Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 6 02.11 - 08.11, kolejki 21-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
kolejka 21

siwers99 - Tomaszzz
dosko10 - Mani3k
bobex77 - Orange_91
MM - szolpas
p3sman - jarek
lowrider89 - Kubbas
JustMe1987 - Czubinho
lukasz44 - milerinho
amarje - pablo109
Cziczinho - acidd
kfg - dikhet
snajper1929 - Bakel

kolejk 22

Mani3k - siwers99
Orange_91 - Tomaszzz
szolpas - dosko10
jarek - bobex77
Kubbas - MM
Czubinho - p3sman
milerinho - lowrider89
pablo109 - JustMe1987
acidd - lukasz44
dikhet - amarje
Bakel - Cziczinho
snajper1929 - kfg

kolejka 23

siwers99 - Orange_91
Mani3k - szolpas
Tomaszzz - jarek
dosko10 - Kubbas
bobex77 - Czubinho
MM - milerinho
p3sman - pablo109
lowirder89 - acidd
JustMe1987 - dikhet
lukasz44 - Bakel
amarje - snajper1929
Cziczinho - kfg

kolejka 24

szolpas - siwers99
jarek - Orange_91
Kubbas - Mani3k
Czubinho - Tomaszzz
milerinho - dosko10
pablo109 - bobex77
acidd - MM
dikhet - p3sman
Bakel - lowrider89
snajper1929 - JustMe1987
kfg - lukasz44
Cziczinho - amarje
lowrider
lowrider89 acidd

Mimo statystyk pomeczowych, które wiele mogą zmylić mecz wcale nie należał do łatwych. Gracze Boltonu postawili faworyzowanym Ukraińcom ciężkie warunki skutecznie rozbijając w środkowej strefie boiska ataki, szczególnie w pierwszej połowie. Dwa razy w meczu przebudził się Fernandinho, wykorzystując w 12 minucie akcję sam na sam oraz 5 minut przed końcem dobijając strzał Srny. Nutka szczęścia pozwolila na osiągnięcie trzech punktów.

Dzięki i powodzenia!
JustMe1987
pablo109 JustMe1987

Podoba mi sie ze niektorzy gracze podnosza swoje umiejetnosci. Pablo109 podobnie jak MM juz nie sa chlopcami do bicia jak to mialo miejsce w zeszlym sezonie i znacznie ciezej sie z nimi gra. Nasz pojedynek byl bardzo wyrownany i dlugo trwalo nim zdolalem przechylic szale na swoja korzysc. Pablo109 bardzo dobrze operowal silnym i szybkim zespolem z Paryza ale tym razem to mi dopisalo szczescie pod bramka. Wynik idealnie oddaje to co wydarzylo sie w naszym meczu chociaz ja sklanialbym sie nawet do wyniku 1.5 -2 cool.gif
p@blo
Potwierdzam slowa JustMe. Zaluje tylko ze dopiero po polowie sezonu wreszcie paryzanom udaje sie tworzyc ciekawe akcje
lukasz44
acidd lukasz44

Opis spotkania:

Dobre spotkanie, w drugiej połowie zmieniłem trochę taktykę i zacząłem grać ofensywniej co dało wymierny skutek w 75 minucie gdy gola po indywidualnej akcji strzelił Lucas Barrios, wczesniej ten sam zawodnik trafił głową do siatki rywali, wyrównującą bramkę po zamieszaniu w polu karnym strzelił Klasnić. Ale wielki niedosyt pozostał, gdyż klika setek miałem. Bohater spotkania- Lucas Barrios.

dzieki.
siwers99
siwers99 Orange 91

Pierwsza bramka padła po zespołowej akcji Bordeaux i strzale Gouffrana w długi róg po ziemii. Espanyol dłużej utrzymywał się przy piłce ale nic z tego nie wynikało. W pierwszej połowie nie oddali żadnego strzału. W drugiej połowie niecelnie strzelali Tamudo i Nakamura i raz znakomita parada bramkarza gospodarzy uchroniła od stracenia bramki. Bramka na 2-0 padła z kontry. Szybkie wyprowadzenie piłki drybling Chmakha i podanie na wolne pole do Cavenghiego i strzał zamieniony na gola. espanyol dążył do strzelenia bramki kontaktowej ale nic tego nie wynikało . Chwilę póżniej Bordeaux zagrało akcję która porwala ogladajacych . Po wymianie wielu podań w odległości 30 metra od bramki gości Gourcuff zagrał piłkę w "uliczkę" do Wendela , ktory po fatalnym błędzie Kameniego (przepuścił piłkę pod ramieniem) umieścił piłkę w bramce.
Dzięki za mecz wink.gif
bobex77
bobex77 Czubinho

