zrobilem aktualne sklady na euro 2008 (thx E9 za pomoc)
jak na razie to tylko OF, jak pozbieram wiecej twarzy graczy bioracych udzial w tej imprezie wydam update KitServera
pozdro
Dzięki T-Mac za aktualkę. Prezentuje się świetnie. Właśnie wrzucam mirror na sharebee.
Edit: A oto i on -
http://sharebee.com/df3470bc
TreworBG
May 31 2008, 19:22
dzięki wielkie Timak, wkładasz naprawdę mnóstwo pracy w sprawę :-)
jakby co jeszcze mirror na sendspace:
KONAMI_WIN32PES6OPT
JustMe1987
May 31 2008, 19:38
Dziekuje
Szacuneczek
Mirrorek
RAPID:
SSIJ
potter
May 31 2008, 20:08
Fajnie, przyda sie,dzieki
Czekamy na kitsa

P.S. Ryan Babel nie zagra na Euro. Musza powolac kogos innego, ale to szczegolik
zgredzik90
Jun 1 2008, 08:54
ale jest to do Patcha oragne ekstraklasa 4.0
Orange_91
Jun 1 2008, 09:23
CYTAT(zgredzik90 @ nie, 01 cze 2008 - 09:58)

ale jest to do Patcha oragne ekstraklasa 4.0

Przeczytałeś tytuł tematu?
dzięki za aktualke na euro
mam pytanie czemu ten of ma typ żeby otwierać go w winampie inny format?
markiz25
Jun 1 2008, 14:40
t-mac mam pytanie w zespole mali w edit mode zamiast flagi mali jest rpa ale tylko u niektórych zawodników czy mozna to zmienic w samym ofie czy sie do po przez pes fan edytor
artysta germanista
Jun 1 2008, 16:09
fajowsko ;p ściągam już ale T-mac zaedytuj posta bo za tydzien wygasnie na wyslij to i nikt pewnie nie zajrzy w dol ze jest mirror i bedzie tu plakac ze link wygasl
kurde mi przez to że nie jest w dobrym formacie nie dziala
wiecie jak to zmienić?
Fajnie że komuś się chciało zrobić. Dzięki
czubinho
Jun 1 2008, 18:11
juz zasysam
CYTAT(Pompey @ nie, 01 cze 2008 - 17:25)

wiecie jak to zmienić?
Musisz skasować belkę i myślnik wpisać
CYTAT(Pompey @ nie, 01 cze 2008 - 17:25)

wiecie jak to zmienić?
Ja sciagalem od T-Maca i esjt normlany OF - taki jak zawsze
CYTAT(Jacmen @ nie, 01 cze 2008 - 19:39)

Musisz skasować belkę i myślnik wpisać

zmieniłem ale nic nie dało
zresztą już poradziłem sobie z tym problemem
CYTAT(markiz25 @ nie, 01 cze 2008 - 15:44)

t-mac mam pytanie w zespole mali w edit mode zamiast flagi mali jest rpa ale tylko u niektórych zawodników czy mozna to zmienic w samym ofie czy sie do po przez pes fan edytor
poprawie to w nastepnym update
sam tez mozesz ustaw taka narodowosc jaka maja inni w tej kadrze, oczywiscie PES fan editor
a kiedy następny update i co chcesz w nim zawrzeć??
Dlaczego ja mam rozszerzenie tego pliku .mp3 ?

Bo nie mogę takiego pliku podmienić :/ Wie ktoś może jak to zmienić?
CYTAT(D-Note @ pon, 02 cze 2008 - 15:32)

Dlaczego ja mam rozszerzenie tego pliku .mp3 ?

Bo nie mogę takiego pliku podmienić :/ Wie ktoś może jak to zmienić?
ja też tak miałem ściągnij z rapida to będzie śmigać
marcin_p
Jun 3 2008, 14:32
Super sprawa z tym update, ale mgolisce dodac juz kilka przeprowadzonych transferow typu Amauri do Juve czy Keita do Barcy. Pozdro
Pomocy, skopiowałem uaktualnienie i po wlączeniu gry nie mam piosenek, komentarza, kompletna cisza jest, a w ustawieniach dziwęku wszystko jest na maksa. Powiedzcie jak to naprawić.
TreworBG
Jun 6 2008, 19:44
za każdym razem jak włączasz gre musisz zgłaśniać muzyke, też tak mam
zgredzik90
Jun 6 2008, 20:05
Prosze o ofa lub porade jak ustawic grupy w Pes 6 Z tym ofem aby mial mecze Polski tak jak naprawede CZyli pierw z Niemcami jakosgoscie itp i innych grup to samo prosze o odpowiedz
lodzik2c
Jun 6 2008, 21:13
mam takie pytanie, czy zrobicie moze loga i takie inne pierdoly nie w hd?? bo tak to mi sie gra tnie
CYTAT(lodzik2c @ pią, 06 cze 2008 - 22:17)

mam takie pytanie, czy zrobicie moze loga i takie inne pierdoly nie w hd?? bo tak to mi sie gra tnie

