Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8 | 13.03 - 20.03 | kolejki 28-31
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 2
lukasz44

Kolejka 28

Tomek93 (Śląsk Wrocław) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 3-0 Wo
WKSRKS (Ruch Chorzów) - Nalep (Polonia Warszawa) 4-3
Boby (GKS Bełchatów) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-4
piecia1990 (ŁKS Łódź) - Edi (Bogdanka Łęczna) 2-2
DonKryst (Wisła Kraków) - Ogryz (Warta Poznań) 3-3
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - witu (Legia Warszawa) 6-3
Wolrid (Cracovia Kraków) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 4-3
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Milerinho (Widzew Łódź) 5-5
lukasz44 (Lech Poznań) - Szymson (Korona Kielce) 3-2

Kolejka 29
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 2-2
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Boby (GKS Bełchatów) 0-2
Nalep (Polonia Warszawa) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 6-2
zibii75 (Podbeskidzie) - DonKryst (Wisła Kraków) 0-2
Edi (Bogdanka Łęczna) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 4-4
Ogryz (Warta Poznań) - Wolrid (Cracovia Kraków) 3-2
witu (Legia Warszawa) - Ferat (Jagiellonia Białystok) 3-5
stalowka84 (Górnik Zabrze) - lukasz44 (Lech Poznań) 7-4
Milerinho (Widzew Łódź) - Szymson (Korona Kielce) 2-0

Kolejka 30
Boby (GKS Bełchatów) - JustMe1987 (Lechia Gdańsk) 1-1
piecia1990 (ŁKS Łódź) - WKSRKS (Ruch Chorzów) 1-4

DonKryst (Wisła Kraków) - Tomek93 (Śląsk Wrocław) 1-5
NiCejOke (Zagłębie Lubin) - Nalep (Polonia Warszawa) 4-2
Wolrid (Cracovia Kraków) - zibii75 (Podbeskidzie) 2-1
Ferat (Jagiellonia Białystok) - Edi (Bogdanka Łęczna) 1-3
lukasz44 (Lech Poznań) - Ogryz (Warta Poznań) 5-2
Szymson (Korona Kielce) - witu (Legia Warszawa) 1-3
Milerinho (Widzew Łódź) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 7-3

Kolejka 31
JustMe1987 (Lechia Gdańsk) - piecia1990 (ŁKS Łódź) 3-1
Boby (GKS Bełchatów) - DonKryst (Wisła Kraków) 2-6
WKSRKS (Ruch Chorzów) - NiCejOke (Zagłębie Lubin) 2-10
Tomek93 (Śląsk Wrocław) - Wolrid (Cracovia Kraków) 3-3
Nalep (Polonia Warszawa) - Ferat (Jagiellonia Białystok)
0-1
zibii75 (Podbeskidzie) - lukasz44 (Lech Poznań) 3-3
Edi (Bogdanka Łęczna) - Szymson (Korona Kielce) 2-2
Ogryz (Warta Poznań) - Milerinho (Widzew Łódź) 2-7
witu (Legia Warszawa) - stalowka84 (Górnik Zabrze) 2-2

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
- mecz będzie transmitowany LIVE, prosimy Was o ustalenie terminu z GooFym aby można uprzedzić ludzi o meczu

WYCIAGI Z REGULAMINOW:

CYTAT
* Przywileje i obowiązki gospodarza:

- pierwszeństwo założenia gry na serwerze
- wybór strojów (muszą różnić się kolorami)
- wpisanie wyniku w panelu gracza (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie 34 screenów oraz wprowadzenie opisu

składającego się z przynajmniej 2 PEŁNYCH ZDAŃ !!!

- aby uniknac sytuacji z brakiem screenow: Obie strony robia je po meczu i maja obowiazek zachowac na

dysku do konca sezonu w formie katalogow z kazdego meczu.
(opiekunowie maja prawo kontrolowac czy

kazdy ligowiec posiada takie katalogi)
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Messi
Kaka

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują
odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde
ostrzeżenie.
Ferat
30 kolejka
FeratEdi

Screeny:

Strzelcy:
M.Burkhardt
Renusz
Paluchowski
Paluchowski

Opis:
Tradycyjnie bez pomyslu na Ediego, zasluzona i pewna wygrana Bogdanki, na screenach nie ma widocznej jednej bramki Paluchowskiego, ponieważ rozgrywalismy mecz na raty.

