tsu - similo14
Edek - gviazda10 0-3
Tomek93 - ziewiec
WKSRKS - miazga
d-note - Prince
piwlak - seba

Kolejka 35
dj_adriano - krzysiu1996

Piter23 - Tsu
Pucek - Edek
similo14 - Tomek93
gviazda10 - WKSRKS
ziewiec - d-note
miazga - piwlak
seba - ufo1987

Kolejka 36
krzysiu1996 - Ogryz
Edek - dj_adriano
Tomek93 - Piter23
WKSRKS - Pucek
d-note - similo14
piwlak - gviazda10
ufo1987 - miazga
seba - Prince

pomarańczowo- przedłużone
niebieski- brak opisu lub niezgodne z szablonem
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
czerwono- wpisane tylko na główną lub WO (pogrubione)

Regulamin:
CYTAT
2. Gospodarz w terminarzu podawany jest jako pierwszy.
3. Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór stadionu
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu (np. poprzez GG lub e-mail)
- wpisanie wyniku na forum oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków (np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach."); niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie
Pucek
Kolejka 33

Pucek dj_adriano

Dosyć dobry mecz. Osasuna mogła wygrać, lecz szczęście dopisało Saragossie. Osasuna nie wykorzystała karnego na 3:1. ''Niewykorzystane sytuacje się mszczą'' i Saragossa wyrównała na 2:2.

SCREEN 1
ziewiec
33 kolejka
ziewiec Tsu

Mecz, jak na aktualnych liderów ligi przystało, stał na bardzo wysokim poziomie. Wiele akcji oraz walki w środku pola o każdą piłkę. Gdy wydawało się, że to gospodarze zdobędą cenne 3 pkty, na ziemie sprowadził ich Cossu strzelając gola w doliczonym czasie gry. Dzięki za mecz wink.gif
Tomek93
Kolejka34
Tomek93 Ziewiec

Pierwsza połowa momentami dość wyrównana, druga to ogromna przewaga gości. Dzięki za mecz i powo dalej.
prince

Prince Tomek93

Spotkanie, bez drastycznej przewagi, którejś ze stron. Olympiakos prowadził już 0:2, jednak determinacja gospodarzy przyniosła zamierzony efekt i zdołali wyciągnąć wynik, strzelając 3 kolejne bramki. Punkty zostają w Palermo, dzięki.

Edek
Edek dj_adriano

Mecz był wyrównany przez prawie 90 minut, za wyjątkiem 3 pierwszych w których to Hiszpanie stracili 2 bramki. Taki początek ustawił ten mecz. Dzięki za grę.
WKS
Kolejka 35

[b]Gviazda10 WKSRKS

[/b]

Co tu powiedziec , mecz wyrównany , z początku zaskok bo na prowadzenie wychodzi Gviazda jednak w 2 Połowe genialne strzały miał Sinclair . Thx za mecz

WKS
Kolejka 36
WKSRKS Pucek

Więc tak  w poprzednim tygdoniu pisałem cały czas do Pucka nareszcie miał czas zagrac no i super 1:0 wygram i pisze ze nie moze grac , ok dogramy kiedy indziej , dzisiaj napisał to zagralismy wszystko było by ok ale w 10 ' wchodził napastnikiem   w pole karne i wcisnelem  x2.gif czyli nie było wslizgu tylko mój obronca podstawił nogę napastnikowi Pucka . I poźniej sie dowiedziałem ze kosiarz ze mnie , wiec odpowiedzialem ze nie , nastepnie N'zgobia sam na sam , wslizg obroncy nic nie dał jednak nie traifł w bramke . I jak to sie okazało to Pucek cały czas faulował , jako że nikt nie jest idealny tez pisałem ze kosi , zreszta widac po statystykach ze był zajęty koszeniem mnie a nie meczem . Mam nadzieje ze Łukasz lub Bakel wyciągną wnioski  i bedzie kara dla tego pana bo raz ze on pierwszy zacza , to wg niego ja zaczelem prowokoac , ja stwierdzałem tylko fakt ze on kosi i pisałem " kosa kosa kosa " a te mi wyjezdza ze no life i net hols . Mam nadzieje ze nie spotkam sie z tym gosciem wiecej bo nie ma sensu z nim grac... i napisze Staropolskie Pesowe Phew.....
seba
seba Prince

Do przerwy zasłużone prowadzenie Stoke 2:0.
Druga połowa to napór Włochów i kilka świetnych sytuacji do zdobycia kontaktowej bramki oraz kilka nieudanych kontr Stoke. Na uwagę zasługuję karny dla Palermo, nawet nie dlatego, że przestrzelony, ale dla okoliczności w jakich został podyktowany.
Wślizg (komputer) obrońcy Stoke w nogi rywala na 16 metrze, w momencie gdy inny obrońca Stoke właśnie wyprowadzał piłkę z własnego pola karnego.
Gratuluję gościom dobrej gry i powodzenia dalej.

