Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 1
Orange_91
Czas rozpocząć fazę grupową eliminacji. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy. Jednocześnie te dwie osoby będą grały w pierwszej lidze, osoby z miejsc trzeciego i czwartego zagrają w drugiej lidze. Za zwycięstwo przyznawane są oczywiście 3pkt a za remis 1pkt. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze. Mecze rozgrywamy do 15.04.2009r. Przed rozpoczęciem gry proszę się zapoznać z tymi tematami:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14177
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14178
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=14182

Oraz jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił prosimy o zarejestrowanie się na stronie głównej, ponieważ to tam będą tabele, wyniki itp. Aby się zarejestrować na stronie głównej należy wejść w ten link i wypełnić formularz(imię i nazwisko oraz miejscowość nie są konieczne do założenia konta) http://issonline.pl/rejestruj2.php

Grupa 8.
-----------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.lukasz44(Szwajcaria)---------6-----14------7------13
2.nikopl(Ekwador)---------------6-----4------4------9
3.Bakel(USA)--------------------6-----6------7------8
4.Rzepa7(Ekwador)-------------6-----5------11------2

Mecze:
Bakel(USA) 1 : 0 Rzepa7(Ekwador)

Rzepa7(Ekwador) 1 : 1 Bakel(USA)

Bakel(USA) 3 : 0 lukasz44(Szwajcaria)

lukasz44(Szwajcaria) 4 : 1 Bakel(USA)

Bakel(USA) 0 : 2 nikopl(Ekwador)

nikopl(Ekwador) 0 : 0 Bakel(USA)

Rzepa7(Ekwador) 1 : 2 lukasz44(Szwajcaria)

lukasz44(Szwajcaria) 5 : 2 Rzepa7(Ekwador)

Rzepa7(Ekwador) 1 : 1 nikopl(Ekwador)

nikopl(Ekwador) 1 : 0 Rzepa7(Ekwador)

lukasz44(Szwajcaria) 3 : 0 nikopl(Ekwador)

nikopl(Ekwador) 0 : 0 lukasz44(Szwajcaria)

Numery gg graczy:
Bakel: 4191885
Rzepa7: 1487901
lukasz44: 286124
nikopl: 5959636
Bakel
Bakel(USA) 1:0 Rzepa7(Ekwador)

W obu połowach to zespół z Ameryki Północnej był stroną dominującą, ale przez długi okres czasu nie potrafił udokumentować przewagi. Udało się to dopiero w 40 minucie, gdy Donovan wtoczył piłkę do pustej bramki. Rzepa mógł wyrównać w samej końcówce, ale strzał Tenorio był katastrofalny.
Dzięki za grę.
lukasz44
lukasz44 (Szwajcaria) - Bakel (USA) 4-1 i 0-3

1. mecz :

2.mecz :

+samobój

Opisy :
1. Gol na początku spotkania strzelony przez Donovana bardzo rozzłościł Szwajcarów którzy rzucili się do ataku i dało to wymierny skutek cool.gif 4-1 . Wynik satysfakcjonujący ale obie ekipy mogły strzelić przynajmniej po 2 gole więcej tongue.gif

2. Wyrównana pierwsza połowa, obie ekipy miały swoje sytuacje ale ich nie wykorzystały biggrin.gif dopiero w drugiej połowie przebudził się Bakel i strzelił trzy brameczki . Szwajcarzy mogli strzelić ale nie był to ich dzień , chyba lukasz44 popełnił błąd nie wystawiając Freia w ataku . . .

Dzięki za mecze , pozdrooo laugh.gif cool.gif
Bakel
CYTAT(lukasz44 @ Apr 8 2009, 16:47) *
lukasz44 (Szwajcaria) - Bakel (USA) 4-1 i 0-3

1. mecz :

2.mecz :

+samobój

Opisy :
1. Gol na początku spotkania strzelony przez Donovana bardzo rozzłościł Szwajcarów którzy rzucili się do ataku i dało to wymierny skutek cool.gif 4-1 . Wynik satysfakcjonujący ale obie ekipy mogły strzelić przynajmniej po 2 gole więcej tongue.gif

2. Wyrównana pierwsza połowa, obie ekipy miały swoje sytuacje ale ich nie wykorzystały biggrin.gif dopiero w drugiej połowie przebudził się Bakel i strzelił trzy brameczki . Szwajcarzy mogli strzelić ale nie był to ich dzień , chyba lukasz44 popełnił błąd nie wystawiając Freia w ataku . . .