Bohater spotkania:
Paluchowski

WKS
28 kolejka
WKSRKSNalep
Screeny:

Strzelcy:
R.Grzelak
R.Grzelak
Olszar
Olszar
Cani
Cani
Cani

Opis:
Niesamowity mecz. Ruch przy 4:0 zdecydował się spucić z tonu co bezlitośnie wykorzystali goście z Warszawy pakując 3 bramy w małym odstepie czasowym. No nie powiem, że mnie to nie zaskoczyło ale przynajmniej do końcowych minut była walka ale mimo wszystko to Chorzowianie sięgają po pełną pulę ;> Choć sam Comeback Nalepa - Czapki z głów ! Dzięki i powodzenia dalej wink.gif

Man of The Match:

Ferat
28 kolejka
FeratMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Rasiak
Rasiak
Rasiak
Kupisz
Kupisz
Okachi
Dzalamidze
Grzelczak
Grzelczak
Grzelczak

Opis:
Prowadzac 5:2 nie mozna dac wyrownac w ciagu ostatnich 10 minut;/ Niestety obudzil sie Grzelczak, ktory widzac nieporadnosc a w zasadzie nieudolnosc innych atakujacych z Lodzi wzial sprawy w swoje rece i rozstrzelal Jage.

Bohater spotkania:
Grzelczak - w 10 minut pozbawil Jagi zludzen co do kompletu punktow..

WKS
31 kolejka
WKSRKS]NiceJoke
[b]Screeny:

Strzelcy:
Olszar
R.Grzelak
Sernas x4
J.Gancarczyk x3
Pawłowski
Sergio Reina
Galkevicius

Opis:
Mecz idealnie oddający nick użytkownika - Nice Joke. To co wyłapywał bramkarz Gości przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. To co on bronił było wprost fenomenalne zeby nie powiedziec nienormalne o_O. Ja nie wiem jak bramkarz z tak małym skillem może tak ratować dupsko ? Defensywa godna Barcelony czy Realu Madryt... Po I połowie to Ruch powinien prowadzić minimum 5:3 a przegrywał. Druga połowa bez komentarza. Mam w dupie takie mecze. Niby gra niezła ale dostać 10 bramek z kontry troche boli, szczególnie że nie odstawało się poziomem od przeciwnika.

niCejOke
28 kolejka
niCejOkeWitu

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
Galkevicius
Galkevicius
Galkevicius
Abwo
Ljuboja
Kucharczyk
Ljuboja

Opis:

Mecz bardzo widowiskowy. Zagłębie goniło wynik od początku to legia wysuwała się na prowadzenie do 3 bramki. Póżniej już tylko grali miedziowi. Którzy pokonali wojskowych rewanżując się za pierwsze spotkanie. thx powo

Bohater spotkania:

niCejOke
30 kolejka
niCejOkeNalep

Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
Sernas
J.Gancarczyk

Cani
Przybecki

Opis:
Mecz pod kontrolą miedziowych. Ładna gra ataku dała dobre widowisko. Sernas nadal utrzymuje wysoką formę strzelecką. Chyba go kupie w MLO xD thx i powo

Bohater spotkania:
Sernas

Ogryz
29 kolejka
OgryzWolrid

Screeny:

Strzelcy:
Piotr Reiss
Golinski
Klatt
--------------------------
Dudzic
Van Der Biezen
Opis:
Jest 5 wygrana Warty Poznań w tym sezonie w ekstraklasie i 2 zwycięstwo na piłkarzami Cracovi. Myślę, że zasłużone zwycięstwo gospodarzy ponieważ to piłkarze z Poznania lepiej prezentowali się w tym meczu i stwarzali więcej groźnych sytuacji. Napewno gospodarzom łatwiej się grało gdy Cracovia grała w 10, ale mimo wszystko nie poddawała się i zdołała doprowadzić do wyrównania. Jednak ostatni głos nalezał do piłkarzy Warty i Klatt zapewnił 3 punkty gospodarzom. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Szymon Gąsiński - Pewny punkt w bramce Cracovii. Miał 10 minut w tym meczu co bronił niesmaowite piłki.