1 bramkowe zwyciestwo Panathinaikosu Ateny to zdecydowanie najmniejszy wymiar kary. Gospodarze grali szybka techniczna pilke, mieli mnostwo okazji do zdobycia bramki - 2 słupki 1 poprzeczka ! To rozwścieczyło statycznie grajaca OlympiqueMarsylie, ktora pod koniec spotkania zagrozila kilka razy bramce strzezonej tego dnia przez Galinovica.
dikhet
JustMe1987 2 - 2 dikhet

Początek meczu jak i większość drugiej połowy pod dyktando zespołu Galatasaray, czego efektem były dwie bramki po składnych akcjach ofensywy gospodarzy, podczas gdy zespoł Leverkusen ograniczał się do pojedynczych strzałów z dystansu. Jednak dzięki skutecznej końcówce udało się Bayerowi wyrównać i wywalczyć cenny punkt.
Bakel
Cziczinho Bakel

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...144235842829570

Po całym wieczorze gry w FIFĘ oraz 3 browarach nie było mi łatwo przestawić się na właściwe tory gry w PES6. Doskonale widać to było w pierwszej, bezbramkowej połowie. W drugiej odsłonie byłem już bardziej skuteczny, co zaowocowało 3 golami. Dobrej passy ciąg dalszy!
Mani3k
Mani3k siwers99

"Mecz na szczycie"
Hit 22 kolejki ligi! Spotkanie dwóch największych (obecnie) rywali w lidze. Takie spotkania mają to do siebie iż często kończą się remisem... więc i tym razem nie było inaczej.
Początek spotkania to wzajemne badanie się rywali. Gracze operowali piłką głównie w środkowej strefie boiska. Następne minuty to optyczna przewaga podopiecznych Davide Ballardiniego lecz defensywa Żyrondystów tego wieczoru była w znakomitej dyspozycji i nie pozwalała gospodarzom na zbyt wiele. Mimo iż Rzymianie prowadzili grę, częściej utrzymywali się przy piłce to jednak okazja z 32 minuty mogła dać prowadzenie gościom - po świetnej centrze jednego z graczy gości, Wendel z około 6 metrów strzałem głową trafia wprost w nogi bramkarza! Było gorąco, powinno być 0:1 dla gości. Kolejne minuty to nieudolne ataki graczy Lazio, którzy nie mogli przeciwstawić się świetnej grze obronnej rywala. Co prawda oddali oni kilka strzałów, lecz nie były to uderzenia po, których mogła paść bramka. Podsumowując pierwszą połowę można rzec iż Lazio przeważało jeśli chodzi o posiadanie piłki i oddane strzały, ale to rywal powinien schodzić do szatni z jednobramkową zaliczką.
Początek drugiej odsłony spotkania również podobny do pierwszej. Dużo walki w środku pola, akcje obu drużyn przerywane już były w zarodku. Dopiero w około 65 minucie meczu prowadzenie gospodarzom mógł dać Ledesma, którego piekielnie mocny strzał z 25 metrów minimalnie minął lewe okienko bramki. Mało brakowało. Kolejne minuty to wciąż pokazowa gra obronna obu zespołów. Przed szansą na zdobycie bramki stanął zawodnik Bordeaux w 70 minucie, który po składnej akcji całego zespołu silnie uderzył z 8 metrów, trafił w prawy słupek bramki. Kilka minut później mięliśmy kolejny słupek, ale tym razem gospodarzy - do piłki w polu karnym dopadł Pandev i uderzeniem z 11 metrów ustrzelił prawą belkę. 82 minuta kolejna okazja - po zamieszaniu w polu karnym gości do piłki doszedł Julio Cruz, uderzył, ale na przeszkodzie znowu stanął słupek! W 86 minucie przysłowiowy gwóźdź do trumny miał jeden z graczy francuskiego teamu - wrzutka na długi słupek, uderzenie szczupakiem... ale Bizarri popisał się niesamowitym refleksem i uratował swoją drużynę przed stratą gola! Do końca meczu nie wydarzyło się już nic szczególnego i sędzia zaprosił do szatni oba zespoły.
Mimo iż bramek nie zobaczyliśmy w tym spotkaniu było w nim wszystko - walka, sytuacje podbramkowe, parady bramkarzy. Wynik remisowy jak najbardziej sprawiedliwy! Oby więcej tak emocjonujących spotkań.
Dzięki siwers99 za dobry mecz, powodzenia.
Bakel
Bakel lukasz4

