To tak drogą wstępu, kiedyś było wiele sprzeczek pomiędzy Pro-Evo.PL, którego 2 lata (?) temu byłem adminem i jak wiadomo atmosfera była niezbyt zdrowa, choć udzielałem się na P-E przed wszystkim to na ISS także istniałem jako szary user, później Pro-Evo upadło, a więc nastąpiła migracja wielu userów na Issonline.PL, tak też uczyniłem i ja ze swoim projektem, wtedy już wydanym v1 6.5 Patcha, pierwsze idee i całe prace nad 6.5 odbywały się na Pro-Evo gdzie temat patcha miał około 100 stron. Gdy przeniosłem się tutaj na iss, nie powiem, że przyjęto mnie ciepło, może przez niektórych, ale nie mam nikomu tego za złe gdyż sytuacja była jaka była, zacząłem pracę nad v2 na ISS, podczas tego powstała forum, które bardzo szybko upadło, miało być ono serwisem patcha tak jak teraz jest www.pepatching.com. Prace nad projektem v3 także odbywały się na ISS gdzie dostaliśmy wraz z Goofym duże wsparcie od każdego kto mógł pomóc, i muszę przyznać, że wtedy poczułem się na tym serwisie jak "swój", wydaliśmy v3, który chyba był w końcu tym pełnym projektem, wykorzystanym w pełni do 100% naszego potencjału i już tu zostaliśmy na iss jako "stałym" serwisie, temat patcha został przypięty, newsy o patchu są pisane co bardzo cieszy mnie jako autora.
Teraz przechodząc do sedna, jako, że wpadłem na ten dział i trochę go przejrzałem, co prawda niektóre posty są z przed roku, ale mam nadzieję, że nadal aktualne.
Chcę złożyć propozycję serwisowi ISS/administracji, jako, że tutaj wydajemy patcha, tutaj zapadają decyzję nad najważniejszymi dylematami i tutaj także dostajemy najwięcej pomysłów i pomocy od userów oraz administracji, chciałem się zapytać czy jest możliwość przyjęcia projektu 6.5 Patch przez Issonline do całego serwisu a razem z tym mnie i Goofego jako głównych wykonawców. Składając tą propozycję myślę o korzyściach płynące dla serwisu, jak i także dla całego projektu 6.5 oraz sympatii, która darzę cały serwis i jego userów.
Issonline jest jednym z najlepszych serwisów na świecie o PES'ie, mając Ekstraklasa Patch oraz PES 6.5 Patch jeszcze bardziej zwiększamy jego siłę.
Ogólnie myślałem o czymś w stylu POL Evo, czyli dział dla patcha, razem z Goofym oferujemy swoją pomoc na pozycji jaką nam zaproponujecie, chcielibyśmy pomóc utrzymywać serwis w porządku oraz rozwijać go, choćby poprzez pisanie newsów lub pomoc dla Bakela i Orange w zarządzaniu Ligami Online.
Trochę się rozpisałem mam nadzieję, że uda nam się połączyć siły, czekam na odpowiedź.