Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polkie Pesfaces By Djclanv1r00z :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
djclanv1r00z
stworzyłem stronkę : http://www.plpesfaces.yoyo.pl/

na której to zamieszcze wszystkie twarze OE oraz kadry naszej i graczy polskiego pochodzenia grających za granicą smile.gif

na próbe narazie zrobiłem tylko dział POLSKA reszcze zrobie w niedługim czasie (tzn klubu OE oraz 2 ligi itd... )

zrobiłem to narazie na próbe bo nie wiem czy się to spodoba i czy wam to odpowiada a po drugie już tyle było tematów o tym a nikt nic konkretnego nie zrobił więc postanowiłem ja zrobić taką stronkę smile.gif

P. S. wystarczy sie zalogować na tej mojej stronce i już można korzystać z DOWNLOAD smile.gif

czekam na wasze opinie smile.gif jeżeli będą pozytywne to powrzucam wszystkie dostępne twarze smile.gif

a jeśli nie to strona zostanie usunięta z zawartością smile.gif

pozdrawiam smile.gif

P.S. 2 =) dodałem dziś Legie Warszawa i Wisłe Kraków wink.gif (29.05.2008)

piszcie czy to wam się przyda czy nie ... bo nie wiem czy dalej wrzucać twarzyczki ...

pozdro smile.gif
Jamnik
Było już kilka takich pomysłów, sam nawet mam taką stronkę. Ostatnio mój temat został zamknięty w krótkim czasie, także spodziewam się że ten też tak skończy. Osobiście uważam że taka stronka się przyda wink.gif
jano
Na poczatek radzimy zrobic ladny layout, i poprawic dzial download (Brak screenow, log lig - druzyn)...Potem sie oceni wink.gif Tak jak napisal Jamnik, IO juz myslalo o ISSfaces i pomysl predzej czy pozniej powstanie, jednak nie zniechecaj sie, wez pod uwage powyzsze uwagi i popraw to co jest zalegle. Pozdro wink.gif
djclanv1r00z
screeny są po kliknieciu na napis obrazek smile.gif

tak jak tu pokazuje :

a po drugie niedługo wezme się za porobienie herbów smile.gif itd bo nie wiedziałem czy się wam to spodoba smile.gif

P.S. dodałem dziś Śląsk Wrocław, Zagłębie Lubin i Polonię Warszawa smile.gif (30.05.2008)

powoli lecz efektywnie dorzucam coraz więcej mordek smile.gif

kolejne kluby już niedługo smile.gif

oceniajcie nadal jak wam się to podoba wink.gif

pozdro biggrin.gif
Pro-Evo-S
Chętnie wymienię się z twoją stronką buttonem

Moja strona to http://proevos.idl.pl

A stronka ma potencjał, tylko musisz ten potencjał wykorzystać. Trzymam kciuki wink.gif
djclanv1r00z
dziś dodałem (31.05.2008) :

- Zagłebie Sosnowiec
- Wisłę Płock
- Widzew Łódź
- Ruch Chorzów
- Piast Gliwice
- Odrę Wodzisław
- ŁKS Łódź
- Lechię Gdańsk
- Lech Poznań

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

na więcej dziś już nie miałem siły bo to monotonne dzielić każdego piłkarza do folderu i potem pokoleji każdego wrzucać na serwerek smile.gif

zostały mi jeszcze te kluby :

- Arka Gdynia
- Cracovia Kraków
- GKS Bełchatów
- GKS Katowice
- Górnik Zabrze
- Groclin Grodzisk Wielkopolski
- Jagiellonia Białystok
- Korona Kolporter Kielce

i mam nadzieję żę jutro je wrzuce i na ten czas to będzie wszystko smile.gif
a potem będę tylko ewentualnie nowymi twarzami uzupełniał portal smile.gif

P. S. zrobiłem herby w DOWNLOAD-ie smile.gif

oto obrazek z DOWNLOAD-u :

pozdrawiam wink.gif i zapraszam na www.plpesfaces.yoyo.pl smile.gif
Jamnik
Taka moja mała sugestia (a właściwie moje zdanie)

Może zrób najpierw tak jak w normalnym PesFaces, że są loga lig, a dopiero potem ekipy z każdej lidze oddzielnie. Na razie jak są kluby polskie to ok to wygląda, ale jak będzie więcej drużyn z różnych to mniej ciekawie będzie imho

Pzdr

PS: no chyba że tylko polska liga będzie
bartek-brt
Kiedy klikam na logo Legii powinno mnie kierowac do folderu z mordami a nie na strone imageshacku:)
djclanv1r00z
CYTAT(Jamnik @ sob, 31 maj 2008 - 23:06) *
Taka moja mała sugestia (a właściwie moje zdanie)

