ROM!
patch!
prosimy o komentarze
można by stworzyć taki rom z 1 i 2 ligą i zrobić ligę:)
:wink:
dobra to sie niewpisuje
ten patch dziala tez z wersja PES4 na PS2 ?
Jak nie to czy istnieje taki patch do tej wlasnie gry?
z gory dzieki za pomoc
j.osti
Feb 24 2005, 14:38
To patch do WE2002, a nie PES4. DOBRA ROBOTA!!!!!!!!!!!!!! Już ściągam...
Rozumiem ze do PES 4 tez bedzie tylko pozniej tak ???
kemocik
Feb 24 2005, 14:55
Łysy nie pytaj o takie rzeczy, za podobną dostałeś żòłtą kartkę

Ściągnąłem, opinia pòźniej...
Graficznie b.ładny patch. Ale sie musze się doczepić do umiejętnisci zawodnikòw....W moim ukochanym Lechu strasznie słaby W.Piątek- jakby to nie było to po Borucu 2 najlepszy bramkarz w lidze... Golina troche dziwne parametry ma Balance 18- mimo ze on ciałem gra bardzo słabo... Speed 17 a on sprinterem nigdy nie był ...No i podkręcanie kuli tylko 17 a ma najlepsze w lidze wolne obok C.Milara.... Wiecej przemyślen na pòzniej
transfery nieaktualne, ale to raczej wiecie

tak na die erste Blick
Lech wybadałem Piątek za słaby, Wojtala za dobry, Golina za dobry,
Amica Dudka za dobry, to jest patałach
Legia lepsza od Wisły
no to jedziemy dalej z Kolejorzem - Wòjcik, Mowlik są oki ale z Wojtalą to ostro przegieliscie - dla tego drewniaka każdy punkt w dòł ! Kaczorowski- mam mieszane uczucia bo nie wiem czy mam go oceniać za występy wiosną i wtedy musiałby być jeszcze lepszy , czy za obecny sezon a tu gra katastrofalnie... Maja , Sasin Madej są ok. O Golinie sie wypowiadałem ale proponuje pogorszyć: szybkosc i przyspieszenie ( 16,16) balance(16) a polepszyć podkrecanie kuli(18) i podania(18).Piotrek Reiss- troszeczke lepsza technika ( 18) i na pewno podania (17) . Gajtkowski Telichowski Czarnecki ok. Lasocki pogorszyć wyskok (17) . Topolskiego mało razy widziałem ale już "wygryzł" ze składu Lasockiego ale za mało razy go widziałem więc sie wstrzymam....Scherfchen jest w sam raz.Jakubowski i młody golina za mało grali zebym wyrobił sobie o nich opinię... co do stachowiaka ma świetną technkę i drybling wiec te parametry w gòrę proszę...Nawrocik zdecydowanie szybki nie jest, wiec speed o punkt w dòł, za to lepsze podanie i celnosc strzału....O jeju Zaki pekaes Jak na swòj wzrost jest bardzo szybki speed i przysp. (17,17) ale skutecznosci to on w ogòle nie ma, to samo sie tyczy wyskoku, gry głową no i słabo sie zastawia wiec te parametry o punkt w dòł . Nawet nie wiem czy Pontus w lidze grał.... Kotorowski jest oki. Ufff to chyba wszystko.....ide spać.......
w miejscach 8) powinno być 18
halladin
Feb 25 2005, 01:34
jedyne co budzi moje pewne wątpliwości:) to jest jeden drobniutki szczegòł, mianowicie srodkowi obrońcy są kapke zbyt zwrotni<curving bo body balance ok>, szybcy, reszta biorac pod uwage przeskalowanie do naszej ligi jest ok
w ogòle stwierdzam po zagraniu kilkunastu spotkań, że gra się na tym patchu przyjemnie
Cytat
Wojtala za dobry
Off-topico ale muszę :wink:
Nie wiem czemu wszyscy chwalą Wojtale

Boże to taki drewniak przecież.
Kiedyś byłem świadkiem zdarzenia pod stadionem Lecha, gdy grupka przedszkolakòw przyszła spotkać się z piłkarzami(taka akcja u nas jest). Reiss idzie - nic. Nawrot, Golina - także nic. W końcu idzie Wojtala a wszystkie dzieci ruszają do niego po autograf