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...247531518186626

CYTAT
Przegrałem dosyć pechowo, gdyż w 90 min Valdez wcisnął mojemu GK bramkę z kąta mniejszego niż 10 stopni, przy wydatnym udziale goalserverowego GK Cursor ON. Akcję wcześniej Diouf nie trafił w bramkę z odległości 10 metrów, normalnie wykorzystałby 8/10 takich zagrań. Sprawiedliwym wynikiem byłby remis.
Dzięki za grę, pałam żądzą rewanżu.
lukasz44
lukasz44 milerinho

Opis:
Pierwszą bramkę zdobył już w 3 minucie Lucas Barrios po indywidualnej akcji, póżniej wyrównał napastnik Evertonu, pod koniec meczu samobójcza bramka Hummelsa ustaliła wynik spotkania.

Milerinho
MM 0:3 Milerinho

Mecz w ktorym dominowali gracze Evertonu i w 15 ustawili spotkanie,
dwa strzały głową i 2:0 dla evertonu
dokladajac pod koniec jeszcze jedna bramke ktora wbil sobie jeden z obroncow Pompey.

Dzieki smile.gif Powodzenia Dalej !
snajper1929
snajper1929 bakel

Zdecydowane zwycięstwo Szkotów. 1 bramka to wykorzystanie sytuacji sam na sam przez Maloney'a. Drugi gol to strzał Mcgeady'ego. Wynik do przerwy ustalił Fortune po dograniu od Maloney'a. Po przerwie do ataku chcieli ruszyć Anglicy ale od razu nadziali się na kontrę którą wykorzystał Fortune. Dzięki.

MM.
MM - szolpas 1:2

kfg
Snajper1929 kfg

Mecz był pechowy dla gospodarzy a goście jak nigdy mieli szczęście smile.gif

Gracz meczu:
Kubbas
Kubbas - MM 3:1

Co tu dużo mówić, staty mówią za siebie, jedna sytuacja jeden gol.

Dzięki za meczyk wink.gif
Bakel
CYTAT(snajper1929 @ Nov 4 2009, 16:46) *
snajper1929 bakel

Zdecydowane zwycięstwo Szkotów. 1 bramka to wykorzystanie sytuacji sam na sam przez Maloney'a. Drugi gol to strzał Mcgeady'ego. Wynik do przerwy ustalił Fortune po dograniu od Maloney'a. Po przerwie do ataku chcieli ruszyć Anglicy ale od razu nadziali się na kontrę którą wykorzystał Fortune. Dzięki.

Było 4-1 wink.gif
Tak czy inaczej styl gry czy też taktyka snajpera1929 wybitnie mi nie leży.
Kubbas
Kubbas - Lowrider 2:0

siwers99
szolpas siwers99

Duża przewaga Bordeaux. Pierwsza bramka padła po zespołowej akcji i Cavenaghi stnął "oko w oko" z Greenem i strzelił niedoobrony. Drugi gol to zasługa znakomitej wrzutki Chamakha i strzał w długi róg bramkarza z głowy Alou Diarry. Strzałem w "dziesiątke" było delegowanie do gry Plasila , który choć był faulowany umieścił futbolówkę w siatce.Ładny gol. Czech chwilę później popisał się odbiorem którego nie powstydził by się żaden defensor i pobiegł w stronę bramki i nie dał szans goalkeeperowi gospodarzy. Drużyna z zachodniego londynu po kilku kontrach mogła strzelić przynajmniej dwie bramki , nastąpiło przez rozluźnienie w szeregach obronnych i zmiana ustawienie na ultraofensywne. Dzięki za mecz!:)
Zawodnik meczu: Jaroslav Plasil
Milerinho
Milerinho 3:4 lowrider89

Mecz ustawila czerwona kartka, ktora zrobil komp.
l89 wszystko wpadalo, a everton musial podwojnie sie starac grajac w 10.

Powo.
amar
QUOTE(milerinho @ Nov 4 2009, 15:02) *

Ozdobą spotkania były liczne kosy od tyłu lukasza44. Sędzia kilka pościł ze względu na przywilej korzyści.

