Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zimowy Puchar IO 1/4 finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Zimowy Puchar IO
Orange_91
W 1/4 finału obowiązuje regulamin ligowy: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16256 Gramy na ustawieniach meczowych takich jak w regulaminie czyli:

USTAWIENIA GRY

Czas gry: 10 min
Forma: zwykła
Kontuzje: nie
Pogoda: dobra
Dogrywka/karne: tak/tak

Gramy do dwóch wygranych meczy
Pary 1/4 finału

Para 1: milerinho - Mani3k

Para 2: Bakel - Kubbas

Pary 1/4 finału

Para 1: milerinho 2-1 bobex77

Para 2: Bakel 2-0 Tomaj

Para 3: Mani3k 2-0 Edi092

Para 4: Orange_91 1-2 Kubbas

Mecze rozgrywamy do 08.01.2010r.

1/2 finału będzie wyglądała w sposób następujący: Zwycięzca pary 1 zagra ze zwycięzcą pary 3 a zwycięzca pary 2 ze zwycięzcą pary 4.
Bakel
Bakel Tomaj

CYTAT

Mecz nie mógł dla Greków ułożyć się lepiej - gol już w 11 minucie. Ale Tomaj od razu przeszedł do kontrofensywy. Niejednokrotnie był on bliski powodzenia, ale na drodze Earnshawa i Bellamy'ego stawała skonsolidowana obrona greckich piłkarzy. Druga połowa meczu ułożyła się idealnie dla zawodników z Hellady, gdy bramkę zdobył ruchliwy Gekas. Po akcji tego piłkarza podyktowany został rzut karny w ostatnim kwadransie meczu. Był on mocno kontrowersyjny, gdyż Gekas właściwie odbił się od walijskiego obrońcy. Jedenastkę na gola zamienił Salpingidis. Gola honorowego dla Walijczyków ustrzelił niesamowicie groźny Earnshaw.

http://picasaweb.google.pl/bakel85/IOSkrin...367627698562578

Tomaj Bakel

CYTAT

Pierwsza akcja Greków, świetna akcja skrzydłem Samarasa z Salpingidisem, odegranie do Katsouranisa, który po zwodzie zostaje sfaulowany w polu bramkowym. Rzut karny na gola zamienia niezawodny w tym elemencie gry Salpingidis. W końcówce pierwszej połowy Samaras zdobywa gola głową po centrze z rzutu rożnego. Tomaj uskarżał się na faule moich zawodników, ale jak widać na załączonych screenach, Grecy na swoim koncie zanotowali zaledwie jeden faul. Gra agresywna, ze sporą liczbą wślizgów, ale jednak fair w mojej opinii.
Dzięki za oba mecze. Grasz na wysokim poziomie i z pewnością zaprocentuje to w rozgrywkach ligowych.

http://picasaweb.google.pl/bakel85/IOSkrin...367633597320946
tomaj
Tylko nie "uskarżał się". Kilka razy próbowałeś ale nie wyszło i tyle.
Co do przebiegu meczy mogłeś chociaż dodać, że miałem 2 lub 3 poprzeczki biggrin.gif

Oczywiście wyniki potwierdzam i gratuluję.
Życzę powodzenia w półfinale.
Mani3k
Mani3k 2:0 Edi092

Edi092 0:2 Mani3k

Kubbas
Kubbas - Orange

Czyli pełno emocji, nie koniecznie czysto sportowych, pierwszy mecz bardzo zacięty piękna gra ładne akcje i w 90 minucie faul mojego gracza sterowanego przez komputer i automat fauluje co skutkuje rzutem karnym, który Orange zamienia na bramkę i wygrywa spotkanie 3:2

Drugie spotkanie to totalna dominacja z mojej strony i na koniec szczęśliwa, honorowa bramka dla Orange, kilka pięknych bramek z mojej strony w tym szczupak Forlana

Trzecie spotkanie to totalna komedia co do stylu gry Orange, przejąłem prowadzenie bardzo wcześnie po czym kolega za wszelką cenę chciał zwyciężyć i zaczął grać każdą akcję na schemat, wpychając piłkę do bramki, nie udawało mu się to aż do samego końca meczu gdzie w końcu jedna z tych akcji zakończyła się golem, regulaminowy czas gry przeplatały też moje 3 setki nie trafione. W 1 części dogrywki znowu to samo czyli moje akcje przeplatane kontrami Orange i próbami "wbiegnięcia do bramki" w 2 części dogrywki między 20-28 minutą 2 stuprocentowe sytuacje zmarnowane przez moich graczy po których byłem pewien, że pech spowoduje moją przegraną w karnych.