WKS
34

WKSRKS Mizaga

No więc tak , akcja z dupy Coldwell traci pilke Kirkland zle ustawiony i lob mamy 0:1 w 1 połowie nic sie nie daało zdziałać wiec w drugiej napewo bylem szczesliwy. Koksy, i kontry to to co kocham najbardziej wtej grze nie dało sie przejsc obrony goscsi w zaden sposób pod koniec gdy wydawało sie ze mozna jednak zresmiwoac gosc specjalny LAGI LAGI LAGI , i ogólnie fest takie konca sezonu sie nie spodziewałęm.........

Pucek
Pucek Edek

Mecz rozpoczyna się od dwóch ciosów gospodarzy i w 5min mamy już 2:0. PSV próbuje się obudzić po dwóch szybko straconych golach i udaje się strzelić gola dającego nadzieje. Do przerwy wynik 2:1. Po przerwie PSV kontroluje grę, lecz Osasuna dobrze się broni i nadal prowadzi jednym golem. W najmniej oczekiwanym momencie to Osasuna strzela bramkę po rzucie rożnym, a strzelcem gola Esparza. Po tym golu PSV jeszcze bardziej sprowadziło Osasunę do obrony, lecz gospodarzom udaje się ogromną ręką wychodzić z wielokrotnych oblężeń bramki. W końcu PSV zdobywa drugiego gola który jeszcze daje im szanse, ale gospodarze wiedzą, że muszą się bronić i spełniają swój cel. Mecz kończy się wynikiem 3:2.

Dzięki.

SCREEN 1
similo14
similo14 Tomek93

Ale spotkanie slupki poprzeczki i masa niewykorzystanych sutuacji. Minimalnie ale udalo sie wywalczyc 3pkt.

krzysiu101
KOLEJKA 35
Wstawiam na prośbę Dj_Adriano.
Dj_Adriano Krzysiu1996

Mecz w przewadze Anderlechtu. Ciekawe spotkanie, dużo bramek. Dzięki za mecz i powodzenia dalej. smile.gif

P.S. Źle wpisałem wynik w panelu gracza, czy któryś z Adminów mógłby to poprawić. tongue.gif
piwlak
piwlak seba

Pierwsza połowa wyrównana z lekkim wskazaniem na Włochów. Niestety szybko stracona bramka w 2 połowie zmusiła ich do zmiany ustawienia na bardziej ofensywne, co szybko się zemściło. Skończyło się na 1-4

piwlak gviazda10

Zdecydowana przewaga Włochów przez cały mecz. Gdyby nie bramkarz Panathinaikosu skończyłoby się pogromem.

miazga
kolejka:33

miazga Edek

Wynik 2:4 dla PSV, jedna bramka samobójcza. Goście kontrolowali to spotkanie, mimo wyrównania już w 9' Wolverhampton nie potrafiło przejąć inicjatywy. Zasłużone zwycięstwo. Dzięki za mecz.

Kolejka:35

miazga Piwlak

Wolverhampton w 67' myślało już o dopisaniu sobie 3pkt a zespół Parmy wybił im tą głupotę z głowę. Doskonały przykład na rozluźnienie w szeregach. Parma zagrała bardzo konsekwentnie a skrzydłowy Biabany kręcił wiatraki z angielskich obrońców. Dzieki za mecz.

Tsu
34
Tsu similo14

Dobry wyrownany mecz z wieloma akcjami z obu stron wygrala druzyna ktora zachowala wiecej zimnej krwi w sytuacjach bramkowych.
dzieki/pozdro
krzysiu101
Kolejka 34
Krzysiu1996 Pucek

+1 bramka samobójcza tongue.gif

Anderlecht na parę dni przed końcem rozgrywek ma nielada drużyny przed sobą , kolejnym graczem był Pucek ze swoja Osasuną, sprawił on niespodziankę pokonując PSV więc na pewno Fiołki liczyły się z tym że trzeba będzie uważać w obronie. Bardzo dobry mecz w wykonaniu zawodników z Belgii gdzie miażdżyli wręcz Hiszpańskich grajków , bramkarz Zitka nie za wiele miał do roboty. Dzięki za mecz.
krzysiu101
Kolejka 33
Gviazda10 Krzysiu1996

Mecz rozgrywany na raty. Gviazde wyrzuciło po 1 połowie.
Po 1 Połowie:

Po 2 Połowie:

Kolejny mecz, kolejne 3 pkt. Kapitalna gra zespołu Anderlechtu. W pierwszej połowie przeciwnicy się badali jednak w drugiej Panathinaikos nie istniał. Kapitalne bramki takich zawodników jak Lukaku , Chatelle lub Boussoufa mogły się podobać. Grecy odpowiedzieli dwoma trafieniami gwiazdy tej drożyny Cisse, to było by na tyle. Anderlecht zbliża się do lidera jednak przed nimi Besiktas i PSV. Dzięki za mecz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.