Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by bedi_Pele
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Stron: 1, 2
Abedi_Pele
Witam i mam do zaoferowania 3 twarzyczki prosze o ocene smile.gif

totti http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f64751861da03432.html[/img]

van nistek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4bc97e859c656eea.html[/img]

kosowski http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ccc27880b31a0f91.html

Dodam ze to sa moje 3 pierwsze twarze jakie zrobiłem rolleyes.gif

Ps. Moze mi ktos podpowiedziec jak sie oczy robi bo wszystkie sa czarne wacko.gif
KKSFan
Złych fotek używasz. To nie pes 6 że bmp ma 64x128. Kożystaj z więszych fotek. Pozro
zywul
Eh, on na pewno zmniejszył te fotki, aby pokazać w jednym obrazku.
perONE
jak klikam w linki to mi sie jakas ankieta otwiera dry.gif
bilak
King Bob napisał Tutorial

Cytat
Tutorial Eye Opacity 32bit colors:
What you need:
-PES to Oedit Converter 2008
-Latest GGS(Game Graphic Studio)
-DDS Converter (http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412" target="_blank">http://eliteforce2.filefront.com/file/DDS_Converter;29412</a>)

1.Export the texture you want to edit with GGS in .png format
2.Edit it with graphictools (PSP,Photoshop,Gimp...) and make sure the eyes are still transparent
3.Save the edited file as 32bit .png file with alphatransparency (or as .psd)
4.start dds converter
5.open your texture.png(.psd) and convert it to .dds
6.open POC
7.make sure you've checked "import texture" and ".dds"
8.click oedit->pes READY!!

IMPORTANT: you must rename the .dds file based on the name of the face.bin and the .dds must be in the same folder as the .bin file

example:if your face.bin is "lampard.bin" your .dds filename must be "lampard.bin.dds" and of course it must be in the same folder

Cytat
Fireworks

BTW: DDS Coverter does also support .psd so you needn't save the file as png 32 wink.gif

mam nadzieje ze znasz angielski ,

twarze ocenie jak beda mieli oczy
Abedi_Pele
thx za komentarze ale nadal nieiwem jak zrobic te oczy huh.gif
paprykarz96
Twarze są ładne.

7+/10
Abedi_Pele
Moje najnowsze dzieło rolleyes.gif

http://images31.fotosik.pl/45/9c1a1968189ce437med.jpg

Ps . Prosze pisac jakie twarze robic do pes 08
Karol Johnn
Tragedia bmp, to samo z modelem, jeszcze duzo wody uplynie zanim zaczniesz robic dobre fejsy
pzdr
d-note
Bardzo słaba twarz. Ogólnie do poprawy... Wszystko. smile.gif
szołpas
nie wiem po co pokazujesz takie cos ?! wez posiedz w oedicie .. zmapuj ... zrob model i wtedy pokaz bo z tego co widze to tylko nakładasz teksture i nic wiecej
Hal
Cytat(Abedi_Pele @ Nov 15 2007, 11:39:18) *
Moje najnowsze dzieło rolleyes.gif

http://images31.fotosik.pl/45/9c1a1968189ce437med.jpg

Ps . Prosze pisac jakie twarze robic do pes 08

Rób takie, które są na dobrej focie, i poćwicz bo ten Raul jest bardzo słaby. No, ale to początki, więc życze powodzenia w następnych twarzach.

KKSFan
Cytat(zywul @ Nov 14 2007, 15:00:57) *
Eh, on na pewno zmniejszył te fotki, aby pokazać w jednym obrazku.

O ile? Kilka pikseli?? Te fotki znam one są w wymiarach 300x400 nie wieksze! A musi conajmniej robić z fotek 800x600.
olivier
Pokemon go go.Weź przyłóż się do twoich prac.Raula Konami wykonało perfekcyjnie a ty go zniekształciłeś.Przyłóż się do swoich twarz na dobre chęci 2/10 a powinines dostać 0.
Abedi_Pele
Panowie thx za uwagi , ijezeli ktos moze niech mi podpowie jak zrobic te oczy i skad moge sciagnac wieksze zdjecia pilkarzy bo te stronki co mam zdjecia sa małe huh.gif
.:KUNA:.
I jeszcze cos dawaj zdjecia bezposrednio, a nie linki;p
Abedi_Pele
Cytat(..::Igor::.. @ Nov 15 2007, 20:49:58) *
I jeszcze cos dawaj zdjecia bezposrednio, a nie linki;p

Zabrzmi to smiesznie , ale powiedz jak zdjecie zapodac do posta bo nieiwem
perONE
Abedi_Pele
NO kto mi powie jak zdjecie dac do posta ???????????????????
FlAtRoN
Hmm człowieku nie widzisz posta wyżej?
Abedi_Pele
szołpas
pokemon ... weż zrob porządną teksture ! potem zmapuj go !!! uzywasz ty wogule oedita oO ? no i jeszcze ześ fote najgorszą wybrał
Karol Johnn
Raz ze bmp do dupy, to jeszcze do tego nie zmapowane z modelem, a o oedicie to nie slyszales chyba co? wink.gif
pzdr
perONE
tak jak poprzednik BMP do poprawy i radze Ci pobierz sobie OEdit chyba w downloadzie na stronie glownej jest
Ty to robisz OEditem, czy tym edytorem w grze?

