Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madryt Mistrzem Hiszpanii.
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
kusik
Co tam dzieci r10 gnidy rumuna? Jak sie czujecie w ten piekny wieczor?biggrin.gif Hala Madrid!
Hal
Hmmmm...
Witam kumpla biggrin.gif ((L)egia & Pogoń)
1. Real zasłużył na mistrza...Kibicuje Barcie, ale gratuluje "Królewskim"
Vadiim
Cytat(kusik @ Jun 17 2007, 23:11:47) [snapback]155257[/snapback]
Co tam dzieci r10 gnidy rumuna? Jak sie czujecie w ten piekny wieczor?biggrin.gif Hala Madrid!

No to teraz u dzieci ErDziesięc masz nie nawisc!:D ..
Poczekajmy na oburzenia ze strony zrozpaczonych kibiców Barsy! biggrin.gif ..
Pojada po Tobie.. Oj Pojada : DDD .

Beda sie domagac bana ;DDDDDDd

Gratuluje Realowi smile.gif

Udany sezon smile.gif

Wkoncu!
Raffels
W przeciągu sezonu Real nie zasłuzył na mistrza. Na tytuł zasłuzyła Sevilla, zresztą widać to choćby po wynikach z druzynami z czołwki. Niestety nie umieli wygrywać z ciotami z dołu tabeli to teraz maja... :/
saviolka
Powiem tak Barca zrobiła to co miała zrobić i wygrała 5:1. Liczyła na porażke Realu no ale nie udało się.
A co do tego jak się czuje jako kibic Barcelony.. poprostu nie zawsze się wygrywa.
Już się nie moge doczekać następnego sezonu.pozdrawiam wink.gif
saper
Chala Madrit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pelas
E tam były gorsze sezony.... biggrin.gif 2ugie miejsce to niee tragedia.. w następnym sezonie będzie lepiej...: a co do pokolenia R10 to teraz się przeżucą pewnie na Robinho 10 xD ale to niee moja sprawa... xD

Ps. Sala Madrit... xD
kostek
Jebać sreal jak i Barcelone zresztą. RZAL całkowity z tym mistrzem... Raffels dobrze prawi, tytuł się Sevilli należał.
Songo Q
Jako obiektywny obserwator (jestem kibicem Valencii, która od paru kolejek szans na mistrzostwo już nie miała) śmiem twierdzić, że Real za chuj sobie nie zasłużył na koronę. Mnóstwo głupich i szczęśliwych zwycięstw, dodatkowo pechowe porażki i remisy Barcelony, a także idiotycznie gubione punkty z zespołami z dołu tabeli przez Sevillę - to sprawiło, że skończyło się tak, jak się skończyło. Najbardziej w tym sezonie przekonywała mnie gra Sevilli, znacznie mniej Barcelony, a już zupełnie mniej Realu. No, ale cóż - RZycie. smile.gif

Za rok na tron znów powróci drużyna, która najbardziej zasługuje sobie na miano najlepszej w Hiszpanii, czyli... Valencia!
szołpas
Ciesze sie ze Real wygrał LFP wink.gif choc mieli duzo szczescia w tym sezonie wink.gif))))

..::Hala Madrid::..
snok3r
Cytat(kusik @ Jun 17 2007, 23:11:47) [snapback]155257[/snapback]

i co sie tak k***a cieszysz? tongue.gif
norek
Jest jeden minus tego mistrzostwa:P
Sezonowi fani barcelony przenosza sie do madrytu :DDDDDDDD
Lowe buk r10!
Czy sprawiedliwie Real jest mistrzem czy nie to tabela mowi wszystko, punkty nie kłamią.
Jeśli idzie o bezpośrednią konfrontację Realu z Barca to dwukrotnie klub z Madrytu wypadal lepiej
a Barcelonie w drugim meczu sprzyjalo szczescie. Wszelkie kontemplowanie nad tym co sie stalo
nie ma sensu bo Real zostal mistrzem no i ten tytul przysluguje im przez najblizszy rok. Pozdrawiam.
BoBaN
Cytat(norek @ Jun 17 2007, 23:45:42) [snapback]155277[/snapback]
Jest jeden minus tego mistrzostwa:P
Sezonowi fani barcelony przenosza sie do madrytu :DDDDDDDD
Lowe buk r10!

