Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z komentatorem
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
papaj111
witam!!mam taki problem z e po zainstalowaniu pacza komentuje mi borek i kołton.wiem ze powinien byc szpakus.napewno mam wszystko dobrze podpiete.ratujcie!!!!
kristo2323
CYTAT(papaj111 @ Mar 31 2009, 23:09) *
witam!!mam taki problem z e po zainstalowaniu pacza komentuje mi borek i kołton.wiem ze powinien byc szpakus.napewno mam wszystko dobrze podpiete.ratujcie!!!!

Zadzwoń do Polsatu może jeszcze da się coś zrobić z tym niecodziennym zdarzeniem ale myślę że to wina wirusów zapewne tak tylko format pomoże i to od zaraz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jamnik
I po co taka głupia odpowiedź, która tylko nabija licznik postów ? Nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzwyaj.

Co do pytania kolegi o komentarz - sprawdź na spokojnie czy wszystko dobrze wgrałeś do dobrego pliku. Pozdro
kristo2323
Apr 1 2009, 10:27

Bo uznałem to jako żart Pryma Aprylisowy i też pozwoliłem sobie pociągnąć go. No ale widać że powaga i w takie dni obowiązuje , przesorry w takim razie a jak tak bardzo ci zależy na tym liczniku postów to mogę się zrzec ich na twoją korzyść. Będziesz miał więcej i może będzie gitara. Ja tam mogę mieć 0 na koncie postów nawet na to nie patrze ale widzę że poniektórym to jest potrzebne do szczęścia.

Pozdrawiam i poważnie teraz pisze jeżeli to jest technicznie wykonalne proszę przekazać wszystkie posty koledze. Ja sobie poradzę bez tych postów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.