Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Numery Twarzy A Numery W Patchach
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
Maroco
Cześć Wszystkim. Mam pytanko. Jeśli to już gdzieś jest poruszone to bardzo przepraszam i poprosze o link. Niestety nie mam zbyt wiele czasu by siedzieć na necie i szukać.

Mianowicie:
Mam zainstalowanego PowerPatch'a i wszystko jest genialnie. Super, ale jednak chciałbym podmienić kilka twarzy i numery się nie zgadzają.

np. Ściągnąłem twarz Zlatana Ibrachimovic'a, gdzie jego numer podany jest jako: unnamed1774 i 4333
owszem pod tymi numerami są twarze ale zupełnie inne. Takze pytanie moje:

Czy patch zmienił kolejność twarzy i ich numery? jeśli tak to jak znaleźć tą, którą chce zmienić? czy jest jakiś klucz ułatwiający? niestety tych twarzy nie jest mało smile.gif

i czy mozna utworzyć zupełnie nową twarz? np. zdjęcie kogoś i zeby to potem w grze odpowiadało jakiemuś numerowi twarzy?
z góry wielkie dzięki za odpowiedź.

Pozdroofka
T-Mac
akurat zlatam ma tam twarz gdzie mial 1774
duzo mord innych pozmienialem miejscami bo jedne dalem na zwykle (bez specjalnych wlosow) by zwolnic nimi slot na nowsze lepsze mordki z wlosami
listy nie ma i raczej nie bedzie
onix_the_chosen
masz, wkoncu sa swieta: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=2564 wink.gif
s1ntex`
Mu nie chodzi o tą listę..
Maroco
OKi czyli skoro sa poprzestawiane to czy jest jakiś sposób by ułatwić szukanie.

I jeśli chciałbym twarz zupełnie nową (np swoją) to które sloty są np nie używane, czy można to w jakiś sposób znaleźć? albo czy można to dodać jako nowy plik? np był to kolejny numer w edycji przy wyborze twarzy. Czy musze jednak zastąpić jakąś istniejącą? jeśli można dodać to jak to zrobić

jeśli chodzi o instalacje i przeróbki bmp to wszystko wiem. Chodzi mi tylko o to gdzie to można wstawić. Bo ta lista którą podał Onix_The_Chosen to włąśnie to o co mi m in. chodziło ale niestety jest nie aktualna bo większość twarzy zmieniła numery. POza tym jest niekompletna
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.