Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manutd Vs Arsenal
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
pablitos21
siema jak myslicie kto wygra mecz faworytem jaest manu przemawia za nich stadion i ostatnie wyniki ale dzis 17.00
melman
no ja mam nadzieje, ze Kanonierzy sie przelamia i wygraja z ManU (chyba w lidze ostatni raz wygrali w 2002 roku),ale bedzie ciezko
Ogród
Ja licze na kanonierów
Piernik_21
Ja jestem za ManUtd! Ostatnie 4 mecze w lidze o przodu, dziś dołożą jeszcze jeden.
GLORY GLORY MANUTD!!!!
.Piotrek.
Mam nadzieję, że mecz wygra Arsenal Londyn.
Wierze w ten klub i zawodników smile.gif
Mecz będzie na pewno bardzo ciekawy.

szyma
Wytypowac zwyciezce to zaden problem wygra Man U !!!! cool.gif
Mooner
machester pod względem teoretycznym powinien wygrać ten mecz, świetnei rozpoczał sezon, w przeciwieństwie do arsenalu, w man U nie ma giggsa i parka, natomiast w arsenalu nei ma henrego i RvP.... więc Man U ma jeszcze większe szanse... wierze w to ze arsenal wygra naturalnie bo im kibicuje ;] jednak chciałbym zauważyć ze man U jest dobry przy słabych rywalach, z totenhammem już mieli duże problemy
Viperdiesel
Rozum mówi - ManU
Serce - Arsenal biggrin.gif

Tomak
Man U błyszczy, Arsenal nie ;p

Zdecydowanie Diabełki ]:->
Chociaż największe osłabienie to brak Giggsa, ale dadzą radę ;]
szyma
jednak chciałbym zauważyć ze man U jest dobry przy słabych rywalach, z totenhammem już mieli duże problemy

A arsenal ma duze problemy nawet ze słabszymi laugh.gif(widac to po wynikach z tego sezonu) , wiec co może zrobić z klubami swiatowego formatu unsure.gif (wyjatkiem był finał LM w tamtym sezonie, ale wtedy kanonierzy byli w formie). Z całym szacunkiem dla Arsenalu ale z nie maja wiekszych szans nawiazac walke nawet o wice mistrzostwo.

Chociaż największe osłabienie to brak Giggsa, ale dadzą radę ;]

Pewnie że dadzą rade bo do składu powraca C.Ronaldo tongue.gif
NipponJapanBoy
No przeciesh to jasna sprawda kto wygra... blink.gif Glory Man Utd !
Wislak
KUSZCZAK W 1 SKŁADZIE MANU !! polecam http://www.soccerlive.tv.pl/ !! GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!
sheva7
Kuszczak obronil karnego :-)))) GO GO MAN UTD !!
Ogród
Mistrzowie(Arsenal) wygrali 1-0
.Piotrek.
Cieszę się ze zwycięstwa Arsenalu Londyn.
Brawo także dla Kuszczka rozegrał dobry mecz i obronił karnego smile.gif
Riki101
Arsenal wygrał zasłurzenie i gdyby nie Kuszczak w bramce Man Utd mogliby wygrac wyrzej smile.gif
szyma
No wiesz gdyby nie Lehman to tez Arsenal nie mial by za ciekawie dry.gif
pablitos21
jetem fanem man utd ale arsenal pokazal klase szkoda bo tomek obronil karniaka i dziadoskie chelsea bedzie przed nimi
szyma
Nie beda przed nimi bo maja gorszy bilans bramkowy, ale nie sa pierwsi bo wyprzedza ich Portsmouth.
Mooner
QUOTE(szyma2 @ Sep 17 2006, 20:23:34) [snapback]89507[/snapback]

No wiesz gdyby nie Lehman to tez Arsenal nie mial by za ciekawie dry.gif

i dlatego to on jest w drużynie arsenalu, nie kto inny... biggrin.gif:D

yeah arsenal wygrał! super... ale odydwa zespoły rozegrały wspanieły mecz.. ach te klasyki ;]
Nelson
QUOTE(szyma2 @ Sep 17 2006, 16:25:28) [snapback]89441[/snapback]

Z całym szacunkiem dla Arsenalu ale z nie maja wiekszych szans nawiazac walke nawet o wice mistrzostwo.

Przypomnę Ci to zdanie, po sezonie.
Bo0os
Arsenal cienki jest.Teraz w grupie G przegrali z CSKA Moskwa, choć meczu nie widziałem to wynik mówi sam za siebie.

Za menczesterem też nie jestem... nadal jestem sercem z Liverpoolem
Nelson
QUOTE(Bo0os @ Oct 18 2006, 18:31:47) [snapback]93028[/snapback]

Arsenal cienki jest.Teraz w grupie G przegrali z CSKA Moskwa, choć meczu nie widziałem to wynik mówi sam za siebie.

