Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 2 Liga : Kolejki 1-7
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
kemocik
IPB Image Czarny 1 - 3 kemocik IPB Image

Ciężki przeciwnik trafił mi się
(również gracz nie prezentuje się źle)
- w końcu Kameruńczycy lepiej wiedzą od Walijczyków jak się piłkę kopie,
ale nie tym razem głupi chłopie biggrin.gif .
Co do uciekania przed lwami się po części nie zgodzę,
bo im: Giggs, Bellamy, Earnshaw, i Davies stają często w drodze smile.gif.
Z tego, co mych uszu nie ominęło,
Kamerunowi i Walii coś z defensywą się spsuło wzięło.
W formacjach ciarki mnie przeszły wink.gif
- Giggs, gwiazdor mojej drużyny był w formie szarej, czyli nienajlepszy biggrin.gif
Mecz w ładnych warunkach rozegrany na kameruńskiej granicy,
ciekawy był i równy, mimo dwubramkowej różnicy.
Akcji z obu stron było wiele,
ale w jednej ogromne mi się przytrafiło wesele.
Eto'o dobijając na bramkę pustą (przy "dwa do jeden stanie"),
uderzył po ziemii, lecz niecelnie, panie.
Zaraz wziąłem piłkę, z piątki wybiłem, główkę wygrałem,
i Czarnuchowi gola na 3-1 wpakowałem.

Pozdro wink.gif Czarny i wszyscy 2-goligowcy ;>
mati
mati 0-3 Bushmen

Mecz praktycznie rozstrzygnięty w 8 minucie kiedy za faul na środku boiska zostałem uraczony czerwoną kartką mad.gif Całą pierwszą polowe dzielnie się broniłem, a nawet miałem okazje na zdobycie bramki, ale nic z tego nie wyszło. W drugiej połowie po stracie bramki nie miałem wyboru postawiłem na atak, co niestety szybko przyniosło rezultat dwóch straconych bramek.

mati 0-2 T-Mac

Mecz w miarę wyrównany, nie wykorzystałem kilku sytuacji, co zemściło się stratą pierwszej bramki, druga wpadła pod koniec meczu.
T-Mac
no to ja juz gralem 3 meczyki smile.gif

T-Mac - michu 1:1
pierwszy z michu ktory zakonczyl sie wynikiem 1-1 troszke jak dla mnie mulasty mecz moze dlatego ze michu mial przewage smile.gif 3 razy pilka wyladowala na slupku po jego strzalach
okolo 70 min wpuscilem na boisko franka ktory chwile pozniej dostal prezent w polu karnym i go wykorzystal
no a zeby nie bylo ze wygralem fuksem to w doliczonym czasie dalem strzelic bramke koledze biggrin.gif

T-Mac - eman 2:2
kosa za kose, strzal za strzal, akcja za akcje swietny meczyk
niestety zaczelo sie od prowadzenia przeciwnikow wtedy to postanowilem ustawic na szpicy Magica Zurawskiego
no i ten manewr sprawdzil sie w 100% jego dwie bramki daly mi punkt w tym niesamowitym meczu smile.gif

T-Mac - mati 2:0
od samego poczatku na srodku ataku zagral samotnie Zurawski no i sie oplacilo smile.gif
mimo iz mati mial przewage to 2 szybkie kontry daly mi wkoncu jakze canna wygrana

Justyn1987
IPB Image JUSTYN 3:1 KUSIK IPB Image

Mecz w miare wyrownany z lekka moja przewaga.Pierwsza bramke strzelilem w 13 minucie meczu podanie do Duffa i w sytuacji sam na sam nie daje szans bramkazowi!Znowienie gry przez Chorwacje (bodajze 2 akcja) strzal zza pola karnego i bramka dla Chorwatow!!Pozniej po jednej sytuacji mialy oby dwa zespoly,lecz po bledzie na srodku boiska pilke przejmuje pilke Reid biegnie bramkaz Chorwatow wychodzi a Reid strzalem zapewni prowadzenie Irlandi!!W drugiej polowie mialem wieksza przewage ktora zaowocowala bramka strzelona przez Duffa!

Pozdro!2 LIGA POWER!
kemocik
IPB Image Drake 1 - 8 kemocik IPB Image

Miażdżąca przewaga Walii, co również widać po wyniku ;]
Dostępny skrócik - może słabej jakości, ale dzięki temu małych rozmiarów wink.gif
Muzyka: System Of A Down - I-E-A-I-A-I-O
Download 1: http://www.sendspace.com/file/ec3eh2
Download 2: http://rapidshare.de/files/19671072/drake_...ik_1-8.avi.html
Justyn1987
IPB Image Bart 1:1 Justyn IPB Image

Mecz wyrownany smile.gif Wszystko rozstrzygnelo sie w pierwszej polowie meczu!W 25 minucie Bart wyszedl na prowadzenie,lecz na odpowiedz nie trzabylo dlugo czekac piekny strzal Kilbana (niewiem jak to odmienic) i wyniki 1:1 do konca spotkania nic sie nie zmienlo.