Normalnie nie wierzyłem...
Pozdrawiam. :wink:
gutted
Feb 25 2005, 13:08
Cytat
transfery nieaktualne, ale to raczej wiecie

tak na die erste Blick
Lech wybadałem Piątek za słaby, Wojtala za dobry, Golina za dobry,
Amica Dudka za dobry, to jest patałach
Legia lepsza od Wisły

po pierwsze sklady sa z jesieni, nie jestem prorokiem i nie wim kto bedzie gral na wiosne w poszczegolnych klubach. Dudka nie moze byc az takim patalachem jak piszesz, w koncu gra w reprezentacji Polski.
Legia lepsza od Wisły a to ci dopiero
mam wszystko wklepane w arkuszach, ktore mi ladnie obliczaje poszczegolne parametry - troche sie pomyliles ;p To jest po porstu niemozliwe
gutted
Feb 25 2005, 13:11
Cytat
no to jedziemy dalej z Kolejorzem - Wòjcik, Mowlik są oki ale z Wojtalą to ostro przegieliscie - dla tego drewniaka każdy punkt w dòł ! Kaczorowski- mam mieszane uczucia bo nie wiem czy mam go oceniać za występy wiosną i wtedy musiałby być jeszcze lepszy , czy za obecny sezon a tu gra katastrofalnie... Maja , Sasin Madej są ok. O Golinie sie wypowiadałem ale proponuje pogorszyć: szybkosc i przyspieszenie ( 16,16) balance(16) a polepszyć podkrecanie kuli(18) i podania(18).Piotrek Reiss- troszeczke lepsza technika ( 18) i na pewno podania (17) . Gajtkowski Telichowski Czarnecki ok. Lasocki pogorszyć wyskok (17) . Topolskiego mało razy widziałem ale już "wygryzł" ze składu Lasockiego ale za mało razy go widziałem więc sie wstrzymam....Scherfchen jest w sam raz.Jakubowski i młody golina za mało grali zebym wyrobił sobie o nich opinię... co do stachowiaka ma świetną technkę i drybling wiec te parametry w gòrę proszę...Nawrocik zdecydowanie szybki nie jest, wiec speed o punkt w dòł, za to lepsze podanie i celnosc strzału....O jeju Zaki pekaes Jak na swòj wzrost jest bardzo szybki speed i przysp. (17,17) ale skutecznosci to on w ogòle nie ma, to samo sie tyczy wyskoku, gry głową no i słabo sie zastawia wiec te parametry o punkt w dòł . Nawet nie wiem czy Pontus w lidze grał.... Kotorowski jest oki. Ufff to chyba wszystko.....ide spać.......
dzieki lucio w pelnej wersji uwzglednie to wszytsko, byloby bardzo milo zeby o kazdej 1 ligowej druznie wypowiedzial sie jakis kibic, tak samo jak Ty to zrobiles.
pozdro
gutted, Dudka jest patałachem... gdyby nie Janas repre by znał tylko z tv
Ah pare następnych przemyśleń..W Wiśle trzeba zrobić Kłosowi lepszy defence ( 18 ) - powòd: najmniej straconych bramek w lidze...to samo sie tyczy jego gry ciałem bo cięzko jest przepchnąc defensora wisły... Cantoro ma za słaby wyskok gre w obronie wiec te paramert w gòrę proszę.... u Szymkowiaka też by sie przydało lepsze wybicie....Gorawski przyspieszenie 19???przesada.No mam problem przy frankowskim mimo ze "nahukał" 19 bramek to ma słabszy strzał ( 16,18 ) niż mr.Saganowski z 8 golami na koncie ( 17,18 ) No i tu mam 2 propozycje wyjscia z dziwnej sytuacjii - Albo robimy Frankowi lepsze ustawianie sie w polu karnym do 19 ( a za to odpowiada chyba offence ) albo zwiekszamy celnosc strzału w zamian zabierając jego siłę ( 15,19 ). W Groclinie Ivicy Krizanacowi polepszyć TRZEBA wyskok ponieważ to najskuteczniejszy defensor ligi - 4 bramki . W Cracowi Piotrek Bania za słaby jakiś, mimo ze ma 8 bramek - w moim odczuciu punkt w gòrę w celnosci strzału... no i wydawało mi się ze on świetnie gra głową....wiec tu decyzje pozostawiam znowu forumowiczom. Małe zapytanko zawodnik Poloni golas = gołoś??
gutted
Feb 25 2005, 23:55
dzieki

golas = golos - literowka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.