Perry_Oneil
May 17 2005, 18:35
witam mam problem z zinstalowaniem patcha do polskiej ligi w PES 4i prosze was o pomoc przy rozpakowywaniu pierwszego pliku (pierwszej części) połowe mi ropakuje i wyskakuje komunikat "proszę włożyć część 2 z 0 do dysku E" i nie wiem co zrobić proszę o pomoc
gutted
May 17 2005, 18:59
zmien nazwe pliku nr 1 tak jak podawalem w newsie.
Perry_Oneil
May 17 2005, 19:39
zmieniłem na samym początku i takie coś mi sie pojawia do połowy mi sie rozpakowuje normalnie tylko pòxniej coś woła i nie wiem dlaczego
Szeryf
May 17 2005, 20:09
Oczywiście masz wszystkie części patcha w jednym katalogu :?:
Perry_Oneil
May 17 2005, 20:12
dokładnie tak mam wszystkie część patch w jednym katalogu. Jak trzeba inaczej to napisz jak i co z jedynką sowbie poradziłem potzreba było pierwszą i czawrtą część patch ale reszta nie idzie pomocy !!!!!!!!!!!
a moze masz inne czesci inaczej ponazywane np.
Czesc 1
Part 2
Czesc 03 :?:
bo ja mialem inne nazwy jak sciagalem 7. cześć z innego serwera, i zmiana nazwy była tylko kwestią wstawienia kropek i usuniecia pauz.
Perry_Oneil
May 17 2005, 20:15
nawy częśći ròżnią się tylko taką jedynką w nawiasie np jeden plik jest part01 a inny jest part04(1) tylko taką ròżniece mam mioędzy nazwami inne nie widze
jezeli Cie dobrze zrozumialem to tam nie powinno byc zadnego nawiasu, jesli go masz, poprawna nazwa plikow to:
PES4__Liga_Polska.part01
PES4__Liga_Polska.part02
PES4__Liga_Polska.part03
PES4__Liga_Polska.part04
PES4__Liga_Polska.part05
PES4__Liga_Polska.part06
PES4__Liga_Polska.part07
jak masz tak podpisane to nie mam pojecia co jest przyczyna Twoich kłopotòw
Usun nawias i jedynke wraz z nim, aby kazdy plik roznil sie tylko nr. partu!!!
Perry_Oneil
May 17 2005, 20:56
nadal nie mogę pozmieniałem nazwy plikòw teraz ròżnią sie tylko numerem partu ale wszystkie mam w jednym folderze i nie wiem co dalej robić pierwszy mi się normalnie rozpakował a reszta nmie chce nie wiem czemu pomòwżcie
Perry_Oneil
May 17 2005, 20:59
po ropakowaniu jedynki mam trzy pliki
0_SOUND.AFS
0_TEXT.AFS
e_sound.afs
i dwòjki nie mogę rozpakować jak ją chce rozpakować to tylko mi się tworzy folder a w nim nic nie ma. pomoc
lol ;p bo tak to już jest z .rarami

jak dzielisz archiwum to dostajesz pare plikòw pustych, a pustych dlatego, że cała ich zawartość wypakowuje się razem z innymi, tak więc jak rozpakowujesz plik 01.rar to on sam ci rozpakowuje plik 02.rar ( nie wiem dokładne jak w tym przypadku wyglada sprawa ). Najlepiej zobacz wielkość 01.rar i wielkość plikòw ktòre dostałeś po rozpakowaniu

A mòwiąc kròtko... wypakuj tylko te pliki w ktòrych coś jest, a resztą się nie przejmuj bo sama się wypakuje
Perry_Oneil
May 19 2005, 20:45
pomòzcie mi bo nie mogę zainstalowac tej polskiej ligi. wszystkie pliki mam w jednym folderze wraz z jakimiś poprawkami dwoma ściągniętymi z tej strony. Nazwy plikòw ròżnią się jedynie numerem paru. I co dalej pierwszy plik rozpakowałemn i wszystko gra skopiowałem te pliki tam gdzie trzeba ale nic alej nie mogę zrobić pomocy szybko prosze!!!!!!!!!!!!!!!!
| QUOTE |
| ale nic alej nie mogę zrobić |
a dokładniej czego nie możesz zrobić? włączyć PES4?/innych partòw rozpakować?/wyrwać laski? ... precyzja
Perry_Oneil
May 19 2005, 20:54
wyrwać alski też (hihihihi) ;D ale nie moge rozpakować reszty plikòw ROZPAKOWA
rozpakuj je tak samo jak part1.rar... a jak będą puste to się nie przejmuj - widocznie tak ma być ( chyba, że źle ściągałeś ;p )
kemocik
May 19 2005, 21:17
nie no nie mogę
Perry_Oneil - jak rozpakowałeś pierwszą część to automatycznie rozpakowały się wszystkie inne części, więc teraz już możesz instalować patcha zgodnie z instrukcją
ALE LOL JEST NIEZŁY ;D
PS: Myślę, że można zamknąć
gutted
May 19 2005, 22:21
po pierwsze : zainstaluj total commandera
po drugie : zainstaluj winrara
po trzecie : wejdz w TC do konfiguracji -> ustawienia glowne -> paker
po czwarte : w paker RAR - wskaz sciezke do winrar.exe
po piate : w lewym oknie otworz katalog z 7 partami rara
po szoste : w prawym oknie otworz katalog, do ktorego chcesz rozpakowac calosc
po siodme: wcisnij alt + f9 na part1
po osme: wystarczy ci juz tylko czekac
po dziewiate: podmien pliki w katalogu z pes4
i graj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.