IPB ImageEman2:3JustynIPB Image
Bardzo dobry mecz lecz rozgrywany na 3 razy!

IPB ImageBohater ostatnich spotkan tongue.gif
whan

whan
IPB Image 3-1 (0:1) Bart IPB Image

Uffffff
Mój pierwszy mecz w lidze w życiu.... stressss gorszy niż na maturze wacko.gif I jak to zawsze na początku, trzeba dostać swoje więc w 17 minucie bramke dla Iranu zdobył Vahid Hashemian. I to by bylo na tyle Iranu w tym meczu... Kolejne minuty to już przewaga WKS'u, bramki jednak nie padały bo bramkarz Iranu bronił świetnie lub też piłka zatrzymywała sie na słupku (2 razy) ohmy.gif
Jednak w 2 połowie szturm drużyny z Afryki przyniósł porządane efekty w 65 minucie do wyrównania doprowadził Arouna Kone. W 75 minucie kolejny rajd Kone i w sytuacji sam na sam lekkim strzałem po ziemi podwyższył on na 2:1... As gospodarzy Didier Drogba mad.gif był zupełnie nie widoczny, nie stwarzał sytuacji pod bramką Iranu ale był Kone cool.gif i w 83 minucie po kopii akcji z 75 minuty podwyższył wynik meczu na 3:1, kompletując tym samym klasycznego hattricka i w zasadzie przesądzając losy tego meczu.
Mecz pod dyktando WKS (strzały 13-6) i ich zasłużone zwycięstwo 3:1.
Justyn1987
IPB Image Justyn 2:1 Tooom19 IPB Image

W calym meczu mialem przewage.Lecz na samym poczatku (15')stracilem bramke ktora kosztowala mnie sporo nerwow(nadzialem sie na kontratak). Do przerwy atakowalem kilkukrotnie lecz nawet stytuacje sam na sam nie przyniosly mi bramki mad.gif w 43'meczu tooom ostrzymal czerwona kartke za wslizg od tylu ,po tej sytuacji wiedzialem jak bedzie wygladala druga polowa i tak bylo, ciagle moje ataki nie przynosily mi efektu bramkowego!Trzabylo poczekac do 78' kiedy to Duff po indiwidualnej akcji zdobyl bramke,na bramke ktora przyniosla mi 3 pkt ,czekalem 4 minuty-znow Duff po indiwidualnej akcji!!W koncowce mialem jeszce jedna sytuacje ale jej nie wykorzystalem!Pozdrawiam Toooma!!

IPB ImageJustyn 0:1 Mega IPB Image

Przegralem wygrany mecz!!Mialem wyrazna przewage!!w 90 minucie meczu w 200% sytuacji Duff strzelil kolo bramki !nic dodac nic ujac!Uciekly mi 3 bardzo wazne pkt!!

YO!!
Rafalinsky
JA - czarny 1-0

huh, caly mecz defensywnie gralem z uwagi na ultraszybkosc kamerunu, praktycznie 0 dogodnych sytuacji przez caly mecz, w sumie czarny moze z jedna 80% mial smile.gif mi sie udalo na koncu meczu, ljuboja sie przepchnal przed polem karnym i precyzyjnie uderzyl od slupka, nawet ladna bramka. w sumie taktycznie to wygralem.

JA - shaigan 2-3

HUH! tutaj za to z taktyka sobie nie poradzilem czego efektem bylo 0-3 po 10 min komputerowych smile.gif meczu, na dodatek 2 takie same bramki sam na sam a trzecia po kociole w polu karnym. Po zmianie taktyki atakowalem bezustannie czego efektem 2 bramki po skladnych akcjach. W ostatniej minucie meczu mialem jeszcze slupek po ktorym pilka poszla wzdluz bramki ale dobitka na pusta kezmana niecelna, lol. Ostatecznie to chyba zemsta po meczu z czarnym, shai oddal 3 strzaly w bramke i jeden pseudostrzal, pomimo wszystkich zoltych i czerwonych strzalek przegralem.
kemocik
kemocik (Walia) 1 - 1 (USA) eman

Ajjj... głupi remis. W pierwszych dwóch akcjach meczu miałem chyba 3 slupki, w innych sytuacjach bronił Keller, lub Walijczycy pudłowali (np Earnshaw sam na sam). Niewykorzystane sytuacje się zemściły i USA w pierwszej groźnej akcji znajduje drogę do bramki Walijczyków ;/. Walia cały czas walczyła, jednak do szatni schodziła z jednobramkową stratą do Stanów ;]. Oto statystyki z pierwszej połowy (końcowych nie mogłem złapać, bo przeciwnik wyłączył grę smile.gif)

IPB Image

W drugiej części meczu małe korekty w ustawieniu (nastawione na ofensywę) smile.gif, ale USA dużo lepiej prezentowały się w destrukcji nie patyczkując się i wybijając piłki na ślepo do przodu.

Walii udało się wyrównać około 70 minuty spotkania, później było kilka okazji z obu stron, lecz nie udało zmienić się nikomu wyniku...

Mam nadzieję, że już nie zdarzy mi się remis w wygranym meczu ;/
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.