Święte Słowa norku! Zobaczycie teraz wszyscy co się będzie działo. Na każdym forum, na każdej stronce o tematyce piłkarskiej bedzie nasilenie kibiców Realu. A jak cokolwiek bedzie o Barcy to bedą to zdania typu: Real to cioty, Barca najlepsza, to niesprawiedliwe że przegrali mistrza... itp. Oczywiście pewne jest to że ilość "kibiców" Barcelony gwałtownie spadnie w dół. to normalka.. pełno sezonowców jest na tym świecie.
Ja ciesze się jak małe dziecko z nowej zabawki na wieść o Mistrzostwie, Wierzyłem w Real Madryt odkąd sięgam pamięcią, nie było sytuacji że zmieniałem swoje upodobania tylko dlatego że przegrywali jakiś mecz czy też nie zdobywali tytułu. Real jest w moim sercu od 11 lat, spory kawał czasu. Teraz przyszła pora na mistrzowskie lata, potrzeba było nam tego przełamania. HALA MADRID!!! a sezonowcom mówimy NARA!
whan
Wprost z radosnego KRAKOWA, OOOOLLLLLLLLLEEEE!!! laugh.gif

>Kornel<
wiec tak : Real wg niektorych wygral fartem bo w koncowkach itd ? Czy nie tak polega gra do konca ? Mecze z Sevilla,Mallorca,Espanyolem,Saragossa itd ...to sa mecze w ktorych Krolewscy pokazali charakter...przykro mi drodzy Panowie...Wygral lepszy ! Hala Madrid !
whan
fartem... laugh.gif laugh.gif tak jak fartem widzew ograł legię 10 lat temu w 87 minucie i tak samo jak lfc ograł milan w 2005, już nie mówie o niemcach w 1/2 mś 82 rolleyes.gif Graj do końca będziesz wielki tongue.gif Barcelona się skończyła, choć fakt, 5:1 na wbijającej sobie gole Tarragonie robi wrażenie cool.gif
kusik
Puta Barca puta Barca hey! hey! Dawno sie tak nie upilem ze szczescia biggrin.gif
Pelas
fakt faktem Barca sobie sama jest winna bo w tydzień temu w przedostatniej kolejce z Espnayolem ten mecz powinien być wygrany:\ a przez 90 min trudno wygrać całą LA LIGA:| licząc na farta innych.... swoją drogą i jest pozytyw tak zwane dzieci rumuna przejdą na inny team bo oprócz Puchara Gampera i Pucharu Katalonii Barca w tym sezonie niee wygrała nic mad.gif

Visca El Barca
rav
Cytat(norek)
a Barcelonie w drugim meczu sprzyjalo szczescie

Nieee, Barca po prostu miała Oleguera w składzie biggrin.gif
Pelas
Popieram Rav.... tego pożal się boże pseudo obrońce powinni wysłać do FC PLEWKI... swoją drogą to się dziwię że Rijkaard ma do niego aż takie zaufanie... ja bym na miejscu Rijkaarda nawet wczoraj przy stanie 4:0 niee wpuścił...biggrin.gif xD no nic pozostaje czekać do następnego sezonu:\
chatek
Jako, że jestem fanem Barcy to napewno nie jestem w najlepszym humorze smile.gif i myśle, że o mistrzstwie zadecydowało szczęście, którego Real miał troche więcej.

ps. I jeszcze nie wiem dlaczego wszyscy oceniają fanów Barcy jako sezonowców co prawda po ostatnich sukcesach narobiło się "kibiców" FCB ale większość od dawna jest ich fanami na dobre i na złe i choć wielu jest młodych to nie znaczy, że wychowali się grze R10, bo ja np. na Kluivert'cie. To tyle smile.gif
lukasso
Real Mistrz
Inter Mistrz
Jaga Awansowala do 1 ligi
Milan Mistrz Europy

cool.gif

Koniec ery Rumunow!
LOWE R10 ;>
CeHa
Cytat(lukasso @ Jun 18 2007, 08:28:18) [snapback]155305[/snapback]
Koniec ery Rumunow!