zibii75
29. kolejka
zibii75DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Bogucki
Małecki

Opis:
O przegranejzadecydowało wyszkolenie zawodników, co ukazują statystyki przy wyborze ekipy,jakimi gramy, w statach Wisła to kosmos w porównaniu z Janosikami. Jak bym miał,choć jednego gracza z takimi warunkami, jacy są w Wiśle a dokładnie w ataku totego meczu bym na pewno nie przegrał, obrona Wisły, co rusz odbijała moich odsiebie i naprawdę było ciężko coś ugrać. Wynik 0: 2 traktuje, jako bardzo niesprawiedliwy,co mogą potwierdzić statystyki meczowe a poza tym 2 słupki. Trudno gra siędalej, choć powiem bardzo fajna ekipa te Podbeskidzie. Dzięki za mecz Don i Powo dalej.

Bohater spotkania:

Witu
27kolejka
WituFerat

Screeny:

[/URL
[URL=http://img571.imageshack.us/i/pes62012031414012176.jpg/]

[u]Strzelcy:

Ljuboja
Ljuboja
Samobój

Maycon
Plizga
Plizga
Kupisz
Cetkovic
Opis:
Ciekawy mecz, ładna walka w miłej atmosferze, szkoda tylko że wynik nie korzystny dla Legi biggrin.gif. Ogólnie to mecz wyrównany, ale zdecydowały pojedyncze błędy w Legii. Dzięki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:
Obie drużyny, za stworzenie ładnego widowiska

Jason Bourne
28kolejka
pieciaEdi

Screeny:

Strzelcy:
Mięciel
Klepczarek

Jhonatan
Nildo

Opis:

Coach ŁKS powrócił z tygodniowego pobytu w stolicy, negocjując kontrakt ze stołecznym zespołem, jednak nie wiadomo czy chodzi o Polonia czy Legie. Do meritum. Mecz bardzo dobry w 1 połowie w wykonaniu Ediego. Jest to facet nieobliczalny. I pokazał to swoje alter ego w 2 połowie, kiedy to zagrał bardzo słabe 45 minut i mecz wygrany zremisował. Lubię grać z Edim bo preferuje on piękny futbol. Szczęśliwy remis, niezasłużony, ale to jest właśnie w piłce najpiękniejsze.
Bohater spotkania:
Obie drużyny za walkę.

Boby1908
28 kolejka
Boby1908Zibii75

Screeny:

Strzelcy:
Kayode
Sawala
Sikora
Sikora
Sikora
Demjan

Opis:
Osatatnio piłkarze bełchatowa mają spadek formy i nie mają szans nawet ze słabszym kadrowo Podbeskidziem.Rywale zagrali dobre spotkanie i zasłużenie zainkasowali trzy punkty. Do końca sezonu Bełchatów ma jeszcze tylko sześć spotkań i mam nadzieję , że jeszcze komuś wyrwią punkty.Początek sezonu był bardzo udany.Później było w kratkę ,ale teraz wszystko w czapkęsad.gif Powodzenia dalej Zibi.

Bohater spotkania:
Sikora - jego bramki zdołowały gospodarzy:(

Boby1908
30 kolejka
Boby1908JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
A.R.Traore

Opis:
Mecz rozgrywany dosyć dawno.Za bardzo nie pamiętam przebiegu, więc nie będę się rozpisywał.Punkcik ugrany.Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:

Boby1908
31 kolejka
Boby1908DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Marcin Zewlakow
Buzala
Kirm
Małecki
Małecki
Małecki
Genkov
Melikson

Opis:
Jeżeli chodzi o ten mecz to nie ma co opisywać.Mecz się odbyłsad.gif

Bohater spotkania:

Ogryz
31 kolejka
OgryzMilerinho

Screeny:

