Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga:kolejki 12-15
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
Rivaldinho
Kto najlepiej będzie udawał Bożydara Iwanowa??Tutaj wszelkie opisy meczy z kolejek 12-15.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
mauger_ht_0-3_rivaldinho
Ekipa Australii wybrała się do Kamerunu by zmierzyć się z drużyną prowadzoną przez maugera_ht.Kilka minut w formacji i mecz się rozpoczyna.Początek spotkania pokazał że zwycięstwo nie jest nikomu przypisane ale około końca 1 połowy,rzut wolny wykonuje Lazaridis ,delikatne podanie do Kewell`a ten do Bresciano i ten ostatni wpisuje sie na liste strzelców pewnym strzałem w długi róg,było to 3 trafienie Bresciano w 3 lidze.Gwizdek i piłkarze schodzą do szatni.W 2 połowie na początku przeważał Kamerun i to on miał szanse na strzelenie bramki,lecz nie udało się a w konsekwencji kontratak kangurów przynosi bramkę-na liste wpisał się Aloisi(3 bramka w lidze) całkiem niezłym uderzeniem.W końcówce kangury strzelają 3 bramkę która była arcydziełem piłkarski-Aloisi delkatnie dorzuca piłke przed pole karne,najwyżej wyskakuje Viduka i wykonuje podanie tyłem główki do Kewell`a który bez zastanowienia uderza piłkę technicznie z powietrza a ta ląduje w okienku bramki.Dziękówa mauger_ht za mecz.
Bramki z meczu-polecam!
W tym tygodniu kangury podejmą lukassoronaldo,vego21 i Xtreme,zapowiada się bardzo ciekawie.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
rivaldinho_2-0_lukassoronaldo
Kangury u siebie podjęły lukassoronaldo który przyjechał razem ze swoją drużyną Senaglczyków do Sydney.Tuż przed końcem 1 połowy na liste strzelców wpisuje się Kewell ,który strzelil bramke dość nietypowo bo z prawej nogi.Senegal miał niewiele okazji na wyrównanie,obrona Australii robiła co powinna,tuż przed końcem meczu,Bresciano podaje przed pole karne,piłke dostaje Emerton i odgrywa natychmiastowo do Okona(debiut w składzie) który dopełnia formalność.Dziekówa lukassoronaldo za mecz.
Bramki z meczu-Polecam!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
vego21_1-1_rivaldinho
Kangurki wpadają do Bagdadu gdzie czeka na nich vego21 z reprezentacją Iranu.Mecz dość spokojny,kilka mocnych strzałów Viduki i Aloisiego ,ponadto słupek Kewell`a.Ze strony Iranu składne akcje lecz też nie znaleźli sposobu na bramkarza który miał szare życie ph34r.gif upiekło mi się na ok, 4 minuty przed końcem meczu,Ali Daei po niezłym dryblingu strzela brameczkę.Adreanalina do końca-loss time -rzut rożny dla kangurów,rozegranie po "sznurku" i Bresciano(4 trafienie w lidz) dopełnia formalnośc.Dzięki vego21 za mecz.
Bramki z meczu
Giuly
Sheva7(USA) - Giuly(GRECJA)

Bramki : http://www.sendspace.com/file/uwk290

Ps. Nie umiem jeszcze za dobrze nagrywać dlatego słaba jakośc i dość dużo zajmuje (9mb) ;p
pawel_szulc
QUOTE(Rivaldinho @ May 22 2006, 10:26:12) [snapback]68648[/snapback]

mauger_ht_0-3_rivaldinho
3 bramka naprawde dobra smile.gif

rivaldinho_2-0_lukassoronaldo
Nic specjalnego. Bramki zwykle tongue.gif

vego21_1-1_rivaldinho
Gol vego nawet ladny. Ale rivaldinho dales mu tu strzelic biggrin.gif

QUOTE(Giuly @ May 22 2006, 20:27:09) [snapback]68722[/snapback]

Sheva7(USA) - Giuly(GRECJA)

Mogles wynik napisac tongue.gif. Co do nagrywania to za slaba kompresja, moglbys dawac to w lepszej jakosci a za to bardziej obcinac bramki (za duzo podan przed bramka zostawiasz).
LeMie
LeMie vs sheva7 3-1

Mecz lidera z viceliderem smile.gif już w 10min z głupi faul Babić ukarany czerwoną kartką i musze grac w 10 :-(
w 15min trace gola,po skladnej akcji Donovan strzela na 0-1, do przerwy taki wynik sie utrzymuje, w drugiej zmieniam troszke taktyke stawiam wszystko na jedną karte,albo wdupoie 0-5 albo wygam smile.gif i wygrałem tongue.gif atakowalem wiecej niz USA , Klasnic był w dobrej dyspozycji strzelając dwie bramki zaraz na początku drugiej połowy,potem jedną dołożył Prso smile.gif i ustalił wynik na 3-1.

