Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nietypowy Problem...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
siwy0000
Witam biggrin.gif
No mam dosc spory problem...biggrin.gif wszystko instaluje zgodnie z instrukcja, oczywiscie na czystego pesa. Potem zaczynaja sie schody biggrin.gif mianowicie : gdy wchodze do Pesa nieraz option file sie laduje ale po przeminieciu dwoch reklam jest czarny ekran. Nieraz wogole Pes sie nie wlaczy i wyskakuje komunikat :...blabla czy chcesz wyslac do windows ta informacje (chyba wszyscy wiedza o co chodzi smile.gif ) . 3 opcja jest taka : gdy wyrzuce folder kit server gra znow sie wlacza dochodzi nawet do wyboru skladu lecz wtedy znow blad i gra powraca do windy...biggrin.gif Ponowne zainstalowanie nie pomaga probowalem juz z 10 razy biggrin.gif
Moja grafa - GeForce 7300 GT:P

Mogłby ktos pomóc ? Z góry dzieki smile.gif
Karol Johnn
Tez tak mam i dlatego gram na czystym....
pzdr
Liedson +10
wywal intro bodajrze plik opmov w dat... na pewno bedzie dzialac.
siwy0000
Cytat(Liedson +10 @ Jul 2 2007, 17:07:25) [snapback]159946[/snapback]
wywal intro bodajrze plik opmov w dat... na pewno bedzie dzialac.

no ok tongue.gif pomoglo ale troche biggrin.gif przy wlaczonym kit serverze blad taki sam jak wczesniej a bez przy wlaczeniu meczu wychodzi do windy...biggrin.gif

Macie jeszcze jakies propozycje ? bo chetnie bym pogral smile.gif
seen
zainstaluj nowego KSa i go skonfiguruj albo wyczysc rejestr biggrin.gif
V!N
Ja jak włączam PESa to żeby niemieć czarnego ekranu klikam cały czas przy uruchamianiu sie gry enter. I zawsze sie uruchamia ; P
sawyer
Tez tak robilem jak V!N, lecz musialem zrobic na swoim kompie formata, i pozniej zainstalowalem PES'a i wszystkie dodatki to pozniej juz tak sie nie robilo wink.gif, pozdro
zgredzik90
Mam problem mam patcha wszystko ok dziala ale z of z oragne nie dizala gra sie nie chce wlonczyc pomocy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.