Cudowny komentarz biggrin.gif Upadłem ze śmiechu biggrin.gif

Sorry za offtop ;P
Orange_91
Orange_91 Tomaszzz

Pierwsza połowa była bardzo nudna, drużyny oddały w sumie 4 strzały na bramkę, pierwsza na prowadzenie wyszła drużyna Espanyolu, ale jeszcze przed przerwą graczom z Lizbony udało się objąć jednobramkowe prowadzenie. Na początku drugiej połowy gracze Benfiki zdobyli jeszcze jedną bramkę. Potem goście kilkukrotnie faulowali graczy Espanyol od tyłu, jeden z takich ataków zakończył się czerwoną kartką. Espanyolowi udało się doprowadzić do remisu, ale po fatalnym błędzie w obronie stracili nawet ten jeden punkt.
Tomaszzz
CYTAT(Orange_91 @ Nov 5 2009, 15:03) *
Orange_91 Tomaszzz

Pierwsza połowa była bardzo nudna, drużyny oddały w sumie 4 strzały na bramkę, pierwsza na prowadzenie wyszła drużyna Espanyolu, ale jeszcze przed przerwą graczom z Lizbony udało się objąć jednobramkowe prowadzenie. Na początku drugiej połowy gracze Benfiki zdobyli jeszcze jedną bramkę. Potem goście kilkukrotnie faulowali graczy Espanyol od tyłu, jeden z takich ataków zakończył się czerwoną kartką. Espanyolowi udało się doprowadzić do remisu, ale po fatalnym błędzie w obronie stracili nawet ten jeden punkt.

Atak od tyłu był tylko jeden, reszta to tak właściwie z boku, a tych kos były może ze dwie poza tą kartką, więc nie wyolbrzymiaj. tongue.gif
kfg
kfg Cziczinho

Mecz był świetnie zagrany ze strony gospodarzy strzelili 3 bramki to jedno z ich najlepszych meczy Mogą być z siebie zadowoleni smile.gif triangle.gif

Gracz meczu:

amar
amar snajper1929

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Pierwszy wynik jaki dodałem wg szablonu!

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Ze snajperem dotychczas grałem jedynie w Letnim Pucharze IO w 1/8 finału. Wtedy spotkania ułożyły się po mojej myśli. Dziś przystępowałem do meczu z graczem czołówki ligi, więc nerwy byłī duże. Snajper zaskoczył mocno zwartą i sciśniętą formacją z trzema napadziorami i daleko wysuniętymi obrońcami i przez większą część spotkania miał przewagę w grze. Jedyne zagrożenie ze strony Hoffenheim nastąpiło po centrze ze skrzydła i główce Obasiego, po której piłka uderzyła w poprzeczkę. Po bezbramkowej pierwszej połowie postanowiłem zmienić taktykę na inną, bardziej ofensywną i już w pierwszej akcji po gwizdku dostałem pstryczka w nos. Snajper z boku pola karnego ścina kąt i umieszcza piłkę w siatce. Mija 25 minut intensywnej gry w środku pola i sporadycznymi akcjami z jednej i drugiej strony w ataku, aż w końcu Wieśniacy strzelają wyrównującą bramkę po kombinacyjnej akcji podaniami przed polem karnym. Do końca spotkania pozostało jeszcze ponad 15 minut, ale żadnej z drużyn nie udało się przechylić szali zwycięstwa na swoją stronę.

Dzięki za ciekawy mecz snajper i powodzenia dalej smile.gif

siwers99
amarje musisz sobie zaaplikować frapsa;p
amar
Po cóż?tongue.gif
siwers99
żeby screeny robić;p
dikhet
dikhet amarje

Mecz wyrownany, z naciskiem na gre w srodku pola. Spotkania nie mozna zaliczyc do najlepszych w historii gdyz obfitowalo ono w wiele strat i bledow pilkarzy. Bayer po strzeleniu bramki skupil sie na obronie raz po raz wyprowadzajac kontrataki. Hoffenheim zyskal duza przewage, co przynioslo gola na remis. Bayer gral niedokladnie, jednak to im sprzyjalo dzisiaj szczescie, drugi strzal swiatlo bramki i drugi gol w dodatku z glowki ustalajacy wynik na 2-1.
amar
Potwierdzam wink.gif
siwers99
siwers99 Tomaszzz

