bigolo1
Oct 30 2008, 18:58
Witam - Już wkrótce zostanie wydany najnowszy patch do rewelacyjnego PES6 na sezon 08/09.
-Gra zostanie wystawiona do sciągniecia w obrazie ISO na torrenty.org
-do gry zostanie wydany specjalnie Option File
-patch niezawiera ligi polskiej tylko aktualne drużyny: Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Primera Division. za drużyny Other C - Bundeliga, prawie wszystkie drużyny obecnej Dhampions League
-aktualne składy wszystkich reprezentacji i drużyn klubowych
-kits-y na sezon 08/09 w czesci wrzucone do gry a w czesci wyedytowane przez edytor z gry
-njnowsze twarze zawodników wrzucone do gry w liczbie około 50 (oczywiście tylko tych najlepszych)
-nowa muza
-nowe menusy
-angielski komentarz z FIF-y
-nowe przyspiewki kibiców
-nowe piłeczki
-za International League - Bundesliga
-za Konami Cup - Champions League
-za Reebok Cup - Olympic Tournament
-nowe bandy
-w powtórkach logo CANAL+SPORT 16/9
Niesposób wszystkiego wymienić ale dla tych co grali już w moje wcześniejsze produkcje to napewno bedą ZADOWOLENI tym bardziej ze to raczej moja ostatnia spatchowana pozycja na PS2 -GORĄCO POLECAM
CYTAT(bigolo1 @ Oct 30 2008, 19:02)

Witam - Już wkrótce zostanie wydany najnowszy patch do rewelacyjnego PES6 na sezon 08/09.
-patch niezawiera ligi polskiej tylko aktualne drużyny: Premier League, Ligue 1, Serie A, Eredivisie, Primera Division. za drużyny Other C - Bundeliga, prawie wszystkie drużyny obecnej Dhampions League
-kits-y na sezon 08/09 w czesci wrzucone do gry a w czesci wyedytowane przez edytor z gry
-njnowsze twarze zawodników wrzucone do gry w liczbie około 50 (oczywiście tylko tych najlepszych)
-nowa muza
-nowe menusy
-nowe piłeczki
-nowe bandy
Niesposób wszystkiego wymienić ale dla tych co grali już w moje wcześniejsze produkcje to napewno bedą ZADOWOLENI tym bardziej ze to raczej moja ostatnia spatchowana pozycja na PS2 -GORĄCO POLECAM
Szkoda liczyłem że jescze coś podłubiesz nad PES 2009 (Ps2)
h

-nowa muza
-nowe menusy
-nowe piłeczki
-nowe bandy
Super.Dzięki bardzo.
bigolo1
Nov 20 2008, 20:04

-nowa muza
-nowe menusy
-nowe piłeczki
-nowe bandy
http://thepiratebay.org/torrent/4522304/PE..._2008_2009_.rar - Tam można pobrać plik torrenta - miłego ściągania!
Już wkrótce do pobrania na FILE FRONT option file do patcha - link bedzie opublikowany - pozdro!
bigolo1
Nov 20 2008, 20:07
A jak już ściągniecie MILE WIDZIANE KOMENTARZE!
Bigolo1 jesteś WIELKI.Czekam na OF-a.Pozdro
emti16
Nov 21 2008, 15:48
Przepraszam może głupie pytanie zadaje ale jak to mi się ściągnie to mam to wypalić tak jakbym grę na ps2 nagrywał? Kurcze trochę mało seedów ale powoli się ściąga. Poza tym ciesze się że będzie LM. czekam na odpowiedź.
bigolo1
Nov 21 2008, 15:50
http://torrenty.org/torrent/294564 - nowy link z torrentem!
Sciągasz gre - wypakowywujesz z archiwum obraz ISO - nagrywasz na płytke np programem NERO!
I pozostaje ci tylko czekać na moje OPTION FILE które po ąciągnięciu wrzucasz na MEMORY CARD i możesz się cieszyć w 100% z gry - bo bez mojego OF-a to raczej niepograsz.
Aktualnie kończe prace nad OPTION FILE V.1 które myśle że wrzuce w poniedziałek na serwer FILE FRONT - pozdro
emti16
Nov 21 2008, 16:16
ok dzięki.a mam jeszcze jedno pytanko ta liga mistrzów to będzie taka,że będą grupy a w nich mecze wyjazdowe a potem to już pary? I jeszcze jedno zmieniłeś w jakiś sposób stadiony, a na nich siatki, bandy,itp? sorka za dopytywanie się ale dla mnie takie szczegóły są ważne:)
bigolo1
Nov 21 2008, 17:43
CYTAT(emti16 @ Nov 21 2008, 16:20)