Ciekawe co miales na mysli a pozatym to obrazliwe stwierdzenie ;] I to pisze moderator smiech na sali ..... ;] Takie rzeczy tylko na ISS unsure.gif
lukasso
Znasz takie pojecia jak Metafora? Sarkazm?
Mani3k
Po 4 latach kibice nieskazitelnej bieli powychodzą ze swoich nor... :]
Za sezon mistrzostwo wróci na swoje miejsce... wink.gif
adison88

NAAAREESSSCCIEEE , alez bylo co przezywac wczoraj, jak zdobyli to 1 bramke to poszli juz za ciosem biggrin.gif
rychal(rsix)
Powiem tylko jedno.. Madrid!! rolleyes.gif
Tomak
O zgrozo. 99% kibiców mierd prezentuje ten sam poziom wypowiedzi... Poziom rodem z najbardziej neostrony o mierdach - rm.pl. Jedynie komentarz norka sensowny.
Sezonowcom dziękujemy, to jest pozytyw ;] Teraz max napinka dzieci neo będzie razem z realem. ;]
Prawda jest taka, że ani Barca, ani Real nie zasłużyły na mistrza, 1 miejsce należy się Sevilli.
Jeśli cieszy Was mistrzostwo zdobyte z aż 0 punktów przewagi, to moje gratulacje smile.gif
Jeszcze jedna sprawa, głównie do tych wszystkich napinaczy z Madrytu: Wy to se możecie poświętować, ale conajwyżej na los kibeles :-)

Pozdrawiam NORMALNYCH
lukasso
Piszesz o szacunku a w Twoim poscie go nie widze.
Tomak
Staram się dostosować poziomem do Ciebie i reszty spółki, ale i tak słabo mi to wychodzi ;P
Poza tym w tekście nic o szacunku nie wspominam, więc go nie widać ;]

Czirs
whan
idź idź nie rób zamętu wink.gif

a tu koleś z Tarragony do etoo: 3:1 leszczyku biggrin.gif
lukasso
Mowisz o dzieciach z rm ,a widziales co wypisuja Twoje ziomki z fcbarca?;>
Wiec nie pisz mi tu o poziomie;)

Real Madryt Mistrzem Hiszpanii.Koniec i kropka
snok3r
Cytat(CeHa @ Jun 18 2007, 08:37:26) [snapback]155306[/snapback]
Ciekawe co miales na mysli a pozatym to obrazliwe stwierdzenie ;] I to pisze moderator smiech na sali ..... ;] Takie rzeczy tylko na ISS unsure.gif

proponuje zaznajomic sie ze specyficznym jezykiem i klimatem tego forum zanim napiszesz cos nastepnym razem... dry.gif
kusik
Teraz tak na trzeźwo.

Niby czemu Sevilla zasłużyła na tytuł albo Barca a Real nie? Śmieszne to jest, nie możecie się z tym pogodzić ale taka jest prawda. Mistrz w Madrycie i tego nie zmienicie smile.gif Szkoda tylko, że fani Barcy którzy kibicują jej od 2 lat czyli wtedy kiedy mieli mistrza i Lige Mistrzów mogą przerzucić się na Real, ale tu nie ma Ronaldinho więc nie będzie takiej podniety ;-)
Tomak
Cytat(lukasso @ Jun 18 2007, 10:04:40) [snapback]155320[/snapback]
Mowisz o dzieciach z rm ,a widziales co wypisuja Twoje ziomki z fcbarca?;>
Wiec nie pisz mi tu o poziomie;)

Real Madryt Mistrzem Hiszpanii.Koniec i kropka

Masz rację, ale wkur*ia człowieka właśnie to, że stereotypy o kibicach itd. tworzą się przez jakichś 12 letnich gnojków, których głównym celem jest napinka i wyzwiska.