Fatalny mecz Alou Diarry wspólwinny przy bramce dla Benfici , ponieważ prostą piłkę która było kolo niego miał wyprowadzić z pola karnego lecz zderzył sie z Ciani i piłka dotarła do zawodnika z Lizbony oddał strzał i dobił Saviola . Obrona nie wiedziała co się dzieje i tak frajersko straciła bramkę. Benfica dłużej utrzymywala się przy piłce , lecz Bordeaux miało kilka groźnych sytuacji ale zabrakło skuteczności. Udało się po jednej z kontr świetnie wyprowadzona pilka trafila do Cavenaghiego który zauważyl doskonale wychodzącego na pozycje prawego obronce Chalme który minał bramkarza i strzelil do pustej bramki. Druga połowa to co najmniej trzy dobre sytuacje Żyrondystów i jedna Portugalczyków. Pod koniec meczu Wendel mógł strzelić na 2-1 piłka już zmierzała do niej lecz niestety nie wiadomno skąd Alou Diarra stał na 2 metrze i piłka trafila w niego i sędzia odgwizdał spalonego. Także mój etatowy pomocnik najwidoczniej nie chciał by jego drużyna dzisiaj wygrała.

Antybohater: Alou Diarra
amar
Hmmm. Siwers vs Siwers? Czyżby jakieś czity? tongue.gif
siwers99
poprawione;p
Tomaszzz
CYTAT(siwers99 @ Nov 6 2009, 18:03) *
siwers99 Tomaszzz

Fatalny mecz Alou Diarry wspólwinny przy bramce dla Benfici , ponieważ prostą piłkę która było kolo niego miał wyprowadzić z pola karnego lecz zderzył sie z Ciani i piłka dotarła do zawodnika z Lizbony oddał strzał i dobił Saviola . Obrona nie wiedziała co się dzieje i tak frajersko straciła bramkę. Benfica dłużej utrzymywala się przy piłce , lecz Bordeaux miało kilka groźnych sytuacji ale zabrakło skuteczności. Udało się po jednej z kontr świetnie wyprowadzona pilka trafila do Cavenaghiego który zauważyl doskonale wychodzącego na pozycje prawego obronce Chalme który minał bramkarza i strzelil do pustej bramki. Druga połowa to co najmniej trzy dobre sytuacje Żyrondystów i jedna Portugalczyków. Pod koniec meczu Wendel mógł strzelić na 2-1 piłka już zmierzała do niej lecz niestety nie wiadomno skąd Alou Diarra stał na 2 metrze i piłka trafila w niego i sędzia odgwizdał spalonego. Także mój etatowy pomocnik najwidoczniej nie chciał by jego drużyna dzisiaj wygrała.

Antybohater: Alou Diarra

Też mogłem strzelić na 2:1, ale cóż, też miałem błąd przez co straciłem gola, prawie we wszystkim po równo. tongue.gif
Tomaszzz
Czubinho Tomaszzz

W pierwszej połowie po jednym strzale ( biggrin.gif ), potem udało się zagrać lepiej, Czubinho kontynuuje niestety passę nieudanych meczów.

http://img687.imageshack.us/img687/6058/beztytuuhe.jpg
czubinho
niestety potwierdzam
zla passa musi sie kiedys skonczyc (chyba:D)
Tomaszzz
jarek Tomaszzz

Jarek powinien wygrać, ale brakowało czegoś przy wykańczaniu akcji, mogłem to wykorzystać i wygrać jednak mi także ciężko było strzelić.

szołpas

Mecz wyrownany i pilkarze WHU strzelili jedyna bramke juz na poczatku spotkania, bo w 6 minucie i zdołali zebrac 3pkt smile.gif
dzieki za mecz closedeyes.gif
dosko10
CYTAT(szołpas @ Nov 7 2009, 22:43) *

Mecz wyrownany i pilkarze WHU strzelili jedyna bramke juz na poczatku spotkania, bo w 6 minucie i zdołali zebrac 3pkt smile.gif
dzieki za mecz closedeyes.gif

chyba cie pogieło dry.gif

Pisze do niego, kiedy gramy puchar - że mam łape w gipsie ale stawię opór - umawiamy się na dziś - gramy, po pierwszym meczu pytam sie czy od razu gramy drugi a ten ze ligowego gralismy bo on pucharu nie gra.
Żal mi cie .....
DW - ligowe gram od 17 - uzgodnione z adminem - jak byś się interesował ligą to byś wiedział.
szołpas
CYTAT(dosko10 @ Nov 7 2009, 22:04) *
chyba cie pogieło dry.gif

Pisze do niego, kiedy gramy puchar - że mam łape w gipsie ale stawię opór - umawiamy się na dziś - gramy, po pierwszym meczu pytam sie czy od razu gramy drugi a ten ze ligowego gralismy bo on pucharu nie gra.
Żal mi cie .....
DW - ligowe gram od 17 - uzgodnione z adminem - jak byś się interesował ligą to byś wiedział.