Strzelcy:
Sasin
Gajtkowski
-----------------------------------
Grzelczak
Grzelczak
Grzelczak
Grzelczak
Dzalamidze
Dzalamidze
Dudu Paraiba
Opis:
Zasłużone zwycięstwo piłkarzy gości to oni byli lepszym zespołem w tym spotkaniu i stwarzali więcej groźnych sytuacji bramkowych. Dobrze dysponowany tego dnia był Grzelczak który strzelił 4 bramki dla Widzewa w tym spotkaniu. Gospodarze potrafili strzelić tylko 2 bramki mimo wielu 100% sytuacji. Wygrana gości zasłużona, ale trochę za wysoka. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.
Bohater spotkania:
Piotr Grzelczak - Strzelec 4 bramek w tym meczu poprowadził swoją drużynę do wysokiego zwycięstwa.

Jason Bourne
30 kolejka
pieciawks

Screeny:

Strzelcy:
samoboj
----------
R. Grzelak
R. Grzelak
Olszar
Zienczuk
Opis:
Mecz dla chorzowian, po 1 polowie 1-0 dla mnie, w drugiej ruch byl mega skuteczny przy slabej mojej grze

Bohater spotkania:
antybohaterzy- obro?cy lks

Edytowałem bo strzelcem bramek był R.Grzelak a nie Grzelczak ; ) ///WKS
lukasz44
30 kolejka

lukasz44
Ogryz

Screeny:

Strzelcy:
Stilic
Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Rudnev
Klatt
Golinski

Opis:
Mecz raczej pod dyktando Lecha. Wynik 5-2 w zupełności odzwierciedla to co działo się na boisku, choć mogło być po kilka goli więcej z obu stron. Warta próbowała odgryzać się po stałych fragmentach gry i kontrach ale jednak udało się wygrać z dużym zapasem. Szkoda że to kolejny mecz z rzędu w którym mój gracz prowokuje karnego po nie moim wślizgu, ale niestety nadal nie czuję nowego pada i gra nie jest dalej tym czego oczekuje...

Bohater spotkania:

Ubiparip - strzelec hat-tricka
Milerinho
29 kolejka
MilerinhoSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Dzalamidze
Dzalamidze

Opis:
Kapitalny mecz w obronie ekipy Widzewa i jeszcze lepsze zawody Gruzina Dzalamidze dajace jego dwa trafienia 3pkt !
Bohater spotkania:
Dzalamidze - Rozmontowal obrone kielczan dwoma bramkami

Milerinho
30 kolejka
MilerinhoStalowka

Screeny:
Brak screenów z meczu, Mi fraps nawalił ;/ a stalówka nie zrobił niestety.

Strzelcy:
Okachi
Okachi
Okachi
Okachi
Okachi
Grzelczak
Grzelczak
Zahorski
Zahorski
Nakoulma

Opis:
Pierwsza połowa bardzo dziwna, bramki z przypadku po obu stronach głupie straty pod własnymi bramkami i jest 3-3 w drugiej Widzew bierze się w garść i strzela 4 bramki pieczętując zwycięstwo !
Bohater spotkania:
Prince Okachi - szalał pod bramką Zabrzan strzelając przy tym 5 goli!

[/quote]
stalowka84
Witu - Stalowka mecz był rozegrany i zakonczony wynikiem ... bodajze 2-2 nie wiem czemu kolega nie wstawił
Witu
Stalówka spokojnie ;p mecz był grany wczoraj i jutro się pojawi, a termin jest do 20.03 więc spokojnie będzie ten wynik jutro tongue.gif.
Witu
31 kolejka
WituStalówka

Screeny:

Strzelcy:
Hubnik
Kiełbowicz

Maczynski
Kwiek

Opis:
Kolejny słaby mecz w wykonaniu Legii. Z przebiegu mecz cieszy mnie remis w tym spotkaniu ( mimo prowadzenia 2 : 0 ), ale jeżeli w ostatniej akcji mając pustą bramkę przed sobą trafia się w słupek, to remis smakuje trochę jak porażka. Dzięki za mecz, powo dalej.

