Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Hattrick.org - oczekiwanie na druzynę
board.issonline.pl > Inne > Gry > Hattrick i Managerzone
birindelli
Kod
Na liście oczekujących do Twojej ligi znajduje się obecnie 0 osòb.  Wczoraj 61 osòb otrzymało zespoły w Twojej lidze, ostatni z nich złożył podanie 2004-09-21 10:42:00.

Jak tylko otrzymasz swoją drużynę, zostaniesz o tym poinformowany pocztą e-mailową.

Zwròciłeś się o przydzielenie zespołu 2004-09-19 10:45:35

Taki oto tekst widzę na stronie hattricka - jak widać minęły już 3 dni a ja dalej nie mam drużyny!

Co moge zrobić? Ile się czeka! Pozdrawiam
Aderianu
Sprawdź czy możesz sie zalogować. Może odrzucili.
StraY
Jak odrzucają to maila wysyłają, więc najlepiej najpierw sprawdź skrzynke.
Soul
ja otrzymalem dopiero po ok. miesiacu a dokladniej na koniec sezonu.
trza poprostu czekac i co jakis czas wysylac
saper
Mi caly czas odrzucaja podaanie o druzyne a wszystko pisze good
StraY
gdyby wsio było dobrze to by przyjęli wink.gif pochwal się co piszesz a może znajdziemy rozwiązanie wink.gif
GHOST
Ja dzisiaj złożyłem podanie ciekawe czy przyjmą biggrin.gif jeśli tak to moge zglębiać tajniki tej gry smile.gif

PS
Saper niezła ""dupa" w avatarze smile.gif
saper
QUOTE(GHOST @ Jul 4 2005, 00:35:54)
Ja dzisiaj złożyłem podanie ciekawe czy przyjmą  biggrin.gif jeśli tak to moge zglębiać tajniki tej gry  smile.gif
PS
Saper niezła ""dupa" w avatarze  smile.gif
[right][snapback]28790[/snapback][/right]

hehee ja myśle :]

ja dostałem drużyne z 3 tygodnie temu laugh.gif i idze calkiem nieźle :]
RuDi
eh gdy zakladasz druzyne najlepiej wyslij odrazu maila do nich ze korzystasz z sieci osiedlowej i mozliwe ze z niej graja jacys ludzie (bo wtedy jeden ip zew. i oni moga pomyslec ze z jednego kompa) zreszta to pisze po rejerstracji albo w mailu z haslem nie pamietam doklanie inaczej ciagle beda ci odrzucac zgloszenia
pozdro
kostek
jaka lipa....'podanie' złożyłem już z 2-3 tygodnie temu i dalej dupa :| ale słyszałem że to przez to że podałem maila na onecie...i że inni też tak mieli blink.gif możliwe to huh.gif ?

ps--------------
wysyłałem juz maila do nich tam i dupa...dalej nic

edit::::::::::::::::::
ok już mam <lol>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.