Dj_Dario
Mar 13 2006, 06:44
Patch zapowiada się obiecująco, twarze spoczko, mam nadzieję, że jakieś przyśpiewki nowe też dodacie i muzykę w menu, pozdrawiam i życzę owocnej pracy.
calwin
Mar 13 2006, 14:25
mam nadzieje że długo nie każecie czekać na tego patha coś mi się wydaje że będzie wypasiony
Pozdrawiam
Mnie równiez ślinka cieknie na samą myśl o nim

Superpatch mi nie chodzi (wywala do Windy), więc siedzę na czystym PESie z powgrywanymi facjatkami i bootpackiem ;P Goł, goł bojz!
nowy morda sedziego w grze, czemu nie

Bartosz05 wykonal mordke Manuela Mejuto Gonzaleza
niestety nie da sie sciagnac zarostu (bo Mejuto takiego w rzeczywistosci nie posiada) ale i tak fajnie sie prezentuje (narazie jeszcze bez nowego stroju sedziowskiego)

ja natomiast wykonalem morde Markusa Merka ale nie zgrywa sie z wolosami niemieckiego sedziego w pesie
chyba ze damy go z wlosami takimi jakim sa
Pierluidżi

Collina bedzie? Messi... wraz w wszystkimi mordkami @norka i wszystkich facemakerów.
patch bedzie boski!
dobrze by poskutkowała współpraca z @walczu który tworzy orange extraklase.Wtedy było by wszystko to co najlepsze
Powodzenia życze!!!!!!!!1
Bo0os to z walczem to mnie rozbawilo, zabrzmialo jak bysmy dawali beznadziejne rzeczy do patcha
zreszta jak myslisz ktos kto zrobil LP do PES3 i PES4 moze dawac chu.. rzeczy do patcha ?
walczu jest w naszej ekipie ale on robi lp

co do coliny to go nie bedzie, morda messiego tak i nie martw sie beda najlepsze mordy na rynku
zapewniam Cie ze ten sklad ktory robi ze mna patcha jest najlepszy w polsce
walczu
Mar 16 2006, 15:11
Przecież ja też pomagam w pp

robie kilka kitsów
nie ten temat daniel uwarzaj gdzie piszesz (nie odpowiem tu)
oto pelna lista stadionow ktore beda w patchu (kazdy jeden poddany edycji, niektore calkowicie nowe

)
stadiony poskladal nam tsuyoshi
1 Camp Nou
2 Riazor
3 Mestalla
4 Old Trafford
5 Highbury
6 Stamforg Bridge
7 Anfield Road
8 St. James’ Park
9 Stade Louis II
10 Park Des Princes
11 Stade Velodrome
12 San Siro
13 Delle Alpi
14 Stadio Olimpico
15 Stadio Ennio Tardini
16 Classic Stadium (olimpiastadion Munchen)
17 Signal Iduna Park
18 Olimpiastadion Berlin
19 Amsterdam ArenA
20 De Kuip
21 Stade de Gerland
22 Allianz Arena
23 Rhein Energie Stadium
24 Estadio Vicente Calderon
25 AWD Arena
26 Stade Felix Bollaert
27 Philips Stadium
28 Estadio da Luz
29 Santiago Bernabeu
30 Olympiakó Spyros Louis
31 Celtic Park
32 Veltins Arena
33 Estadio do Dragao
no i treningowy obiekt na ktorym jest nowa murawa
patch mozna powiedziec ze jest w koncowej fazie skladania
na zachete daje screena z menu glownego ktore przygotowal torin
Kriss91
Mar 24 2006, 15:14
Radzę dać inny bootpack

Są inne buciki, które są popularniejsze wśród piłkarzy. Ale to tylko moja osobista sugestia. I jeszcze jedna rzecz-piłki. Dałbym Nike Merucial, popularne Nike Aerow, zamiast tej Pumy dać nowszą (z tego co wiem PUMA dała nowe piłki, ale nie wiem czy są one w użyciu

) i zamiast tego Teamgeista co jest, dać tego:

