Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mdlejący Zawodnik, Jest Replay
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
KoczO
Kiedyś był temat, w którym ktoś opisał sytuacje, że zawodnik zemdlał, ale nie zdążył zrobić screena czy replaya, o dziwo mi przytrafiło się to samo i zdążyłem nagrać replaya i tu pojawia się mój problem -
chciałem go tu umieścić, ale jak robie filmik frapsem wychodzi mi po 40 mb, nich ktos poradzi mi jak zrobic film tak do 6 mb (film ma najwyzej 11 sek.) a wrzuce go jak najszybciej.

UDAŁO SIĘ, oto link da osób, którym nie chce się zjeżdzac na dół smile.gif --> Mdlejący Van Nisterlooy <--
kusik
Programem Virtual dub mozesz skompresowac filmik do formatu .divx wtedy bedzie zajmowal znacznie mniej. Zapewne sa jakies lepsze metody ale ja sie na tym nie znam wiec mowie to co wiem ;]
KoczO
Ale jak to zrobić żeby zapisać jako divx, tam jest tylko opcja Save as AVI i jak ja wybiore t zapisuje jako 140 mb a t jeszcze gorzej.

Dobra udało się --> Mdlejący Van Nisterlooy <--
kosa
hah, mi sie to jeszcze nie zdazylo...
pewnie acumulated fatigue na maxa i gleba

znow zaskoczyla pozytywnie mnie ta gra
Maharadza
hehehe ja mam to samo , zapisalem save , nie wiem czemu tak sie robi ,ale to troche smieszne,ciekawe czy to jest od jakiegos błedu gry czy co ?

tu jest link do mdlejacego francuza tongue.gif http://rapidshare.de/files/27598264/trezeguet.wmv.html
KoczO
Od siebie dodam jeszcze, że nie była to żadna Master Liga czy inne puchary tylko zwykły Mecz towarzyski (Opcja MATCH) więc o jakimś wielkim poziemie zmęczenia nie ma mowy smile.gif
kosa
tym bardziej zaskakujace huh.gif
saper
Zabawnie to wygląda biggrin.gif

Ja takiego czegoś nie miałem w pesie :<

w we10 można grać pingwinami...ciekawe co jeszcze jest nowego ; p

Pozdrawiam,
saper
ruriesto
eh wg mnie to nie jest mdlejacy zawodnik mi sie to zdarzylo na poczatku meczu gdzies w okolocy 15 minuty podczas zwyklego meczu i mial prawie na maxa stamine ,wiec moim zdaniem jest to po prostu kontuzja a nie omdlewanie zawodnika a zreeszta jaki zawodnik chwytal sie za nego podczas omdlewania
maciek_ssi
Cokolwiek to jest - bajer zajebisty, niczym rzut sędziowski albo fair play. smile.gif
whan
laugh.gif

0_0

...
prutek
Troche zwalony ten save, wez skieruj kamere (za pomoca L2 lub R2) na Trezegueta i wtedy nagraj, bo tak to lipnie widać wink.gif
Maharadza
QUOTE(prutek @ Jul 31 2006, 08:04:47) [snapback]81625[/snapback]

Troche zwalony ten save, wez skieruj kamere (za pomoca L2 lub R2) na Trezegueta i wtedy nagraj, bo tak to lipnie widać wink.gif

w sumie racja tu jest link z dobrze nagranym sevem smile.gif http://rapidshare.de/files/27644127/treze.wmv.html
kostek
heh, śmiesznie to wygląda... blink.gif
Mortin
wg mnie to nie jest omdlewanie, tylko kontuzja... bo jezeli dobrze sie przyjrzec to na samym koncu widac jak kolo lapie sie za noge..
Maharadza
hehe no łapie sie za noge,ale po kiego ch*** na poczatku kleczy hehe dziwne to maax
Ogród
A co sie dzieje jak juz zemdleje?
rav
Ja od czasu premiery Pro Evo 5 nie miałem dane ujrzeć żadnych tego typu smaczków, żadnego rzutu sędziowskiego itp. dry.gif A to z Ruud'em wygląda dosyć zabawnie smile.gif
Bo0os
ja miałem rzut sędziowski już z pięć razy, nic wielkiego wzasadzie, tylko jak sie włączy replay to sędziego niewidać i wtedy to śmiesznie wygląda jak piłka sama wisi w powietrzu i nagle opada xD

a zawodkim mdleje z przemęczenia, ale jeszcze tego nie doświadczyłem wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.