dikhet
Jan 15 2007, 18:33
temat mysle na miejscu i czasie piszcie wasze przezycia a co tu suzo pisac wszystko o waszych sprawach sercowy mam nadzieje ze temat sie przyjmie tongue.gif
snok3r
Jan 15 2007, 18:40
w sprawach sercowych to napisz do bravo/pani domu albo (ewentualnie) PW do norka
a tak powaznie to nie sadze zeby dobrym pomyslem bylo pisanie o jakichkolwiek osobistych problemach na forum. jeszcze ktos z "intyligentnych" rad skorzysta potem i sobie zycie zmarnuje...
lukasso
Jan 15 2007, 18:48
temat mysle na miejscu i czasie piszcie wasze przezycia a co tu suzo pisac wszystko o waszych sprawach sercowy mam nadzieje ze temat sie przyjmie tongue.gif
nie no temat bardzo "ciekawie" sie zapowiada
QUOTE(snok3r @ Jan 15 2007, 18:44:10) [snapback]113285[/snapback]
w sprawach sercowych to napisz PW do norka
XDDDDDDDDDDDDDDDD
norek bedzie zły
QUOTE(snok3r @ Jan 15 2007, 18:44:10) [snapback]113285[/snapback]
a tak powaznie to nie sadze zeby dobrym pomyslem bylo pisanie o jakichkolwiek osobistych problemach na forum. jeszcze ktos z "intyligentnych" rad skorzysta potem i sobie zycie zmarnuje...
kto tu mowi o problemach
nie masz wyobrazni snuker,
powaznie to mlodsi uzytkownicy nie wiem co tu moga napisac,

az sie boje domyslac
dikhet
Jan 15 2007, 19:06
rzal i bul pewnie nie jestes sam takie wygadanie moze pomoc. zaloze sie ze nie zakochales/zauroczyles sie w swiadkowej jehowy. ja to mam pecha
QUOTE(Simon @ Jan 15 2007, 19:04:06) [snapback]113299[/snapback]
dla mnie ten temat moge opisac w dwoch slowach: RZAL i BUL.
a Ty wszedles na # kilka razy i juz sobie za duzo pozwalasz...;p
QUOTE(dikhet @ Jan 15 2007, 19:10:58) [snapback]113302[/snapback]
rzal i bul pewnie nie jestes sam takie wygadanie moze pomoc. zaloze sie ze nie zakochales/zauroczyles sie w swiadkowej jehowy. ja to mam pecha

Swiadkowej jehowy?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Niezle:D
Na marginesie to w czym problem?

Ze ma inne wyznanie niz Ty
i zamiast do kosciola chodzi do krolestwa swiadkow jehowy?
Dokładnie, chcialem spytac o to samo. Czy z tego powodu moze wyniknac jakis problem?
dikhet
Jan 15 2007, 19:24
jest problem chlopaki. zaprosilem ja na studniowke no jakby nie patrzec niezly wstep do poderwania ale powiedziala ze jej przykro przepraszala mnie ze nie moze i takie tam. nalegalem ale w koncu popuscilem zeby czego nie popsuc. i sluchajcie teraz: nie obchodzi urodzin, imienin itp. nie przyjmuje prezentow(kumpel opowiadal mi o swojej kolezance ktora oddala prezent ktory chlopacy dali jej na dzien kobiet- byla jehowa) jest problem. oczywisice gadam z nia i jest slodko ale jakos ten zwiazek nie ma przyszlosci no i nie wiem co ona czuje do mnie a nie chce jej na razie pytac wprost bo za kroyko gadamy
To, ze nie przyjmuja zadnych podarkow to spoko, nie musisz wydawac mamony

jednak tego, ze na studniowke nie chce isc czy nie poszla to niefajnie. Przedstaw dziewczynie sprawe jasno bo jak bedziesz ciagnal to tylko gorzej moze sie dla Ciebie skonczyc <odpukac>

PS. Mały apel do małolatów. Jesli ktos chce wystapic z postem "napisz do bravo" to niech lepiej sam napisze

