Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sound + commentary w we2002
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
lucio
Tak sie zastanawiałem jak grałem w we2002 na patchach polevo... Dlaczego nie ma 1) komentarzy Jon'a Kabiry 2) dopingu kiboli?? da sie coś takiego zmontować?? jak pamiętam były przecież plany zrobienia czegoś takiego wiec dlaczego pomysł upadł?
kemot
Zobacz ile wazy ROM, i sie domysl smile.gif
lucio
Zaraz tzn. ze jedynym problemem jest wielkosc rom'a????
kemot
to oznacza ze go (glosu) tam poprostu nie ma biggrin.gif
gutted
Tak sie zastanawiałem jak grałem w we2002 na patchach polevo... Dlaczego nie ma 1) komentarzy Jon'a Kabiry 2) dopingu kiboli?? da sie coś takiego zmontować?? jak pamiętam były przecież plany zrobienia czegoś takiego wiec dlaczego pomysł upadł?

Dac da rade, mozna tak pokombinowac z romem, ze dodanie przyspiewek i komentarzu do romu stanie sie faktem wink.gif. Tylko troche bedzie brakowac polskich nazwisk wymawianych przez Jon'a Kabire wink.gif.
Z tym tez jednak mozna sobie poradzic , jakis czas temu wrzucilem swoj wlasny komentarz (do Zimocha niestety bardzo mi daleko wink.gif )ale tylko dla reprezentacji Polski - efekt koncowy byl bardzo ciekawy.
Najlepiej calosc zrobic na pelnej wersji we2002 ( zeby pieknie, bez zaciec dzialalo na psx).
Plany owszem byly smile.gif, ale poddalem sie ;/. Prosilem setki razy na forum o pomoc a odzew zawsze byl mizerny ;/. Wykonanie takiego patch'a przez jedna osobe to prawdziwe wyzwanie i graniczy z cudem ;p.
Zbliza sie nowy sezon i znowu zbieram w sobie sily zeby zabrac sie do tego, jesli tym razem pomoc okazalaby sie lepsza, to jest calkiem mozliwe ze ta akcja zakonczy sie sukcesem.
Ponizej podaje co mialoby sie znalezc w tym patchu:
-14 druzyn z 1 ligi
-18 druzyn z 2 ligi
-22 druzyny z nizszych lig (najbardziej zasluzone dla polskiej pilki - stal mielec, slask wroclaw itd.)
-7 druzyn klasycznych ( polska 74 , 82 , 92, 02 , legia i widzew z ligi mistrzow, wisla krakow 02/03 )
byc moze komentarz- ale z tym naprawde jest bardzo duuuzo roboty, trzeba byloby spedzic troche czasu przed mikrofonem.

p.s. patch z narodowkami, czy tez klubami z europy nie wchodzi w rachube, kreci mnie tylko liga polska wink.gif
lucio
extra sprawa!!!!!!! Ja bardzo chętnie z wiarą odemnie( ekipa z turnieji u lucio) zajmę sie dzwiękiem tzn kommentami( 2 komenatoròw już masz) i jak dobrze pòjdzie to dopingiem... Generanie nie musimy odrazu robic dzwięku dla całej gry wystarczyłoby w ramach pròb zrobić dla paru drużyn 1 ligi a na 2raz ( czytaj : nastęną edycję ligi polskiej) postarać sie zrobić wszystko full wypas. Co do składòw drużyn to najlepiej zlecic je osobą z ligi iss mieszkajcymy w zainteresowanej miejscowosci...pod grozba kar of korz:)
JA tam jestem gotòw pomòc bo zawsze chciałem wydać swòj patch.....ahh ............normalnie sie podnieciłem......ide do kobiety...smile.gif

ps: proponuje rozmowę przeniesc na gg:)
lazy_bum
Tak sie zastanawiałem jak grałem w we2002 na patchach polevo... Dlaczego nie ma 1) komentarzy Jon'a Kabiry

Zakładam, że to angielski komentarz i odpowiadam: bo jest MARNY! :-D Japończycy dają najlepszy komentarz.
A poważnie to fajna sprawa, tyle tylko, że akurat polska lige mnie interesuje jak kamień kopniety przez etiopczyka 10 lat temu. (-;
lucio
Tak sie zastanawiałem jak grałem w we2002 na patchach polevo... Dlaczego nie ma 1) komentarzy Jon'a Kabiry

Zakładam, że to angielski komentarz i odpowiadam: bo jest MARNY! :-D Japończycy dają najlepszy komentarz.
A poważnie to fajna sprawa, tyle tylko, że akurat polska lige mnie interesuje jak kamień kopniety przez etiopczyka 10 lat temu. (-;

Obawiam się ze mnie i przynajmniej Gutted'a bardziej interesuje POLSKA LIGA niż łupać jakimiś barcelonami czy innymi galacticos .

Jon Kabira to legendarny JAPO
lucio
http://issland.com/e/reprewe6.shtml - po lewej stronie zobacz kto tam jest............
gutted
hehe lucio, to juz wiesz jakiego sprzetu masz uzywac, zeby zrobic tak samo dobry komentarz jak on wink.gif Mikrofon przed soba, sluchawki na uszy i jedziesz wink.gif
lazy_bum

Obawiam się ze mnie i przynajmniej Gutted'a bardziej interesuje POLSKA LIGA niż łupać jakimiś barcelonami czy innymi galacticos .

Jon Kabira to legendarny JAPO
lucio
Z tego co wiem to JON KABIRA prowadzi program radiowy "Good morning Tokyo". udziela nawet lekcji Angielskiego :
http://www.toeic.or.jp/toeic/news/pdf/Enjoy_01.pdf

inne jego zdjęcie:
http://www.sma.co.jp/artist/j-kabira/index.html

Zresztą jak dobrze pòjdzie to liga issonline bedzie mieć duet komentatoròw :wink:
lucio
http://www.kirin.co.jp/daigaku/CLUB/soccer..._backnum36.html

jak poczekacie aż sie załaduje to sobie posłuchacie i obejrzycie Jon'a Kabire w akcjii smile.gif . To jakaś gra w necie o prowadzeniu zespołu narodowego...szkoda ze nic nie kumam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.