Bartekradom 10:06:48
<lol2>
Bartekradom 10:07:04
twoja srarca jest za slaba:)
Tomak 10:07:36
szkoda że twój real był przez 5 lat za słaby, no ale o tym już zapomniałeś
Tomak 10:07:39
poświętowałeś
Tomak 10:07:42
na Los Kibeles?
Bartekradom 10:08:03
u twojej starej
Tomak 10:08:10
szkoda że nie wrócą już czasy kiedy na komunię dostawało się zegarek i rower
Bartekradom 10:08:14
no nei pzrez 5 lat:)
Bartekradom 10:08:16
tylko pzrez 3
Tomak 10:08:24
wypierdalaj leszczu
Tomak 10:08:27
za takie teksty
Bartekradom 10:08:30
Real to najubardziej utytulowana druzyna swiata
Bartekradom 10:08:34
nie ma LEPSZEJ
Bartekradom 10:08:34
NARA
Tomak 10:08:37
jakbym cię dorwał to byś kurwa zbierał zęby z podłgoi
Bartekradom 10:08:47
<LOL2>
Tomak 10:09:15
w sumie to śmiej się śmiej, zwykle nie biję pierwszokomunijnych dzieci
Tomak 10:09:20
ale dla ciebie mogę zrobić wyjątek
Tomak 10:09:30
i ty jesteś naczelnym jakiegoś serwisu o realu?
Tomak 10:09:34
nie ośmieszaj się
Tomak 10:09:58
kim ty kurwa jesteś
Tomak 10:10:07
jesteś taki mocny w uszach to kurwa zdejmij spodnie
Bartekradom 10:10:11
administratorem smile.gif
Tomak 10:10:13
zdejmuj*
Bartekradom 10:10:17
<lol2>
Bartekradom 10:10:21
gejem jestes?
Bartekradom 10:10:23
ok zegnam

Real mistrzem Hiszpanii 2006/07. Do zobaczenia w nastepnym sezonie ;]
ps. na fcbarca nie uczęszczam ;-)
Killer
Rozmowa na poziomie :>
Karol Johnn
Tomak po tej rozmowie mozna stwierdzic ze ty moze i byles u pierwszej komunii ale czy masz bierzmowanie to bym sie zastanowil... rozmowa calkiem fajna, a tak w ogole to sie ciesze ze wreszcie real zostal mistrzem, jakos przestalem lubic ta barce z ronaldinho
pzdr
krolu
Słuchajcie sie kusik'a a on wam prawde powie wink.gif Tak samo z OE i zagłebiem.Mimo ze ich nielubie bo dla mnie to sa sprzedawczyki i handlarze ale uciułali najwiecej pkt w lidze i maja to co mają.Tak samo z Realem. Nieraz moze nie wygrywał tak przekonywująco jak Barcelona, ale wygrywali w koncówkach spotkani no i jak zagłebie...ma to co ma wink.gif pozdrawiam
chatek
Nie ma co się kłucić. Mistrz jest w Madrycie i tyle. Ale ide o zakład, że jeśli FCB wygrała by lige to gdyby pojawił się taki temat '' FC Barcelona Mistrzem Hiszpanii " to odrazu jakiś mod by zamknął ten temat ( bo chyba większość jest madristami ), albo by tak najeżdzali na barcelonistów, że tak się cieszą z tytułu. Ale to tylko moje zdanie i prosze no comments.

Dozobaczenia w następnym sezonie rolleyes.gif
kusik
chatek1 tematy by raczej nie został zamknięty ale przyznam, że pewnie bym wrzucał kibicom Barcelony ;p w ogóle ten temat został założony pod wpływem impulsu, to wszystko przez tą wódkę biggrin.gif
Mani3k
Wystarczy, że wejdę na najwiekszy polski serwis o Realu i już wyrabiam sobie opinię o ich kibicach... smile.gif
Czy to na BO czy FCBarca nie ma takiej wioski jak na tej stronie... bez urazy, ale kibice Realu to w wiekszości dzieciuchy, sam moderator chyba też się do nich zalicza... 50% ludzi komentujących tam na innych poważnych serwiach wyleciałoby po sklepaniu jednego komentarza.
Acha i szkoda że IO to sami Madrytowcy... tongue.gif