Życzę szybkiego ukończenia (mam nadzieję) najlepszego patcha na arenie PES'a 5!!
Pozdro!!
Ja bym w ogóle nie dawał piłek, bo u mnie przykładowo Superpatch nie działa, przez to, że są nowe piłki

Przed zamianą wyciągnę sobie pierwsze piętnaście pliczków z 0_text
Kriss91
Mar 24 2006, 15:56
Zawsze można sobie uruchamiać Pes'a przez 3D Analyzera (bynajmniej ja tak robię), ale wtedy nie ma tła w menusach

Jak chcesz to mogę ci podesłać stronę z Nike Aerow na modelu, który powinien ci chodzić.
Zresztą, masz:
Red Aerow:
.gif)
Yellow Aerow:
.gif)
Blue Aerow:
.gif)
A tu masz model:
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/bal...PCball06mdl.bin
panowie takie rzeczy to na PW
tu sie wypowiadamy na temat nadchodzacej produkcji
QUOTE(Kriss91 @ Mar 24 2006, 15:09:29) [snapback]58532[/snapback]
Radzę dać inny bootpack

Są inne buciki, które są popularniejsze wśród piłkarzy. Ale to tylko moja osobista sugestia. I jeszcze jedna rzecz-piłki. Dałbym Nike Merucial, popularne Nike Aerow, zamiast tej Pumy dać nowszą (z tego co wiem PUMA dała nowe piłki, ale nie wiem czy są one w użyciu

) i zamiast tego Teamgeista co jest, dać tego:

Życzę szybkiego ukończenia (mam nadzieję) najlepszego patcha na arenie PES'a 5!!
Pozdro!!
Dałem takie buty aby kazdy mial tej firmy ktorej gra..a co do modeli to sa najaktualniejszze tylko trudno jak sie ma do dyspozycji 12 (w grze 9) butow wgrac wszystkie mozliwe kolory modeli jakie sa...pozdro
Kriss91
Mar 25 2006, 12:43
Z tego co zauważyłem to na
http://www.evo-web.co.uk/ jest temat o oryginalnych butach w Edit Mode. Chodzi o to, że można mieć 4 wersje kolorystyczne dla każdego buta. Jasne, że gorzej wyglądają takie buty, ale... Bunajmniej teraz prezentują się bardzo dobrze. Poprzeglądajcie dokładnie forum to znajdziecie. News to nie jest żaden, ale tylko radzę. POZDRO!!
P.S. Możecie podać mniej więcej w ilu procentach jest ukończony patch?? Z góry THX!
konsej15
Mar 25 2006, 12:56
zgadzam sie z Krissem91 najlepiej dac butyu edytowane...kazdy bedzie sobie mogl zrobic jakie bedzie chcial...moze troche gorezj wygladaja...ale moim zdaniem to jest najlepsze rozwiazanie..:]
dawdi17
Mar 29 2006, 12:54
Może to taki mały szczegół, można wręcz powiedzieć, że to drobiażdżek, ale poprawcie napis "issonline", bo na tym ekranie tytułowym wygląda jak "issonune". Nie da się coś z tym zdziałać. Później będą głosy na zagranicznych fontach, że Polacy nawet nie umieją pisać bez błędów (wiem, że to nie błąd, ale wygląda jak zwykła litrówka).
Patch się zapowiada się na genialny i najlepszy ze wszystkich jakie dotąd powstały. I może wreszcie będzie mi działał mój ukochany Estadio Santiago Bernabeu. Trzymam kciuki. Tylko się trochę pospieszcie, bo za niedługi czas będzie Pro Evolution Soccer 6.
Brawo norek, jakość powala na kolana

Do tego wykonanie pomysłowe i ładnie się prezentuje. Ale z tym napisem, to dawdi17 ma rację
bobex77
Mar 29 2006, 16:15
No no bardzo okazale sie to prezentuje:)
Hayalet
Mar 29 2006, 16:46
Nom miodzio będzie, te koreczki, twarze, piłki murawy wszystko extra - tylko nie wiem czy mój twardy to wytrzyma 2xPES (jeden na lige polską drugi na Pałera

)
Kriss91
Mar 29 2006, 17:32
Od teraz SuperPatch 4.0 (jeśli taki będzie, bo nawet jeśli to każdy będzie ściągał PowerPatcha