Może zrób najpierw tak jak w normalnym PesFaces, że są loga lig, a dopiero potem ekipy z każdej lidze oddzielnie. Na razie jak są kluby polskie to ok to wygląda, ale jak będzie więcej drużyn z różnych to mniej ciekawie będzie imho

Pzdr

PS: no chyba że tylko polska liga będzie

tak to tylko polska liga wink.gif bo po co kopiować drugie pesfaces ??? smile.gif

CYTAT(bartek-brt @ sob, 31 maj 2008 - 23:14) *
Kiedy klikam na logo Legii powinno mnie kierowac do folderu z mordami a nie na strone imageshacku:)

musze jeszcze nad tym popracować wink.gif

P. S. dodałem dziś już wszystkie pozostałe kluby do końca (01.06.2008) :

- Arka Gdynia
- Cracovia Kraków
- GKS Bełchatów
- GKS Katowice
- Górnik Zabrze
- Groclin Grodzisk Wielkopolski
- Jagiellonia Białystok
- Korona Kolporter Kielce

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

czyli stronka w pełni śmiga smile.gif

być może dziś dodam mały prezent na dzień dziecka jeszcze hehe smile.gif

pozdro biggrin.gif
jano
Widze kilka poprawek ktore oczekuja pochwaly. Odwiedzilem ta Twoja strone i narazie powiem ze poczatek jest ,,niezly''. Przy screenie druzyny daj odnosnik do tematu, nie reklamuj imageshacka tongue.gif.Pomysl zrobienia ,,tylko'' polskiej ligi jest dobry, ale kieruj sie rowniez uwagami forumowiczow.Rozbuduj strone, zrob inne ligi...Popros gdzies na forach niech Ci zrobia laya i skoduja, potem ludzie napewno dolacza do Ciebie i Ci pomoga. Narazie moja ocena to 3/10 wink.gif Tak dalej.
reS
czemu nie podpisujesz pod twarzami ich autora?
djclanv1r00z
CYTAT(reS @ nie, 01 cze 2008 - 12:36) *
czemu nie podpisujesz pod twarzami ich autora?

bo nie wiem wszytkich kogo to :/ niestety tak to jest jak samemu się musi dorzucać to :/

dzieki jano wink.gif stram się jak mogę smile.gif ale na moj gust naprawde nei potrzeba kolejnego pes faces z tym samym ...

dziex za oceny i podpowiedzi i prosze o więcej smile.gif
who_me
Myslales o pes2008 bo na pesfaces z tym jest slabo ? jaki masz limit na pliki na tym servie ?
rysio77
A na tej stronie będą facesy do PES 2008??
djclanv1r00z
CYTAT(Cthulhu @ nie, 01 cze 2008 - 13:07) *
Myslales o pes2008 bo na pesfaces z tym jest slabo ? jaki masz limit na pliki na tym servie ?

limit nam starczy a jak coś zawsze można rozszerzyć smile.gif

CYTAT(rysio77 @ nie, 01 cze 2008 - 14:05) *
A na tej stronie będą facesy do PES 2008??

nie posiadam PES 2008 i jakoś mi ta część kopanki KONAMI nie podeszła smile.gif

ja ich tam nie będe wrzucał smile.gif

wole PES6 smile.gif

P. S. i tak jak mówiłem mały prezencik z okazji dnia dziecka czyli dział Other Polish Players

w nim będą umeiszczani gracze polskiego pochodzenia grający za granicą naszego kraju smile.gif

pozdro biggrin.gif
djclanv1r00z
raz na tydzień będe publikował pierwsza 10 ściagniętych fejsów smile.gif

oto pierwsze zestawienie :

1.Feruga/Ruch Chorzów/11 razy pobrany
2.Mikołajek/Ruch Chorzów/9 razy pobrany
2.Sadlok/Ruch Chorzów/9 razy pobrany
2.Straka/Ruch Chorzów/9 razy pobrany
5.Fabus/Ruch Chorzów/8 razy pobrany
5.Grzyb/Ruch Chorzów/8 razy pobrany
7.Żurawski/Polska/6 razy pobrany
7.Roger/Polska&Legia Warszawa/6 razy pobrany
7.Adamski/Ruch Chorzów/6 razy pobrany
7.Pazdan/Polska&Górnik Zabrze/6 razy pobrany