Jeden mecz niczego nie świadczy wink.gif, tym bardziej, że w lidze im idzie ostatnio fenomenalnie...
Aha, a oli się nie mylę, to niedługo: Man U - Liverpool...
Mooner
QUOTE(Bo0os @ Oct 18 2006, 18:31:47) [snapback]93028[/snapback]

Henry'emu nie zaliczono bramki.. sędzie niesłusznie powiedział, że była ręka, i na dodatek Henry dostał żółtą kartkę za to.. była to chyba 80 któraś minuta, więc sam wynik nigdy niczego nie mówi...
z klubami z moskwy zawsze się gra trudno, gdy graja u siebie, a w grudniu, listopadzie to już masakra... myśle ze, każdy klub by miałby tam problemy i to duże, CSKA to klub Romana Abramovicza, i jets to klub o dziwo z brazylijskimi gwiazdami!
szyma
QUOTE(Nelson @ Oct 18 2006, 18:14:39) [snapback]93026[/snapback]

Przypomnę Ci to zdanie, po sezonie.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy Ty sądzisz że Arsenal bedzie w lidze chociażby drugi huh.gif. Powiem Ci teraz w ciemno że dwa pierwsze miejsca są zarezerwowane dla Man Utd i Chelsea i to oni powalczą o mistrza. A Arsenal może być co najwyżej trzeci choć i w to wątpie. Tyle ode mnie nie mam nic do Arsenalu ale jeśli ktoś pisze że Arsenal ma szanse powalczyć o mistrza czy też wice to poprostu musiałem sprowadzić Cię spowrotem na ziemię.
lucio
QUOTE(szyma2 @ Oct 18 2006, 20:32:58) [snapback]93054[/snapback]

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy Ty sądzisz że Arsenal bedzie w lidze chociażby drugi huh.gif. Powiem Ci teraz w ciemno że dwa pierwsze miejsca są zarezerwowane dla Man Utd i Chelsea i to oni powalczą o mistrza. A Arsenal może być co najwyżej trzeci choć i w to wątpie. Tyle ode mnie nie mam nic do Arsenalu ale jeśli ktoś pisze że Arsenal ma szanse powalczyć o mistrza czy też wice to poprostu musiałem sprowadzić Cię spowrotem na ziemię.

Serio? Carrick odkąd do was trafił "zgubił" formę, Scholes to tej swojej formy to chyba nigdy nie odnajdzie, no i ten bezjajowy Flecher- z takim środkiem pola o mistrzostwo raczej walczyć nie będziecie.
eecik
1) Carrick sie odnajdzie
2)Skols strzelil brame w LM
3) fletcher jeszce pokaze klase( arsenalowi juz strzelil brame )
acha a jak wytlumaczysz lidera premiership i LM w swojej grupie? przypadek?
lucio
QUOTE(eecik @ Oct 19 2006, 23:00:12) [snapback]93250[/snapback]

1) Carrick sie odnajdzie
2)Skols strzelil brame w LM
3) fletcher jeszce pokaze klase( arsenalowi juz strzelil brame )
acha a jak wytlumaczysz lidera premiership i LM w swojej grupie? przypadek?

1) mam nadzieję bo liczę że wróci do kadry
2)No może tam coś strzelił ale generalnie forma mizerna
3)Ten gość jest strasznie słaaaaaaby i nie wiem co on robi w ogóle w pierwszej 11'stce. Jak widzę te waszą gre to niemal spię.... Gdzie ten stary M.U co napierdalali pełno bramek z becksem na skrzydle i Atakiem York-Cole ...że nie wspomnę o czasach Cantony...
szyma
Carrick odkąd do was trafił "zgubił" formę

huh.gif To było dobre ale czy to przypadek że chociażby w ostatnim meczu Man United dostał najlepszą ocene po meczową tongue.gif. Ale dobra nie mam zamiaru się z nikim kłucić o to kto jest lepszy bo o tym świadczą wyniki na których rzecz jasna opieram swoją wypowiedź.
lucio
QUOTE(szyma2 @ Oct 20 2006, 00:18:17) [snapback]93266[/snapback]

huh.gif To było dobre ale czy to przypadek że chociażby w ostatnim meczu Man United dostał najlepszą ocene po meczową tongue.gif. Ale dobra nie mam zamiaru się z nikim kłucić o to kto jest lepszy bo o tym świadczą wyniki na których rzecz jasna opieram swoją wypowiedź.

Forma to nie przypadkowy występ tylko seria dobrych występów. Ja nie patrze na "wyniki" tylko na grę poszczególnych zawodników
eecik
narazie nie ma po co mowic o mistrzostwie; licze na ManU w meczyku z liver;
Glory glory MAN UNITED!!!
eecik
ManU- Liveprool 2:0 gol skolsa co Ty na to???
lucio
Gratuluje:)Jak jednak przyjdzie sie ścierać w środku pola z Chelsea to zobaczysz braki swoich puplików:) Spójrz lepiej na Tabele który Arsenal...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.