Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/4 Finału - Pucharu Ligi Issonline
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Puchar Ligi IO
Giggsy
Pełna drabinka Pucharu Ligi:

http://spreadsheets.google.com/pub?key=pGQ...PRKCdQLt-xLAebA

1/4 Pucharu Ligi:

1. kemocik 6-0 MartiniTSW

2. Giuly 1-10 bushmen

3. Iras 2-0 kristo2323

4. Arturo3H 7-2 soniak

Na rozegranie dwumeczy macie czas: 29.03.2008 - 5.04.2008

Jeśli 2 mecze nie wystarczą i będzie remis, wtedy rozgrywamy mecz 3 z ustawioną dogrywką oraz rzutami karnymi.

Życzę miłych wrażeń z Pucharu Ligi. Można także dodawać opisy meczów.

Pozdrawiam Organizator: Giggsy

Wyniki podajemy w tym temacie pod moim postem:
Arturo3H
Arturo3H - soniak 5:1

Mecz wmiare wyrównany w pierwszej połowie (1:0). W drugiej natomiast jakby powietrze zeszło z przeciwnika i zaczęło się punktowanie rolleyes.gif

Arturo3H - soniak 2:1

Po znacznej zaliczce spuściłem z tonu. Ograniczyłem się w pierwszej połowie do kontr i po jednej z takich zdobyłem bramke. Druga to przewaga soniaka którą jjednak nie potrafił wykorzystać

dzieki
Giuly
Giuly 0-5 bushmen
Giuly 1-5 bushmen

Po wspaniałych meczach w moim wykonaniu zasłużenie nie awansuje dalej biggrin.gif
dzieki i powodzenia w półfinale ;p
>Iras<
Iras 1:0 kristo

W meczu zagrałem defensywna formacją, gdyż jest to mój jedyny sposób na taktykę kristo. W strzałach o dziwo było 14-1 dla mnie. Bramkę zdobyłem w 88 minucie oddając lekki strzał po ziemi - tak zwanego "szczura" tongue.gif

kristo 0:1 Iras

W rewanżu prawie każdy z moich zawodników miał życiową formę. Bramkę na 0:1 zdobyłem po rzucie karnym - Krzynówek chyba symulował faul, gdyż kristo tylko wystawił nogę tongue.gif Do końca wynik spotkania się nie zmienił.
kemocik
kemocik 3 - 0 MartiniTSW
kemocik 3 - 0 MartiniTSW

Raczej zasłużone wygrane ;p Martini zasłużył na choć jednego gola [;
Giggsy
Dziękuję wszystkim pozostałym graczom za rozegranie meczy w kolejnej rundzie.

Jak widać ta runda była bardzo ciekawa. Jak widać faworyci raczej nie zawiedli, jeśli nie pokazali na co ich stać to mam nadzieje, że pokażą swój piękny futbol w Półfinałach Pucharu Ligi.

Przegrany graczom życzę powodzenia dalej w lidze, a natomiast wygranym życzę jak najlepszych wyników w półfinałach.

Pozdrawiam Organizator Giggsy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.