to pierwsze zestawienie i dlatego tak się to powtarza smile.gif

już ponad 2800 osób odwiedziło tą stronkę smile.gif oby tak dalej smile.gif

pozdro smile.gif
naczelnik5
No ze stronka fajny pomysl , ale mam jedno "ale" tongue.gif moim zdaniem powinno byc wiecej mordek tych samych pilkarzy zeby byl wiekszy wybor , bo np widzialem juz lepsza wersje np wichniarka niz jest na stronce , wiecej mordek = wiekszy wybor = zadowolenie uzytkownikow smile.gif to w koncu poslkie pesfaces wiec fajnie by bylo widziec wersje mordki roznych facemakerow smile.gif
djclanv1r00z
CYTAT(naczelnik5 @ pią, 06 cze 2008 - 18:35) *
No ze stronka fajny pomysl , ale mam jedno "ale" tongue.gif moim zdaniem powinno byc wiecej mordek tych samych pilkarzy zeby byl wiekszy wybor , bo np widzialem juz lepsza wersje np wichniarka niz jest na stronce , wiecej mordek = wiekszy wybor = zadowolenie uzytkownikow smile.gif to w koncu poslkie pesfaces wiec fajnie by bylo widziec wersje mordki roznych facemakerow smile.gif

no rozumiem smile.gif powoli "podwajamy" graczy smile.gif np Kokoszka, Saganowski i tak dalej smile.gif
jano
Porazka... mellow.gif Co to ma byc?? News z ostatnio pobranymi twarzami?? buehh...Poczatek tej strony byl interesujacy...Jezeli kontynuacja bedzie podobna to chyba bedzie lepiej zamknac temat.
djclanv1r00z
CYTAT(jano @ wto, 10 cze 2008 - 18:08) *
Porazka... mellow.gif Co to ma byc?? News z ostatnio pobranymi twarzami?? buehh...Poczatek tej strony byl interesujacy...Jezeli kontynuacja bedzie podobna to chyba bedzie lepiej zamknac temat.

nie podoba się to zamknij ten temat i tyle ...

nigdy wszystkim i tak nie do godze ...

ehh...
potter
Ja bym mial dla Ciebie taka propozycje
Fajnie by bylo jakbys dal na czas Euro mordki reprezentacji
Ale tylko w tych akdrach co pojechali
Bo tak to duzo brakuje i ciezko na pesfaces szukac tyle a u Ciebie by bylo ladnie przejrzyscie
Pomysl nad tym biggrin.gif
djclanv1r00z
CYTAT(potter @ nie, 15 cze 2008 - 17:26) *
Ja bym mial dla Ciebie taka propozycje
Fajnie by bylo jakbys dal na czas Euro mordki reprezentacji
Ale tylko w tych akdrach co pojechali
Bo tak to duzo brakuje i ciezko na pesfaces szukac tyle a u Ciebie by bylo ladnie przejrzyscie
Pomysl nad tym biggrin.gif

jeżeli Cie dobrze zrozumiałem to chodzi ci o mordy wszystkich reprezentacji ?? czy jak ?? bo polska kadra przeciez tam jest smile.gif
Jacmen
Chodzi mu o mordki dla graczy z Euro 2008 czyli pozostałych 15 ekip wink.gif
djclanv1r00z
CYTAT(Jacmen @ nie, 15 cze 2008 - 20:08) *
Chodzi mu o mordki dla graczy z Euro 2008 czyli pozostałych 15 ekip wink.gif

można nad tym pomyśleć smile.gif

zobaczymy bo to troszku roboty by było smile.gif

około 23 twarze razy 15 teamów smile.gif hehe

prześpie się z tym narx smile.gif lece na mecz smile.gif

pozdro smile.gif
potter
No tak chodzi mi o 15 ekip z Euro
Razem z naszymi wychodzi 368 graczy, troche duzo
Ale gdybys dal rade to chetnie skorzystam, bo tak to musze szukac po klubach na tym pesfaces i mnie juz to wnerwia
pzdr
djclanv1r00z
CYTAT(potter @ pon, 16 cze 2008 - 02:17) *
No tak chodzi mi o 15 ekip z Euro
Razem z naszymi wychodzi 368 graczy, troche duzo
Ale gdybys dal rade to chetnie skorzystam, bo tak to musze szukac po klubach na tym pesfaces i mnie juz to wnerwia
pzdr

ja zrobiłem PL pes faces i myśle że jeżeli komuś się chce to sobie je poszuka te pyski smile.gif po tym orginalnym pesfaces smile.gif

pozdro smile.gif
potter
No jak chcesz, ale bonusik na Ojro by nie zaszkodzil
Na pewno by mial wziecie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.