ok dzięki.a mam jeszcze jedno pytanko ta liga mistrzów to będzie taka,że będą grupy a w nich mecze wyjazdowe a potem to już pary? I jeszcze jedno zmieniłeś w jakiś sposób stadiony, a na nich siatki, bandy,itp? sorka za dopytywanie się ale dla mnie takie szczegóły są ważne:)
Tak stadiony przemodelowane kompletnie (siatki , bandy) a co do ligi mistrzów to jest ona wrzucona za konami cup ale opcje pucharu pozostały bez zmian!
bigolo1, mam pytanko.kiedy będzie OF ?
bigolo1
Nov 25 2008, 18:27
Chrzaszczu
Nov 25 2008, 20:46
Chrzaszczu
Nov 25 2008, 20:48
Nie Dziękujcie Mi , Tylko Bigolowi , Bo Gdyby Nie On Nie Cieszylibyśmy Się Taką Wspaniałą Wersją PES 6 !!
chrzaszczu czy umiał byś przerobić tego OF-a tak żeby go dało radę nagrać na płytę DVD bo niestety moja wysłużona PS2 nie czyta CD tylko DVD.
emti16
Nov 25 2008, 22:24
Akurat ten OF bin/cue co Chrzaszczu podał to ja zrobiłem:) ale to i tak nic w porównaniu z Bigolo1.A na płytę DVD można to nagrać włóż płytę DVD i nagraj przez Alcohol 120%. Jeżeli wyskoczą ci prędkości takie jak w zwykłej płycie typu 52X itp. to nagraj najmniejszą prędkością. Powinieneś to odpalić.
dzięki bardzo ,ale już sobie poradziłem.wypakowałem twój obraz programem WIN ISO,potem programem ULTRA ISO przerobiłem to na image ps2 dvd i nagrałem CLONEM CD na płytę dvd.Wszystko działa. Dzięki za włożoną pracę dla BIGOLO1. I na koniec kilka słow na temat tej gierki.Wydaje mi się po kilku rozegranych meczach że patch BIGOLO1 sprzed prawie 2 lat (w który gram do dziś,HENRY w menu) jest lepszy od nowego a konkretnie lepiej podobają mi się stadiony(w nowym patchu nie ma ALLIANZ ARENA), lepsze przyśpiewki kibiców były jednak w starszej wersji PES 6.Może jak więcej pogram to się przekonam do nowszego patcha.Ale OF z nowymi składami aktualizuje mi też poprzedniego patcha , także pogrywam teraz w obydwa patche z aktualnymi składami.Jeszcze raz dzęki za niemały trud i czas który poświęcił bigolo1.POZDRO.
Chrzaszczu
Nov 26 2008, 08:53
Można Ten Obraz Nagrać Na CD !!!
Chrzaszczu
Nov 26 2008, 08:56
Na DVD Też !!!! To Obojetne Na Co Nagrywamy
bigolo1
Nov 26 2008, 09:27
CYTAT(Chrzaszczu @ Nov 26 2008, 09:00)