Bo to istna masakra...
d-note
Gdybyś z boku nie pokazywał zdjęć to nie wiem czy ktoś by się skapował że to Saviola. Po prostu twarze masakra ( w złym tego słowa znaczeniu). Ale ćwicz ćwicz ćwicz tongue.gif
To edytor z gry chyba;/A fotka slaba bo ryj otwarty
Abedi_Pele
Thx panowie za komentarze i czy mogłbym poprosic o jakis tutek do oedita rolleyes.gif
Abedi_Pele
Oto Patric Viera rolleyes.gif

kostek
BMP do PES6 powstawały znacznie lepsze a tekstura od 2008 posiada duużo większe możliwości.
Poza tym nie widzisz, że czoło jest niebieskie? Kształt łba też średni...
Nie napracowałeś się zbytnio... ;>
ScOuT
No, od razu lepiej biggrin.gif
Lepiej, lepiej, ale jeszcze nie to;p
Abedi_Pele
A moze Henry rolleyes.gif

Paput
Bardzo dobry henry
PZDR
Bardzo dobry henry
PZDR

Prawdziwy znafca.

Beznadziejna twarz. Nakładasz jedynie fotkę i tyle.
Nie wiesz co to OEdit czy obróbka BMP.
szołpas
Cytat(alter @ Nov 17 2007, 01:43:11) *
Prawdziwy znafca.

Beznadziejna twarz. Nakładasz jedynie fotkę i tyle.
Nie wiesz co to OEdit czy obróbka BMP.

zgadzam sie smile.gif ... tylko zrobiles bmp ... i tak też jest słabe ;]
sLABA, WYGLADA NIEZLE BO PRAWIIE WSZYSTKO ZROBILO kONAKMI;P
KKSFan
Wygląda jak by był ze Edit mode. Usta krzywe czoło się różni od reszty. Pozdro
bilak
Słabiutkie twarze, wez sie do roboty bo jak masz robic takie twarze to ich narazie nie wystawiaj na forum

Cytat(Paput @ Nov 16 2007, 19:47:31) *
Bardzo dobry henry
PZDR

Abedi_Pele
Panowie a wiecie moze czy jest jakis program przez ktory kazdemu zawodnikowi w pes 08 mozna przypisac numer twarzy (chce zrobic twarze wiselki ale problem jest z ustawieniem tych twarzy pozniej w pes do zawodnikow wisly bo niema w edycji twarzy zawodnikow ktorych wzuce) chyba wiecie o co mi chodzi blink.gif
zywul
Jak wyjdzie kitserver z face i hair server, to będziesz tak mógł.
Beznadziejne twarze.
Karol Johnn
To ty nakladasz zdjecie zawodnika w edit mode tak? Nie uzywasz zadnego photoshopa oedita nic? Oj nie na tym to polega... poczytaj chlopie sobie tutoriale i zobacz jak sie robi twarze nie w edit mode bo tak to nawet malpe naucze robic i bedzie robic...
pzdr
Abedi_Pele
Cytat(Karol Johnn @ Nov 17 2007, 14:01:52) *
To ty nakladasz zdjecie zawodnika w edit mode tak? Nie uzywasz zadnego photoshopa oedita nic? Oj nie na tym to polega... poczytaj chlopie sobie tutoriale i zobacz jak sie robi twarze nie w edit mode bo tak to nawet malpe naucze robic i bedzie robic...
pzdr

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jak ci chopie to se przywiarz
Abedi_Pele
Florent Malouda rolleyes.gif

RB.k
imo ma zbyt wąski nos i usta, niewidoczne oczy, i tak ogólnie zły model. popracuj też nad bmp, wtopienie na czole.
jak możesz to wrzuć na forum też bmp.
szołpas
jedna rada ... używaj oedita wink.gif
d-note
Model ogólnie... zrombany. Albo wogóle nie ruszony, albo nie wiem co wink.gif Pracuj w Oedicie tongue.gif To taka rada. Nos za wąski, usta za małe, "brak" oczu, itd. ...
Abedi_Pele
Saha biggrin.gif

d-note
W porównaniu do wcześniejszych twarzy to twarz dobra. Jest troche błędów ale gratulacje. Oby tak dalej tongue.gif
RB.k
trochę źle wtopiona twarz i jakieś artefakty na brodzie, ale w porównaniu do poprzednich jest coraz lepiej x)

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.