) będzie tylko marną podróbą PowerPatcha!! Życzę tego wam i nam. A i ponawiam prośbę: czy można wiedzieć w ilu mniej więcej procentach jest ukończony patch??
Riki101
Mar 29 2006, 18:16
Zapowiada sie zajebiscie już nie moge sie doczekać
QUOTE(Kriss91 @ Mar 29 2006, 18:20:03) [snapback]59446[/snapback]
Od teraz SuperPatch 4.0 (jeśli taki będzie, bo nawet jeśli to każdy będzie ściągał PowerPatcha

) będzie tylko marną podróbą PowerPatcha!! Życzę tego wam i nam. A i ponawiam prośbę: czy można wiedzieć w ilu mniej więcej procentach jest ukończony patch??
patch mozna powiedziec ze jest w koncowej fazie skladania
To chyba wszystko wyjaśnia
QUOTE(Kriss91 @ Mar 29 2006, 18:20:03) [snapback]59446[/snapback]

95%...reszta ktora zostala to na testy...obecnie patch jest testowany gdyz chcemy wychwycic bledy a nie zeby zrobili to potencjalni przyszli gracze....pozdrawiam
heja!
Po screenach PowerPatch zapowiada sie świetnie,zmieniłbym trochę bootpacka i zamienił niektóre korki na inne. A czy będą nowe piłki Nike Mercurial Vapor i Puma V1-06?
Dj_Dario
Mar 30 2006, 06:20
Po screenach Norka coraz bardziej oczekuję patcha, podejrzewam że będzie on najlepszym patchem nie tylko dla polskich graczy ale i dla zagranicznych.
Dzięki chłopaki za włożony trud w powstanie owego patcha.
QUOTE(arm @ Mar 30 2006, 02:26:38) [snapback]59519[/snapback]
heja!
Po screenach PowerPatch zapowiada sie świetnie,zmieniłbym trochę bootpacka i zamienił niektóre korki na inne. A czy będą nowe piłki Nike Mercurial Vapor i Puma V1-06?
Nowa nike bedzie jednakze obedzie sie bez pumy...
Mac516
Mar 30 2006, 09:21
Siema mam małe pytanko długo jeszcze będzie trzeba czekać na tego bo już se nie moge doczekać. Mówiliscie że będzie pod konieć miesiąca a tu juz konieć

Nie żebym was poganiał ale chociaż napiszcie coś o wyjśiu tego PowerPatcha

Z góry dzieki
patcha dzis zaczne wrzucac na serwer ale to dla testerow, a dla wszystkich juz w nastepnym tygodniu

jeszcze troche cierpliwosci
wlasnie spakowalem calosc na probe - 412mb oto waga patcha
niestety patch bedzie trzeba instalowac za pomoca DKZ studio, ale nie ma co sie martwic napiszemy swietny tutorial i nie bedzie problemu
Alleluja:D:D:D
TERAZ TYLKO CZEKAC DO NASTEPNEGO TYGODNIA
A MOZE POTRZEBUJECIE TESTERÓW(LOL)
Fajnie by było gdyby w tym superpatchu była liga polsak bo teraz będę miał dylemat na czym grac na lidze polskiej walcz'a czy waszym powerpatchu. Ale i tak gratuluje, kawał świetnej roboty
Rokefeler19
Mar 30 2006, 12:57
swietna robota naprawde.ja mam tylko jedno pytanko czy bedzie w tym patchu poprawiona rep Polski?beda porzadne twarze naszych rodakow?
QUOTE(Rokefeler19 @ Mar 30 2006, 13:45:21) [snapback]59542[/snapback]
swietna robota naprawde.ja mam tylko jedno pytanko czy bedzie w tym patchu poprawiona rep Polski?beda porzadne twarze naszych rodakow?
to co lepsze czyli kosa,frankowski,krzynowek,zurawski, szymkowiak, smolarek, boruc oni beda napewno gdyz maja swietne mordy pod wzgledem jakosci i podobienstwa..nad reszta trzeba by pomyslec...
Megadriano
Mar 30 2006, 13:24
mam pytanko odnośnie PP, chodzi o to czy będzie szło grać na waszym cudeńku oraz na patchu walczu z ligą polską, z pes5 zrobiłaby się dopiero wtedy wypasiona gierka!!!
Capitan Tsubasa
Mar 30 2006, 14:21
Kurcze, to chyba jasne nie da sie polaczyc obydwu patchy poniewaz to sa zupelnie inne OF
Ja chce byc testerem
QUOTE(Megadriano @ Mar 30 2006, 14:12:06) [snapback]59546[/snapback]
mam pytanko odnośnie PP, chodzi o to czy będzie szło grać na waszym cudeńku oraz na patchu walczu z ligą polską, z pes5 zrobiłaby się dopiero wtedy wypasiona gierka!!!