Bohater spotkania:
Nikt się jakoś nie wyróżnił.

Nalep
31. kolejka
NalepFerat

Screeny:

Strzelcy:
Maycon

Opis:
Mecz bez historii. Co prawda przez większość sezonu gracze stołecznej drużyny mieli szczęście, ale nie brakuje też pecha. Czarne Koszule w tym spotkaniu byli drużyną lepszą, którą częściej atakowała bramkę przeciwnika i dłużej utrzymywała się przy piłce, ale co z tego? W piłce nożnej liczą się bramki. Jagiellonia miała kilka kontr i jedną z nich zamieniła na bramkę. Tak powinno się grać na wyjeździe, a co do gospodarzy to mają czego żałować. To nie pierwszy mecz, w którym są lepsi od rywala, a nie potrafią strzelić chociażby bramki. Dzięki za mecz i powodzenia na finiszu.

Bohater spotkania:
Maycon - strzelec jedynej bramki w tym spotkaniu.

donkryst
28 kolejka
DonKrystOgryz

Screeny:

Strzelcy:
Biton
Kirm
Melikson
Sasin
Bereszynski
Bereszynski

Opis:
Cóż, za szybko uwierzyłem w zwycięstwo prowadząc dwoma bramkami, Ogryz wykorzystał dwie sytuacje i doprowadził do wyrównania. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Bereszynski - zapewnił Poznaniakom cenny punkt.

donkryst
30 kolejka
DonKrystTomek93

Screeny:

Strzelcy:
Genkov
Omar Diaz
Omar Diaz
Sobota
Cwielong
Cwielong

Opis:
Miłe złego początki. Szybko strzelając bramkę, nie spodziewałem się takiego pogromu. Tomek wykorzystał wszystkie słabości mojej obrony. Dzięki i powo dalej wink.gif

Bohater spotkania:
Omar Diaz i Ćwielong - rozmontowali moją obronę wink.gif

stalowka84
29 kolejka
Stalowka84lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Nakoulma
Nakoulma
Nakoulma
Nakoulma
Zahorski
Zahorski
Zahorski
Stilic
Murawski
Ubiparip

Opis:

Ostre strzelanie w Zabrzu, kibicie napewno się nie nudzili. Obaj szkoleniowcy postawili na "futbol na tak" dlatego tak hokejowo smile.gif.
Dzięki za meczyk powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Tym razem bohaterzy, czyli para Nakoulma/Zahorski bez nich bym nie istniał.

zibii75
31. kolejka
zibii75Łukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Rudnev
Rudnev
Rudnev
Rogalski
Zaremba
Metelka
Opis:
Fajny meczyk Od Nieba Do Piekła hehe, 1 Połowa i spokojne prowadzenie Janosików 2: 0, natomiast drużyna Lecha biegała ja dziki we mgle nic nie mogąc ugrać. Przed 2 połową wiedziałem, że się zacznie i za dużo nie pogram jak to bywa przy Podbeskidziu no i się nie pomyliłem. Łukasz zaczął swoje grać i z wyniku 2: 0 zrobiło się 2: 3 za sprawą Rudneva, który robił, co chciał z obroną wchodząc jak w masełko a moi po prostu się odbijali od tego pana.
W ataku też nic nie umiałem zrobić każda akcja zatrzymywała się na panu Arboledize i ni jak nie szło go ominąć, dopiero w 88 minucie po zmianie ustawienia udało się wyrwać choć 1 punkt Lechowi, co w moim odczuciu jest trochę niespodzianką patrząc na potencjał obu ekip.

Dzięki za mecz i powodzenia dalej Łukasz smile.gif

Bohater spotkania:
Rudnev oczywiście jak nas do tego przyzwyczaił hattrick musi być.

