Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 Patch
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum > Oferty współpracy
Kubbas
To tak drogą wstępu, kiedyś było wiele sprzeczek pomiędzy Pro-Evo.PL, którego 2 lata (?) temu byłem adminem i jak wiadomo atmosfera była niezbyt zdrowa, choć udzielałem się na P-E przed wszystkim to na ISS także istniałem jako szary user, później Pro-Evo upadło, a więc nastąpiła migracja wielu userów na Issonline.PL, tak też uczyniłem i ja ze swoim projektem, wtedy już wydanym v1 6.5 Patcha, pierwsze idee i całe prace nad 6.5 odbywały się na Pro-Evo gdzie temat patcha miał około 100 stron. Gdy przeniosłem się tutaj na iss, nie powiem, że przyjęto mnie ciepło, może przez niektórych, ale nie mam nikomu tego za złe gdyż sytuacja była jaka była, zacząłem pracę nad v2 na ISS, podczas tego powstała forum, które bardzo szybko upadło, miało być ono serwisem patcha tak jak teraz jest www.pepatching.com. Prace nad projektem v3 także odbywały się na ISS gdzie dostaliśmy wraz z Goofym duże wsparcie od każdego kto mógł pomóc, i muszę przyznać, że wtedy poczułem się na tym serwisie jak "swój", wydaliśmy v3, który chyba był w końcu tym pełnym projektem, wykorzystanym w pełni do 100% naszego potencjału i już tu zostaliśmy na iss jako "stałym" serwisie, temat patcha został przypięty, newsy o patchu są pisane co bardzo cieszy mnie jako autora.

Teraz przechodząc do sedna, jako, że wpadłem na ten dział i trochę go przejrzałem, co prawda niektóre posty są z przed roku, ale mam nadzieję, że nadal aktualne.
Chcę złożyć propozycję serwisowi ISS/administracji, jako, że tutaj wydajemy patcha, tutaj zapadają decyzję nad najważniejszymi dylematami i tutaj także dostajemy najwięcej pomysłów i pomocy od userów oraz administracji, chciałem się zapytać czy jest możliwość przyjęcia projektu 6.5 Patch przez Issonline do całego serwisu a razem z tym mnie i Goofego jako głównych wykonawców. Składając tą propozycję myślę o korzyściach płynące dla serwisu, jak i także dla całego projektu 6.5 oraz sympatii, która darzę cały serwis i jego userów.

Issonline jest jednym z najlepszych serwisów na świecie o PES'ie, mając Ekstraklasa Patch oraz PES 6.5 Patch jeszcze bardziej zwiększamy jego siłę.

Ogólnie myślałem o czymś w stylu POL Evo, czyli dział dla patcha, razem z Goofym oferujemy swoją pomoc na pozycji jaką nam zaproponujecie, chcielibyśmy pomóc utrzymywać serwis w porządku oraz rozwijać go, choćby poprzez pisanie newsów lub pomoc dla Bakela i Orange w zarządzaniu Ligami Online.

Trochę się rozpisałem mam nadzieję, że uda nam się połączyć siły, czekam na odpowiedź.
GooFy
Wszystko co najważniejsze napisał chyba mój poprzednik. Myśle że współpraca przyniosłaby obustronne korzyści. Jeśli nie, trudno.
Szakal21
Pewnie moje zdanie nie ma tu większego znaczenia, ponieważ jestem tylko userem i to od wczoraj tongue.gif . Ale jestem za tym żeby ISS połączyło siły z Kubbasem i Goofym, sądzę że to by wyszło na dobre naszemu serwisowi smile.gif i sądzę że wielu innych userów też jest za wprowadzeniem w życie tego projektu happy.gif
__SaNd1__
Jestem jak najbardzjej za zeby byla wspolpraca smile.gif ale moja opinia chyba moze nie jest taka wazna bo tez jestem userem niezalezono ze jestem moze chyba z 1 roku i moze troszke wiecej na forum - i z tego 1 roku musze powiedziec ze tutaj atmosfera jest wspanaiala smile.gif Pozdrawiam smile.gif
unikat
Tak bardzo fajna by była współpraca jak to robiliście z Timakiem i O91 wink.gif
Jamnik
Ja nie mam zdania na ten temat. Niby współpraca itp itd, ale jakie korzyści z tego będą mieli zwykli, szarzy userzy ? Bo pomoc dla ludzi robiących Ligi Online to pomoc dla wybranych jednostek, a poza tym nie widzę nic szczególnego - możesz Kubbas / Goofy coś przybliżyć mi od tej strony ?

Pozdrawiam
Milerinho
Jak dla mnie wszystko do tej pory bylo i jest OK wiec nie widze potrzeby jakiejkolwiek wspolpracy ale o tym decyduja Admini.
Ligi online sa dobrze prowadzone wiec wyglada na to ze pomocy nie potrzeba.
Jest jednym z najlepszych serwisow bo kawal dobrej roboty wykonuja Admini Moderatorzy a takrze zwyki userzy.

Jak dla mnie powinno zostac tak jak jest. sleep.gif
Pelas
i pomyslec, ze nie tak dawno pisales na tym forum z "braku alternatywy":D laugh.gif
Damian.
Niech zostanie tak jak jest. Mogą wyniknąć z tego spory itd. Po co zmieniać coś co jest bardzo dobre?
To jest moje zdanie i możecie się nie zgadzać, ale ja właśnie tak uważam.
Kubbas
Ja tylko wbijam tutaj żeby podziękować Orange za stworzenie działów i poddziałów dla 6.5, bez tego byłaby mogiła dzisiaj.
Serdeczne dzięki.
A propozycja dla administracji jest nadal aktualna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.