Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wnerwiający Problem
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Foley
Gdy kliknę prawym przyciskiem myszki na obojętnie jaki folder napoczątku pierwsze okienko mi się wyświetla potem drugie i komp mi się zawiesza mellow.gif >>LOOK<< ? Poradzcie coś. Please. . .

PS. 100 post cool.gif tongue.gif
Mortin
tylko format i reinstall windozy
pozdro
Foley
A nie da się zrobić coś innego niż format?
norek
Cytat(Pitek001 @ Oct 10 2007, 07:13:59) [snapback]189883[/snapback]
A nie da się zrobić coś innego niż format?

Da sie. Mozna nadal denerwowac sie owym problemem wink.gif
...FORMAT_C: wink.gif
Hawok
po co REINSTAL / FORMAT żal......

mój komputer / właściwosci / zaawansowane / raportowanie błędów/ / wyłącz raportowanie błędó i odznacz to o krytycznych

i problem z GŁOWY
Foley
Hawok zrobiłem to co mi kazałeś tylko teraz mi się komp zawiesza jak klikne PPM, tylko bez tego raportu. Nie da się czegoś innego zrobić niż format?
perONE
Cytat(Pitek001 @ Oct 10 2007, 14:45:38) [snapback]189914[/snapback]
Hawok zrobiłem to co mi kazałeś tylko teraz mi się komp zawiesza jak klikne PPM, tylko bez tego raportu. Nie da się czegoś innego zrobić niż format?

IMO to taki sam przyklad jak gra. jezeli podczas gry ci sie cos zatnie i powtarzac sie co caly czas to nie pozostaje nic innego jak tylko REINSTALL. wiec chyba pozostaje Ci format dysku C...
POZDRO

P.S chyba ze nie bedzie sie zawieszalo gdy klikniesz raz na ikone i nacisniesz
bilak
mysle ze to nie problem z tym ze kursorem cos wciskasz wiec zostaje sformatowanie

Cytat(Hawok @ Oct 10 2007, 10:21:50) [snapback]189892[/snapback]
po co REINSTAL / FORMAT żal......
mój komputer / właściwosci / zaawansowane / raportowanie błędów/ / wyłącz raportowanie błędó i odznacz to o krytycznych

i problem z GŁOWY

żal to czytac takie rzeczy , to chyba oczywiste ze jak wylaczy raporty bledow to ich nie bedzie(raportow) ale bledy beda takie same
Mani3k
Możesz spróbować naprawić rejestr, ale ryzykujesz na własną odpowiedzialność. Gdyż może zdarzyć się tak, że niby po owym uleczeniu rejestru Winda sie nie właczy po restarcie.

XP Repair Pro 2007 - rejestr
XP-AntiSpy - przydatny porgramik do wyłączania wielu wnerwiających funkcji Windowsa' XP, raportów etc.

Pozdro
Foley
Cytat(Mani3k @ Oct 10 2007, 18:08:38) [snapback]189977[/snapback]
Możesz spróbować naprawić rejestr, ale ryzykujesz na własną odpowiedzialność. Gdyż może zdarzyć się tak, że niby po owym uleczeniu rejestru Winda sie nie właczy po restarcie.

XP Repair Pro 2007 - rejestr
XP-AntiSpy - przydatny porgramik do wyłączania wielu wnerwiających funkcji Windowsa' XP, raportów etc.

Pozdro

Nie to jak na własną odpowiedzialność to raczej nie, bo to nie jest pewne. Chyba będę musiał formatować dysk C sad.gif sad.gif sad.gif albo czekać na kogoś kto wie co zrobić. . . może to jakiś wirus. . .

PS. perONE gdy nacisne ten klawisz to też mi się zawiesza komp ale zauważyłem że gdzieś po 20 minutach czasami komp się odwiesza. . .
Bartolek
mozesz tez uzyc programu RegCleaner ktory ma wszystkie opcje co napisal MANI3K + wiele innych wink.gif
.:KUNA:.
sry, ze w tym temacie, ale co zrobc, zeby po kliknieciu na dysk c nie pojawiala sie wyszukiwarka;] unsure.gif ?
Foley
Mam drugi wkurzający problem a mianowicie jak chce coś usunąć z kompa klawiszem delete wyświetla mi się takie cuś

Prosze poradzcie coś bo mam pare zbędnych rzeczy na pulpicie których nie moge usunąć!
kostek
Zrób logi programami HijackThis i Silent Runners, załóż tutaj topic, opisz dokładnie problem a na pewno ktoś Ci pomoże. Tylko najpierw przeczytaj FAQ jak zakładać tematy i jak zrobić logi. (Wszystko tam znajdziesz, w tematach przyklejonych jest). Często miałem sytuację, że wydawało się iż tylko format a tam zawsze coś wymyślili.
Pozdrawiam,
kostek.
Gdanczyk
moze masz jakis wirus albo cus biggrin.gif
sciagnij sobie program ad-aware i przeskanuj dysk
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.