Aderianu
Sep 11 2004, 17:01
Nie wiem co się dzieje ale kiedy gram np. Hiszpanią to mam wypisane nazwiska graczy Groclinu. Z innymi drużynami jest podobnie tylko nazwiska sie inaczej mieszają. Właśnie przed chwilą spaczowalem sobie rom patchem z weleague. Co się dzieje. Czy to może wina mojego komputera ??
poprostu cos zle zrobiles nie moze to byc wina kompa
Aderianu
Sep 11 2004, 17:39
Co mogłem źle zrobić. spatchowalem napewno dobrze bo wczesniej juz pathowalem tym patchem od polskiej ligi i wszystko ok.
prawdopodobnie spatchowales rom polevo patchem official,
patcha official instaluje sie na czystego roma, do ktorego link jest w tutorialu...
Aderianu
Sep 11 2004, 17:56
Przed chwilą sprobowalem odpalić czystego roma i ekran startowy, ten co trzeba wcisnąć guzik był z WELEAGUE a aawodnicy nadal. Ale dziki za tą pomoc. Może sobie jakoś poradze.
Aderianu
Sep 11 2004, 18:27
Nie mam zielonego pojecia co to moze być. Sciagnelem patcha i roma z tutotrialu i dalej to samo
gutted
Sep 11 2004, 18:58
po pierwsze musisz spatchowac czysty rom, po drugie musisz uzyc odpowiedniej memorki do wloskiego jest final2004, prawdopodobnie wczytujesz nasza memorke i dlatego w Hiszpanii masz graczy groclinu
Aderianu
Sep 11 2004, 19:06
Wielkie dziekic:D Memorka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.