Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe Pamiatki Sportowe Dla Każdego
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
edzio-e2
Chcesz otrzymać darmowe pamiątki(plakaty,autografy,zdjęcia,smycze,gazetki itp) od klubów piłkarski,koszykarski,Federacji Sportowych itp.Wystarczy wysłać maila lub list do klubu z prośbą o pamiątki.Na dzień dzisiejszy posiadam 61 paczek z czego większość dostałem po mailach.
Zapraszam na http://sportpamiatki.xad.pl
Na stronie znajduje sie dokładny opis jak to działa,wzory listów,maile,adresy pocztowe
admini chętnie udzielają informacji
MAT92
Ja na tym forum jestem adminem i to wcale nie żadna ściema rolleyes.gif bo ja sam mam ponad 100 paczek więc gorąco zachęcam do zarejestrowania sie na forum http://www.sportpamiatki.xad.pl. Na pewno nie pożałujecie !!!!!
Damian.
Dostaliśćie coś kiedyś od FC Barcelon(odpisują lub cos wysylaja)? biggrin.gif
edzio-e2
Forum przeniesione na
http://sportpamiatki.fora24.pl/
Zachęcam do rejestracji i pisania
mike_pes
To nie jest żadna ściema.Zapoznałem się z tym forum ,wysłałem pare e-maili i pamiątki przyszły za darmo.Gorąco polecam
barman_2000
mógłby mi ktoś podać adresy e-mail, jeśli ktoś takowe posiada klubów Tolouse FC, Tottenham Hotspur, Real Madryt i innych jeśli macie, szukałem na stronach ale znalazłem tylko kilka, proszę bardzo mi na tym zależy
Rafal USSJ
Czyli z tego co rozumiem, wystarczy że wyślę maila na adres [email protected] ( jest to oficjalny adres email Barcy ) i oni przyślą mi jakąś pamiątkę i to za darmo ? Boję się, że później przyślą mi rachunek do zapłaty huh.gif . Proszę o odpowiedź.
.:KUNA:.
Tak to prawda, ale ja 4 razy wysylalem do barcy maila i ani razu nie odpowiedzieli;/a man utd tylko na listy odp.
barman_2000
ja wysłałem dzisiaj do barcy i dostałem odpowiedź po 20 minutach, macie te adresy mailowe di różnych klubów
Rafal USSJ
Cytat(barman 2000 @ Aug 21 2007, 19:53:29) [snapback]176401[/snapback]
ja wysłałem dzisiaj do barcy i dostałem odpowiedź po 20 minutach, macie te adresy mailowe di różnych klubów.

Co Ci odpisali ? A adresy można znaleźć na Wikipedi wink.gif.

Co mi szkodzi właśnie wysyłam emaila do Barcy. Może odpiszą, ale napiszę treść listu po swojemu nie według wzoru, oczywiście po angielsku smile.gif.
bilak
co sie dziwisz ze nie odpisali ?
wystarczy napisac raz a nie zapychac im skrzynke jakims spamem

ja w to az tak sie nie bawie ale wyslalem maila do tottenhamu i mi zyczenia przyslali
pozniej wyslalem list do liverpoolu i mi przyslali : katalog na sezon 06/07 i plakat calej druzyny z "autografami" (wydrukowanymi owkors)
.:KUNA:.
Nie badz taki madry, nie wyslalem przecciez 4 pod rzad!!w ciagu roku,a z liverpoolu to zawsze daja;]

A poza tym czasami wysylaja maila np od arsenalu by napusac do nich droga listowa;]
bilak
na niektore rzeczy trzeba czekac dlugo
ja na paczke od czeskiej federacji czekalem 3 miesiace a gdybym po 2,5 wyslal im jeszcze raz to pewnie by mi nie wyslali
edzio-e2
Zachęcam do rejestracji i pisania na forum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.