Dzięki za mecze , pozdrooo laugh.gif cool.gif

Potwierdzam.
Pierwszy mecz to był dramat, kilka zmarnowanych, 100% sytuacji i świetna skuteczność lukasza44 odebrały mi chęć do gry.
W drugim spotkaniu byłem skoncentrowany przez 90 minut co przyniosło wymierny efekt.

Warunki do gry świetne, lagi minimalne, dzięki za mecze i powodzenia dalej.
lukasz44
lukasz44 (Szwajcaria) - Nikopl (Ekwador) 3-0 i 0-0

1 mecz - Całkowita dominacja Szwajcarów , Ekwadorczycy mieli swoje szanse ale ich nie wykorzystali wink.gif
2 mecz - Wyrównany , w 89 minucie Frei nie strzelił karnego ohmy.gif

pozdrooo tongue.gif cool.gif
nikopl
Potwierdzam,dzięki za grę i życzę powodzenia
unikat
lukasz44 (Szwajcaria) - Rzepa7 (Ekwador) 5:2

Cała pierwsza połowa to wielki dramat z powodu bardzo wielkich lagów(bardzo duże opóźnienie) przy straceniu pierwszych 2 bramek gra zacieła mi się na około 10 sekund ;/
Druga połowa była płynna dzięki czemu straciłem 1 bramkę ,a strzeliłem 2 ;]

Dzięki za mecz ;]
Chodź jestem zdenerwowany przez wysokie lagi ;/
0 włączonych programów i nie potrzebnych procesów ;/
lukasz44
potwierdzam . Ale łagi to nie była moja wina wink.gif , może i masz dobry internet ale masz słabe pingi i dlatego tnie ... tongue.gif

pozdrooo i do rewanżu . . . tongue.gif tongue.gif
Bakel
Rzepa, z Tobą miałem dość kiepskie połączenie, z lukaszem grało się dobrze, więc to gdzieś po Twojej stronie leży przyczyna lagów. Tak jak napisał lukasz44, przepustowość łącza, a czas pingów to dwie różne sprawy.
unikat
Ja tak myślę że pewnie mam jakieś wirusy na kompie i ping mi skacze ;/
nikopl
Bakel(USA) vs nikopl(Ekwador) - 0:2

nikopl(Ekwador) vs Bakel(USA) - 0:0
Bakel
Rzepa7(Ekwador) 1:1 Bakel(USA)

W obu meczach z nikopl oraz z Rzepą zaprezentowałem żenujący poziom gry oraz absolutny brak szczęscia, co zaowocowało takimi, a nie innymi wynikami. Powoli szykuję się do zajęcia ciepłego miejsca w II lidze.

If luck is a skill, I'm totally skilless. wink.gif
unikat
Potwierdzam brak jakichkolwiek lagów chociaż ostatnie 10 minut miały kilka małych lagów.
Dla mnie też szykuje się miejsce chyba w II lidze nie odpowiada mi zespół jakim gram smile.gif
lukasz44
Rzepa7 (Ekwador) - lukasz44 (Szwajcaria) 1-2 wink.gif

Dość ciekawy i interesujący mecz , w pierwszej połowie nieżle popalić dały mi łagi wink.gif ale w drugiej było już ok . Wiele sytuacji bramkowych z obu stron ale mało wykorzystanych , sam Frei mógł strzelić ze 3 bramki ... pozdrooo biggrin.gif i do zobaczenia w 1 lidze cool.gif

unikat
Potwierdzone ;] II liga II liga Rzepa xD
nikopl
Rzepa7(Ekwador) vs nikopl(Ekwador) 1:1

nikopl(Ekwador) vs Rzepa7(Ekwador) 1:0

I awans xD

Sorry za taką ostrą grę w 2 meczu,ale broniłem wyniku tongue.gif
unikat
Potwierdzam nie wiem nie mogłem jakoś ekwadorem grac ;/
Orange_91
Rozgrywki eliminacyjne grupy 8 uważam za zakończone. W I lidze zagrają: lukasz44 i nikopl, zaś w II lidze: Bakel i (JP)Rzepa7. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.