Na szczęście gra skarciła Orange, byłem pewien, że przegram te rzuty karne gdyż w tym elemencie gry jestem najsłabszy, ale trafiłem wszystkie jedenastki a Orange przestrzelił jedną koło słupka, karma.

Dawno nie cieszyłem się tak po żadnym wygranym meczu/serii meczów i zwycięstwie nad przeciwnikiem gdyż kocham gdy taki styl gry jest karcony i nie popłaca. Zawiodłem się trochę na tym, że admin ligi próbuje wygrać w taki sposób.

Orange_91
CYTAT(Kubbas @ Jan 6 2010, 18:57) *
Dawno nie cieszyłem się tak po żadnym wygranym meczu/serii meczów i zwycięstwie nad przeciwnikiem gdyż kocham gdy taki styl gry jest karcony i nie popłaca. Zawiodłem się trochę na tym, że admin ligi próbuje wygrać w taki sposób.

Potwierdzam i cieszę się razem z tobą. Również się zawiodłem, moim zdaniem taki gracz jest niegodny bycia adminem, to niedopuszczalne. Całe szczęście, że dostał nauczkę.
Kubbas
Czy niegodny to może aż tak bym się nie posunął, ale skoro sam siebie tak oceniasz to pewnie masz racje wink.gif
lukasz44
CYTAT(Kubbas @ Jan 6 2010, 19:53) *
Czy niegodny to może aż tak bym się nie posunął, ale skoro sam siebie tak oceniasz to pewnie masz racje wink.gif

trochę przesadzasz Kubass, wygrałeś ciesz się i przestań drążyć temat.
Orange ma swój styl i tak gra, nigdzie nie jest nakazane jak kto ma grać,
siwers99
jak by przegrał dopiero byłby lament Kubbasa laugh.gif
Kubbas
CYTAT(lukasz44 @ Jan 6 2010, 20:54) *
trochę przesadzasz Kubass, wygrałeś ciesz się i przestań drążyć temat.
Orange ma swój styl i tak gra, nigdzie nie jest nakazane jak kto ma grać,

Przesadzam? To już w opisie meczu nie można wyrazić odczuć z nim związanych?! Takie są moje odczucia co do stylu Orange i tych meczy. Zawsze jestem do bólu szczery i możecie liczyć na to, że nie mam zamiaru tego zmieniać.

Ja nie drążę tematu tylko odpisałem na ironie Orange.

CYTAT(siwers99 @ Jan 6 2010, 20:59) *
jak by przegrał dopiero byłby lament Kubbasa laugh.gif

Pewnie bym płakał, albo napisał taką samą opinię tylko z końcówką, że przegrałem przez swoje zmarnowane setki w dogrywce, zgadnij

A moje odczucia głównie związane są z tym, że zawsze z Orange grało się przyjemnie i fajnie, w lidze obydwa mecze były bardzo ciekawe i bez pchania na lame z tego co pamiętam tak samo pierwsze 2 mecze w tej serii, dopiero w 3 meczu było widać najwyraźniej granie każdej akcji na lamę gdyż w meczu nr 2 zdarzyło się to może 2 razy. Stąd moje zdziwienie, że Orange chciał nagle zmienić swój styl aby prostymi środkami wygrać.

Zawsze z Orange mi się świetnie rozmawiało i mecze były przyjemne, więc nie odbierajcie tego jako jakikolwiek personalny konflikt, Orange z resztą też chyba o tym wie, po prostu jestem strasznie, strasznie zdziwiony.
Milerinho
Milerinho 0-1 Bobex77

Milerinho 4-1 Bobex77

Milerinho 3-0 Bobex77
*bramka Tenorio na 3-0 co miód i orzeszki huh.gif

Dzieki za mecze. happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.