za takie odezwy beda kary.
lukasso
Jan 15 2007, 19:33
znajdz sobie inna panne
co to malo chodzi po ziemi takich ktore chetnie by z toba poszly
idz na dyskoteke
dikhet
Jan 15 2007, 19:37
ale kusik myslisz ze dziewczynie ktora znam 3 tygodnie w tym w sumie na zywo gadalem moze 2 h napisac ze cos do niej mam? szczerze prawie codziennie srednio co dwa dni gadamy na gg i jak sie zgadamy to leci nam lekko godzina. powiedziala mi ze jest po nieudanym zwiazku i nigdy nie zaufa chlopakowi wiec istnieje obawa ze bierze mnie za dobrego kolege. jesli dziewczyna daje chlopakowi zdjecia moze cos znaczyc?? piszcie o swoich problemach bo jak ja sie zaczne zwierzac to mozna sie zanudzic a co do bravo to... szkoda gadac
lukasso dzieki za prawdziwa meska rade ale tak ciezko jak sie juz jedna upatrzy to trudno przeskoczyc na inny kwiatek na razie nie znalazlem godnej uwagi. ta akurat pasi do mojej osoby wiec wiesz...
lukasso
Jan 15 2007, 19:41
kurde idz do niej postaw sprawe jasno niech nie leci w huja, bo nie bedziesz przeciez czekal nie wiadomo ile,
wez sprawe w swoje rece,najlepiej wypij pare piw na odwage jesli to ma ci pomoc
Po 1 to przestan gadac z dziewczyna przez internet jak 14 latek ;] nie zwlekaj zbyt dlugo coby sie za bardzo nie zadurzyc i przedstaw jej sytuacje, krotka pilka z Twojej strony...
dikhet
Jan 15 2007, 19:45
byc moze i te piwka pomoga ale juz sie pare razy przejechalem i wiem jak ciezko zapomniec. sory moze gadam jak jakas ci%a ale tak to juz jest faceci yez sa wrazliwi
mamnadzieje ze sie jakos to ulozy a wy macie jakies dziewoje?? czy single?? bo moja sprawa robi sie juz zbyt smetna
Nie przejmuj sie tak kolezko dziewczyn jest sporo nie tylko ta jedna. Nastepnym razem "patrz pod nogi zanim wdepniesz w gowno"
QUOTE(dikhet @ Jan 15 2007, 19:41:32) [snapback]113332[/snapback]
ale kusik myslisz ze dziewczynie ktora znam 3 tygodnie w tym w sumie na zywo gadalem moze 2 h napisac ze cos do niej mam? szczerze prawie codziennie srednio co dwa dni gadamy na gg i jak sie zgadamy to leci nam lekko godzina. powiedziala mi ze jest po nieudanym zwiazku i nigdy nie zaufa chlopakowi wiec istnieje obawa ze bierze mnie za dobrego kolege. jesli dziewczyna daje chlopakowi zdjecia moze cos znaczyc?? piszcie o swoich problemach bo jak ja sie zaczne zwierzac to mozna sie zanudzic a co do bravo to... szkoda gadac
lukasso dzieki za prawdziwa meska rade ale tak ciezko jak sie juz jedna upatrzy to trudno przeskoczyc na inny kwiatek na razie nie znalazlem godnej uwagi. ta akurat pasi do mojej osoby wiec wiesz...
Dobra rada...jesli panna nie potrafi sie okreslic to spal ja.:DDDDDD
Mianowicie to niech idzie w odstawe. Malo to tego po ziemi chodzi? Sadzac
po tresciach powyzej jestes w wieku mlodym i panien jeszcze bedziesz mial
tyle ze rzygac sie bedzie chcialo. A ze dziewczyna ma problemy i nie ma wlasnego
rozumu i idzie za starymi to juz tylko jej sprawa.
lukasso
Jan 15 2007, 19:52
swojo drogo skad zes wytrzasnal swiadkowo jehowo XD
idz do ludzi,wyszalej sie ,uchlaj
ja swoja partnerke na studniowke na dyskotece poznalem
wiec wiesz gdzie masz isc w najblizszy piatek
dikhet
Jan 15 2007, 19:54
heh mlody mam 19 w tym roku mozna powiedziec ze inny i malo doswiadczony

nie wiem gdzie taki fart pozazdroscic ja juz mam ziomke do studniowki tylko ze taka hmm.... nieciekawa mozna powiedziec ze to byl krok desperacki
QUOTE(dikhet @ Jan 15 2007, 19:56:11) [snapback]113344[/snapback]
heh mlody mam 19 w tym roku mozna powiedziec ze inny i malo doswiadczony

19....to tym bardziej odstaw ja:D Wez sie za jakas fajna...gimnazjalistke:D Tudziez kogos
starszego niz wiek gimnazjalny...i jak Ci to tak strasznie przeszkadza to wychowanej w "normalnej" wierze.
QUOTE(dikhet @ Jan 15 2007, 19:41:32) [snapback]113332[/snapback]
Oj, podryw na przyjaciela rzadko kiedy wychodzi.

Jak przedmówcy: krótka piłka.
QUOTE(Bakel @ Jan 15 2007, 20:00:10) [snapback]113348[/snapback]
Oj, podryw na przyjaciela rzadko kiedy wychodzi.

Jak przedmówcy: krótka piłka.
miales na mysli "stawiasz pale czy nie?":DDDDDDDDDDDDD
lukasso
Jan 15 2007, 19:59
nie tak
"stawiasz pale czy mam z toba jeszcze pochodzic"XD
dikhet
Jan 15 2007, 20:02
hehe moze i tak zrobie

albo tak jak w KMN : "jestem xxx zapamietaj to imie bo niedlugo bedziesz je krzyczec"
dikhet
Jan 15 2007, 20:10
kabaret moralnego niepokoju a myslisz ze na kim sie wzorowalem wyrywajac lachona
Zapros ją do domu i poczęstuj kaszanką
A tak na serio, to jeśli na siłę szukasz dziewczyny na studniówkę to sobie odpuść i baw się jak najlepiej z innymi kumplami którzy nie mają pary. Wiem z doświadczenia
dikhet
Jan 15 2007, 20:26
heh z ta kaszanka lekka przesada