pisalem do ciebie o lige wiec nie sciemniaj teraz,ze nic niewiesz oO
a zal to mi moze byc ciebie laugh.gif
dosko10
nie będę dyskutował z tobą - proszę adminów o anulowanie meczu z szolpasem w lidze.
Ponizej screen z rozmowy z nim. Prosze o ocene całej sytuacji.

dosko10
CYTAT(szołpas @ Nov 7 2009, 23:13) *
pisalem do ciebie o lige wiec nie sciemniaj teraz,ze nic niewiesz oO
a zal to mi moze byc ciebie laugh.gif

nie będę dyskutował z tobą - proszę adminów o anulowanie meczu z szolpasem w lidze.
Ponizej screen z rozmowy z nim. Prosze o ocene całej sytuacji.

jarek
jarek Orange_91

Mecz bardzo wyrównany...do przerwy prowadzenie graczy Schalke...około 80min wyrównanie wyniki przez gości z Hiszpani. Kiedy wydawało się że mecz zakończy się remisem...ostatnie a zarazem śmiertelne uderzenie drużyny Schalke i 3pkt wędrują do drużyny niemieckiej. Dzięki za mecz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jarek bobex77

Mecz mimo wszystko wyrównany, od początku ataki Schalke...dwie setki Farfana zmarnowane. Grecy wyprowadzili pierwszą kontrę...pierwszy strzał na bramke Cisse po dośrodkowaniu i co ? i bramka oczywiście 0-1 !! Minęło może 10min i mamy kopie?ksero? dośrodkowanie i co ? i bramka ! i kto ? i Cisse !! Po takiej dawce schemacika jarek nie był w stanie się podnieść...brawo dla bobex77 za wygraną !
bobex77
Niestety zemściły sie niewykorzystane sytuacje a Cisse dzisiaj mial wyjatkowo dobry dzien smile.gif
dzieki za mecz
Mani3k
Kubbas Mani3k

Trudny mecz dla gości. Przeciwnik zastosował formację defensywną i bardzo ciężko było o klarowne sytuacje. Akcja z 27 minuty okazała się zbawienna - z piłką na lewym skrzydle popędził Eliseu, zagrał wzdłuż linii 5-go metra i Ledesma strzałem do pustej bramki dał ważne 3 punkty. Rywal miał 1 sytuację, z której mogło coś wyniknąć, ale Rzymianie wyszli obronną ręką. W 60 minucie spotkania świetną okazję miał jeszcze Julio Cruz po którego strzale piłka odbiła się od słupka bramki.
Dzięki za mecz, powodzenia.
kfg
kfg lukasz44

Mecz był pechowy dla obydwu stron. Więcej informacji nie potrzeba smile.gif

Gracz meczu:

snajper1929
snajper1929 JustMe

Wyrównany mecz którego zdecydowanym bohaterem był Artur Boruc broniąc w dwóch sytuacjach tak jak Kuszczak w pamiętnej sytuacji gdy grał w barwach West Bromwich Albion wink.gif a jednocześnie Artur puścił farfocla więc standard. Przy stanie 1-0 był także ewidentny karny jednak sędzia nie widział faulu bramkarza Galaty wink.gif

Bramki:

1:0 McGeady do Fortune'a i pewny strzał po rogu z 11 metrów
2:0 McGeady do Browna i praktycznie identyczna bramka
3:0 Maloney do Zheng Zhi i efektowny szczupak
3:1 Farfocel wink.gif
3:2 Topal z 16 metrów od poprzeczki

Dzieki
p3sman
p3sman pablo109

Bardzo zaległy mecz. Od dawna się umawialiśmy i dopiero dzisiaj udało nam się zagrać. W trakcie pierwszego meczu na początku drugiej połowy rozłączyło nas przy stanie 2:0. Dograliśmy potem jeszcze jedną połowę...

Wynik nie odzwierciedla przebiegu gry. Przeciwnik miał sporo pecha w wielu sytuacjach podbramkowych natomiast Wolfsburg skrzętnie wykorzystywał nadarzające się okazje. Grafite zdecydowanym bohaterem spotkania.

Z pablo grało się bardzo dobrze. Dzięki za grę wink.gif

PS
Proszę moderatorów o usuniecie walkowera na moją niekorzyść i wpisanie wyniku o ile to jeszcze możliwe...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.