Pytałem się już o to twórców i niestety nie będą robili, choć wielka szkoda bo patch jest super, tylko przez te bajery HD strasznie zwalnia gre
Orange_91
Jun 7 2008, 11:46
CYTAT(hak23 @ sob, 07 cze 2008 - 12:35)

Pytałem się już o to twórców i niestety nie będą robili, choć wielka szkoda bo patch jest super, tylko przez te bajery HD strasznie zwalnia gre
Już pisałem, że nie przez to zwalnia.
zgredzik90
Jun 7 2008, 12:50
a przez co zwalnia
Orange_91
Jun 7 2008, 12:56
CYTAT(zgredzik90 @ sob, 07 cze 2008 - 13:54)

a przez co zwalnia
Przez słaby sprzęt?

Wymagania po dodaniu tego patcha trochę się zwiększają ale nie przesadzajmy, wystarczy pokombinować w lodmixerze i powinno być ok.
mietek_
Jun 7 2008, 13:05
Orange dobrze mowi ja pokombinowalem w lodmixerze i mi chodzi normalnie tlko hair i face musialem wuzucic bo np.torres wygladal jak wampir
można się spodziewać jeszcze jednego updata z ofem bo jednak trochę się pozmieniało od tego czasu
Orange_91
Jun 8 2008, 08:10
CYTAT(Pompey @ sob, 07 cze 2008 - 22:22)

można się spodziewać jeszcze jednego updata z ofem bo jednak trochę się pozmieniało od tego czasu
Nie będziemy aktualizować ofa co tydzień. Jak już to jakiś większy updat. Takie małe zmiany to chyba sobie jednak można samemu zrobić.
__SaNd1__
Jun 8 2008, 16:52
CYTAT(Orange_91 @ nie, 08 cze 2008 - 10:14)

Nie będziemy aktualizować ofa co tydzień. Jak już to jakiś większy updat. Takie małe zmiany to chyba sobie jednak można samemu zrobić.
a morzemy sie spodziewac wiekszego update ? bo tylko dla mnie ofa nie bede sciongal poczekam na wiekszy Update
EDIT:
sciognelem update na EURO 2008 dla mnie swietny brawo za patcha i updeita
Orange_91
Jun 8 2008, 19:04
CYTAT(__SaNd1__ @ nie, 08 cze 2008 - 17:56)

a morzemy sie spodziewac wiekszego update ? bo tylko dla mnie ofa nie bede sciongal poczekam na wiekszy Update

No możliwy jest OE v5.0.

Ale to daleko idące plany i niepewne. Nawet jakbyśmy sie za to wzięli to by to trochę potrwało.
A tak poza tym to co wy tacy napaleni niedawno przecież OE v4.0 wyszedł.
CYTAT(__SaNd1__ @ nie, 08 cze 2008 - 17:56)

EDIT:
sciognelem update na EURO 2008 dla mnie swietny brawo za patcha i updeita

Niedługo (być może jutro) będzie kolejny updat związany z Euro. Mianowicie soundpatch dla 15 drużyn występujących na Euro (niestety dla Szwecji nie udało nam sie znaleźć). Przyśpiewki dla drużyn występujących turnieju, zebrał pkar a ja to złoże w całość i dopasuje pod OE v4.0. Mam nadzieje, że to pozwoli wam jeszcze bardziej poczuć atmosferę mistrzostw w PESie 6.
Ja mam takie przyśpiewki dla Szwecji, może się nadadzą...
Szwecja.rar
CYTAT(Orange_91 @ nie, 08 cze 2008 - 20:08)

Niedługo (być może jutro) będzie kolejny updat związany z Euro. Mianowicie soundpatch dla 15 drużyn występujących na Euro (niestety dla Szwecji nie udało nam sie znaleźć). Przyśpiewki dla drużyn występujących turnieju, zebrał pkar a ja to złoże w całość i dopasuje pod OE v4.0. Mam nadzieje, że to pozwoli wam jeszcze bardziej poczuć atmosferę mistrzostw w PESie 6.
A mialbyc jeszcze faceserver
twarze mogę dać te co mam a mam ich sporo:) może jak redaktorzy chcą mogą napisać i się podzielę:) hehe
CYTAT(Teco @ pon, 09 cze 2008 - 13:08)