Do zobaczenia za sezon YOŁ.
kusik
Wybacz mani3k na stronach blaugrany jest dokladnie to samo, smiem nawet twierdzic, ze jest gorzej. Wszystko za sprawa Ronaldinho ktorym jara sie kazdy dzieciak. No i Barca ma kibicow bo odnosi sukcesy, zobaczymy co bedzie teraz. Zadnego trofea w tym sezonie to moze byc cios, i nagle bedzie 2x mniej kibicow Barcy. Ale to lepiej kiedy pokemony uciekaja.
Mani3k
No nie wiem Kusik czy masz rację, chyba że masz na myśli jakiś 3-ci serwis traktujący o Barcelonie... na Blaugrana.pl czy FCBarca.com nie ujrzysz takiej wioski... musisz się ze mną zgodzić poniekąd... smile.gif
kusik
Mani3k bo to jest tak, ze Barca wygrywa to mlodzi kibice Realu "szaleja" na internecie. Teraz mam nadzieje nadejdzie czas Realu i wtedy dopiero sie uaktywni "lepsza" czesc fanow Barcy. IMO to tak wlasnie dziala. I mam prosbe, nie pisz mojego nicka z wielkiej litery ;-)
lukasso
Cytat
2007-06-17 22:55:59, master872006 [194.88.245.70]

to nie mistrzostwo!!! do dupa blada!

tyle samo punktow!! sa niczym !!

Cytat
2007-06-17 23:01:00, MatteoNR14 [83.5.77.170]

Gdybym Byl Kibicem realuTo Wstydzilbym Sie Ze Moj Klub Musi Placic Za Mistrzostwo a te downy sie ciesza

Cytat
2007-06-17 23:09:34, GERARD [85.237.181.5]
VISCA EL BARCA !!

PS.a będziemy jebac Real jezeli to my np. za rok.zdobędziemy Campeone wyprzedzajac ich.

Cytat
2007-06-17 23:25:56, FCB01 [89.78.139.243]

nic mnie tak nie wk....ło jak widok toma cruise`a na trybunach realu, j....y real , tamudo i tom cruise, PUTA real !!!, do zobaczenia w przyszłym sezonie i LM sk......e.A propos co tu robią kibole realu ??

Cytat
2007-06-18 00:30:19, F.C. Barbara [83.4.164.175]

Już dawno się pogodziłam, że faszyści będą mistrzem, ale niech Raul, którego bardzo szanuję, ostatni raz się cieszy z mistrzostwa.

Cytat
2007-06-18 13:32:14, edge [83.9.12.100]

Słyszeliście co te chu.. z madrytu krzyczeli do Eto'o,śmiać mi się chce z nich są zajebiście orginalni.Barca do końca życia,sezonowcom mówimy narra.VISCA EL BARCA!!!

źródło:fcbarca.com

Nie Twierdze ze na RM.pl "tego" nie ma ale nie wmawiaj nam ze kibice barcy sa zawsze w porzadku
chatek
Poprostu są ludzie i są parapety... każdy klub ma kibiców i pseudo kibiców.
Orange_91
Moim zdaniem ten temat ogolnie zostal zalozony bezsensownie i dostarcza tylko klotni na forum. Wiadomo ze jesli ktos kibicuje barcy bedzie jej bronil tak samo z kibicami realu czy tez sevilli. Mozna by zalozyc dziesiatki takich tematow o mistrzu np: Wloch,Holandii czy tez Macedonii.
Mani3k
lukasso raptem 5 komentarzy gdzie na RM jest ich 500? : O
kusik
Orange_91 a moim zdaniem powinienes troche sie przymknac bo od pewnego czasu widac iz zaczales sie ciutke kozaczyc na forum i nie tylko. Hamuj pieta ;]
ryba
Cytat(Mani3k @ Jun 18 2007, 13:44:24) [snapback]155377[/snapback]
Wystarczy, że wejdę na najwiekszy polski serwis o Realu i już wyrabiam sobie opinię o ich kibicach... smile.gif
Czy to na BO czy FCBarca nie ma takiej wioski jak na tej stronie... bez urazy, ale kibice Realu to w wiekszości dzieciuchy, sam moderator chyba też się do nich zalicza... 50% ludzi komentujących tam na innych poważnych serwiach wyleciałoby po sklepaniu jednego komentarza.
Acha i szkoda że IO to sami Madrytowcy... tongue.gif

Do zobaczenia za sezon YOŁ.

Ja jestem kibicem Barcelony;D
A co do tytulu krolewskich,jesli wygrali to znaczy ze im sie nalezalo:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.