, 100dniowke juz mam zalatwiona ale jakos z nia nie moge przesac gadac
tzn zalatwiona ze ide z kim innym ale nie z nia

i to jest zonk
dikhet
Jan 16 2007, 13:11
piszcie cos o swoich doswiadczeniach moga one pomoc
baski18
Jan 16 2007, 13:34
Usuń jej GG

I będzie po problemie

Jeśli po kilku dniach odezwie się czemu nic nie piszesz to może chce czegoś więcej

Pozdro
dikhet
Jan 16 2007, 13:37
heh moze to i pomysl dzieki
sory dikhet za mojego posta. widze ze twoj problem jest troche powazniejszy niz myslalem. a co do moich spraw sercowych to nie narzekam

ze tak powiem jestem ustatkowany
a Ty wszedles na # kilka razy i juz sobie za duzo pozwalasz...;p
kusik - czyli wedlug ciebie ludzie ktorzy odwiedzaja kanal sa w czyms lepsi od tych ktorzy tego nie robia?
dikhet
Jan 16 2007, 15:36
spoko simon. heh troche ten temat wymknal sie spod kontroli. chcialem rowniez pomoc innym userom a my tu rozprawiamy tylko o mnie

. widze ze userzy na forum nie maja takich problemow a to chyba dobrze swiadczy
lukasso
Jan 16 2007, 16:01
QUOTE(Simon @ Jan 16 2007, 14:21:29) [snapback]113521[/snapback]
kusik - czyli wedlug ciebie ludzie ktorzy odwiedzaja kanal sa w czyms lepsi od tych ktorzy tego nie robia?
"RZAL i BUL" jest charakterystyczne dla ircownikow
(bywalcow irca),te slowa maja historie ,to nie tylko podsumowanie czyjego zachowania na forum czy tez mircu
te wyrazy maja w sobie cos wieciej
wiem bo sam jestem ich autorem
QUOTE(WaSu @ Jan 16 2007, 15:57:52) [snapback]113554[/snapback]
RZAL I BUL
dikhet
Jan 16 2007, 16:12
Raffels
Jan 16 2007, 16:36
QUOTE(kusik @ Jan 15 2007, 21:46:33) [snapback]113335[/snapback]
Po 1 to przestan gadac z dziewczyna przez internet jak 14 latek ;] nie zwlekaj zbyt dlugo coby sie za bardzo nie zadurzyc i przedstaw jej sytuacje, krotka pilka z Twojej strony...
A korzeń ma już 17 lat... :/
baski18
Jan 16 2007, 18:42
I nadal słucha U2

Pozdro
dikhet
Jan 16 2007, 19:51
a j

ak wy podrywaliscie swoje dziewoje??
Ja swoje podrywam na newsy 
lukasso
Jan 16 2007, 20:02
ja na kompilki XD
Jakbym byl dziewczna, poderwana przez Ciebie na kompilki, to bym sie bal, ze jestes strasznie nudny jakis, a wszystko zalatwiasz z daleka (pewnie bym sobie pomyslal, ze uzywasz przedluzacza).
...a ja na twarz xDDDDDDDDDDDDDD
dikhet
Jan 16 2007, 20:17
u liceum pare do mnie suk startowało ale je olałem

wole sam wybierać, a na to mam jeszcze w chuj czasu
Najwiecej mozna poderwac na te, o patchach z polska liga.
Choc niezle punktowane sa takze felietony o rownouprawnieniu, wojnie w czeczeni, walce ze stereotypami i seksie analnym.
heh fajny temat teraz zauważyłem dopiero...

JA to mam panne od 1,5 roku i jest supcio.A igraszki miłosne tez się zdarzały

;D. (wiecie OCB

) POZdro ziomy
Najwiecej mozna poderwac na te, o pachach z polska liga.
Choc niezle punktowane sa takze felietony o rownouprawnieniu, wojnie w czeczeni, walce ze stereotypami i seksie analnym.
hahahaha. chetnie bym poczytal siano twoj felieton o... walce ze stereotypami
QUOTE(dikhet @ Jan 16 2007, 20:21:12) [snapback]113696[/snapback]
Juz nie mam ale bylo tego troche. Nie mam teraz czasu na glupoty.
ja mam 2o lat ale czuje, ze jeszcze nie czas na dziewoje dlatego jestem wciaz prawiczkiem! na razie studia ( mam stypendium naukowe i sportowe za szachy ), potem praca i dzieci, a o dzierlatkach pomysle jak sie ustatkuje, w koncu nie ma sie co spieszyc, jeden z moich bohaterow filmowych Andy z 40 letniego prawiczka dopiero w wieku 40 raz mial ten pierwszy raz i jakos potrafil zyc dlatego moja rada do mlodych niedoswiadczonych mezczyzn - milosc nie jest wszystkim!!
QUOTE(norek @ Jan 16 2007, 20:35:43) [snapback]113710[/snapback]
Juz nie mam ale bylo tego troche. Nie mam teraz czasu na glupoty.
słowo 'tego' rozbawiło mnie do łez

D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.