twarze mogę dać te co mam a mam ich sporo:) może jak redaktorzy chcą mogą napisać i się podzielę:) hehe
Kiedys tez to oferowalem, to mi potem napisali ze nie chca Pokemonow
ALe mzoesz wrzucic jak masz duzo typa z tych co jada na Euro, ja chetnie pobiore
jezeli chcecie pomoc to wrzucajcie twarze ktorych nie ma w patchu a powinny byc, bo jak mi wrzucicie caloscia ks to ja sie normalnie zamecze
jutro mam wolny dzien od pracy to pododaje je i wydamy w srode update
będę dawał reprezentacjami. Pasuję?? Zaraz dam resztę - będę edytował posta
AustriaChorwacjaCzechyFrancja - Mam wszystkich
NiemcyGrecjaWłochy - Mam wszystkich
HolandiaPolska - Mam wszystkich
Portugalia 10.06 update
RumuniaHiszpaniaSzwecjaSzwajcariaTurcja - 23:20
Tak, bedzie tak dobrze i T-Mac się nie zamęczy.
Orange_91
Jun 9 2008, 16:50
CYTAT(arm @ nie, 08 cze 2008 - 20:30)

Ja mam takie przyśpiewki dla Szwecji, może się nadadzą...
Szwecja.rarNadadzą się. Tym samym mamy już przyśpiewki dla wszystkich 16 drużyn. Updat wrzucę zapewne jutro albo pojutrze bo teraz za bardzo czasu nie mam.
Po wgraniu powinno brakować tylko:
Austria
* Ivica Vastic
* Markus Katzer
* Ramazan Özcan
Chorwacja
* Hrvoje Vejic
* Nikola Pokrivac
* Nikola Kalinic
Czechy
* wszyscy są
Francja
* wszyscy są
Niemcy
* wszyscy są
Grecja
* Liberopoulos
* Torosidis
* Spiropoulos
* Antzas
* Chalkias
* Tzorvas
Włochy
* wszyscy są
Holandia
* wszyscy są
Polska
* wszyscy są
Portugalia - update z dziś 10.06
* wszyscy są
Rumunia
* Stancioiu
* Popa
* Moti
* Sapunaru
* Cristea
* M. Niculea
welshy i JayM07 tworzą tych graczy
Rosja - Dam jakie mam najwyżej później dodam co zdobędę
* Paczka zostanie wydana przez Ramosa
* Oleg Ivanov
Hiszpania
* Wszyscy są
Szwecja
* Johan Wiland
* Ramy Shaaban
* Fredrik Stoor
Szwajcaria
* Eldin Jakupovic
Turcja
* wszyscy są
Jeśli kogoś Wam brakuje a powinni być to pisać:) bo ja sam wgrywałem pod OE twarze i włosy.
Mógłbyś rzucić też mapem do tych mordek ?
CYTAT(Orange_91 @ pon, 09 cze 2008 - 17:54)

Nadadzą się. Tym samym mamy już przyśpiewki dla wszystkich 16 drużyn.
No ta Szwecja straaasznie naciągana, nie ma ani jednej ich przyśpiewki w tej paczce. A ostatnia przyśpiewka i "hej Eintracht Frankfurt" to mnie zupełnie rozwaliła xD Widziałem te przyśpiewki na bodajże Serbskiej stronie. Ja bym tego nie wydawał bo wstyd trochę, no ale nie moja decyzja, ja swoje zrobiłem
Pojutrze może ściągne mecz Szwedów (jutrzejszy) i zrobie dla nich te przyśpiewki, wyda się to w updacie.
Orange_91
Jun 9 2008, 19:26
CYTAT(pkar @ pon, 09 cze 2008 - 20:24)

No ta Szwecja straaasznie naciągana, nie ma ani jednej ich przyśpiewki w tej paczce. A ostatnia przyśpiewka i "hej Eintracht Frankfurt" to mnie zupełnie rozwaliła xD Widziałem te przyśpiewki na bodajże Serbskiej stronie. Ja bym tego nie wydawał bo wstyd trochę, no ale nie moja decyzja, ja swoje zrobiłem
Pojutrze może ściągne mecz Szwedów (jutrzejszy) i zrobie dla nich te przyśpiewki, wyda się to w updacie.
Heh faktycznie Frankfurt jest, pospieszyłem sie jeszcze przed odsłuchaniem.
mariolazi
Jun 9 2008, 19:28
Przyłączam się do prośby Jamnika o map do tych mordek
Ciągle szukam to nowe twarze, jest już większość twarzy, dziś w postach wyżej update Portugalii
__SaNd1__
Jun 10 2008, 11:55
czekamy na update
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.