Na DVD Też !!!! To Obojetne Na Co Nagrywamy
No to zajebiście że giera sie podoba oczywiscie razem z Option File - Miłego grania z kumplami wszak nadchodzi najlepszy czas na granie - SEZON ŚWIĄTECZNY! hłe hłe
Chrzaszczu
Nov 26 2008, 10:06
Sciąga to ktoś jeszcze ?? bo moge posedowac
Chrzaszczu
Nov 26 2008, 15:17
Mam Stroje Przekrecone W BOK !!
Co Mam Zrobic ?
emti16
Nov 26 2008, 15:54
Chrzaszczu seeduj seeduj ja ściągam jeszcze.Mam dopiero 40%... Będę wdzięczny.A co do tych strojów na bok to nie wiem kurcze musiałbym to widzieć.
emti16
Nov 27 2008, 16:13
Kurcze tego patcha już prawie nikt nie seeduje na torrentach a szkoda bo chciałbym ściągnąć.Problem z koszulkami już rozwiązany:) Poseedujcie trochę
do balbiny69.pisze tu bo mam na org zablokowane komentarze. zanim wypakujesz winrarem wlaczasz winrara, wchodzisz do opcje>ustawienia>integracja>odznaczasz iso. potem wypakuj i powinno byc juz dobrze to znaczy powinienes miec plik ISO. ktory zajmuje 2.59 gb.następnie nerem zaznacz NAGRAJ OBRAZ NA DYSK i wypal ten plik iso. prędkością x4.ja gry neren nagrywam od 10 lat i nigdy nie miałem problemów.
Witam ponownie!miałbym prośbę do tych co już ściągnęli tego patcha...Może któryś z was wrzuciłby go na rapida albo inny serwer? z torrenta idzie jak krew z nosa a jest wielu ludzi, co jeszcze ściąga...Byłbym wdzięczny i czekam na odpowiedź...Podjąłby się ktoś tego? oczywiście za pozwoleniem bigolo1...
TommyD88
Dec 6 2008, 23:07
A mozna prosic o wrzucenie samego OF-a, tzn. samych plikow (folderu), ktore nalezy wrzucic na MC, bo niestety mam problem z nagrywarka DVD i nie nagrywa mi plyt CD, a plyty DVD dla 2 Mb nie bede marnowal, natomiast chcialbym przerzucic OF-a przez pamiec flash.
tzn. jakie pliki o jakie ci chodzi
TommyD88
Dec 7 2008, 18:06
Powiedzmy tak, jak wrzucic te pliki od bigola na MC bez uzywania plyty CD, tylko przez pendrive'a?
Ok juz wiem o jakie pliki ci chodzi.zaraz podam ci linka jak upne.sekunda
http://files.filefront.com/Pliki+dla+Tomor...;/fileinfo.htmlRozpakuj i przeciągnij na płytę w takiej kolejności.Hasło do rozpakowania brzmi emti
TommyD88
Dec 7 2008, 18:42
Chyba sie nie zrozumielismy, to co podales to sa pliki, ktore sam moge sobie zgrac z obrazu plyty. A mi chodzi o to co juz wypakowuje sie na MC, czyli gotowy OF.
NP. do PES 2008 wyglada to tak:

A wenwatrz folderu tak:
A niby jak mam to przenieść z karty pamięci na komputer?
TommyD88
Dec 7 2008, 22:11
DObra, nie ma problemu poswiece jedna plyte DVD...co to jest w sumie te 70 gr
kamilek71
Dec 22 2008, 18:57
witam niech ktos troche possejduje bo strasznie slabo idzie z gory dzieki
piecia911
Jun 16 2009, 16:11
witam, ściągnąłem grę, ale wszystkie linki jakie znalazłem do Option File już nie działają. Jeśli możecie to niech ktoś wrzuci na filefront ten pliczek lub po prostu mi wyśle na pocztę. Najlepiej NIE bin/cue, tylko ten który mogę zgrać na memorkę przez USB. Mój e-mail:
[email protected]
maciekfox
Jul 10 2009, 11:43
czy ktos ma jeszcze tego ofa??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.