machel vs LeMie 1-3

Hat-trick Klasnica smile.gif

LeMie vs JAACA 2-2

dzieki Jaaca :)za 1pkt smile.gif

LiseK vs LeMie 1-6

CROATIA CROATA CROATIA !!! smile.gif
JAACA
QUOTE(LeMie @ May 26 2006, 13:25:39) [snapback]69375[/snapback]

[
LeMie vs JAACA 1-1

dzieki Jaaca :)za 1pkt smile.gif

I wssystko na ten temat;) Bo z gry moim skromnym zdaniem stracilem dwa punkty zamiast zyskac 1:/ ALe coz!Obecna kolejka jest dla mnie wyjatkowo pechowa:( Magia we2k2 w koncu daje znac o sobie;) Pozdrawiam PS wynik byl 2:2 a nie 1:1;)
vego21
vego21(Iran) 3:1 PIERZAK(Nigeria)

Historyczne zwycięstwo Iranu, fatalna skuteczność Nigerii....
Komplet widzów oglądał piękny mecz i efektowne pierwsze zwycięstwo w lidze Iranu.
Spotkanie zaczęło się od dużego szczęścia gospodarzy, po ładnej akcji Nigeryjczyków piłka trafia w poprzeczkę, a chwilę później kapitalną interwencją popisuje się bramkarz Iranu ratując swój zespół od utraty bramki. W 15 minucie szał radości na trybumach. Po błędzie defensywy Nigerii Ali Karimi wychodzi sam na sam i sytuacji nie marnuje...1:0 !!! Następne minuty meczu to przewaga PIERZAKA przeplatana walką obu ekip w środku boiska. 38 minuta i N. Kanu ładnym dryblingiem oszukuje obronę rywali i precyzyjnym mocnym strzałem doprowadza do remisu...1:1
Druga połowa zaczyna się fatalnie dla Nigeryjczyków. 46 minuta Babayaro brutalnym wślizgiem fauluje Ali Karimiego, sędzia siega do kieszonki, druga żółta kartka i w konsekwencji czerwona, Niegria w osłabieniu. 50 minuta rzut rożny dla Iranu. Mocno bita piłka, do której dochodzi obrońca Irańczyków Golmohamm i ładnym strzałem głową wyprowadza swój zespół na prowadzenie....2:1 Od tego momentu PIERZAK nie miał już tekiej przewagi, zresztą nie potrafił wykorzystać kilku dogodnych sytuacji co zemściło się w końcówce meczu. W 89 minucie Mahadavkia znajduje się oko w oko z bramkarzem gości i po raz kolejny kibice fetują zdobytą bramkę na trybunach...3:1
Ładny mecz sporo sytuacji, poprzeczki i słupki. Zapraszam do obejrzenia.
Relacja video z meczu. Waga 10mb, time 1,42 kodek x264
http://www.sendspace.com/file/lgrjhx

Demari(Chile) 3:1 vego21(Iran)

Chile skoteczniejsze....
Iran podbudowany ostatnim zwycięstwem nad Nigerią przystąpił do meczu w bardzo ofensywnym ustawieniu. Już w trzeciej minucie Ali Karimi faulowany na 24 metrze wywalczył rzut wolny. Do piłki ustawił się Kazemian i ładnym precyzyjnym strzełem nie daje szans na bramkarzowi.... 1:0. Następnie nudna cześć meczu. W 15 minucie Pinilla strzałem z pierwszej piłki zaskakuje Irańskiego bramkarza, który popełnia błąd i 1:1. Do końca pierwszej połowy Iran przewarzał i stwarzał sytuacje lecz wynik nie zmienił się. W strzałach 1-5
Druga połowa zaczyna się od akcji Iranu, kapitalną interwencją popisuje się golkiper Chile. Gdy wszystko wskazywało, że to Iran zdobędzie gola w 32 minucie Pinilla strzela na pustą bramkę wyprowadzając swój zespół na prowadzenie. Gra wyrównała się i obie ekipy stworzyły kilka ciekawych akcji. 36 minuta i Salas kończy świetną akcję Chile bramką dobijając Iran, który już do końca spotkania nie może się podnieść.
Nienajgorszy mecz. Dzięki Demari i powodzenia dalej.
vego21 TV relacja: jaokość: dobra waga: 7mb czas: 1m52s kodek: x264
Zapraszam ====> http://www.sendspace.com/file/fi0mbn
budzo
Nie moge sie skontaktować z liskiem :/ od 4 dni na gg piszę i nic. Wie ktoś coś ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.