Nalep
29. kolejka
NalepPiecia1990

Screeny:

Strzelcy:
Cani
Cani
Jez
Saganowski
Teodorczyk
Cani
Szczot
Cani

Opis:
Fani zgromadzeni przy ul. Konwiktorskiej zobaczyli istną strzelaninę. Osiem bramek w tym spotkaniu mówi samo za siebie. Zabójcza skuteczność gospodarzy spowodowana świetną formą albańskiego zawodnika, Edgara Caniego. Były zawodnik Palermo zrobił różnicę i to nie po raz pierwszy w tym sezonie. Co do wyniku to mimo wszystko ŁKS mógł zdobyć trochę więcej bramek, Polonia także. Tak więc kibice powinni zobaczyć jeszcze więcej bramek po obu stronach, ale nie ma co narzekać. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Bohater spotkania:
Edgar Cani - cztery bramki w tym meczu. Najlepszy zawodnik Polonii w tym sezonie.

Edi092
19 kolejka
EdiNicejoke

Screeny:

Strzelcy:
Paluchowski
Paluchowski
Paluchowski
Paluchowski

Sernas
Sernas
Sernas
Samobój

Opis:
Mecz w którym było wszystko,piekne akcje,bramki,parady,dramaturgia. Remis w sumie sprawiedliwy,ale jednak bardziej by cieszył komplet punktów,dzięki za ten pojedynek !

Bohater spotkania:
Paluchowski dał remis w tym meczu

21 kolejka
EdiSzymson

Screeny:

Strzelcy:
Nildo
Paluchowski
Kiełb
Samobój

Opis:
Mimo szturmu Bogdaniki nie udało się strzelić bramki dającej ważne 3 punkty,zabrakło skuteczności i zimnej krwi. dzięki za meczyk !

Bohater spotkania:

NIkt się nie wyróżnił
lukasz44
28 kolejka
lukasz44Szymson

Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Ubiparip
Ubiparip
Lenartowski
Lech

Opis:
Mecz zaczął się żle, fatalny błąd obrony i Lenartowski zdobywa gola. Później Ubiparip pokazał to co ma najlepsze zdobywając gole w 16,46 i 74 minucie kompletując hat-tricka. Mogło być różnie, jednak z przebiegu meczu Lech chyba zasłużył na tą wygraną. Dzięki , powo dalej.

Bohater spotkania:

Ubiparip - hat trick
Szymson
30 kolejka
SzymsonWitu

Screeny:

Strzelcy:
Zieliński

Ljuboja
Ljuboja
Ljuboja

Opis:
Powtórka meczu pucharowego,tylko tym razem jeszcze lepiej zagrała defensywa Legii,a klasa znowu pokazał Ljuboja i było po meczu,dzięki za mecz,powo

Bohater spotkania:
Ljuboja-za hat tricka

Wolrid
30 kolejka
WolridZibi

Screeny:

Strzelcy:
Ntibazonkiza
Rok Straus
Sikora

Opis:
Mecz był grany dawno temu, więc nie pamiętam już wydarzeń.

Bohater spotkania:
Tak jak w przypadku opisu

28 kolejka
WolridStalówka

Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan
Niedzielan
Van der Biezen
Suvorov
Zahorski
Nakoulma
Nakoulma

Opis:
Mocny początek Cracovii, dwie bramki Niedzielana i jedna Van der Biezena. Górnik wrzucił drugi bieg, i wyciągnął na 3 : 3. W ostatnich minutach spotkania, po sporym zamieszaniu w polu karnym piłka znalazła się tuż pod nogami Suvorova, ten mocnym strzałem dał zwycięstwo Krakowianom.

Bohater spotkania:
Niedzielan

Tomek93
... kolejka
Tomek93Boby

Screeny:

Strzelcy:
Wrobel
Marcin Zewłakow

Opis:
Śląsk próbował ale nic mu nie wychodziło. Zdecydowanie lepiej im się gra na wyjazdach niż w domu. Dzięki i powodzenia.

Bohater spotkania:

... kolejka
Tomek93Wolrid

Screeny:

Strzelcy:
Cwielong
Omar Diaz x2
van der Biezen
Ntibazonkiza
Dudzic

Opis:
Od 0:3 do 3:3 z szansami na wygraną. Piękny mecz we Wrocławiu!!! Dzięki za to widowisko. Powodzenia.

Bohater spotkania:
Omar Diaz

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.