Oczywiscie ze sie nie da gdyz sa to dwa oddzielne ofy i pliki wiec o polaczeniu nie ma mowy..nawpewno jakas czesci plikow z PP bedzie zawarta w projekcie Walczu. Ja osobiscie z ciekawosci sciagne patcha Walczu gdyz Polska liga mnie nie kreci i nie bawi mnie gra groclinem czy tez cracovia....pozdrawiam
Mam nadzieję,że wrzucicie PowerPatcha też gdzies indziej oprócz Rapidshare

lub Megaupload

bo dla mnie ściąganie czegos z tych 2 serwerów wywołuje napady wściekłości. Jeżeli możecie to wrzućcie tez na Filefronta( wprawdzie tu ściąga się wolniej ale ściąga się zawsze

) lub inny serwer. Z góry dzięki.
PowerPatch będzie najlepszym patchem do PES 5.
Świetna robota!
Hayalet
Mar 30 2006, 15:40
OT: Nom hosting to maskara wszedzie limity poprzekraczane naszczescie jest
Spidiszare z rozmiarem pliku 128 i bez ticketów i jak widać reklam eOT
Świetne stadiony, Gwidon i Tsuyoshi odwalili kawał dobrej roboty, no i świetne twarze

A intro tez będzie nowe, jak w paczu Liga Polska?
intro postanowilismy zostawic stare i tak wlasciwie czlowiek te intro raz obejrzy cale a tak to non stop przyspiesza zeby tylko zagrac w swoja ukochana gierke
teraz co do Orange Ekstraklasy, tu mam dla was niespodzianke jeszcze nie wyszedl PP a juz robimy na nim nasza lige

kiedy wyjdzie nie pytac
QUOTE(T-Mac @ Mar 30 2006, 17:55:10) [snapback]59576[/snapback]
teraz co do Orange Ekstraklasy, tu mam dla was niespodzianke jeszcze nie wyszedl PP a juz robimy na nim nasza lige

kiedy wyjdzie nie pytac

,a więc Bóg istnieje

!

zamiast beckhama....
Zoller
Mar 31 2006, 12:57
QUOTE(norek @ Mar 30 2006, 22:41:29) [snapback]59635[/snapback]

zamiast beckhama....
I słusznie

Beckham niech się idzie ogolić Gilette Mach3 ;/ Przereklamowany chłop!
Lampard to jest to
konsej15
Mar 31 2006, 13:18
QUOTE(norek @ Mar 30 2006, 22:41:29) [snapback]59635[/snapback]

zamiast beckhama....
zgdzam sie z zollerem...ze beckham jest przereklamowany ;/ ...ale ja jako fan Barcy postawilbym na R10

pzdr
mcraczek
Mar 31 2006, 13:20
A nie daloby rade zmienic tla w menu na inne niz te od Konami. Na przyklad kolorysyka CL moim zdaniem niezle by sie prezentowala
da rade, ale to jest fajne
panowie patch juz jest w fazie testow wiec nie ma co juz zmieniac
calwin
Mar 31 2006, 14:05
QUOTE(Zoller @ Mar 31 2006, 13:45:37) [snapback]59678[/snapback]
I słusznie

Beckham niech się idzie ogolić Gilette Mach3 ;/ Przereklamowany chłop!
Lampard to jest to

jesteś śmieszny zapewne chciałbyś być tak przereklamowany i mieć tą kase co on
beckham mi się bardziej podobał :-(
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.